HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 kol 2026, 13:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 608 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Antisemitizam u BiH na vrhuncu, Izraelska ambasadorica šokirana
PostPostano: 16 vel 2026, 13:19 

Machak je napisao/la:

Eh sad, a do jučer ste bili dobri sa Izraelom, a sad bi im nabijali na nos.

Rekoh ja da nisu zaboravili neke stvari iz WWII, al jok, vi kažete da ste dobri sa njima.

Ne brini, neće im nitko tko je nešto u hrvatskoj politiki u BiH išta nabijati na nos vezano za ovo :D

To što se događa na Thompsonovim koncertima HDZ, i hrvatski i ovaj ovdje, redovno pusti bez komentara i osvrta.

Ne što bih ja htio da bude ovako ili onako, nego što to bude tako, poučen dugogodišnjim iskustvom.

Isto tako naši političari nisu baš toliko naivni da se upecaju u zamku podrške palestincima, i time izolirani događaj izdići na razinu neprijateljevanja sa Izraelom.

Bošnjački političari isto tako, nisu morali sudjelovati u onom što narod radi kada se razmahao Hamas zastavama, ali su oni, svojevoljno, izlazili u sukobe s ovom ambasadoricom i općenito Izraelom. Moglo je sve ostati na tom što neki dio prosvjednika na svoju ruku radi, ovako ste to ozvaničili kao svoju politiku.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:19 

Poruka svim Bošnjacima ovog foruma koje je očito uzrujao koncert Thomspona koji je pjevao o hrvtaskoj pobjedi nad Srbima. Širokobriježani će raditi u Širokom Brijegu ono što oni oće. Zašto? Zato što je tako potpisao vaš predsjendik Alija. Vi možete žaliti nad Srbima u Sarajevu, u Širokom Brijegu je hrvatska županija.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:20 

Patriota je napisao/la:
Gadi mi se ovaj antisemitizam iz zap.hercegovine

Paše ti samo tvoj islamistički.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:20 

Upozorenja: 1
potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Rekoh ja da nisu zaboravili neke stvari iz WWII, al jok, vi kažete da ste dobri sa njima.

Ne brini, neće im nitko tko je nešto u hrvatskoj politiki u BiH išta nabijati na nos vezano za ovo :D

To što se događa na Thompsonovim koncertima HDZ, i hrvatski i ovaj ovdje, redovno pusti bez komentara i osvrta.

Ne što bih ja htio da bude ovako ili onako, nego što to bude tako, poučen dugogodišnjim iskustvom.

Isto tako naši političari nisu baš toliko naivni da se upecaju u zamku podrške palestincima, i time izolirani događaj izdići na razinu neprijateljevanja sa Izraelom.

Bošnjački političari isto tako, nisu morali sudjelovati u onom što narod radi kada se razmahao Hamas zastavama, ali su oni, svojevoljno, izlazili u sukobe s ovom ambasadoricom i općenito Izraelom. Moglo je sve ostati na tom što neki dio prosvjednika na svoju ruku radi, ovako ste to ozvaničili kao svoju politiku.

Ok, al ako Kabiri bude tražio reakciju, nećete se valjda praviti ludi?

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:22 

Machak je napisao/la:

"Osuđujemo malu grupu posjetitelja koncerta koji su se odlučili na pogrešan način iskazivati domoljublje. To nije stav hrvatskog naroda u Herceg-Bosni."

Jel valja?

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:24 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

"Osuđujemo malu grupu posjetitelja koncerta koji su se odlučili na pogrešan način iskazivati domoljublje. To nije stav hrvatskog naroda u Herceg-Bosni."

Jel valja?

Znači još jedno mazanje očiju.

Ja ne vjerujem da su Jevreji tolike ovce i da se još dopuštaju šišati na taj način.
No, ako vi vjerujete, vaš problem.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:27 

Priča za dan i po.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:27 

Machak je napisao/la:
potocnj je napisao/la:
Mislim da se ovdje radi o klasičnom krivom predstavljanju od strane muslimana, ili o kmeki od strane srba.

