HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 lis 2025, 09:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 862 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre
PostPostano: 24 srp 2017, 19:01 

Vrh

Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre
PostPostano: 24 srp 2017, 19:37 

Prokletstvo, taj jubito klip tražim ovih dana ali nikako da mu dohakam. Merci, monsieur BBC.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2017, 20:27 

Sve je to mutno da ne može biti mutnije, dragi moji Bosanci i Hercegovci.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2017, 20:47 

Sedimo ja, konobar Ćane i jedna baba i pijemo limunadu kad će ti baba u priču o Arapima i migrantima. Kaže ona da svaka ta kuća koja je izgrađena i koja će se izgraditi može primiti 5-10 puta više ljudi i da je njihov luksuzan izgled samo klopka, kaže da im nisu vlasnici bogati Arapi već bogate arapske države. Dalje kaže da je to sve deo plana povezanog s najezdom migranata koji će tu biti smešteni "do daljnjeg", "dok se ne reši njihov problem", bilo pri sledećem migrantskom talasu bilo pri odluci EU da se višak migranata mora smestiti negde bliže njihovim matičnim državama.
Ja i gospodin Ćane zinuli u čudu. Kaže baba samo vi zevajte.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 08:31 

Pa moze se i kod mene u kucu smjestit 20 Arapa ili Kurda, ali jebiga evo ustanem jutros i nidje nikog.

Mali problem s tom pricom je da migranti moraju ne samo doci u Bosnu, vec ostati tu.

Mi nismo u stanju zadrzati svoj narod, pa skontaj koliko smo atraktivni ovim ekonomskim migrantima koje pogresno nazivaju izbjeglicama? Nepismene budale kojim su trgovci ljudima obecali kucu, posao i Mercedes u garazi cim se dokopaju Njemacke. Razocaraju se kad dodju u Njemacku ili Svedsku, ali eto jedva cekaju da se uvale na nasu socijalu od koje mogu kupiti steku cigareta mjesecno?

Takve puskom ne mozes natjerati da ostanu u BiH. Nisu oni krenuli u Evropu da rade kao nas narod. Kad bi im gratis dijelili gotivne kuce sa stalama i po dvadesetak duluma zemlje, samo pod uslovom da obradjuju zemlju, radije bi se objesili no zasukali rukave.

Cini mi se da mnogi ovdje ne poznaju arapski mentalitet?

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 08:53 

Čini se da si ti već upoznao njihov mentalitet. Svejedno ti valjaju a vlasi ne.

Navalit će oni prije ili kasnije. Valjat će im i BiH, plaćat će im Europa da budu tu, kao sad Turskoj što plaćaju. Inače, dolaze gdje ima džamija. Rješenje je očito. :D

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 09:14 

Alfons Kauders je napisao/la:
Pa moze se i kod mene u kucu smjestit 20 Arapa ili Kurda, ali jebiga evo ustanem jutros i nidje nikog.

Mali problem s tom pricom je da migranti moraju ne samo doci u Bosnu, vec ostati tu.

Mi nismo u stanju zadrzati svoj narod, pa skontaj koliko smo atraktivni ovim ekonomskim migrantima koje pogresno nazivaju izbjeglicama? Nepismene budale kojim su trgovci ljudima obecali kucu, posao i Mercedes u garazi cim se dokopaju Njemacke. Razocaraju se kad dodju u Njemacku ili Svedsku, ali eto jedva cekaju da se uvale na nasu socijalu od koje mogu kupiti steku cigareta mjesecno?

Takve puskom ne mozes natjerati da ostanu u BiH. Nisu oni krenuli u Evropu da rade kao nas narod. Kad bi im gratis dijelili gotivne kuce sa stalama i po dvadesetak duluma zemlje, samo pod uslovom da obradjuju zemlju, radije bi se objesili no zasukali rukave.

Cini mi se da mnogi ovdje ne poznaju arapski mentalitet?

mislim da ne razumijevaš procese koji se događaju, naseljavanje Arapa je skoro pa prirodni proces kao što su nekad Europljani naseljavali za njih novi svijet. u ta vremena su Europljani stvarali "viškove" ljudi koji su onda išli dalje u potrazi za novom domovinom. danas tih potomaka Europljana izvan Europe ima oko 500 milijuna.

danas Arapi stvaraju "viškove", svake godine je 30+ milijuna Arapa više, danas da im odseli 100 milijuna ljudi okom ne bi trepnuli, jedva bi i osjetili. njima je BIH sigurno zanimljiva kao kolonizatorska zemlja u kojoj jednostavno mogu zamjeniti domorodačko muslimansko stanovništvo, s 500 tisuća mladih ljudi rješavaju sve u Trokutistanu.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 09:18 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Navalit će oni prije ili kasnije. Valjat će im i BiH, plaćat će im Europa da budu tu, kao sad Turskoj što plaćaju. Inače, dolaze gdje ima džamija. Rješenje je očito. :D

Da, ali to "rjesenje" ste pokusali sprovesti u djelo 1992.

Zanimljivo je da prije tog "rjesenja" ovaj problem nije postojao.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 09:25 

dudu je napisao/la:
mislim da ne razumijevaš procese koji se događaju, naseljavanje Arapa je skoro pa prirodni proces kao što su nekad Europljani naseljavali za njih novi svijet. u ta vremena su Europljani stvarali "viškove" ljudi koji su onda išli dalje u potrazi za novom domovinom. danas tih potomaka Europljana izvan Europe ima oko 500 milijuna.

danas Arapi stvaraju "viškove", svake godine je 30+ milijuna Arapa više, danas da im odseli 100 milijuna ljudi okom ne bi trepnuli, jedva bi i osjetili. njima je BIH sigurno zanimljiva kao kolonizatorska zemlja u kojoj jednostavno mogu zamjeniti domorodačko muslimansko stanovništvo, s 500 tisuća mladih ljudi rješavaju sve u Trokutistanu.

Naravno da je prirodni proces, sirotinja migrira gdje joj je bolje. Nisu ni nasi zavrsavali u Australiji i Kanadi jer im se strasno dopadaju, vec zato jer se bolje zivi. I danas pice u EU, a ne u Sjevernu Afriku.

U BiH se bas i ne zivi dobro, pa ne vidim zasto bi bila privlacna doseljenicima? Meni se cini da mi danas imamo upravo suprotan problem, sto nismo privlacni svojim ljudima koji idu vani, kamoli nekim arapskim nehljebima koji bi da se uvale na socijalu.

I otkud sad 500,000? Radi se par hiljada vikendica, a ne grad velicine Sarajeva i Mostara zajedno. Koliko Bosanci imaju vikendica po Dalmaciji, a koliko ih se dole trajno nastani? I koliko ih uopste ide u Dalmaciju kad pada snijeg?

Da vam otkrijem veliku tajnu gospon Dudu. Strani turisti ne postaju drzavljani dolaskom u neku zemlju, unajmljivanjem ili kupovinom smjestaja. Kao takvi, oni nemaju pravo glasa, isto kao sto ni ja ne mogu glasati u Opatiji.

Nisam siguran da je to svima jasno.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 09:39 

Ja ti nisam rušio džamije nego sam bježao od onih koji su ih gradili. Smradu bezobrazni.

Vama s Arapima kao i s nama, dobri dok ne traže politička prava. Eh, kad bi to tako išlo.

Trenutno Njemačka i Turska nisu baš u dobrim odnosima. U Turskoj je 3 mil. registriranih 'izbjeglica' za koje he Turska dobila 3 mlrd € dosad.

Gdje će oni kad Erdogan do kraja poludi? Hoće li ih korumpirane šeherlije odbit kad nanjuše lovu?

Zamisli 3 milijuna ljudi u BiH novih! Pitat ćeš ti njih politička prava.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 09:43 

Citat:

Navalit će oni prije ili kasnije. Valjat će im i BiH, plaćat će im Europa da budu tu, kao sad Turskoj što plaćaju. Inače, dolaze gdje ima džamija. Rješenje je očito.

Ako radiš sa strancima rent-a-car, turističke agencije, agencije za nekretnine, ugostiteljstvo, ma dovoljno je i pekarna, neki dućan i sl. a u Sarajevu sad većina privatnika radi lako je upoznati mentalitet Arapa. A svi barem znamo nekog tko je u tome, pa se doma o tome diskutira.

Arapi su za naše pojmove lijeni i neobrazovani ljudi. Uglavnom fizički zapušteni, prilično debeli u prosjeku, nerijetko imaju degeneriran oblik tijela, jer se udaju i žene bliski rođaci između sebe. Naši ljudi su u prosjeku olimpijci za njih, jer mi od malih nogu ako ništa igramo nogometa, košarke, i sl. a kod njih masa ne izlazi iz kuća zbog vjere, gotovo svi imaju ravne tabane, pa ih moraš svugdje voditi autom. Takvi su ovi iz Zaljeva. Minimalan broj djece troje i više. Djeca raspuštena i neodgojena, jer im se sve dopušta. U Sarajevo dolaze 95 % obitelji sa brojnom djecom, eventualno sa 2 žene.
Imaju u prosjeku jako slabu higijenu, veli mi prijatelj, da je bacio set plahti i jastuke iza arapskih gostiju, jer se ne mogu više oprati. U sobama ne čiste iza sebe, očekuju sluge da im čiste, po podu mrvice, smeće, nered ... svinjac iza njih ...
Kad se naznoje, onda se poljevaju mirisima ko nekad Francuzi. Razmazuju parfeme po masnoj kosi. Zamisli nosaš ljeti tenisice, smrde ti noge da u nesvijest padneš, a ti doma, namjesto da se opereš, staviš čarape na štrik, pa ih zaljevaš parfemom da ne smrde. Sutra opet obučeš !

Što se para tiče, kod nas njima nije skupo, ostavljaju velike napojnice, s tim da su nezadovoljni što ne mogu da nas šutaju nogama, kao Pakistance, Filipince, i sl. Teško je maltretirat nekog tko je jači od tebe.

Ovo ti je iz prve ruke.

Ženske se ne kupaju u moru, bazenima, i po vodopadima, već sjede sa strane, dok muški pokušavaju da plivaju.
Većina ima degeneriran oblik tijela poput egipatskih faraona koji su se ženili i udavali između sebe, bliski rođaci, braća i sestre, svaka druge treća obitelj vodi i mongoloidnu djecu sa sobom, a vele da su doma ostavili ove sa još gorim deformitetima.

Fizički izgled Arapa iz Zaljeva liči na egipatskog faraona Tutankamona. Nisu svi ovakvi, ali previše ih je ovakvih da bi bio slučaj :

slika

Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 09:45 

Ja ti nisam rušio džamije nego sam bježao od onih koji su ih gradili. Smradu bezobrazni.

Vama s Arapima kao i s nama, dobri dok ne traže politička prava. Eh, kad bi to tako išlo.

Trenutno Njemačka i Turska nisu baš u dobrim odnosima. U Turskoj je 3 mil. registriranih 'izbjeglica' za koje he Turska dobila 3 mlrd € dosad.

Gdje će oni kad Erdogan do kraja poludi? Hoće li ih korumpirane šeherlije odbit kad nanjuše lovu?

Zamisli 3 milijuna ljudi u BiH novih! Pitat ćeš ti njih politička prava.

Vidim da imas neki problem s dzamijama, pa samo napominjem da se i to probalo.

3 miliona Arapa u BiH? Jebote, s 40,000 turista u spicu sezone, dodjosmo na 500,000 imigranata, pa onda do 3 miliona. A jos nije ni 10 sati?

Dok zavrsim s poslom oko 18, ovdje ima da se prica o milijardama.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 09:49 

dudu je napisao/la:

Naravno da je prirodni proces, sirotinja migrira gdje joj je bolje. Nisu ni nasi zavrsavali u Australiji i Kanadi jer im se strasno dopadaju, vec zato jer se bolje zivi. I danas pice u EU, a ne u Sjevernu Afriku.

U BiH se bas i ne zivi dobro, pa ne vidim zasto bi bila privlacna doseljenicima? Meni se cini da mi danas imamo upravo suprotan problem, sto nismo privlacni svojim ljudima koji idu vani, kamoli nekim arapskim nehljebima koji bi da se uvale na socijalu.

I otkud sad 500,000? Radi se par hiljada vikendica, a ne grad velicine Sarajeva i Mostara zajedno. Koliko Bosanci imaju vikendica po Dalmaciji, a koliko ih se dole trajno nastani? I koliko ih uopste ide u Dalmaciju kad pada snijeg?

Da vam otkrijem veliku tajnu gospon Dudu. Strani turisti ne postaju drzavljani dolaskom u neku zemlju, unajmljivanjem ili kupovinom smjestaja. Kao takvi, oni nemaju pravo glasa, isto kao sto ni ja ne mogu glasati u Opatiji.

govorimo o procesu. ova priča je bila nezamisliva prije 10 godina, nije ni postojala, osim kao neka ideja. danas već idemo u minuciozne analize, što sve ovo zapravo predstavlja.

zašto misliš da je bitno za Arape da je BIH bogata? pa u BIH ni ne dolazi arapska sirotinja, nego nekakav srednji-viši sloj. najprije dolaze kao turisti, pa grade svoja naselja, pa se ograđuju. da ih i dođe stotine tisuća, Saudijska Arabija ih može financirati sve ako joj se baš hoće, taman da ništa ne rade, a žive u luksuzu. to su za Arape smiješne brojke, i ljudi i novca, a malte ne od BIH naprave arapsko-slavensku državu u roku keks.

