|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 87 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 15:05 |
|
|
Sve što te džamija nije naučila ili te je slagala, možeš naći na internetu. Citat: Original Dejtonskog mirovnog sporazuma nalazi se u Parizu, gdje je sporazum i potpisan, 1995. godine. No, čak ni oni koji su ga u ime zemalja potpisnica potpisali, originalni dokument nisu dobili, kaže nekadašnji član Predsjedništva BiH, Momčilo Krajišnik. “Tada nikome nije dato u ruke, Dejtonski sporazum. U ime srpske strane iz Republike Srpske, u Parizu je potpisao gospodin Koljević. Ja nikada nisam vidio originalni Dejtonski sporazum koji je on eventualno donio. Imao sam utisak, bio sam siguran da taj sporazum Nikola nikada nije donio iz Pariza”, kaže Krajišnik. https://n1info.ba/vijesti/a224165-kolik ... sporazuma/Ineternet je ubio Bosnu i muslimanske laži.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 15:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Sve što te džamija nije naučila ili te je slagala, možeš naći na internetu. Citat: Original Dejtonskog mirovnog sporazuma nalazi se u Parizu, gdje je sporazum i potpisan, 1995. godine. No, čak ni oni koji su ga u ime zemalja potpisnica potpisali, originalni dokument nisu dobili, kaže nekadašnji član Predsjedništva BiH, Momčilo Krajišnik. “Tada nikome nije dato u ruke, Dejtonski sporazum. U ime srpske strane iz Republike Srpske, u Parizu je potpisao gospodin Koljević. Ja nikada nisam vidio originalni Dejtonski sporazum koji je on eventualno donio. Imao sam utisak, bio sam siguran da taj sporazum Nikola nikada nije donio iz Pariza”, kaže Krajišnik. https://n1info.ba/vijesti/a224165-kolik ... sporazuma/Ineternet je ubio Bosnu i muslimanske laži. Potpisao, a nije donio. Znači nije potpisao, lažete. To je samo priča za vas krezubane da se utješite. Niko vas ništa nije pitao! Onda ste za kopiju na Palama lagali da je original. Koljević se pitao jednako kao ćoso u mlinu što se tiče DMS.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 15:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sve što te džamija nije naučila ili te je slagala, možeš naći na internetu.
Ineternet je ubio Bosnu i muslimanske laži. Potpisao, a nije donio. Znači nije potpisao, lažete. To je samo priča za vas krezubane da se utješite. Niko vas ništa nije pitao! Onda ste za kopiju na Palama lagali da je original. Koljević se pitao jednako kao ćoso u mlinu što se tiče DMS. Džamijske laži su očigledno duboko u tebi. Nema tu više pomoći. Ti sigurno vjeruješ i da granata od par kila može u komade raznijeti 100 ljudi? Strašno kako su vam zatrovani mozgovi...
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 15:17 |
|
|
Haram je napisao/la: Fullback je napisao/la: Bili srbi privvatili cijelo Sarajevo s okolicom u zamjenu za Trebinje? Što manje muslimana po km2 uvedemo u državu tim je uspjeh veći a srbi znaju kako s njima. A na sta tOcno (s najmeksim C sto postoji na dunjaluku) aludiras ovim? Na to da se srbi znaju direktno obracunati sa zlom islama dok mi to nažalost radimo u rukavicama. U Hrvatskoj se nažalost grade đamije posljednjih desetljeća dok u Srbiji broj opada...
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 15:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Potpisao, a nije donio. Znači nije potpisao, lažete. To je samo priča za vas krezubane da se utješite. Niko vas ništa nije pitao! Onda ste za kopiju na Palama lagali da je original. Koljević se pitao jednako kao ćoso u mlinu što se tiče DMS.
Džamijske laži su očigledno duboko u tebi. Nema tu više pomoći. Ti sigurno vjeruješ i da granata od par kila može u komade raznijeti 100 ljudi? Strašno kako su vam zatrovani mozgovi... Naravno, kako bi ti to znao, jesi li bi na Markalama? Jesi li bio na trgu u Goraždu? Jesi li bio negdje drugo gdje je pala granata u skup civila? Majku li vam četničku genocidnu usranu, figurativno, jel. Dok ne prestanete s ovom ogavnom pričom, neću ni ja prestati da ti psujem materešinu figuratino naravno.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 15:28 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Džamijske laži su očigledno duboko u tebi. Nema tu više pomoći. Ti sigurno vjeruješ i da granata od par kila može u komade raznijeti 100 ljudi? Strašno kako su vam zatrovani mozgovi... Naravno, kako bi ti to znao, jesi li bi na Markalama? Jesi li bio na trgu u Goraždu? Jesi li bio negdje drugo gdje je pala granata u skup civila?Majku li vam četničku genocidnu usranu, figurativno, jel. Dok ne prestanete s ovom ogavnom pričom, neću ni ja prestati da ti psujem materešinu figuratino naravno. Jeste u Kramatorsku nedavno. Grunula TočkaU od 2.000 kg među 4.000 ljudi. 60 poginulo. https://en.wikipedia.org/wiki/Kramators ... ion_attackJeste li vi od papira? 2.3 kg ima JNA granatica od 120mm. 12 centimatara Psuj ti mater koliko hoćeš. Kad ste mogli pucati po nama možete i majku psovati preko neta. Manja je to šteta. Jedino što vam se grohotom smijemo pa uzalud trošimo kalorije.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 15:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Naravno, kako bi ti to znao, jesi li bi na Markalama? Jesi li bio na trgu u Goraždu? Jesi li bio negdje drugo gdje je pala granata u skup civila? Majku li vam četničku genocidnu usranu, figurativno, jel. Dok ne prestanete s ovom ogavnom pričom, neću ni ja prestati da ti psujem materešinu figuratino naravno.
Jeste u Kramatorsku nedavno. Grunula TočkaU od 2.000 kg među 4.000 ljudi. 60 poginulo. https://en.wikipedia.org/wiki/Kramators ... ion_attackJeste li vi od papira? 2.3 kg ima JNA granatica od 120mm. 12 centimatara Psuj ti mater koliko hoćeš. Kad ste mogli pucati po nama možete i majku psovati preko neta. Manja je to šteta. Jedino što vam se grohotom smijemo pa uzalud trošimo kalorije. I baš pala među njih ono komplet raketa? Jesi bijo tamo pa vidijo? Jok, ja to figurativno kao i ti. To je dozvoljeno Danas si se isprosipao na ove dvije teme za medalju. Nije da je to tebi nešto novo. Obraz ti je svakako guzica.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 17:43 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8228 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Što mu ruke odcapariste? Šta su ruke krive? Jel što je potpisao Dayton ili što je pucao sebi u glavu kad je skontao kakav je zločinac?
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 17:44 |
|
|
Da nije bilo kamera i svjedoka u Daytonu i Parizu, Alija bi kasnije tvrdio da nije ništa potpisao.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 17:50 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Što mu ruke odcapariste? Šta su ruke krive? Jel što je potpisao Dayton ili što je pucao sebi u glavu kad je skontao kakav je zločinac? Bista ili poprsje se u evropskoj civilizaciji koristi još od P.N.E. Kod vas Muslimana je to zabranjeno. Zato zloćinac ima bistu u Bosni a Halija ima kurćinu hehe.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 17:53 |
|
|
novem je napisao/la: Da nije bilo kamera i svjedoka u Daytonu i Parizu, Alija bi kasnije tvrdio da nije ništa potpisao. Tako mu je i sin popisao Mostarski sporazum pa mislijo slagati i sad imaju zasluženi apatrhejd.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Alija: Morao sam potpisati Dejton, Tuđman mi je u Dejtonu rekao da više ni metak neće preko Hrva Postano: 13 vel 2023, 23:57 |
|
|
novem je napisao/la: Pravni savjetnik Muslimana i prvi agent BiH u Haagu, prof. međunarodnog prava Boyle. Ovi osnovni principi u Ženevi su neka vrsta temelja Daytona. Boyle je Muslimanima tik pred Dayton savjetovao da ih odbiju. Upućuje čak i Memorandum Skupštini raspadnute RBiH. Odnos 51%/49% je već bio tada poznat. Dali je boyle ovdi intelektualno iskren ili podmazuje,uvjerava svijet u namjere hrvata i srba a zbog takvih uvjeravanja su bosnja dobile puno kredita,dojucer su postizali pobjede poradi tih kredita.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|