|
|
Stranica: 34/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 31 kol 2017, 17:29 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Moro bi se poćet lićit ...  Dobra je ona scena kad se Tito priviđa napušenom policajcu ...
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 09:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Detalji jučerašnje eksplozije u Neumu: "Prijete nam da neće stati dok se ne dokopaju muslimanske imovine"Eksplozija koja je jučer odjeknula na balkonu kuće u Neumu koja je u vlasništvu Sarajke Elme Džafić samo je kulminacija dvogodišnjeg maltretiranja kroz koje prolazi Elma i njena porodica zbog imovine koju imaju u jedinom bh. gradu na moru. Ustvrdila je ovo za Faktor vlasnica kuće, kazavši nam kako je ovo "otvoren napad na nju i njenu porodicu kojoj lokalne kabadahije prijete i onemogućavaju normalan život već godinama". Kako nam je ispričala Džafić, na njen balkon jučer je bačen najvjerovatnije topovski udar] i to sa balkona stana koji se nalazi između njene i kuće njenog oca. Sve je, tvrdi ona, izveo Branimir Barišić, koji je, kako kaže naša sagovornica, prethodno pijan pjevao i slušao pjesme Marka Perkovića Tompsona, te otvoreno prijetio Elmi i njenom bratu kazavši im da će ih sve pobiti. - Ranije je prijetio da će baciti bombu na moje četverogodišnje dijete. Vrijeđao nas je, psovao, prijetio nam i na kraju bacio tu eksplozivnu napravu. To je ugrožavanje sigurnosti i zbog toga se ide u zatvor. Uprkos svemu pušten je već jutros na slobodu i bit će samo prekršajno kažnjen. Koliko se plaši pokazuje činjenica da je odmah nakon izlaska iz policije došao do moje kuće sa Draženom Međugorcem, inače njegovim zetom, i ponovo nam prijetio – kazala nam je Džafić. Džafić ističe kako šikaniranje koje trpi traje već godinama i to, kako kaže, samo zbog činjenice da je ona muslimanka koja ima imovinu u Neumu.- Prije dvije godine iste ove osobe su mog oca brutalno pretukle bez ikakvog razloga. Tada je on proveo pet dana u bolnici, a obojica su osuđena za taj napad i to na uvjetne kazne od pet i dva mjeseca zatvora. Zbog ovakvih stvari se ide u zatvor, ali ne i kod nas -ogorčena je Džafić. Prema njenim riječima, Barišić se želi dokopati imovine njene porodice. - Otvoreno su nam prijetili da nam nikad neće dozvoliti da tu živimo i normalno boravimo, odnosno da će to dozvoliti samo ako im prepišemo pola kuće, kako moje, tako i one mog oca – ističe Džafić. Ona kaže da inače živi u Sarajevu, te da ljetuje u Neumu. Međutim, kako kaže, njena ljetovanja se redovno pretovre u pakao. Kad god dođe u svoju ili očevu kuću stvari su pokradene i oštećene. - Zanimljivo je da nikad nema dokaza o provalnicima, a svi znaju da su upravo oni provalili i napravili haos u našim kućama. Ono što je najzanimljivije jeste da kada pozovem policiju, kažu nam "Šta da vam radimo više, poubijajte se pa da se i to završi" – kaže Elma. Iz MUP-a HNK danas nije bilo moguće dobiti više informacija u odnosu na šturu vijest koja je objavljena na njihovoj stranici, a u kojoj stoji da je jedna osoba uhapšena nakon što je policiji prijavljeno da je na balkon bacila nepoznatu eksplozivnu napravu. Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNK nije odgovarao na naše pozive. S druge strane, Džafić nam je kazala kako joj je i sam načelnik PU Neum Davor Barić, kazao kako joj ne može garantovati sigurnost, te ju je uputio da se obrati policiji u Mostaru. Upravo Barić je i nas uputio na mostarsku policiju kazavši nam kako su osobe uposlene u Odjelu za odnose sa javnošću MUP-a HNK zadužena za davanje informacija. https://faktor.ba/vijest/detalji-jucera ... ine-262875moj savjet joj je da proda imovinu.  Moj savjet ovima u Sarajevu je da pripaze pšto rade, da im ne bi najebala manjina u hrvatskim općinama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 10:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: A jest postala nazi. Dobila opomenu od moderacije, malčice indirektno. Sarajka Emt je prerasla klislam forum, odrasla. Vrijeme joj je za prijeći na Saff Facebook stranicu. Citat: Tema je zrela za kljuca. Ali neka zasad stoji. Da je se sjetimo kada se iduci put poleti za medjunacionalnom senzacijom i neutemeljenim huskanjem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 10:48 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pinco
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 10:59 |
|
|
Baron je napisao/la: Da li je to teritorijalno more Hrvatske razilaze se mišljenja i stručnjaka, i prije suda nećemo saznat da li je. Pošto Hrvatska, to znamo na slovenačkom primjeru baš i ne poštuje sudske odluke, neće nam ni to pomoć ...
Evo karta najpovoljnije situacije za BiH u razgraničenju, vrh Kleka i ova dva škoja, i opet je most 400-500m udaljen od granice. U arbitraži sa SLO, nije na ucjenu Slovenije uključen međunarodni sud za pravo mora, jel su Slovenci imali namjeru varat na sudu, šta je i otkriveno. Poštujemo sud al ne i varalice, a vi isto imate izgleda takve namjere, varanje i ucjene....  Citat:
Pošto je to hrvatski teritorij, ne znam ni što bi ostavljala slobodan prolaz. Ja predlažem izgradnju brane i hidrocentrale na valove.
Proući malo šta su unutrašnje vode, teritorijalno more, i tako te pojmove, izgleda da bi vi koridor do Turske... neide to tako, vaše more se nalazi u unutranjin vodama RH, a ona ide pojas teritorijalnoga mora nad kojin država ima sva prava i suverenitet ka na kopnu, dok se unutrašnje vode tretiraju ka i jezera i sl. Mi vama moramo omogućit pristup vašeme moru, ali dok se plovi našin moren vladaju naši zakoni, vojni brodovi moraju tražiot dozvole i tako to... Citat: Ja nisam pravio uređenje BiH. Ako je legalno bez pristanka BiH, nek se pravi onda, ne znam što su ovoliko čekali.
Financiranje, to je skup projekt, ali EU je dala lovu i možemo krenit.... Citat:
Kad bi mjerili tko je kroz povijest i koliko neprijateljstva pokazao prema kome, Bošnjaci bi jasno izvukli mnogo deblji kraj i teritorijalno i žrtvama. Nadam se da ti je drago i da mi viruješ na rič da sad ne argumentiram.
Jesi siguran? Opustošili i unazadili ste ovi dil Europe kako civilizacijski, materijalno, populacijski da se neće više nikad oporavit..... Citat: Nije Pelješac cila Hrvatska i svi Hrvati most, pa da ukupni odnosi ovise od toga. Nema neprijateljstva Bošnjaka prema Hrvatima, niti treba zbog svakog problema ići u sukobe. Ali ... ima legitimnog prava da svatko zastupa svoje interese.
[/quote] Da vaše je pravo bilo argumentirat neku vama realnu visinu mosta, mi pristali na 55m, i to je to. Šta van sad smeta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pinco
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 11:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović pisao Butkoviću i Evropskoj komisiji: Ne smije se graditi Peljeski most http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti ... ost/210434Ministar pravde BiH Josip Grubeša pisao Butkoviću i Evropskoj komisiji: Ne postoje pravne smetnje da izgradite Pelješki most https://www.klix.ba/vijesti/bih/minista ... /170901018  Komedija....... Imaju vrhunske argumente, di nije jasno ko pije ni ko plača u državi, i sa time idu prema EU  . Dok RH ima iza sebe 1:1 situaciju, u BiH samo dio države traži neke argumente za zaustavit gradnju, dok oni koji tamo živu su za izgradnju, a institucijski su jednako vridni i pravni ka ovi prvi.  Bošnjaci baš imaju jake argumente. Sa njima izgleda triba primjenit Izraelsku taktiku, jednostavno ih ignorirat, kada ne postoju, radit po svome, pregovarat šta se tiće Federacije BiH samo priko Hrvata koji su tamo konstitutivni narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 11:25 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22076 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: A jest postala nazi. Dobila opomenu od moderacije, malčice indirektno. Sarajka Emt je prerasla klislam forum, odrasla. Vrijeme joj je za prijeći na Saff Facebook stranicu. Citat: Tema je zrela za kljuca. Ali neka zasad stoji. Da je se sjetimo kada se iduci put poleti za medjunacionalnom senzacijom i neutemeljenim huskanjem. Kad te fašisti nazovu nacistom to je kompliment  Babobrojač i bebobrojač dudu i fašista i sijač nacionalne mržnje BBC. Nego, miševi pod svojim nickovima piskarajte. Nemojte se kriti  I šta bi ono stožernik potpisao neki sporazum sa platformaškim izdajicom. Je li i Jurišić u kompletu sad certificirani Rvat ili samo Ćane? Ne pričate ništa. Treba i teme spojiti vaše pljuvačine. Čovića i ustašozubare  Toliko o sigurnosti HDZ-A u promjenu izbornog zakona. 2018 je izgleda pototonuće nakon 4 godine neucinkoovitooosti. Sklapaju se nemoguće koalicije zbog straha od nove Platforme  Glasace Bošnje za podobnog i konstruktivnog. VI svakako ne znate  Šta je 100 k glasova? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 11:31 |
|
|
pinco je napisao/la: Baron je napisao/la: Kad se sila provodi, razgovori su suvišni i za silu argumenata nema mjesta, jer argument sile odlučuje. Ja mislim da su predstavnici Bošnjaka u vlasti BiH jasno rekli da se ne slažu sa mostom, a bez njih nema pozitivnog stava BiH.
Dakle da to raščistimo, BiH nije dala dozvolu za gradnju mosta RH, i čak i kad bi srpski i hrvatski predstavnici dali dozvolu, to ne bi bila dozvola BiH, jer se odluke donose konsenzusom i predstavnici sva 3 naroda trebaju dati blagoslov.
Ka prvo, Hrvatska ima pravo povezat svoj teritorij priko svoga teritorijalnoga mora, netriba tražit nikakvu dozvolu BiH za to, jel to nije teritorij BiH nego Hrvatske. Hrvatska mora ostavit BiH nesmetan prolaz, to nije nije stvar politike nego struke, nema se šta mišat BiH unutranje hrvatske stvari. Hrvatska je tražila 45m, BiH 55m visine i Hrvatska je pristala na tih 55m, stvar rješena, pa neće se cili projekt minjat kako kome iz BiH prdne.Šta imaju tu tri naroda davat dozvole, BiH ima stručne instiutucije koje su pristale na 55m visine. Inaće se može tražit i 800m, vjerovatno bi Bošnjaci iz pakosti tolko i tražili da se pita politika, i da BiH ima pravo na to, ali stvari tako ne idu.... Pitanje je samo struke i ništa više. Most neide ni jednin dilon, nit poveziva teritorij BiH nego Hrvatske da vas se mora pitat za dozvolu, dobili ste tih 55m i to je to. Sve drugo je ćin izraziroga neprijateljstva i odbojnosti Bošnjaka prema RH, teritorijalne pretenzije na teritorij BiH di živu Hrvati u većini, drugćije se to nemože objasnit. To je sva priča. No muslimani su se umislili da će oni drugima određivati uvjete na njihovom teritoriju. Samo blamaža i autogolovi.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 11:48 |
|
|
|
