|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 185 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Betandwin
|
Naslov: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 22:14 |
|
|
zanimljivo da nitko nije pokrenuo temu o današnjoj akciji preko 600 policajaca svih kalibara protiv talibana u Maoči ... Jel to hrvatski narod nezainteresiran za dogadjanja u neposorednom susjedstvu , malo mi lakomisleno djeluje ako je to tako ....
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 22:22 |
|
|
To su njihove medjusobne pizdarije.. Ocigledno sada smetaju te vehabije muslimanskom vodjstvu.. Nismo mi oni da se trpamo u njihove medjusobne pizdarije.. Na kraju krajeva kad smo mi prstom pokazivali na te uvozne ****** (glede zlocina) , oni su iz pravdali i stajali na njihovoj strani..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 22:29 |
|
|
pa nebih ja rekao da se to nas ne tiće , skoro su tako neki talibani planirali dignut u zrak samostan u fojnici čini mi se ....
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 22:50 |
|
|
Betandwin je napisao/la: pa nebih ja rekao da se to nas ne tiće , skoro su tako neki talibani planirali dignut u zrak samostan u fojnici čini mi se .... Bože mi oprosti,ali šteta što nisu,jer možda bi samo tako oni tupani u Zagrebu shvatili s kime su nas osudili na suživot. A to jeste vaša interna stvar.Meni osobno nema nikakve razlike između jednog Vehabije ili nekog Lagumdžino-Komšićevog Bošnje.
|
|
neo
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 23:05 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
dobila policiija naloge da pronadju knjige na arapskome , par lovackih pusaka i nesto metaka kraj akcije je unaprijed izreziran .
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 23:11 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: Bože mi oprosti,ali šteta što nisu,jer možda bi samo tako oni tupani u Zagrebu shvatili s kime su nas osudili na suživot.
.
Ovaj post je realno za ban. Ti bi volio da su digli samostan star nekoliko stotina godina gdje se čuva povijesno i kulturno blago Hrvata BiH da bi se eto tamo neki Hrvat uvjerio u nešto. A da nas sve pobiju i protjeraju da bi se netko tamo osvjestio..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 23:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
DarthCroat je napisao/la: A to jeste vaša interna stvar.Meni osobno nema nikakve razlike između jednog Vehabije ili nekog Lagumdžino-Komšićevog Bošnje. Krivo mu se obraćaš kao Muslimanu/Bošnjaku. Čovjek je Hrvat iz Sarajeva.
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 23:26 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Bože mi oprosti,ali šteta što nisu,jer možda bi samo tako oni tupani u Zagrebu shvatili s kime su nas osudili na suživot.
.
Ovaj post je realno za ban. Ti bi volio da su digli samostan star nekoliko stotina godina gdje se čuva povijesno i kulturno blago Hrvata BiH da bi se eto tamo neki Hrvat uvjerio u nešto. A da nas sve pobiju i protjeraju da bi se netko tamo osvjestio.. Imaš pravo. Uostalom,ovima u Zegeju bilo bi svejedno i kada bi nas sve poklali,a kamo li da im to kulturno blago što znači,niti ga doživljavaju kao svoje. Pessimus dux je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: A to jeste vaša interna stvar.Meni osobno nema nikakve razlike između jednog Vehabije ili nekog Lagumdžino-Komšićevog Bošnje. Krivo mu se obraćaš kao Muslimanu/Bošnjaku. Čovjek je Hrvat iz Sarajeva. Bit će da sam ga sa nekim zamjenio.
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 02 vel 2010, 23:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pessimus dux je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: A to jeste vaša interna stvar.Meni osobno nema nikakve razlike između jednog Vehabije ili nekog Lagumdžino-Komšićevog Bošnje. Krivo mu se obraćaš kao Muslimanu/Bošnjaku. Čovjek je Hrvat iz Sarajeva. Šta mu piše na čelu? Kao i DarthCroat, ni njemu ne piše na čelu... Pa i meni, iako mi je tata Ivo a mater Manda, Hrvat se ostaje a ne postaje, imajte to na umu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 00:12 |
|
|
Jučer Zulfikar,danas Vehabije,meni tu nešto smrdi. Zbog čega je uhićeno tih 7 Vehabija ako nisu počinili nikakvo kazneno djelo. Koliko znam,samo prakticiranje radikalnog islama nije zakonom zabranjeno i za njihvo uhićenje potrebno je nešto konkretno. Meni se ovo više čini kao neki igrokaz,,prvo ćemo stisnuti malo naše(Zufikar,Vehabije)pa ćemo ud'rit po vlasima'' a nitko nam neće moći ništa prigovoriti,jer uvijek možemo reći,niste se bunili kada smo progonili Vehabije''
Ne znam,možda se varam,ali mislim da će nakon ovog netko od Srba ili Hrvata biti kapitalac.
|
|
teranova
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 01:38 |
|
|
Evo dela teksta koji donosi "Politika" u sutrašnjem izdanju. Ceo tekst je predug za čitanje pa dajem samo ono što bi vas zanimalo.