naravno, Hrvati i Srbi su brana tome, ponegdje i Bošnjaci, kompliciraju im na državnom nivou dobijanje državljanstava, ali kao što se vidi Bošnjaci im ne brane gradnju na svom teritoriju, a to je tek prvi korak i početak u kolonizaciji koja će se neminovno dogoditi u širim razmjerima jer Bošnjaci tako žele.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:02 

dudu je napisao/la:

govorimo o procesu. ova priča je bila nezamisliva prije 10 godina, nije ni postojala, osim kao neka ideja. danas već idemo u minuciozne analize, što sve ovo zapravo predstavlja.

zašto misliš da je bitno za Arape da je BIH bogata? pa u BIH ni ne dolazi arapska sirotinja, nego nekakav srednji-viši sloj. najprije dolaze kao turisti, pa grade svoja naselja, pa se ograđuju. da ih i dođe stotine tisuća, Saudijska Arabija ih može financirati sve ako joj se baš hoće, taman da ništa ne rade, a žive u luksuzu. to su za Arape smiješne brojke, i ljudi i novca, a malte ne od BIH naprave arapsko-slavensku državu u roku keks.

naravno, Hrvati i Srbi su brana tome, ponegdje i Bošnjaci, kompliciraju im na državnom nivou dobijanje državljanstava, ali kao što se vidi Bošnjaci im ne brane gradnju na svom teritoriju, a to je tek prvi korak i početak u kolonizaciji koja će se neminovno dogoditi u širim razmjerima jer Bošnjaci tako žele.

Ti bi trebao biti neki analiticar, ili barem pisati o teorijama zavjera. Prirodni talent.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:04 

Ma ne žele ni Bošnjaci. Želi Babin mali, pun Še'er lopova po glavi st. a njima puna usta Čovića i Dodika. Jest eto oni, i mi posredno, krivi, što nemaju vode a imaju Arape.

Glupi ljudi.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:11 

Ma ne žele ni Bošnjaci. Želi Babin mali, pun Še'er lopova po glavi st. a njima puna usta Čovića i Dodika. Jest eto oni, i mi posredno, krivi, što nemaju vode a imaju Arape.

Glupi ljudi.

Bosnjaci bi radije u EU, ali sta se moze kada su se vodece srpske i hrvatske stranke odlucile za Rusiju.

A ovo s Arapima... Jebiga, prvo su se u te svrhe koristile vehabije, ali konacno su to poceli kontati i stranci, pa se sad ide na turizam.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:26 

https://www.rtvbn.com/3872907/arapi-se- ... vaju-u-bih

Citat:
U pripremi je izgradnja 80 naselja za 150.000 stanovnika.

Citat:
Kako bi zadovoljili zakonsku formu, kupci iz arapskih zemalja prethodno registruju firmu i tako postaju vlasnici nekretnine. Samo na području Ilidže i Visokog posluje više od 300 agencija za nekretnine čiji su vlasnici iz arapskih zemalja.

Citat:
Za protivnike ovakve politike načelnici opština imaju poruku da se radi o mržnji i socijalizmu “u glavi”.

Citat:
Vlast iz Sarajevskog kantona ne namjerava da zaustavi prodaju zemljišta i stihijsku gradnju, naprotiv, usvajaju se izmjene prostornog plana kojima praktično sve postaje građevinsko zemljište.

Citat:
Nakon uvođenja direktne avionske linije između glavnog grada Saudijske Arabije Rijada i Sarajeva, sada se intenzivno radi i na ukidanju viza, na čemu insistira i predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

Citat:
Prodajom hiljada hektara zemljišta u Federaciji BiH Arapima, ko zna kakvi još remetilački faktori sa njima dolaze, upozoravaju stručnjaci, a javnosti se “prodaje priča” da su to investicije.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:38 

Na to je mozda trebalo misliti prije no sto se djedovina prodala Arapu kako bi se kupio dvosoban stan u Beogradu ili Zagrebu?

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:41 

Možemo mi o gospodinu Baronu misliti šta hoćemo, da je do podne ustaša a od podne neko ko bi Bosnu rado voleo videti i bez Hrvata, ali barem je pravilno ocenio opasnost od arapskog elementa u BiH i po same Bošnjake, za razliku od gospodina Alfonsa kojem je sve u vezi Arapa i BiH u domenu tzv. teorije zavere kojom bi rado negirao i ovu iznenadnu ekspanziju islama na evropskom tlu, da može.
Bošnjaci vele da su Arapi u vreme rata došli tu da s oružjem zaštite muslimane u BiH od nemuslimanske vojske što je sasvim logično objašnjenje jer nisu sigurno došli tu da se bave pozorištem i filmskom umetnošću, a kad im kažeš da se Arapima kojima se grade "apartmani" želi naseliti BiH, krenu priče o teorijama zavere. Je li teorija zavere činjenica da je pre rata islam na ovim prostorima bio onaj uslovno rečeno tradicionalni za ove prostore, s kamenom džamijom i dedom s francuzicom na glavi kao zamenom za nekadašnji fes a da je danas sve više i više prisutan arapski motiv bilo u izgradnji džamija bilo u samom verskom životu koji je u vreme francuzica bio nezamisliv itd. Po gospodinu Alfonsu sigurno jeste ali nije i po onima koji bi kao trebali prihvatiti taj sve izraženiji arapski element u BiH kao nešto sasvim normalno.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:44 

Glupi ljudi.

Bosnjaci bi radije u EU, ali sta se moze kada su se vodece srpske i hrvatske stranke odlucile za Rusiju.

A ovo s Arapima... Jebiga, prvo su se u te svrhe koristile vehabije, ali konacno su to poceli kontati i stranci, pa se sad ide na turizam.

Jest eto vladavina muslića svih vrsta im se ne sviđa, mora da su Rusi. :D

Rusi popiše vodu i pokradoše komunalna
Poduzeća po KS.

Šta kaže Babin mali: Rusi su krivi. I Sebija isto tvrdi.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:46 

Ne razumijem argument.

Dakle, bili smo ok 1992, a sad ne valjamo? A 1992 nas probali istrijebiti, eto koliko smo vam valjali.

Sve sto gledate danas posljedica je toga.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:47 

Na to je mozda trebalo misliti prije no sto se djedovina prodala Arapu kako bi se kupio dvosoban stan u Beogradu ili Zagrebu?

Ne nego si ti trebao mislit, pa i ovdje braniš Arape a napadaš vlahe. To je zelena politika od 92.

Eto vam ih. Nisam u Bosni ali više ne moram glavu razbijat jesu li muslići dobri ili loši. Zaboli me.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:48 

Pa ko bi normalan zelio da ima nekretninu u tom kalifatu?
Nisu arapska naselja nastala tako sto su Srbi prodali zemlju Arapima nego tako sto su Bosnjaci izdali dozvolu i usvojili regulacione planove.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:52 

Ne razumijem argument.

Dakle, bili smo ok 1992, a sad ne valjamo? A 1992 nas probali istrijebiti, eto koliko smo vam valjali.

Sve sto gledate danas posljedica je toga.

Bili ste ok do 1990. tj. mislili smo da ste ok do 1990.
Tada ste otkrili ko ste i sta ste.
Mi sto gledamo danas to smo znali i u ratu. Znali smo mi dobro protiv kakvog zla i fanatika se borimo. Sve sto su pricali Karadzic i Mladic danas se vidi jasnije nego ikad.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2017, 10:55 

Jest eto vladavina muslića svih vrsta im se ne sviđa, mora da su Rusi. :D

Rusi popiše vodu i pokradoše komunalna
Poduzeća po KS.

Šta kaže Babin mali: Rusi su krivi. I Sebija isto tvrdi.

Ne petljaj me u te sarajevske probleme. Znas da se u Tuzli na Sarajevo gleda kao na dijete s posebnim potrebama, da i ne govorim kako vidimo Mostar, jer cu fasovat ban.

Na Sarajevo i Mostar bi sutra mogao istresti milijardu eura, a vec preksutra bi se grebali za cenera. Rupe bez dna, sreca pa imaju Banja Luku da im "popravlja prosjek", da se ne vidi koliki su invalidi.

A sto se tice Rusa... Gledajuci kvadratne kilometre, HDZ je Rusima poklonio pedeset puta vise Hrvatske nego sarajlijice Bosne Arapima. Dakle, Rusi valjaju, Bosnjo ne valja. I sta se sad bunite? Eto vam Rusi, oni su inace poznati po suzivotu i borbi za hrvatska prava.

Prodaja hrvatske zemlje u Hrvatskoj naravno nije problem domoljuba koji rone krokodilske suze nad par hektara vukojebina oko Sarajeva.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 862 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Patriota, Tomba17 i 26 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: