|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hum.
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 10 ruj 2010, 21:45 |
|
|
|
Ha ahahahahah jadnili smo mi i ko nas ujedinjuje,neko antifašističko udruženje čiji članovi nose majice sa petokrakama i čiji članovi crtaju petokrake gdje god stignu i onda pričaju o nekom fažizmu na ulicama bla bla,društvo im ima 10 članova a vodi ih Robert Jandrić koji priča kako će pomiriti Mostar i kakav je nekad Mostar bio a u Mostar je došao prije par godina koliko ja znam iz Prijedora...Neka pjevaju i neka slave imaju abrašević pa nek uživaju u tome i travi koliko ih je volja od nas što dalje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
west
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 10 ruj 2010, 22:42 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: opa....švedski stol za ultrase.  zrikavac ...stari svedjanin  .. ..a ovom pajdi prijedorskom  mogu samo preporuciti ovo  nek se cesce tusira pa ce manju imati averziju prema sapunu ..pogotovo prema FA.. koji je po meni jedan od kvalitnijih marki sapuna i kupki..i cak mogu reci da ga favoriziram.... cuj dirati ove garibe...pu pu pu.. 
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 11 ruj 2010, 11:17 |
|
|
Dr Ivo Banac definicija mode "antifašizma" zadnjih godina: "Kasna komunistička dosjetka..." 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 11 ruj 2010, 12:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24929 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vjerojatno će biti govora i protiv sarajevskog fašizma zadnjih desetak godina. Ono Bosanci (Bošnjaci) svi i svuda, tko je protiv nas on je klerofašist, svi mi pričamo bosanski jezik, hiljadugodišnja državnost, fetišiziranja države na račun njenih stanovnika i sl. stvari primjerene sredini 20. stoljeća. Mislim da bi sa foruma trebali posjetiti skup. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 11 ruj 2010, 12:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28486 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ja predlažem da se svi mi anti-antifašisti svih vjera i nacija ujedinimo i dođemo taj dan da se obračunamo sa antifašistima. Pa kad svi mi: Jove, Ive i Muje u ime anti-antifašizma udarimo na antifašiste pokazaćemo svim neprijateljima naših tekovina anti-antifašizma samo jedno - Računajte na nas!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
atan
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 11 ruj 2010, 14:20 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: S obzirom da Robert Jandrić proziva one koji otimaju i mrze, je li to znači da je on protiv partizana, komunizma i Jugoslavije?
dane,evo šta čoj'k kaže: "Borimo se protiv fašizma, klerofašizma, vjerskog fundamentalizma, kapitalizma i svega lošeg što već dvadeset godina ubija, pljačka i truje ove napaćene ljude". zato,ne bih rekao da se ovo tiče partizanaca,qraca ,palaca ..  Ministry of Sound je napisao/la: Ama bolan to je naš Robbie sa foruma, on se nema što brinuti. Mene će te također naći među najzagriženijim antifašistima. sumnjam,efendum,sumnjam...  horus je napisao/la: sta ti imas protiv uporabe teleskopa na zivoj materiji?
gosn horus,ako ste vi "živa materija",onda ama baš ništa nemam protiv.. 
_________________ R.I.P. Sic
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 11 ruj 2010, 15:09 |
|
|
atan je napisao/la: gosn horus,ako ste vi "živa materija",onda ama baš ništa nemam protiv..  rekoh ja vec davno da se duhovitost kod mosnjaka mora trazit s elektronskim mikroskopom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 11 ruj 2010, 18:12 |
|
|
atan je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: S obzirom da Robert Jandrić proziva one koji otimaju i mrze, je li to znači da je on protiv partizana, komunizma i Jugoslavije?
dane,evo šta čoj'k kaže: "Borimo se protiv fašizma, klerofašizma, vjerskog fundamentalizma, kapitalizma i svega lošeg što već dvadeset godina ubija, pljačka i truje ove napaćene ljude". zato,ne bih rekao da se ovo tiče partizanaca,qraca ,palaca ..  Onda on zapravo štiti jedne druge mrzitelje, na račun drugih mrzitelja. Znači, to što su se zadnjih godina pronašle silne množtvene grobnice koje su počinili partizani, a te se ubojice danas slavi po čitavoj BiH, to njemu ne smeta? Također, o kojem on fašizmu danas trabunja? Napadači na Bosnu su se zvali JNA, a ne SS. Robert Jandrić štiti komunizam, koji je počinio zločine na Bleiburgu, Vukovaru, Srebrenici, ter također i u Grabovici, Ahmićima i Križančevu selu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limach
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 11 ruj 2010, 19:07 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 22:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
|
koliko sam vidi u njihovom programu da ce bit i neke tribine o fasizmu i tim sranjima.. brate da im je poslat nekog govornika da kaze toj jadnoj izgubljenoj mladezi na sta trate svoj zivot svoje vrijeme, ipak je nekad bolje rijecima neg palicama..

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 12 ruj 2010, 21:08 |
|
|
|
djeco moja uložite eenrgiju u nešto drugo, kakav antifašizam, kakvi bakrači
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 12 ruj 2010, 21:18 |
|
|
|
Ako budem imao vremena možda svratim malo da vidim o čemu se radi. Vidim neki predlažu da nas više ode tamo. Ja predlažem da nam znak raspoznavanja bude plavi žešir i žuti kišobran!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limach
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 12 ruj 2010, 21:43 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: djeco moja uložite eenrgiju u nešto drugo, kakav antifašizam, kakvi bakrači bas to.. oni se bave antifasizmom.. moj se djed taman rodio za tog rata, sto bi se doboga ja trebao baviti njime?!

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Balkanac
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 12:19 |
|
|
|
Fašisti objasnit fašizam = luđaku objasnit ludilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 12:24 |
|
|
|
daleko je paranoja, ovo je ludilo. čisto ludilo. čovjeku prosto dođe postati pravi pravcati fašist kad vidi što sebe naziva "antifašistima".
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:00 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: čovjeku prosto dođe postati pravi pravcati fašist kad vidi što sebe naziva "antifašistima". To je zapravo citat Georga Orwela. :) Ne znam je li namjeran ili slučajan, ali on je to doista jednom izjavio. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:06 |
|
|
jaoooo bato, evo ih ;) Citat: Povodom održavanja Antifa festa u Mostaru, fašistoidni, odnosno proustaški portal „poskok.info“, karikaturalno je na svom portalu objavio tu vijest. Osjećaj nemoći zbog činjenice da se tako nešto dešava u stolnom Mostaru, kako ga vide neljudi očima Poskoka, rezultirao je karikaturalnim slikama djevojaka sa partizanskom opremom i razgolićenim grudima, a i sam naslov „Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu“ nije ništa manje karikaturalniji i manje ironičan, posebno ako se zna šta to znači stolni grad Mostar za Poskokoviju.
Da nisu možda mislili na Mostar kao stolni grad hercegovačkog sandžaka? Nisu sigurno. Na koje se onda povijesno stolovanje poziva profašistička Poskokovija? Na stolovanje po viđenju Dragana Čovića možda? Na ono stolovanje što im “republičkosrpski” brat Rajko Vasić iz "Saveza nacističkih srpskih demokrata" uvaljuje kao legitimno pravo. Poskokovija i poskočni vampiri koji pišu za to fašistoidno glasilo, nevještom ironijom prikriva svoje prezrenje prema jednom događaju kakav bi trebao biti Antifa fest. Pod tim festivalom podrazumijevaju skup mladih „neokomunjara“ i ljudi koji se diče „zločinačkom vojskom Josipa Broza“(!) Aktiviste i učesnike već unaprijed nebulozno nazivaju „mladim partizanima“? Ne zna Poskokovija, kao što i ne želi znati da je to fest internacionalnog karatera, a ne festival pišljivog balkanskog okružja. Festival borbe protiv nemani koju upravo svojim djelovanjem (sasvim dovoljno velikim) i sami potpomožu, čak šta više, najlegitimniji su predstavnici fašističkog trovanja društva. Portal za fašističku kontaminaciju.
Prije svega Poskokovija je iziritirana i nemoćna nad vrstom spoznaje koja kazuje da će antifašisti iz različitih naroda i kultura u znak protesta promarširati ulicama što nose nazive po najokorijelijim fašistima našeg podneblja, fašistima koje smatraju svojim nevinim stvorenjima i nacionalnim herojima. Njihova ljubav prema Budaku i Francetiću pravi je dokaz onog momenta kada se ljubav identificira sa mržnjom. Dokaz čistog nacional-fašističkog poimanja međuljudskih odnosa. Sa druge strane, kakvu vrstu skupa može organizovati i proizvesti djelovanje fašističke Poskokovije? Možda mogu organizovati takmičenje u pjevanju stihova Marka Perkovića Thompsona negdje na Kupreškom polju? Možda neki festival guslanja i bećeranja slavne povijesti? Ali to nije ni krajnji domet, niti krajnji cilj poskočne djelatnosti. Ono što Poskokovija sebi postavlja kao cilj, jeste čuvanje iskonskih tekovina fašizma i odgajanje novih generacija mladih fašista, koji će nastaviti svoje junačke obračune tvrdim hercegovačkim kamenjem poslije svake utakmice. Odgajanje novih generacija koje će i dalje zapišavati groblja onih što su dali svoje živote u borbi protiv fašizma. Ono što Poskokovija ne smije reći direktno, nego na to ukazuju indirektno, kazuju njihovi vjerni čitaoci i ljudi što jednoj ovakvoj formi isticanja fašizma salutiraju.
Komentari tipa : „Švedski stol za Ultrase”. Treba li pominjati koga se ovdje poziva na mobilizaciju? Pozivaju se oni što zapišavaju groblja antifašista i one “junačke” horde što, podržane svojom ideološko-fašističkom braćom sa druge strane Neretve, siju mržnju po fašističkoj liniji razgraničenja nakon svakog meča između Hrvatske i Turske.
Nadalje, komentar tipa : “ Neka idu na Bleirburg i slave, nema toga kod Hrvata, jel ovo istočni ili zapadni Mostar"? Antifa fest nije pobornik nikakve idologije, još manje zločina koju su počinjeni u ime ideologije koja se Antifa festu pripisuje, međutim fašističko poimanje svijeta takav zaključak ne može dokučiti. “Nema toga kod Hrvata” neodoljivo podsjeća na riječi što ih je Šerijatska policija uputila izmasakriranom paru . Naime Šerijatska policija je tada poručila : “Eno vam zapadne strane” “Jel ovo zapadni ili istočni Mostar? Neka Poskokovija i njihovi obožavaoci sami odluče radi li se zapravo o istočnom ili zapadnom Mostaru. Fašistički mozak je uvijek kadar naći odgovor na to pitanje.
Kao prvo i osnovno, Antifašistički festival nije dijelom predizborne kampanje bilo koje političke partije, kao što se ni antifašizam ne može gledati kroz prizmu pripadnosti nekoj partiji. Fašizam zasigurno može, ali antifašizam ni u kakvom slučaju. To valja napomenuti prije svega zbog toga što sljedbenici nacionalističkih partija vole ovakve građanske aktivnosti okvalifikovati kao preizbornu aktivnost neke partije. To što se nacionalističke partije i nacionalistička piskarala a priori pronalaze prozvanim u antifašističkim protestima je u suštini njihov problem, a ne problem onih koji vrše antifašističke akcije. Ova vrsta aktivnosti je najviše uperena protiv fašističkog načina mišljenja. Ne postoji istočni i zapadni fašizam, niti se hoće reći da postoje fašisti i od fašista još fašističkiji fašisti. Isto tako nije stvar ni relativizacije. Jednostavno se radi o protestu protiv fašizma ma sa koje strane on dolazio. Ipak, sasvim je realno, ako se sagleda kontekst realnosti u kojoj živimo, bilo je i za očekivati da će upravo od ovakvih fašističkih struja stići nipodaštavanja i marginaliziranje značaja antifašističkih aktivnosti. Upravo iz toga se i vidi protiv čega se svi ljudi koji se deklariraju kao antifašisti trebaju boriti. Za fašističke mozgove uvijek će postojati strane, uvijek će ljudi koji se pokušavaju boriti protiv kolektivne zaluđenosti biti etiketirani nekom od političko- ideoloških orijentacija .
Jedan od komentara na reklamnom panou fašizma Poskok portala je glasio: “Ja sam antifašista ali sam ustaša od glave do pete”. I Hitler je bio antifašista, samo što je mrzio Jevreje i Rome od glave do pete.
Nihad Hebibović (AbrašMEDIA.info) http://www.abrasmedia.info/index.php/dnevne-novosti/mostar/4014-poskokinfo-faizam-ponovo-gmie.html?sms_ss=facebook
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:14 |
|
|
|
Capov komentar je citiran ;)
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:17 |
|
|
|
Ovaj Nihad Hebibović je sramota, ter bi ovo častno muslimansko ime tribao promieniti u Draža. On se našao stupati Mostarom protiv Mile Budaka i Jure Francetića. Dok su njegovi antifašisti s četničkom braćom klali goloruke muslimane po iztočnoj Bosni, Francetićeva Crna legija im je jedina pritekla u pomoć. Ovaj antifa skup jest čisto pljuvanje po Hrvatima i Bošnjacima, ter njihovim žrtvama. Ovdje se kakti ograđuje od komunističke ideologije, ali nigdje ne kaže da će u Mostaru govoriti protiv komunističkih zločina, a istovriemeno sve hrvatske i bošnjačke domoljube zove fašistima. Ovaj antifa skup jest čisto izazivanje poštenih građana Mostara, ter promičba komunističko-četničkih zločina.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:31 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
OldSkul je napisao/la: Capov komentar je citiran ;) a grabovnik je capo. predobar komentar svakako. skoro me do suza nasmijao
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:43 |
|
|
Sjeća li se iko AF zapadno od Triglava, tj. zemalja kojima težimo. I u Austriji koja nam je najbliža a ima povijest sličnu Hrvatskoj što se fašizma tiče... Ili Italija... Normalno da smo protiv crnih odora, ubijanja židova i sl. pojava. Ono što je dobro kod ovih likova je što su ideološki obojeni i napadaju sve žive pod tom maskom (jest mi to poznato), u totalitarnom okruženju poput komunizma to još i može proći ili u ratnim vremenima, no u demokraciji brzo ostanu na pustom otoku... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:53 |
|
|
|
Pih....ja mislio da je taj abrašević još jedino istinsko opušteno normalno mjesto u kojemu se u mostaru može izaći, sa kvalitetnim programom, dobrom mjuzom i normalnim ljudima.
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 13:53 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limach
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 14:14 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Pih....ja mislio da je taj abrašević još jedino istinsko opušteno normalno mjesto u kojemu se u mostaru može izaći, sa kvalitetnim programom, dobrom mjuzom i normalnim ljudima. i ja brate.. otkad su se politikom poceli bavit polako mi se gade.. nihad kaze da ovo nije neki kao pro komunisticki skup.. ajde dobro, dabogda to tako bilo.. al cemu naziv Antifa fest.. sto nisu bili mastoviti i nasli neko dr ime, mozda bi i neku normalniju raju pridobili.. ovako ce to liciti na cisti skup wana be anarhista, komunjara i slicnog ološa

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 14:21 |
|
|
|
e jebiga limach....sjeba ti meni koncepciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 14:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: čovjeku prosto dođe postati pravi pravcati fašist kad vidi što sebe naziva "antifašistima". To je zapravo citat Georga Orwela. :) Ne znam je li namjeran ili slučajan, ali on je to doista jednom izjavio. :) očinjeg mi vida, nisam imala pojma. to je iskreno napisano. onako, baš kako mi došlo.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|