HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 svi 2026, 22:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 622 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Antisemitizam u BiH na vrhuncu, Izraelska ambasadorica šokirana
PostPostano: 16 vel 2026, 13:05 

Machak je napisao/la:
levat je napisao/la:

Najbolja obrana je napad, pa im nabiti na nos ubijanje palestinskih žena i djece, pa neka onda izigravaju moralne vertikale.

Eh sad, a do jučer ste bili dobri sa Izraelom, a sad bi im nabijali na nos.

Rekoh ja da nisu zaboravili neke stvari iz WWII, al jok, vi kažete da ste dobri sa njima.

Srbija ima bliske odnose sa Izraelom, Hrvati imaju ,,nelos'' odnos, jer je u interesu Izraela da zatvori lose odnose sa bivsim nacistima, gde god to moze. Medjutim, Hrvati tu prave autogol ovim stvarima.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:26 

Kabiriu otkazat najam i protjerat ga iz Hercegovine, neka ulaže u Zen'cu.

Prodat Alumini Mostar mirovinskim fondovima iz Hrvatske, ionako će sad plin i plinske elektrane stići u HB pa će i struja bit jeftinija.

AM može služit kao generator Hrvatske zelene politike.
Dakle da hrvatska reciklira alumini u AM doli ga otope u pećima i formatiraju ponovo za proizvodnju.
Alumini se može reciklirat oko 97% što ga čini idealnim za zelenu politiku.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:30 

Nadam se sto vise koncerta Thompsona u BiH. Treba cesce slati video snimke uvazenoj ambasadorici. Što više pokliča i ruke u zraku. Dok smo mi spašavali Jevreje u WW2 od Nacista pretci ove mladeži su ih progonili. Hehe

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:32 

Machak je napisao/la:
potocnj je napisao/la:
Mislim da se ovdje radi o klasičnom krivom predstavljanju od strane muslimana, ili o kmeki od strane srba.

Kako god, neka kmeči Trumpu ako hoće :zubati

Da nema muslimana možda ne bi mi ni imali toliko bliskih odnosa sa Izraelom, ali je činjenično da ih ima i da su nam veliki problem, i njima i nama...

Kome da Kabiri kmeči?

Čini se da ćete se morati izvinjavati.

Ako mu ne odgovara među Hrvatima i ako se ne osjeća ugodno uvijek može u Zenicu među muslimane.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:33 

VizantijskoPlavo je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Eh sad, a do jučer ste bili dobri sa Izraelom, a sad bi im nabijali na nos.

Rekoh ja da nisu zaboravili neke stvari iz WWII, al jok, vi kažete da ste dobri sa njima.

Srbija ima bliske odnose sa Izraelom, Hrvati imaju ,,nelos'' odnos, jer je u interesu Izraela da zatvori lose odnose sa bivsim nacistima, gde god to moze. Medjutim, Hrvati tu prave autogol ovim stvarima.

Vaša je sreća što ste vi svoje zločine vršili nad Bošnjacima, Hrvatima, a Jevreji vas nisu naročito zanimali.
Imali bi vi mali milion autogolova dosad.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:34 

daramo je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Kome da Kabiri kmeči?

Čini se da ćete se morati izvinjavati.

Ako mu ne odgovara među Hrvatima i ako se ne osjeća ugodno uvijek može u Zenicu među muslimane.

Odgovara njemu među Hrvatima, al da se ne veliča ustaška ideologija.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:35 

Brane je napisao/la:
Kabiriu otkazat najam i protjerat ga iz Hercegovine, neka ulaže u Zen'cu.

Prodat Alumini Mostar mirovinskim fondovima iz Hrvatske, ionako će sad plin i plinske elektrane stići u HB pa će i struja bit jeftinija.

AM može služit kao generator Hrvatske zelene politike.
Dakle da hrvatska reciklira alumini u AM doli ga otope u pećima i formatiraju ponovo za proizvodnju.
Alumini se može reciklirat oko 97% što ga čini idealnim za zelenu politiku.