Kako god, neka kmeči Trumpu ako hoće :zubati

Da nema muslimana možda ne bi mi ni imali toliko bliskih odnosa sa Izraelom, ali je činjenično da ih ima i da su nam veliki problem, i njima i nama...

Kome da Kabiri kmeči?

Čini se da ćete se morati izvinjavati.

Evo ja se iskreno izvinjavam. Meni su ovi Ustaški i nacistički pozdravi baš odbojni.

†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha.
Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:28 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Perun_Velež je napisao/la:
Pa, ako su se dizale desnice i taj ustaški pozdrav, onda to zbilja jest autogol.

I ako to skandiranje nije usmjereno protiv Židova, jer ne znam da i na našoj najradikalnijoj desnici imaju nešto protiv Židova i Izraela, zapravo, trenutno ih više mrze pederoleftardi radi Gaze, već je to skandiranje više nekav inat Jugohrvatima tipa Oreškovićke pa možda i Srbima.

Ali, zbilja, zbilja ne znam zbog čega nam je potreban taj debilni ustaški romantizam i žal za tim vremenima koji se nitko ne sjeća.

Zašto slavit gubitnike koji su kompromitirani, zar nemamo dovoljno i nešto prikladnije, pobjedničko iz 90tih.

Taj balast prošlosti samo nam može bit pucanj u nogu za interese u budućnosti.

Totalni autogol.

Pa ti likovi nisu svjesni kako ih Nijemci dozivljavaju. Vecinom kao dezurne baustelce i nikad sebi ravnim.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:37 

Machak je napisao/la:

Ja ne vjerujem da su Jevreji tolike ovce i da se još dopuštaju šišati na taj način.

Jel itko od tih koji su digli ruku u zrak ikakva prijetnja Izraelu i židovima?

Jel će tko od njih financirati islamističko-terorističke organizacije, a poneki dati i "borca" protiv Izraela?

Naravno da neće.

Izraelci su ti trenutno koji imaju problem sa imidžom, ne mi. Inače židovi općenito imaju problem loše popularnosti, nije im ovdje i jedino to problem.

U stvarnosti im problemi dolaze od vas islamista, i tako će se postavljati. A sa našim političarima nije samo mazanje očiju, pa Hrvatska i hrvati redovno podržavaju Izrael.

Za to su i dosta komunjare odgovorni jer su gurali hrvate u isti koš s njemcima pa se službena njemačka vlast konstatno ispričava Izraelu. A naši prate njemce skoro u stopu.

To ne znači da u Njemačkoj nema pobornika nacizma, pa skoro su otpustili određeni broj vojnika zbog otvorenih nacističkih stavova. To ne znači da će Izrael, zbog manjine njemaca, biti protivnik Njemačke. Ni obrnuto. Naročito što sada trenutno, pronacistički orijentirana mladež nije protiv židova nego protiv islamističkih imigranata. Nisam još vidio ni čuo nekog mladog nacistu da protiv židova išta skandira, a ovi naši, ako su na Thompsonovu koncertu, najčešće skandiraju protiv srba. Ako protiv ikoga.

Stav mase je jedno, a stav politike nešto drugo.

Evo i sa primjerom muslimana, jel ti stvarno misliš da albanci s Kosova i iz Albanije, čiji političari redovno podražvaju Izrael, stvarno, kao narod, vole, ili bar simpatiziraju izraelce? :D

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:39 

PaoUČikolu je napisao/la:
Poruka svim Bošnjacima ovog foruma koje je očito uzrujao koncert Thomspona koji je pjevao o hrvtaskoj pobjedi nad Srbima. Širokobriježani će raditi u Širokom Brijegu ono što oni oće. Zašto? Zato što je tako potpisao vaš predsjendik Alija. Vi možete žaliti nad Srbima u Sarajevu, u Širokom Brijegu je hrvatska županija.

Problem vam jer su to Jevreji detektovali i reagovali.
Jevreji koji između ostalog ulažu svoj novac u privredu Hercegovine.
Nema to sad nikakve veze sa Bošnjacima, Srbima, vašim nekakvim prkosom nama.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:39 

Inače masa nakon koncerta, sa sve HOSovim majicama upala u Gaudu u Posušje nakon koncerta na Nikolu Rokvića, potomka četničkog krajiškog vojvode koji vodio pokolje nad Hrvatima u zapadnoj Bosni i Dalmaciji.

I onda se neko iščuđava kako gledanje Svadbe i Thompson idu skupa.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:47 

Reagovale institucije BiH, tacnije institucija predsjednistva!

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:47 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Jel itko od tih koji su digli ruku u zrak ikakva prijetnja Izraelu i židovima?

Jel će tko od njih financirati islamističko-terorističke organizacije, a poneki dati i "borca" protiv Izraela?

Naravno da neće.

Izraelci su ti trenutno koji imaju problem sa imidžom, ne mi. Inače židovi općenito imaju problem loše popularnosti, nije im ovdje i jedino to problem.

U stvarnosti im problemi dolaze od vas islamista, i tako će se postavljati. A sa našim političarima nije samo mazanje očiju, pa Hrvatska i hrvati redovno podržavaju Izrael.

Za to su i dosta komunjare odgovorni jer su gurali hrvate u isti koš s njemcima pa se službena njemačka vlast konstatno ispričava Izraelu. A naši prate njemce skoro u stopu.

To ne znači da u Njemačkoj nema pobornika nacizma, pa skoro su otpustili određeni broj vojnika zbog otvorenih nacističkih stavova. To ne znači da će Izrael, zbog manjine njemaca, biti protivnik Njemačke. Ni obrnuto. Naročito što sada trenutno, pronacistički orijentirana mladež nije protiv židova nego protiv islamističkih imigranata. Nisam još vidio ni čuo nekog mladog nacistu da protiv židova išta skandira, a ovi naši, ako su na Thompsonovu koncertu, najčešće skandiraju protiv srba. Ako protiv ikoga.

Stav mase je jedno, a stav politike nešto drugo.

Evo i sa primjerom muslimana, jel ti stvarno misliš da albanci s Kosova i iz Albanije, čiji političari redovno podražvaju Izrael, stvarno, kao narod, vole, ili bar simpatiziraju izraelce? :D

Kabiri na twitteru:
Citat:
“Nedostatak odgovarajućeg obrazovanja rezultira zastrašujućim i opasnim neznanjem. Ustaški režim ubio je tisuće nevinih ljudi. Takva simbolika nema mjesta u našem civiliziranom društvu danas.”

Peleg:

Citat:
“Šokantne scene mladih ljudi u Širokom Brijegu koji slave uz nacističke pozdrave. Takve manifestacije mržnje moraju biti iskorijenjene. Očekujem od vlasti Bosne i Hercegovine da se odlučno pozabave ovim incidentom i osiguraju odgovornost.”

Dakle, vi njima morate objasniti zašto to radite.
Zašto podržavate ono što oni detektuju kao povezanost sa režimom koji ih je ubijao?
Nemojte se vi sikirati za njihov imidž. Čisto sumnjam da je njih briga kako ih vi doživljavate.
Pred njima se povlače silni Nijemci, jer im ovi to nabijaju na nos od WWII. Dakle, pored sve plaćene ratne odštete, i dalje su im dužni i dalje ih moraju podržavati na svaki mogući način.

To nekakvo pranje sa islamistima, komunjarama, evo meni je urnebesno smiješno, šta misliš je li smiješno Kabiriju i Peleg?

Nije bitno, hrvatski političari će se morati distancirati a vjerujem i poduzeti određene mjere.
Recimo, zabranu Tomsonovih koncerata u BiH.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:49 

Karabaja je napisao/la:

Šta da vam kažem?

Vrijeme došlo da se mirite s Dodikom. :yawn

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:50 

Perun_Velež je napisao/la:
Pa, ako su se dizale desnice i taj ustaški pozdrav, onda to zbilja jest autogol.