Inače, zaselci Gornje Maoče u kojima su se vehabije nastanile odavno su u žiži interesovanja ovdašnje javnosti. Novinar zagrebačkog „Večernjeg lista” je sredinom septembra 2005. godine bio u Gornjoj Maoči. U tekstu koji je objavio naveo je da su mu vehabije rekle da su „Hrvati najgora vrsta krstaša i da ih treba što pre potamaniti“. Vehabije su mu kazale da snevaju o danu kada će „Alahova vojska” poraziti „krstaše – sinove majmuna i svinja” i ući kroz vrata Vatikana i Rima. Takođe, pripretile su da će „kada Alahova vojska krene iz Bosne prema Rimu proći i kroz Hrvatsku”, pa će Hrvati tada „osetiti Alahovu moć”.
Mediji u Republici Srpskoj su u oktobru 2005. godine preneli izjavu Enesa Mukovića, tadašnjeg vođe vehabijske zajednice u Gornjoj Maoči. On je najtraženijeg teroristu na svetu Osamu bin Ladena nazvao „borcem za slobodu”, odnosno da on „nije terorista”, jer se on i „njegovi sledbenici bore za svoja prava”. Muković je tada rekao da njihova deca neće ići u školu u Gornjoj Maoči i najavio otvaranje „odeljenja jordanske škole”. „Naša deca moraju da uče po zakonima islama, jer je to jedino ispravno. Ne želimo ni školu u kojoj nije obavezan arapski jezik”, poručio je Muković.
-----------------------------------------------------
Galijašević: Odsecanje pipka vehabističke hobotnice
Član ekspertskog tima za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala jugoistočne Evrope Dževad Galijašević je, povodom akcije „Svetlost”, za naš list izjavio: „Nije cela Gornja Maoča vehabijska, već nekoliko njenih zaselaka. U njima su pripadnici vehabijskog pokreta organizovali svoju državu u državi, odnosno život po šerijatskom pravu. Godinama su ovde dolazili i držali predavanja Muhamed Porča, Nedžad Balkan i Adnan Buzar, poznati kao vođe vehabija u zapadnoevropskim državama, pre svih Austriji. Takođe, ovde su povremeno boravili i pripadnici međunarodnih terorističkih organizacija. Ipak, ovi zaselci su samo ’pipak’ vehabijsko-terorističke hobotnice koja odavno deluje u BiH, čiji je centar i prava snaga u Sarajevu, koje je sada bilo prisiljeno da žrtvuje u javnosti najeksponiraniji islamistički deo.”
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 09:19 |
|
|
Heheh, Allahova vojska je vazda bila zaustavljana od Hrvata pa ce tako i ostati..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 10:08 |
|
|
Sramota, 600 ljudi na 7 osoba. Pokazuje koliko ih se država boji. Sada je prilika Ceriću da se odrekne njihovog učenja (ako smije).
_________________ Treba mnogo reči, a ne mnogo govoriti!
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 10:16 |
|
|
Gornja Maoča je samo vrh ledenog brijega, a čini mi se da nisu imali niti jednu terorističku akciju, ali su jednostavno prekršili zakone, bili država u državi i to se moralo prekinuti dok nisu pošli "djelovati".
Problem su terorističke ćelije u Srednjoj Bosni, recidivi iz rata koje planirano ubijaju hrvatske povratnike, podmeću eksploziv, i vrše maltretiranja, naravno sa jedinim ciljem osporavanja povratka Hrvata, i tako od kraja rata, pa evo skoro do današnjih dana. Te stvari očito nisu "provokativne" i "in" i ne proizvode gledanost i klikove da bi bili zanimljivi,...
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 11:15 |
|
|
Vidim po portalima bosnje opet stale u obranu bradatih, sve u multikulti duhu "pa koga oni diraju, pa sta ako su malo naoruzani, cetnicka i ustaska pseta i dalje prijete, nije lose biti naoruzan"... ne znam, meni je to sve jasno kao dan odavno, tako da se bas i ne trudim citati ili pratiti sta se desava u toj nekakvoj zabiti gdje su se vec nastanili. Nije Maoca jedina, Zeljezno polje je puno vehabija, Gluha bukovica, i jos par sela, ima njih svugdje po malo i uglavnom su u nekim zabitima, udaljenim selima, gdje valjda mogu na miru raditi to sto rade. Da su samo miroljubivi dobrovudni bradonje koji na miru zele prakticirati svoj islam, ne vjerujem ni pod razno, pretpostavljam da ima onih koji u to vjeruju (plus islamski radikalizam je izmisljotina CIA-e i ne treba se puno na to obazirati, ima takvih i kod nas) ali ja bradonjama ne vjerujem ni kad zijevnu.
To imaju li oni veze sa CIA-om ili ne, manje bitno, bitno je da su opasni po obicne gradjane i da su spremni ubiti i rodjenu mater ako im stoji na putu. Svakog dana po Iraku likvidiraju stotine civila, svojih ljudi, a uglavnom su to uvezeni radikali (neki mozda cak u Maoci obuceni i istrenirani) koji ne mare puno za zivote civila, njima su svi neprijatelji i svako sredstvo za dostizanje cilja je dopusteno. Uostalom sta reci o ljudima koji svoj zivot ne cijene vise od kilograma dinamita.
Za sada srecom ciljeve imaju negdje drugdje, bojim se da ne dodje dan da im primarni cilj ne postanu krscanske svetinje u BiH, Hrvatskoj, da ne pocnu dinamit opasavati o pojasu po Zagrebu, Splitu, Mostaru, nije nemoguce da ce i taj dan doci. Za sada su ipak u sluzbi globalnog rata protiv Velikog sotone, Amerike, pa su jos i mirni. Mada bilo je pokusaja, ona trojica sto su osudjeni za pripremanje napada na Balkanu, pa onaj sto je pobio Andjelice, pa ona autobomba u Mostaru, za sada samo incidenti. Ali...
Da ce onaj bradonja koji se raznese na Jelacic placu dozivjeti aplauz multikulti bosnja, koji vole Hrvatsku samo ne vole Hercegovce, u to ne treba sumnjati. Puno su se oni napuhali i nadrkali na sve oko sebe, nece to na dobro izaci na kraju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 11:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60219 Lokacija: DAZP HQ
|
kad će jedna akcija oko Zenice?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 12:54 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Upravo riješen jedan od uvjeta za liberalizaciju viznog režima.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
zvonimir
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 12:56 |
|
|
neo je napisao/la: dobila policiija naloge da pronadju knjige na arapskome , par lovackih pusaka i nesto metaka kraj akcije je unaprijed izreziran . slažem se, u zadnje vrijeme se u medijima dosta spomiljlo ovo selo-pripremio se teren za spektakl.Po meni nije ni čudo što su ljudi nezainteresirani za ovaj slučaj,nisu ljudi toliko naivni.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 13:14 |
|
|
Bosna je leglo bijele islamizacije, u njoj se uzgajaju novi teroristi, koji na ocigled nisu prepoznatljivi i upadljivi, jer su svijetlije puti. U teroristickim kampovima po srednjoj Bosni se odlicno izucavaju za dzihad, jedan od njih je bio atentator u Madridu! Prema tome je ova akcija kap u moru!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 14:44 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
SVJETLOST je iznudjena vojna operacija od amerikanaca, 600 policajaca je bilo potrebno da bi zamazali oci javnosti i impresionirali SAD!
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 16:47 |
|
|
Kako su se pretci danasnjih muslimana u bosni (sada bosnjaci) olako odrekli kršćanstva, tako se i ove vehabije polako udaljavaju od 'bosnjastva', krv nije voda sto bi rekli ljudi. Dogadja se isti proces kao i u 16 stoljecu, ali ovaj put re-islamizacija i radikalizacija. Jadna će biti majka bošnjacima kada ih počnu proganjati vehabije, kao sto je jadna bila majka kršćanima (katolicima) kada su ih proganjale Muslimani. Kazu proklestvo se prenosi do 9 koljena, pa sad racunajte.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 20:57 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: Betandwin je napisao/la: pa nebih ja rekao da se to nas ne tiće , skoro su tako neki talibani planirali dignut u zrak samostan u fojnici čini mi se .... Bože mi oprosti,ali šteta što nisu,jer možda bi samo tako oni tupani u Zagrebu shvatili s kime su nas osudili na suživot. A to jeste vaša interna stvar.Meni osobno nema nikakve razlike između jednog Vehabije ili nekog Lagumdžino-Komšićevog Bošnje. allaha ti ,čija naša ?
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 21:04 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Bože mi oprosti,ali šteta što nisu,jer možda bi samo tako oni tupani u Zagrebu shvatili s kime su nas osudili na suživot.
.
Ovaj post je realno za ban. Ti bi volio da su digli samostan star nekoliko stotina godina gdje se čuva povijesno i kulturno blago Hrvata BiH da bi se eto tamo neki Hrvat uvjerio u nešto. A da nas sve pobiju i protjeraju da bi se netko tamo osvjestio.. realno lik nije dobar ,ali neka ga ...odavno nisam čuo ovake budalaštine
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 21:15 |
|
|
Betandwin je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Bože mi oprosti,ali šteta što nisu,jer možda bi samo tako oni tupani u Zagrebu shvatili s kime su nas osudili na suživot.
A to jeste vaša interna stvar.Meni osobno nema nikakve razlike između jednog Vehabije ili nekog Lagumdžino-Komšićevog Bošnje.
allaha ti ,čija naša ? Mislio sam da si Bošnjo radi ove teme koju si otvorio sarajevo/sta-nam-to-drugi-gradovi-u-bosni-i-hercegovini-imaju-za-ponuditi-t1548.htmlBit će krivi dojam.
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: akcija Svjetlost Postano: 03 vel 2010, 22:25 |
|
|
ma štaš drug ima nas svakakvih na ovome dunjaluku ...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|