Dakle, otkazati sve Izraelu, sav dosadašnji trud da padne u vodu.
Čisto sumnjam da su Plenki, Milanović i Čović toliko ludi.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 13:36 

Bošnjak...007 je napisao/la:
Nadam se sto vise koncerta Thompsona u BiH. Treba cesce slati video snimke uvazenoj ambasadorici. Što više pokliča i ruke u zraku. Dok smo mi spašavali Jevreje u WW2 od Nacista pretci ove mladeži su ih progonili. Hehe

Hehe, pošaljite im čestitku iz Zenice

slika

Thompson će pjevati u HB i to niti muslimani, niti Židovi neće spriječiti.
Uostalom niti jedna Thompsonova pjesma nije niti usmjerena protiv Židova ili muslimana.

Muslimanske SS Kama i Handžar divizije su poznate po spašavanju Židova.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:01 

daramo je napisao/la:
Bošnjak...007 je napisao/la:

Hehe, pošaljite im čestitku iz Zenice

slika

Thompson će pjevati u HB i to niti muslimani, niti Židovi neće spriječiti.
Uostalom niti jedna Thompsonova pjesma nije niti usmjerena protiv Židova ili muslimana.

Muslimanske SS Kama i Handžar divizije su poznate po spašavanju Židova.

Zna se ko je bio stožernik :kava

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:01 

Rika sv Vida je napisao/la:
Kreteni, došli na volej Možemovcima koji tvrde da je thompson fašist i da je za dom spremni nacistički pozdrav. Sad zbog tih nešto maloumnika ispada da su sve u pravu što govore i da su imali pravo zabranjivat Thompsona

Upravo to, onda kad ovi možemosi šalju snimke i svugdje u Europi zabrane njegov koncert, pa se kmeči kako je cijeli svijet protiv nas.

Slavit poraženu NDH je slično srpskom slavlju kosovsku bitke.

Možda sam Thompson nema veze s ovim mjeračima kukuruza, ali valjda ima pameti da vidi da to samo šteti ili mu je to nekakav marketinški trik, kao i loša reklama je dobra sko je besplatna.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:04 

Machak je napisao/la:

Ustaše = Hrvati.
Kao što su četnici = Srbi.
Naravno, ne svi Hrvati ili Srbi, al neće recimo niko vezati neke Bošnjake za ustaše ili za četnike, iako je bilo istih i u jednom i drugom pokretu, pogotovo ustaškom.
Niko niti ne spori Tomsona jer je nešto usmjeren na Bošnjake. Tako da ne vidim zašto bi uopšte raspravljali o tome?

Opet, nije sad ovdje tema da li nama smeta ili ne smeta, nego to što smeta izraelskoj ambasadorici, te ovom Kabiriju koji je tu u Aluminiju i u Zrinjskom.
Ako se šta zabrani i budu bilo kakve mjere, biće zbog njih. Zbog nas svakako nećete, kao što ni dosad niste.

Dobro, tko to kaže da izraelska ambasadorica diktira što treba da se zabrani?

Kabiri je židov, naravno da on taj pozdrav vidi samo iz konteksta nacizma, uvjereni su da cijeli svijet treba da sve promatra kroz naočale njihove patnje i muke.

Mi sigurno zbog Kabirija ni ambasadorice nećemo zabranjivati Thompsona, pa Plenković pregazio Tomaševića da dovede Thompsona u sred Zagreba, a da Čović, koji ima kudikamo desnije orijentirano biračko tijelo hrvata HB, zabranjuje Thompsona.

Najviše što se može udobrovoljiti ambasadorica i Kabiri bi bila neka izjava kojom "se osuđuje" ponašanje nekolicine.

Inače naš "problem" sa židovima vas i njih neće pomiriti. Oni će i dalje đenosajdati palestajence, a vi ćete i dalje negodovati oko toga. To su aktualne teme, ne događaji prve polovine prošlog vijeka.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:10 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Ustaše = Hrvati.
Kao što su četnici = Srbi.
Naravno, ne svi Hrvati ili Srbi, al neće recimo niko vezati neke Bošnjake za ustaše ili za četnike, iako je bilo istih i u jednom i drugom pokretu, pogotovo ustaškom.
Niko niti ne spori Tomsona jer je nešto usmjeren na Bošnjake. Tako da ne vidim zašto bi uopšte raspravljali o tome?

Opet, nije sad ovdje tema da li nama smeta ili ne smeta, nego to što smeta izraelskoj ambasadorici, te ovom Kabiriju koji je tu u Aluminiju i u Zrinjskom.
Ako se šta zabrani i budu bilo kakve mjere, biće zbog njih. Zbog nas svakako nećete, kao što ni dosad niste.

Dobro, tko to kaže da izraelska ambasadorica diktira što treba da se zabrani?

Kabiri je židov, naravno da on taj pozdrav vidi samo iz konteksta nacizma, uvjereni su da cijeli svijet treba da sve promatra kroz naočale njihove patnje i muke.

Mi sigurno zbog Kabirija ni ambasadorice nećemo zabranjivati Thompsona, pa Plenković pregazio Tomaševića da dovede Thompsona u sred Zagreba, a da Čović, koji ima kudikamo desnije orijentirano biračko tijelo hrvata HB, zabranjuje Thompsona.

Najviše što se može udobrovoljiti ambasadorica i Kabiri bi bila neka izjava kojom "se osuđuje" ponašanje nekolicine.

Inače naš "problem" sa židovima vas i njih neće pomiriti. Oni će i dalje đenosajdati palestajence, a vi ćete i dalje negodovati oko toga. To su aktualne teme, ne događaji prve polovine prošlog vijeka.

Ne ambasadorica, diktiraju Jevreji.
Pazi, ako oni kažu da je nešto antisemitizam, da je usmjereno na njih, ne pomaže tu nikakvo objašnjenje.
Pa vidi, jel smatramo da su oni neformalni vlasnici planete na neki način.
Da stoje iza kulisa i da je USA zapravo samo njihova produžena ruka.
Vidjećemo, ako pak ne uvijete kičmu i nastavite po svom, svaka čast.

Nema to veze sa nama. Ne znam zašto odmah sve povezujete sa nama? Vi ste i ulizivanje njima povezali sa nama.
Ulizati se njima, pa će vas oni pogurati kontra nas.

Naravno, mi ćemo i dalje imati stav po pitanju izraelskog progona i ubijanja Palestinaca.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:14 

Imamo zajedničkog neprijatelja i na toj osnovi možemo surađivati.
Nitko niti od njih ne traži da se ograde od svojih radikala koji napadaju kršćane po Izraelu i Palestini, ili gađaju katoličke crkve u Gazi.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:21 

Brane je napisao/la:
Neće joj bit lako pogotovo jer je izborna godina, prvo je vrijeđala muslimane jer podržavaju Palestinu, a sad poziva da se (eradicate) potamani hrvate!

Napisala je "Such hateful displays must be eradicated",

to jest, u prijevodu: "takvi mrziteljski prizori moraju biti iskorijenjeni." Očito misli na nacističke pozdrave.

To da poziva da se potamani Hrvate je tvoja prebujna mašta.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:23 

Machak je napisao/la:
Pazi, ako oni kažu da je nešto antisemitizam, da je usmjereno na njih, ne pomaže tu nikakvo objašnjenje.

Nema to veze sa nama. Ne znam zašto odmah sve povezujete sa nama? Vi ste i ulizivanje njima povezali sa nama.

Naravno, mi ćemo i dalje imati stav po pitanju izraelskog progona i ubijanja Palestinaca.

Pa dobro, jest nešto što vrijeđa židove, i što sad s tim?

Isto tako i neonacističke skupine po Poljskoj vrijeđaju židove, ali službena poljska politika uglavnom podržava Izrael.

Isto tako i kod nas.

Tko očekuje da se svaki posjetitelj jednog koncerta ponaša potpuno politički korektno :D

Odnose grade političari a ne nasumično okupljene skupine.