I ako to skandiranje nije usmjereno protiv Židova, jer ne znam da i na našoj najradikalnijoj desnici imaju nešto protiv Židova i Izraela, zapravo, trenutno ih više mrze pederoleftardi radi Gaze, već je to skandiranje više nekav inat Jugohrvatima tipa Oreškovićke pa možda i Srbima.

Ali, zbilja, zbilja ne znam zbog čega nam je potreban taj debilni ustaški romantizam i žal za tim vremenima koji se nitko ne sjeća.

Zašto slavit gubitnike koji su kompromitirani, zar nemamo dovoljno i nešto prikladnije, pobjedničko iz 90tih.

Taj balast prošlosti samo nam može bit pucanj u nogu za interese u budućnosti.

Očito je da tamo ne misli najmanje pola miliona što iz Hrvatske što iz Hercegovine, bar ako je suditi po koncertu u Hrvatskoj.
Na brojnost Hrvata, priličan broj.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:51 

potocnj je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:

Šta da vam kažem?

Vrijeme došlo da se mirite s Dodikom. :yawn

Jok, on je jaran s Čovketom.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:52 

Patriota je napisao/la:
Gadi mi se ovaj antisemitizam iz zap.hercegovine

Sačekaj koncerte u Središnjoj Bosni. :ujko

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:54 

Kreteni, došli na volej Možemovcima koji tvrde da je thompson fašist i da je za dom spremni nacistički pozdrav. Sad zbog tih nešto maloumnika ispada da su sve u pravu što govore i da su imali pravo zabranjivat Thompsona

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:55 

Machak je napisao/la:

Zašto podržavate ono što oni detektuju kao povezanost sa režimom koji ih je ubijao?
Nemojte se vi sikirati za njihov imidž. Čisto sumnjam da je njih briga kako ih vi doživljavate.
Pred njima se povlače silni Nijemci, jer im ovi to nabijaju na nos od WWII. Dakle, pored sve plaćene ratne odštete, i dalje su im dužni i dalje ih moraju podržavati na svaki mogući način.

To nekakvo pranje sa islamistima, komunjarama, evo meni je urnebesno smiješno, šta misliš je li smiješno Kabiriju i Peleg?

Nije bitno, hrvatski političari će se morati distancirati a vjerujem i poduzeti određene mjere.

Ja znam zašto to radimo, vrijeme komunizma i demoniziranja hrvata dovelo do kontra-efekta, gdje su se glorificirali protivnici tog, a jedini protivnici koje smo mi imali su bili ustaše. Nakon toga nitko nije smio ništa se protiviti.

To nije pranje nego činjenica. Mi protiv židova nismo imali nikakav određeni pokret. Ustaše su nastale kao pokret protiv srba i nigdje u njihovom osnutku nema ništa protiv židova. Kasnije su oportunistički prihvatili suradnju s fašistima i nacistima i njihove manire, uključujući i progon židova.

Eto srbi nisu bili ustaše pa su i njihovi kolaboranti progonili židove. Kako to objašnjavaš?

Neznam zašto tebi smeta Thompson?

Moguće je da dođe do zabrane Thomspona u BiH ali to će biti poen za srbe ne za bošnjake.

Idući puta kada bude trebalo nešto zabraniti što paše muslimanima hrvati će stati uz srbe i natjerati vas da nešto svoje zabranite. A kod srba i dalje Mladić stoji ponosno oslikan unatoč zakonima koji to zabranjuju.

Nađi mi jedan Thompsonov anti-muslimanski stih? Naravno, nema ih. A i svi antisrpski su isključivo iz Domovinskog rata.

Kasnije, kad je pjevao protiv nekoga uvijek je bilo protiv partije i komunista, što su zapravo unutarhrvatske stvari.

Naravno, vama može smetati i naš nacionalizam i domoljublje hrvata koji Herceg-Bosnu vide kao svoju zemlju. Zabranu Thompsona možete i provući jer ni u Hrvatskoj ne uživa punu zaštitu slobode govora i nastupa, zbog ljevičara. Ali trebaš uzeti u obzir da svaka akcija ima i kontra-reakciju.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:59 

Sutra nitko više o tome neće pričat osim par etnomazohista.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:01 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Ja znam zašto to radimo, vrijeme komunizma i demoniziranja hrvata dovelo do kontra-efekta, gdje su se glorificirali protivnici tog, a jedini protivnici koje smo mi imali su bili ustaše. Nakon toga nitko nije smio ništa se protiviti.

To nije pranje nego činjenica. Mi protiv židova nismo imali nikakav određeni pokret. Ustaše su nastale kao pokret protiv srba i nigdje u njihovom osnutku nema ništa protiv židova. Kasnije su oportunistički prihvatili suradnju s fašistima i nacistima i njihove manire, uključujući i progon židova.

Eto srbi nisu bili ustaše pa su i njihovi kolaboranti progonili židove. Kako to objašnjavaš?

Neznam zašto tebi smeta Thompson?

Moguće je da dođe do zabrane Thomspona u BiH ali to će biti poen za srbe ne za bošnjake.

Idući puta kada bude trebalo nešto zabraniti što paše muslimanima hrvati će stati uz srbe i natjerati vas da nešto svoje zabranite. A kod srba i dalje Mladić stoji ponosno oslikan unatoč zakonima koji to zabranjuju.

Nađi mi jedan Thompsonov anti-muslimanski stih? Naravno, nema ih. A i svi antisrpski su isključivo iz Domovinskog rata.

Kasnije, kad je pjevao protiv nekoga uvijek je bilo protiv partije i komunista, što su zapravo unutarhrvatske stvari.

Naravno, vama može smetati i naš nacionalizam i domoljublje hrvata koji Herceg-Bosnu vide kao svoju zemlju. Zabranu Thompsona možete i provući jer ni u Hrvatskoj ne uživa punu zaštitu slobode govora i nastupa, zbog ljevičara. Ali trebaš uzeti u obzir da svaka akcija ima i kontra-reakciju.

Ustaše = Hrvati.
Kao što su četnici = Srbi.
Naravno, ne svi Hrvati ili Srbi, al neće recimo niko vezati neke Bošnjake za ustaše ili za četnike, iako je bilo istih i u jednom i drugom pokretu, pogotovo ustaškom.
Niko niti ne spori Tomsona jer je nešto usmjeren na Bošnjake. Tako da ne vidim zašto bi uopšte raspravljali o tome?

Opet, nije sad ovdje tema da li nama smeta ili ne smeta, nego to što smeta izraelskoj ambasadorici, te ovom Kabiriju koji je tu u Aluminiju i u Zrinjskom.
Ako se šta zabrani i budu bilo kakve mjere, biće zbog njih. Zbog nas svakako nećete, kao što ni dosad niste.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:05 

Machak je napisao/la:
levat je napisao/la:

Najbolja obrana je napad, pa im nabiti na nos ubijanje palestinskih žena i djece, pa neka onda izigravaju moralne vertikale.

Srbija ima bliske odnose sa Izraelom, Hrvati imaju ,,nelos'' odnos, jer je u interesu Izraela da zatvori lose odnose sa bivsim nacistima, gde god to moze. Medjutim, Hrvati tu prave autogol ovim stvarima.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:26 

Kabiriu otkazat najam i protjerat ga iz Hercegovine, neka ulaže u Zen'cu.

Prodat Alumini Mostar mirovinskim fondovima iz Hrvatske, ionako će sad plin i plinske elektrane stići u HB pa će i struja bit jeftinija.

AM može služit kao generator Hrvatske zelene politike.
Dakle da hrvatska reciklira alumini u AM doli ga otope u pećima i formatiraju ponovo za proizvodnju.
Alumini se može reciklirat oko 97% što ga čini idealnim za zelenu politiku.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:30 

Nadam se sto vise koncerta Thompsona u BiH. Treba cesce slati video snimke uvazenoj ambasadorici. Što više pokliča i ruke u zraku. Dok smo mi spašavali Jevreje u WW2 od Nacista pretci ove mladeži su ih progonili. Hehe

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 608 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: BingBot, dunno i 44 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: