|
|
Stranica: 23/35.
|
[ 862 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 13:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43830 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koga briga za propalu Tuzlu, kojeg vraga ići gore, pitari su otamo poharačili sve što vrijedi. Prije ćete opet vi s transparentima prema EU.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 13:37 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Znači Bošnjaci se u vlastitom gradu boje za svoju glavu i obitelj ako kažu nešto protiv Arapa i njihovih domaćih kvislinga? Tko pod drugim jamu kopa sam u nju upada, šta ste skuhali to ćete i pojest.
Dakle ukratko Arapi i vehabije su glavni u Sarajevu, da znamo s kime ćemo sutra pregovarati.
Svatko tko se ne boji nasilja inspiriranog islamskim ekstremizom je ili glup ili naivan. Ima dosta ljudi za čeličnim mudima, ali tu je i sindrom narkomana. Kako narkomana braniti od droge ? Glupo je to i ne isplati se. Za kritiku ekstremizma treba imati kritičku distancu. Koliko nas se izjasnilo kao ateisti i agnostici na popisu - cirka 1 %. Hoćeš vjeru ... eh evo ti vjera ... uživaj.
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 13:41 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: Rusi nemaju naviku bombardirati baze NATO saveznika.
Nesto ne vjerujem da ce poceti radi tebe?
A ko su ti NATO saveznici? Mi kojima su ti islamistički glavoseci i jedači leševa svi isti se slabo razumemo u to.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 13:43 |
|
|
Nisam vidio nešto puno tih Arapa u Sarajevu, nema sumnje da ih ima ali više mi je zasmetala ova ekipa iz Fahdove. Nisam siguran da se može kritizirati radikalni Islam ispred njih jer oni imaju nulti stupanj tolerancije u svezi toga.
Nisam imao priliku vidjeti a volio bih kako će se općenito građani Sarajeva ponašati kada vide popa u mantiji da šeta baščaršijom.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 13:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43830 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vaš problem, iako vidim da već ima Bošnjaka koji za to naravno krive Hrvate. Sami skuhali sami ćete pojesti, te halal splačine ne mirišu Hrvatima i Srbima. Da ponovim moto najbrojnijeg nacionalizma, asimilirajte se ili selite, to će i vama Arapi servirati kao bumerang u šuplju paču.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 13:49 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6176 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Baron je napisao/la: daramo je napisao/la: Znači Bošnjaci se u vlastitom gradu boje za svoju glavu i obitelj ako kažu nešto protiv Arapa i njihovih domaćih kvislinga? Tko pod drugim jamu kopa sam u nju upada, šta ste skuhali to ćete i pojest.
Dakle ukratko Arapi i vehabije su glavni u Sarajevu, da znamo s kime ćemo sutra pregovarati.
Koliko nas se izjasnilo kao ateisti i agnostici na popisu - cirka 1 %. Na popisu 2013. u Kantonu Sarajevo ateistima se izjasnilo 10 506, a agnosticima 4817 ili zajedno 15 323 od ukupno 413 593 stanovnika. Dakle, ima 3.7% ateista i agnostika na području cijelog Kantona, a u samom gradu je postotak i veći. Ali, koja vam korist od toga što vas je skoro 4x više nego si mislio, kad islamu pripada 84.77% stanovništva na području Kantona. Islam ne ostavlja mjesta ateistima i agnosticima. Dakle, osuđeni ste na propast.
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 13:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: Rusi nemaju naviku bombardirati baze NATO saveznika.
Nesto ne vjerujem da ce poceti radi tebe?
A ko su ti NATO saveznici? Mi kojima su ti islamistički glavoseci i jedači leševa svi isti se slabo razumemo u to. SAD ima vise rodova vojske, ali obalna straza ne ide u rat. Dakle, mada su formalno US Army baze, u njima su i drugi rodovi, poput zrakoplovstva i marinaca. Ovi zadnji narocito vole nas burek, ali su krkani, pa se najbolje slazemo s USAF, ali ih je vrlo malo.
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:01 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Nisam vidio nešto puno tih Arapa u Sarajevu, nema sumnje da ih ima ali više mi je zasmetala ova ekipa iz Fahdove. Nisam siguran da se može kritizirati radikalni Islam ispred njih jer oni imaju nulti stupanj tolerancije u svezi toga.
Nisam imao priliku vidjeti a volio bih kako će se općenito građani Sarajeva ponašati kada vide popa u mantiji da šeta baščaršijom. Neki dan u Badem butiku dvije casne sestre i dvije bule pricaju o zacinima i receptima. Iza se uhvatio red do McDonaldsa, pet minuta sam kupovao med i orasi!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:04 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: SAD ima vise rodova vojske, ali obalna straza ne ide u rat. Dakle, mada su formalno US Army baze, u njima su i drugi rodovi, poput zrakoplovstva i marinaca.
Ovi zadnji narocito vole nas burek, ali su krkani, pa se najbolje slazemo s USAF, ali ih je vrlo malo. A kad Mirso i hanuma mu obave abdest, obavezno svrate u onu ćevabdžinicu preko puta gumene džamije. Prava stvar.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:04 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Nisam vidio nešto puno tih Arapa u Sarajevu, nema sumnje da ih ima ali više mi je zasmetala ova ekipa iz Fahdove. Nisam siguran da se može kritizirati radikalni Islam ispred njih jer oni imaju nulti stupanj tolerancije u svezi toga.
Nisam imao priliku vidjeti a volio bih kako će se općenito građani Sarajeva ponašati kada vide popa u mantiji da šeta baščaršijom. Neki dan u Badem butiku dvije casne sestre i dvije bule pricaju o zacinima i receptima. Iza se uhvatio red do McDonaldsa, pet minuta sam kupovao med i orasi! Ma vidio sam časne sestre ali nisam popa(pravoslavnog).
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:19 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: Neki dan u Badem butiku dvije casne sestre i dvije bule pricaju o zacinima i receptima.
Iza se uhvatio red do McDonaldsa, pet minuta sam kupovao med i orasi!
Ma vidio sam časne sestre ali nisam popa(pravoslavnog). Ma popove ces rijetko i vidjati, jer najcesce zive uz crkvu, pa bas i ne hodaju puno do posla. Nisam siguran za obje pravoslavne crkve u Sarajevu, ali mislim da je tako u staroj. U Tuzli takodjer, preko puta crkve zivi djakon i smjestena je cini mi se Prosvjeta, a s druge strane je vladikin dvor (mislim da SPC vecinu prostora u njemu izdaje, a Kacevenda je svakako u Bijeljini napravio nove dvore).
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: SAD ima vise rodova vojske, ali obalna straza ne ide u rat. Dakle, mada su formalno US Army baze, u njima su i drugi rodovi, poput zrakoplovstva i marinaca.
Ovi zadnji narocito vole nas burek, ali su krkani, pa se najbolje slazemo s USAF, ali ih je vrlo malo. A kad Mirso i hanuma mu obave abdest, obavezno svrate u onu ćevabdžinicu preko puta gumene džamije. Prava stvar. Postedi me svojih bedastoca.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:31 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: Baron je napisao/la: Sve se bojim da okupiš bradonje vehabije oko sebe i počneš im o Arapima, alkoholu i kako im je vjera ekstremna ...
ili da zaustavljaš nindže da im iskažeš neslaganje sa ugnjetavanjem žena u islamu.
Znam i ja na kavi sa istomišljenicima da palamudim ...
Okupio bih ja njih, ali sta da radim kad ih nema dovoljno pa nisu vrijedni moga vremena? Nek Kolinda u Tuzlu posalje koju tisucu od onih sto su se vratili iz Sirije, da imam materijala.  Imaš Maoču na par km od Tuzle pa im objasni kako to ide. Većina vehabijskih zajednica je u Tuzlanskom kantonu tako da nemoj se smijati glupim Sarajlijama sto okupljaju Arape. Kod vas je jos gora sorta.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:32 |
|
|
Inače Mirso ti je glavni za NATO baze. Dobar je s Bakirom i onim načelnikom Hadžića. U talu je s Arapima i čovjek ima sve ali jebiga. Jedan sin mu, inače hafiz od desete godine, otišo u drogu, ovaj ga pokušava veabizmom vratiti ali džaba. Jedna ćer mu otišla za Srbina, žena mu se odala kocki. Ma ćuti, bolje je svašta i ne znati.
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: Okupio bih ja njih, ali sta da radim kad ih nema dovoljno pa nisu vrijedni moga vremena? Nek Kolinda u Tuzlu posalje koju tisucu od onih sto su se vratili iz Sirije, da imam materijala.  Imaš Maoču na par km od Tuzle pa im objasni kako to ide. Većina vehabijskih zajednica je u Tuzlanskom kantonu tako da nemoj se smijati glupim Sarajlijama sto okupljaju Arape. Kod vas je jos gora sorta. Maoca nije na par km od Tuzle. Koliko te "zajednice" broje clanova? Moze broj, a moze i procentualno u odnosu na ostatak stanovnistva. I otkud to da su te "zajednice" bas nicale na prostorima koji im nisu naklonjeni, i kako to da ih recimo Amerikanci nisu dirali dok su bili tu. Onda uzmi ovaj prethodni broj, od njeg odbij broj saradnika raznih sluzbi, sto nasih, sto stranih, pa da vidimo koga ima vise - pravih selefija ili saradnika sluzbe. Vama izgleda nikako nije jasno kako se te stvari rade, a? 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:43 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ma vidio sam časne sestre ali nisam popa(pravoslavnog).
Ma popove ces rijetko i vidjati, jer najcesce zive uz crkvu, pa bas i ne hodaju puno do posla. Nisam siguran za obje pravoslavne crkve u Sarajevu, ali mislim da je tako u staroj. U Tuzli takodjer, preko puta crkve zivi djakon i smjestena je cini mi se Prosvjeta, a s druge strane je vladikin dvor (mislim da SPC vecinu prostora u njemu izdaje, a Kacevenda je svakako u Bijeljini napravio nove dvore). Ima i kod nas u Banja Luci hodža! Ne možeš vjerovati. Znaš kako zanimljivo za viditi. Ja ga vidio jednom hoda isto ko čovjek.
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 14:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: Ma popove ces rijetko i vidjati, jer najcesce zive uz crkvu, pa bas i ne hodaju puno do posla. Nisam siguran za obje pravoslavne crkve u Sarajevu, ali mislim da je tako u staroj.
U Tuzli takodjer, preko puta crkve zivi djakon i smjestena je cini mi se Prosvjeta, a s druge strane je vladikin dvor (mislim da SPC vecinu prostora u njemu izdaje, a Kacevenda je svakako u Bijeljini napravio nove dvore).
Ima i kod nas u Banja Luci hodža! Ne možeš vjerovati. Znaš kako zanimljivo za viditi. Ja ga vidio jednom hoda isto ko čovjek. Je, potpuno ista stvar. Uz malu razliku sto ste vi po BL rusili crkve i dzamije, ubijali fratre i hodze, a mi nismo. Doduse, pravoslavna crkva je nastradala kad ju je neki tvoj rodjak pogodio haubicom u ljeto 1993, ali smo je popravili za par dana. Ako zaboravimo tu malu razliku, potpuno ista stvar.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 15:14 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ima i kod nas u Banja Luci hodža! Ne možeš vjerovati. Znaš kako zanimljivo za viditi. Ja ga vidio jednom hoda isto ko čovjek.
Je, potpuno ista stvar. Uz malu razliku sto ste vi po BL rusili crkve i dzamije, ubijali fratre i hodze, a mi nismo. Doduse, pravoslavna crkva je nastradala kad ju je neki tvoj rodjak pogodio haubicom u ljeto 1993, ali smo je popravili za par dana. Ako zaboravimo tu malu razliku, potpuno ista stvar. Bolje da ste porusili sve crkve a postedili omladinu koja se povlacila iz zlocinacke Tuzle. Lako je cigle opet poslagati. Jeste mi smo porusili sve turske dzamije sto je srpski obicaj kad su u pitanju gradjevine okupatora ali ni jedan Musliman nije ubijen u Banja Luci. Ni jedan.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 18:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38857 Lokacija: Gl. grad regije
|
Opet mit o nerušenju. Srušili crkvu u N. Travniku, ubili fratre u Fojnici... milijun puta stavljao fotke i linkove i ono opet isto...
Kad im sve počiva na mitovima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 19:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Opet mit o nerušenju. Srušili crkvu u N. Travniku, ubili fratre u Fojnici... milijun puta stavljao fotke i linkove i ono opet isto...
Kad im sve počiva na mitovima. Ovdje govorimo o Tuzli i Banja Luci. Razlika je drasticna, pitaj Komaricu. Nikakav mit, nego golema razlika. Civilizacijska, reklo bi se.
|
|
Vrh |
|
 |
Alfons Kauders
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 19:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Alfons Kauders je napisao/la: Je, potpuno ista stvar. Uz malu razliku sto ste vi po BL rusili crkve i dzamije, ubijali fratre i hodze, a mi nismo. Doduse, pravoslavna crkva je nastradala kad ju je neki tvoj rodjak pogodio haubicom u ljeto 1993, ali smo je popravili za par dana.
Ako zaboravimo tu malu razliku, potpuno ista stvar.
Bolje da ste porusili sve crkve a postedili omladinu koja se povlacila iz zlocinacke Tuzle. Lako je cigle opet poslagati. Jeste mi smo porusili sve turske dzamije sto je srpski obicaj kad su u pitanju gradjevine okupatora ali ni jedan Musliman nije ubijen u Banja Luci. Ni jedan. Aha, pretpostavljam nije ni Hrvat? Jer znam jednog koji se kune u suprotno. Za pocetak, definiraj grad? U krugu od 100 metara od Kastela, ili malo sire?
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 19:42 |
|
|
Citat: Opet mit o nerušenju. Srušili crkvu u N. Travniku, ubili fratre u Fojnici... milijun puta stavljao fotke i linkove i ono opet isto... U Sarajevu toga nije bilo, nit bi to ljudi dozvolili čak i u ratu. Te pripizdine, seljaci, isfrustrirani provincijalni likovi, hill billy tipovi ... Nije mi čudo da su nebo obrušili ... Imate i vi onog lika iz tih krajeva ... hairliju bivšeg uznika .... 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 19:43 |
|
|
Alfons Kauders je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bolje da ste porusili sve crkve a postedili omladinu koja se povlacila iz zlocinacke Tuzle. Lako je cigle opet poslagati. Jeste mi smo porusili sve turske dzamije sto je srpski obicaj kad su u pitanju gradjevine okupatora ali ni jedan Musliman nije ubijen u Banja Luci. Ni jedan.
Aha, pretpostavljam nije ni Hrvat? Jer znam jednog koji se kune u suprotno. Za pocetak, definiraj grad? U krugu od 100 metara od Kastela, ili malo sire? Zna se sta je grad. Od Vrbanje do Lausa i od Lazareva do Srpskih Toplica. Sto se tice okoline. 10 Bosnjaka je ubijeno u logoru na Manjaci (30 km od grada) a jedan Hrvat je ubijen u Trnu (10 km od grada). I to je sve za 4 godine rata. Vi ste u jednom danu ubili 5 puta vise ljudi i to prije nego sto je rat i poceo. Cudi me samo da ste tako dobro prosli u ratu i da vas VRS nije sravnila sa zemljom ko Sarajevo.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 19:45 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Opet mit o nerušenju. Srušili crkvu u N. Travniku, ubili fratre u Fojnici... milijun puta stavljao fotke i linkove i ono opet isto... U Sarajevu toga nije bilo, nit bi to ljudi dozvolili čak i u ratu. Te pripizdine, seljaci, isfrustrirani provincijalni likovi ... Nije mi čudo da su nebo obrušili ... Imate i vi onog lika iz tih krajeva ... hairliju ....  Vi ste u Sarajevu sjekli ljude saboljom i bacali u Kazane. Onako multietniCki i graDZanski.
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 21 srp 2017, 19:50 |
|
|
Citat: Vi ste u Sarajevu sjekli ljude saboljom i bacali u Kazane. Onako multietniCki i graDZanski.
Ja sam hrvatskom forumu, i uvijek govorim o Hrvatima. Nikad o Srbima. To je posebna priča, bandit Caco, nered do Listopada 1993. Ako od Listopada 1993 nađeš i jedan slučaj te vrste, a tiče se Srba, možeš si čestitat. Amerikanci, najveća demokracija na svijetu bacili 2 atomske i ubili stotine tisuća japanskih civila. Englezi spalili desetke tisuća po njemačkim gradovima zapaljivim bombama. Kod Bošnja Kazani ... moglo je nemjerljivo gore ... obzirom da je 1400 djece ubijeno od četnika u Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|