Inače, židov sa klasičnim židovskim izgledom upotpunjenog kapicom, na sred Thompsonova koncerta u Širokom, sigurniji je nego da se prošeće Sarajevom, Zenicom, Tuzlom...

Niti je na nama da to tumačimo Kabiriju, niti je na njemu da mijenja svoj osobni stav uvrijeđenosti.

Inače, ti meni ne pojasni još, što misliš da većina albanaca u Albaniji i Kosovu misle o židovima i Izraelu?

Jeli tamo javno mnijenje naklono ili nije, prema židovima?

Jer stavove albanskih političara znamo, prate u stopu Ameriku a ona podržava Izrael.

Interesi prevladaju, interes albanaca je da ih Amerika ne napusti jer imaju dvije države na Balkanu uz pomoć Amerike, a naš i izraelski interes je zajednički stav naspram islamista.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:25 

daramo je napisao/la:
Imamo zajedničkog neprijatelja i na toj osnovi možemo surađivati.
Nitko niti od njih ne traži da se ograde od svojih radikala koji napadaju kršćane po Izraelu i Palestini, ili gađaju katoličke crkve u Gazi.

E čuj zajedničkog neprijatelja :zubati

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:27 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Pa dobro, jest nešto što vrijeđa židove, i što sad s tim?

Isto tako i neonacističke skupine po Poljskoj vrijeđaju židove, ali službena poljska politika uglavnom podržava Izrael.

Isto tako i kod nas.

Tko očekuje da se svaki posjetitelj jednog koncerta ponaša potpuno politički korektno :D

Odnose grade političari a ne nasumično okupljene skupine.

Inače, židov sa klasičnim židovskim izgledom upotpunjenog kapicom, na sred Thompsonova koncerta u Širokom, sigurniji je nego da se prošeće Sarajevom, Zenicom, Tuzlom...

Niti je na nama da to tumačimo Kabiriju, niti je na njemu da mijenja svoj osobni stav uvrijeđenosti.

Inače, ti meni ne pojasni još, što misliš da većina albanaca u Albaniji i Kosovu misle o židovima i Izraelu?

Jeli tamo javno mnijenje naklono ili nije, prema židovima?

Jer stavove albanskih političara znamo, prate u stopu Ameriku a ona podržava Izrael.

Interesi prevladaju, interes albanaca je da ih Amerika ne napusti jer imaju dvije države na Balkanu uz pomoć Amerike, a naš i izraelski interes je zajednički stav naspram islamista.

Još jedan stereotip. Ništa slično nije zabilježeno, dakle pretpostavka temeljena na predrasudama.
Ne znam iskreno šta misle, nisam vršio anketu tamo.

Pa i ovdje će se tražiti zvanični stav.
I Njemačkoj se traži zvanični stav.
Nije njih briga jel neki Hans ima sobu izljepljenu svastikama i hićinim slikama.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:32 

Autogol. Jebala ih desnica u zraku. Lako za Izrael, nego imidž u Hrvatskoj. Tu se trgamo ko zvijeri braneći pozdrav Za Dom Spremni da je starohrvatski a ne samo ustaški i kako nemaju ustaše monopol na njega a ovi kreteni dižu desnice uz njega ko fašisti. Sad ispada Možemo, Dalija Orešković i svi ostali su bili u pravu a do sad su ispadali ko jugoslavenski fašisti koji mrze sve što je hrvatsko, no sad je ispalo da su u pravu i da Thompsona i Za Dom Spremni treba zabranit zbog nacizma. Vučić, Šešelj i ostali su također u pravu ispada. Potpuni idiotizam i autogol. Neću više nikad branit nit Thompsona ni Za Dom Spremni pozdrav

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:33 

Machak je napisao/la:
Još jedan stereotip. Ništa slično nije zabilježeno, dakle pretpostavka temeljena na predrasudama.
Ne znam iskreno šta misle, nisam vršio anketu tamo.

Pa i ovdje će se tražiti zvanični stav.
I Njemačkoj se traži zvanični stav.
Nije njih briga jel neki Hans ima sobu izljepljenu svastikama i hićinim slikama.

Objava ambasadorice i izjave Kabirija nisu nikad bile usmjerene protiv hrvatskih političara.

Ako pogledaš dugotrajnu korespondenciju prepucavanja i ambasadorice, i Kabirija s bivšom gradonačelnicom najradikalnijeg islamističkog glavnog grada u Europi (kada se uzme da je Istanbul pola-pola Euro-Azija), onda se te stvari ne mogu uspoređivati. A isticali su se izjavama i drugi vaši vrli predstavnici.

Ovdje se oni nisu sukobili s nikim iz službene hrvatske politike.

Imamo temu oko koje imamo prijepor, istina, ali razina je sasvim drugačija.

Ja eto slobodnom procjenom mogu reći da albanci ne vole ni židove ni Izrael, barem koji su muslimani ili "bivši" muslimani od skoro, ali isto tako oni znaju da je njihov interes kao nacije iznad interesa islamizma kao vjere. I tako se ponašaju.

Kod nas je "problem" neonacizma usmjerenog protiv židova isključivo teoretski, jer naš radikalizam je usmjeren protiv srba i protiv komunista, nikako protiv židova, pa ni protiv vas koji ste se jako trudili da postanete neprijatelji hrvata.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:33 

Mislim da ni mi Izraelu ne govorimo što da radi ili ne radi. Ako im se suradnja ne sviđa uvijek se mogu okrenuti Hamasu iz 23% pa pokušati s njima. Nitko nikome ne drži pištolj na glavi.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:47 

Autogol. Jebala ih desnica u zraku. Lako za Izrael, nego imidž u Hrvatskoj. Tu se trgamo ko zvijeri braneći pozdrav Za Dom Spremni da je starohrvatski a ne samo ustaški i kako nemaju ustaše monopol na njega a ovi kreteni dižu desnice uz njega ko fašisti. Sad ispada Možemo, Dalija Orešković i svi ostali su bili u pravu a do sad su ispadali ko jugoslavenski fašisti koji mrze sve što je hrvatsko, no sad je ispalo da su u pravu i da Thompsona i Za Dom Spremni treba zabranit zbog nacizma. Vučić, Šešelj i ostali su također u pravu ispada. Potpuni idiotizam i autogol. Neću više nikad branit nit Thompsona ni Za Dom Spremni pozdrav

To su ovi fanovi Njemačke, nek je dižu tamo.
I ja mogu preći preko ZDS jer je barem hrvatski pozdrav ali ove Gote ne mogu nikako, za tuđe nacionalizme korisne budale.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:50 

daramo je napisao/la:

To su ovi fanovi Njemačke, nek je dižu tamo.
I ja mogu preći preko ZDS jer je barem hrvatski pozdrav ali ove Gote ne mogu nikako, za tuđe nacionalizme korisne budale.

Sad su Nijemci krivi :ucelo , a vi yugosi ste baš izgubljeni.

To su Talijani uveli dizanje desnice u zrak, a oni baš nisu bili nešto osobito protiv židova.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 14:55 

Eto sad tko ne salutira nazi pozdravom taj je Jugos.
Opet kažem korisne budale.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 15:13 

Vrh

PostPostano: 16 vel 2026, 15:33 

:palacgore1 Ako i možemo takijat kako je to starohrvatski pozdrav, hoćemo li se pravit mutavi i reć kako smo u veljači mjerili kukuruz.

Ma dajte, pa i današnji frankisti u Španjolskoj se srame dizanja desnice na rimski pozdrav, još je Španjolska jedina fašistička zemlja koja nije izgubila rat, već iz fašizma napravili tranziciju u demokratski sustav.

Ovo nam je autogol u rangu bošnjackog hamasovskog palestinisanja.
Još će na kraju Srbi izgledat kao jedini normalan narod u BiH, što bi bilo bizarno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 622 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Begovska sablja, Naša Kvačica i 35 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: