|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 14:25 |
|
|
|
Izbacite to "N" iz antifa i dobit ce te pravi naziv festa ili ti ga derneka
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 17:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28344 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Od svih ideologija meni je nekako najbliži FLašizam! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 18:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24901 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ako počnu antifašisti petokrake nosati, počet će tragikomedija. Pod simbolima režima koji je pobio milijune ljude, koji je tajne policije koristio protiv svojih građana, zabranjivao slobodu govora i slobodu medija, radili mučenja, strpavali u zatvore i vršio egzekucije za neistomišljenike - se kobiva bore protiv fašizma. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bonfif
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 18:09 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ako počnu antifašisti petokrake nosati, počet će tragikomedija. Pod simbolima režima koji je pobio milijune ljude, koji je tajne policije koristio protiv svojih građana, zabranjivao slobodu govora i slobodu medija, radili mučenja, strpavali u zatvore i vršio egzekucije za neistomišljenike - se kobiva bore protiv fašizma.  "Antifašizam" na balkanski način.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 19:09 |
|
|
|
Ne kuze "antifasisti" da su i oni cinili zlocine kao i fa.. Ako ne i vise.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hum.
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 19:41 |
|
|
|
Stvarno su jaki na jeziku i u ovim pismima nema šta...nedavno sam bio svjedok kada su ovog roberta otjerali sa parkinga HVIDR-e iza Kosače eheheheh kralj je došao da pita može li ostaviti auto a da ne plati kad su skužili ko je i zaletili se čovjek je pobjego u auto i odjurio 100 na sat,zašto nije ostao da se bori protiv tog fažizma nikako mi nije jasno??a kad treba pisat i davat intervjue e tu je pravo jak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limach
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 21:04 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 22:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
http://bokisingl.wordpress.com/2009/12/08/2179/ i sad ti tu meni objasni ko je fasist... "fasisti" ubili 3,4 puta manje ljudi od "antifasista" cini mi se da je fasizam neki strani pojam za nesto dobro.. jesam u pravu 

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 22:24 |
|
|
|
Jedini problem je što im babe nisu bili antifašiti nego - Antini fašisti!
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 22:27 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
Pa kako je proslo sve to, jesu li se sjetili uopce protiv koga su ratovali? Ili je bio skup mjesani brakova!
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 22:56 |
|
|
Fireru naš!
Fireru naš! [.] mi bosanski muslimani, nismo Vama i nemačkom narodu nikako odani zbog neke trenutne političke računice ili interesa. Premda živimo u ovoj zemlji gde postoji većina slovenskog življa, mi otvoreno izjavljujemo da po rasi i krvi nismo Sloveni, već da smo gotskog porekla, što dokazuju mnogi znaci i istorijske činjenice. [.] Mi Bošnjaci kao Goti, tj. kao germansko pleme pod imenom 'Bosni', došli smo u 3. veku sa severa na Balkan u tadanju rimsku provinciju Iliriju. U 6. veku za vreme vladavine Teodoriksa kralja istočnih Gota, čijoj državi je pripadala i Ilirija, kao gotska granična provincija, koja je na istoku dopirala do Drine, izmenili smo stari rimski naziv za našu zemlju, narodnim imenom 'Bosna', u starom narečju 'Bosena', što je značilo 'dobar čovek' [.] U 6. veku došli su Sloveni u našu zemlju pod imenom Srba i Hrvata [.] Srbi su odmah po dolasku na Balkan prihvatili istočno hrišćanstvo, Hrvati rimo-katoličko, dok su Bošnjaci ostali čvrsto pri svojoj gotskoj, arijskoj veri, prema kojoj Isus nije bog, već samo božansko biće, ali najsavršenije. Ovu veru pod narodnim imenom bogumila, što znači vere bogu mile, zadržali su do dolaska Turaka u 1463. godini. Onda su svi odjednom primili islamsku veru, jer su islam, kao i naša bogumilska vera u dlaku isti po verskim načelima, tj. u odnosu na božanstvo - da je bog svemoguća nevidljiva sila, a Isus njegov prorok.jebo antifašizam brez vaki fašista... zriki, papčino http://ip-address-lookup-v4.com/lookup. ... .2.190.157
| Privitak/ci: |

Untitled.jpg [ 63.18 KiB | Pogledano 7149 put/a. ]
|
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
west
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 13 ruj 2010, 23:54 |
|
|
|
aaaa...kakvi mazlumi..... hahaha.....
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 14 ruj 2010, 00:06 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ako počnu antifašisti petokrake nosati, počet će tragikomedija. Pod simbolima režima koji je pobio milijune ljude, koji je tajne policije koristio protiv svojih građana, zabranjivao slobodu govora i slobodu medija, radili mučenja, strpavali u zatvore i vršio egzekucije za neistomišljenike - se kobiva bore protiv fašizma.  Nažalost pobijednici pišu povijest, tako da na našu žalost dan danas se guraju ti simboli genocida kao znak nečega dobroga(iskreno neznam što vide u njima, osim 40 godina siromaštva koje je imalo svoj vrhunac raspadom i ratom 90tih). Nadam se da će naši ljudi u Mostaru prirediti dobrodošlicu tim komunjarama tako snažnu da se više nikada neće sjetiti organizirati išta slično tome.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 14 ruj 2010, 01:48 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Fireru naš!
Fireru naš! [.] mi bosanski muslimani, nismo Vama i nemačkom narodu nikako odani zbog neke trenutne političke računice ili interesa. Premda živimo u ovoj zemlji gde postoji većina slovenskog življa, mi otvoreno izjavljujemo da po rasi i krvi nismo Sloveni, već da smo gotskog porekla, što dokazuju mnogi znaci i istorijske činjenice. [.] Mi Bošnjaci kao Goti, tj. kao germansko pleme pod imenom 'Bosni', došli smo u 3. veku sa severa na Balkan u tadanju rimsku provinciju Iliriju. U 6. veku za vreme vladavine Teodoriksa kralja istočnih Gota, čijoj državi je pripadala i Ilirija, kao gotska granična provincija, koja je na istoku dopirala do Drine, izmenili smo stari rimski naziv za našu zemlju, narodnim imenom 'Bosna', u starom narečju 'Bosena', što je značilo 'dobar čovek' [.] U 6. veku došli su Sloveni u našu zemlju pod imenom Srba i Hrvata [.] Srbi su odmah po dolasku na Balkan prihvatili istočno hrišćanstvo, Hrvati rimo-katoličko, dok su Bošnjaci ostali čvrsto pri svojoj gotskoj, arijskoj veri, prema kojoj Isus nije bog, već samo božansko biće, ali najsavršenije. Ovu veru pod narodnim imenom bogumila, što znači vere bogu mile, zadržali su do dolaska Turaka u 1463. godini. Onda su svi odjednom primili islamsku veru, jer su islam, kao i naša bogumilska vera u dlaku isti po verskim načelima, tj. u odnosu na božanstvo - da je bog svemoguća nevidljiva sila, a Isus njegov prorok.jebo antifašizam brez vaki fašista... zriki, papčino http://ip-address-lookup-v4.com/lookup. ... .2.190.157 Štaš ti u toj županiji? Jučer sam banirao pacijenta blokirajući cijeli IP range tog kraja. Lik je neumoljivi idiot , potpisivao se sa "svi u BIH su turci" i konstantno vrijeđao sve BH Hrvate. Drugog načina ne znam.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 14 ruj 2010, 07:17 |
|
|
|
pa dinamički ip. danas u metkoviću, sutra u zadru, preksutra u zagrebu. nekad se zalomi i slavonija.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 14 ruj 2010, 07:28 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8943 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zrikavac je napisao/la: Štaš ti u toj županiji? Jučer sam banirao pacijenta blokirajući cijeli IP range tog kraja. Lik je neumoljivi idiot , potpisivao se sa "svi u BIH su turci" i konstantno vrijeđao sve BH Hrvate.
Drugog načina ne znam. ha ha. iz metkovića kažeš. sjećam se kad sam ih ja provocirao da su svi oni hercegovci. da vidiš reakcija. da nisu bili u gostima iskopali bi mi oči al nemoj banirat sve, pola doljana ćeš banirat tako 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 14 ruj 2010, 13:42 |
|
|
|
sad mi je jasno zašto je zriki poduzeo mjere protiv mog pisanja. dao se poskok u zastupstvo one orjunaške fukare broj 2. splićanina rođenjem, beograđanina bijegom. aj pogađajte od tri puta o kome je riječ? hint: poskok voli prenositi njegove kolumne jer dijele isti način razmišljanja i strastvenu srbofiliju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24901 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 21:14 |
|
|
|
Ja sam i dalje za tu ideju, da ovaj hercegovački dio forumaša prisustvuju manifestaciji u dijelu koji se bori protiv sarajevskog unitarističkog fašizma i hegemonije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
west
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 21:23 |
|
|
lider30 je napisao/la: brate dosadni su i jedni i drugi..isto ko da se traze-... ovi naseru jedno....a onda s rduge strane zapuskeraju drugi koji se ufate na ove gluposti..i onda imas sapunicu u vise kolumna... i opet se sve svodi na to ko ce ga kome bolje suknut'... a i jedni i drugi bi bili najsretniji kad bi se sutra dogodio neki eksces na tom sranju od festivalu ...jedni zato sto bi gayantifaisiti dobili po guzici..a ovi drugi tako sto bi slavodobitno pokazali da postoji fasizsam u mostaru jer ha je napo netko te nadaleko poznate antifasite to onda mora da su fasisti i to orginal..sa musolinijem na celu.. kakvo smaranje ...a opet sve to se dogadja pred izbore...milion manifestluika i dogadjanja pred izbore..cak i penzije ce za ovaj m,jesec biti isplacene prije 3.10......kakav proziran igrokaz sa nasim zivotima... a usha!
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom g Postano: 23 ruj 2010, 21:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Dobar, uglavnom, Zrikijev text...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hutt
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 21:52 |
|
|
|
Izgleda da je skup ovih malaca veliki problem čim se o njima toliko piše. Ne znam za vas ali meni se ovo čini kao da je nekome dosadno u životu pa već tjedan dana komentira glazbenu večer nekakvih balavaca. Poskok je potpuno grohnuo sa glupim temama, glupim banerima i još glupljim komentarima. Nadamo se da ovaj forum neće na tako niske grane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 21:54 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 22:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Ilirk@ je napisao/la: daleko je paranoja, ovo je ludilo. čisto ludilo. čovjeku prosto dođe postati pravi pravcati fašist kad vidi što sebe naziva "antifašistima". X
|
 |
|
ero
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 21:56 |
|
|
|
Ovi ljudi su jos u 45-oj,kakvi fasisti kakvi antifasisti. Bolje im je da odrze prosvjet protiv opstruiranja rada sudova, neprocesuiranja ratnih i poslijeratnih zlocinaca, kriminala,korupcije ,preglasavanja i td. i td. Kad pravna drzava pocne djelovati tada ce nestati svaki oblik neravnopravnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hutt
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 22:06 |
|
|
ero je napisao/la: Ovi ljudi su jos u 45-oj,kakvi fasisti kakvi antifasisti. Ma kakva 45-ta. Malci se zabavljaju, piju pivu i slušaju glazbu, evo čujem ih iz kuće, Azra im sada svira. Čini mi se da su više ovi ljudi koji oko njih prave famu u 45-toj. Antifa festivali, anarho i punk festivali se održavaju skoro svaki tjedan diljem Europe. Samo se u nas o tome piše naveliko i to u političkom kontekstu, umjesto u društvenom, ako će se već pisati o tome, iako ne vidim svrhe. Daleko smo mi od zapada čim su nam ovo glavne teme, a navodno smo ugroženi i živimo u tamnici, nemamo važnijih tema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ero
|
Naslov: Re: Antifa Fest u Mostaru - Antifašisti svih zemalja u stolnom gradu Postano: 23 ruj 2010, 22:11 |
|
|
hutt je napisao/la: ero je napisao/la: Ovi ljudi su jos u 45-oj,kakvi fasisti kakvi antifasisti. Ma kakva 45-ta. Malci se zabavljaju, piju pivu i slušaju glazbu, evo čujem ih iz kuće, Azra im sada svira. Čini mi se da su više ovi ljudi koji oko njih prave famu u 45-toj. Antifa festivali, anarho i punk festivali se održavaju skoro svaki tjedan diljem Europe. Samo se u nas o tome piše naveliko i to u političkom kontekstu, umjesto u društvenom, ako će se već pisati o tome, iako ne vidim svrhe. Daleko smo mi od zapada čim su nam ovo glavne teme, a navodno smo ugroženi i živimo u tamnici, nemamo važnijih tema. Ako im je svrha skupa da se napiju i razvale neznam onda sto ih je uopce vrijedno spominjati.Ili barem kad spomenemo njih da i spomenemo ekipu iz starog grada,heinekena, borika i td. ta na istom su nivou
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|