Ne treba u nikakve polemike ulazit s njima, samo odradit posao i to je to. Ako ne valja 55 m visine moze onda 25.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 12:02 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6919 Lokacija: Izvan sebe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 12:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Glasace Bošnje za podobnog i konstruktivnog. VI svakako ne znate  Šta je 100 k glasova?  Jos kad bi bilo izbornog zakona. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 12:23 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6919 Lokacija: Izvan sebe
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Glasace Bošnje za podobnog i konstruktivnog. VI svakako ne znate  Šta je 100 k glasova?  Jos kad bi bilo izbornog zakona.  Jos kada bi se bez izbornog zakona izborni rezultati mogli implementirati!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 12:28 |
|
|
Citam malo na preskok kljix... koprcaju se jos ovi Bošnjaci. Ko nešto opasni, treba ovo treba ono, biće vako biće nako, kad vam Mujo kaže.  Nisu jos svijesni u kojoj su poziciji. Al dobro, tim zanimljivije.  Oni još i onako nisu skontali ni Dejton. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 13:38 |
|
|
. Citat: Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović pisao Butkoviću i Evropskoj komisiji: Ne smije se graditi Peljeski most http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti ... ost/210434 Ministar pravde BiH Josip Grubeša pisao Butkoviću i Evropskoj komisiji: Ne postoje pravne smetnje da izgradite Pelješki most https://www.klix.ba/vijesti/bih/minista ... /170901018 Od HDZ BiH se uvijek očekivalo da preglasava i majorizira Bošnjake. To je njihova principijelna politika bila i ostala i oni su vjerni sebi. Predstavnik 10 - 15 % stanovništva osporava većinsku volju naroda u BiH. Grubeša nema legitimiteta da govori u ime većine, on je predstavnik manjine. Politika koaliranja sa tom strankom i uopće pristajanja na kapitulacijske uvjete ratnih sporazuma su Bošnjake i dovele u ovu situaciju. Zna se tko je za to odgovoran. Između probosanskih stranaka i HDZ BiH nažalost ne postoji niti jedna tema o kojoj bi se moglo diskutirati i tu je apsolutna krivnja vlasti gladnih bošnjačkih stranaka. Ako se politika HDZ BiH promijeni - možda se i može razgovarati, ali to nije realno i to se 99,99 % neće dogoditi. Pelješki most je ovdje najmanji problem, ovdje se radi o prirodi političkih odnosa u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 13:48 |
|
|
Baron je napisao/la: . Citat: Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović pisao Butkoviću i Evropskoj komisiji: Ne smije se graditi Peljeski most http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti ... ost/210434 Ministar pravde BiH Josip Grubeša pisao Butkoviću i Evropskoj komisiji: Ne postoje pravne smetnje da izgradite Pelješki most https://www.klix.ba/vijesti/bih/minista ... /170901018 Od HDZ BiH se uvijek očekivalo da preglasava i majorizira Bošnjake. To je njihova principijelna politika bila i ostala i oni su vjerni sebi. Predstavnik 10 - 15 % stanovništva osporava većinsku volju naroda u BiH. Politika koaliranja sa tom strankom i uopće pristajanja na kapitulacijske uvjete ratnih sporazuma su Bošnjake i dovele u ovu situaciju. Zna se tko je za to odgovoran. Između probosanskih stranaka i HDZ BiH nažalost ne postoji niti jedna tema o kojoj bi se moglo diskutirati i tu je apsolutna krivnja vlasti gladnih bošnjakih stranaka. Ako se politika HDZ BiH promijeni - možda se i može razgovarati, ali to nije realno i to se 99,99 % neće dogoditi. Pelješki most je ovdje najmanji problem, ovdje se radi o prirodi političkih odnosa u BiH. Ako si ti Hrvat islamske veroispovesti zašto ti smeta most koji grade Hrvati?Nije li Hrvatska tvoja zemlja?Hrvatska ne ugrožava sa tim mostom životni prostor Hrvata islamske veroispovesti jer taj prostor je životni prostor Hrvata katoličke veroispovesti.Ne razumem te.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 13:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Baron je napisao/la: Predstavnik 10 - 15 % stanovništva osporava većinsku volju naroda u BiH.
Evo te percepcije Bošnjaka. Kojeg naroda? Kojeg većinskog? Toliko ste glupi i zatucani da ne znate ni šta je većina. Da osporava volju jednog najbrojnijeg naroda a to osporava polovica stanovnika BiH i 2 konstitutivna naroda BiH kojima Pelješki most ne predstavlja nikakvu smetnju. S takvim glupanima i ne možeš razgovarati, kao da govoriš zidu ofarbanom u zeleno, toliko ima učinka. Ta zelena "većina" može samo gledati Pelješki most na slikama a uskoro i razglednica, koga briga što ovce bleje.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 13:59 |
|
|
Citat: Ako si ti Hrvat islamske veroispovesti zašto ti smeta most koji grade Hrvati?Nije li Hrvatska tvoja zemlja?Hrvatska ne ugrožava sa tim mostom životni prostor Hrvata islamske veroispovesti jer taj prostor je životni prostor Hrvata katoličke veroispovesti.Ne razumem te.
Ja ne znam kakve će opcije među Hrvatima katolicima pobijediti. Može se desiti da pobijedi i križarsko-katolička pa da ja polako sa ostalima završim u nekom novom Dretelju i Heliodromu ili Jasenovcu. Mi smo sada novi Srbi i njihova glavna meta. Vas su porazili, a sad smo mi na redu. U sadašnjoj atmosferi antisemitizma među njima sve se može dogoditi i ja se sa ostalima moram pobrinuti da imam svoj državni okvir i da ne ovisim o hirovima ovih likova tipa HDZ-ovaca i sličnih njima. Hrvatskom narodu svaka čast - to je dobar narod, al mu politika ku.ca ne valja. Ja nisam protiv hrvatskog naroda, već protiv takve hrvatske politike u kojoj za mene nema mjesta među živima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pinco
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 14:13 |
|
|
Baron je napisao/la: U sadašnjoj atmosferi antisemitizma među njima sve se može dogoditi i ja se sa ostalima moram pobrinuti da imam svoj državni okvir i da ne ovisim o hirovima ovih likova tipa HDZ-ovaca i sličnih njima.
Hrvatskom narodu svaka čast - to je dobar narod, al mu politika ku.ca ne valja. Ja nisam protiv hrvatskog naroda, već protiv takve hrvatske politike u kojoj za mene nema mjesta među živima. Za tebe je izgleda Turska obečana država...... U nekome tobože straju od Hrvata, ti bi najradije od BiH Hrvata napravija manjinu, koja bi za čašu vode morala pitat dozvolu Bošnjaka, i još tu kukaš i glumiš ka neku korektnost... Na prostore di živu Hrvati u BiH zaboravi, a na ostalome, radi šta te volja, tu si miran. Možete organizirat neku Bošnjačku teritrijalnu jedinicu, tu ćeš bit svoj na svome, bez da ti Hrvati išta odlućivaju ili sl. Ali qrac, vama bi pasa prostor di živu Hrvati po mogućnosti bez Hrvata... I onda uporno kukate i plačete kako ste potlaćeni....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 14:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
A ti si znači sada i semit pored toga što si Hrvat islamske vjeroispovjedi. Već počela arabizacija Babo bio Hrvat, Baron Bošnjak a mali Omar će da bude Arap.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 14:26 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Ako si ti Hrvat islamske veroispovesti zašto ti smeta most koji grade Hrvati?Nije li Hrvatska tvoja zemlja?Hrvatska ne ugrožava sa tim mostom životni prostor Hrvata islamske veroispovesti jer taj prostor je životni prostor Hrvata katoličke veroispovesti.Ne razumem te.
Ja ne znam kakve će opcije među Hrvatima katolicima pobijediti. Može se desiti da pobijedi i križarsko-katolička pa da ja polako sa ostalima završim u nekom novom Dretelju i Heliodromu ili Jasenovcu. Mi smo sada novi Srbi i njihova glavna meta. Vas su porazili, a sad smo mi na redu. U sadašnjoj atmosferi antisemitizma među njima sve se može dogoditi i ja se sa ostalima moram pobrinuti da imam svoj državni okvir i da ne ovisim o hirovima ovih likova tipa HDZ-ovaca i sličnih njima. Hrvatskom narodu svaka čast - to je dobar narod, al mu politika ku.ca ne valja. Ja nisam protiv hrvatskog naroda, već protiv takve hrvatske politike u kojoj za mene nema mjesta među živima. Zbog čega tako razmišljaš ako se osećaš kao Hrvat?Pa valjda ste jedan narod?Ili niste?Možda ti nisi Hrvat?Pre će biti da nema razlike između tebe i ex Živkovića Ilije u širim narodnim masama poznatog kao Izetbegović Alija.Tu već dolazimo na zelenu livadu na kojoj raste takijaško cveće. Zašto bar ti kao-Hrvat,ne kažeš da je fBiH ustvari Muslimansko Hrvatska Federacija?Od toga je nastala.Federacija dve teritorije muslimanske i hrvatske. Ako se ne varam Neum nije na muslimanskoj teritoriji.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 14:31 |
|
|
pinco je napisao/la: Baron je napisao/la: U sadašnjoj atmosferi antisemitizma među njima sve se može dogoditi i ja se sa ostalima moram pobrinuti da imam svoj državni okvir i da ne ovisim o hirovima ovih likova tipa HDZ-ovaca i sličnih njima.
Hrvatskom narodu svaka čast - to je dobar narod, al mu politika ku.ca ne valja. Ja nisam protiv hrvatskog naroda, već protiv takve hrvatske politike u kojoj za mene nema mjesta među živima. Za tebe je izgleda Turska obečana država...... U nekome tobože straju od Hrvata, ti bi najradije od BiH Hrvata napravija manjinu, koja bi za čašu vode morala pitat dozvolu Bošnjaka, i još tu kukaš i glumiš ka neku korektnost... Na prostore di živu Hrvati u BiH zaboravi, a na ostalome, radi šta te volja, tu si miran. Možete organizirat neku Bošnjačku teritrijalnu jedinicu, tu ćeš bit svoj na svome, bez da ti Hrvati išta odlućivaju ili sl. Ali qrac, vama bi pasa prostor di živu Hrvati po mogućnosti bez Hrvata... I onda uporno kukate i plačete kako ste potlaćeni.... Odgovarao bi im prostor gde žive Hrvati sa Hrvatima.Ako bi Hrvati nestali ne bi imao ko plaćati harač u budućnosti.Ne bi bilo raje.Nad kim bi agovali,druže Pinco?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 14:37 |
|
|
Ma ne znaju oni ni sta hoce, vidi se po ovom Baronu da je pogubljen lik. Al ajd dobro on bar konta da je u govnima pa sanja da bude Hrvat.  Imali su oni neki ko plan al im se to izjalovilo i raspalo u stotinu planove tako da vise ne znaju ni kud su posli. Najradije bi restart pa u SFRJ al nema vise. Samo ih stisnuti sa svih strana dok ne puknu. Ne znaju oni sa kakvim budalama su se uhvatili u kolo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 14:37 |
|
|
Nego kad smo već tu.Što se vi sad tu nešto svađate oko jednog mosta?Vama treba svenarodni dogovor.Eto muslimanima je bitna religija,Hrvatima je bitna nacija.Muslimani će se recimo deklarisati kao Hrvati a Hrvati lepo pređu na islam i budete jedan narod.Tu su vam i šiptari,oni bi se oduševili vašim prelaskom na islam,bili bi još veća braća. Mi Srbi..  Mi idemo svojim putem..Imamo neki svoj pravac. I tako..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 15:47 |
|
|
Citat: Evo te percepcije Bošnjaka. Kojeg naroda? Kojeg većinskog? Toliko ste glupi i zatucani da ne znate ni šta je većina. Da osporava volju jednog najbrojnijeg naroda a to osporava polovica stanovnika BiH i 2 konstitutivna naroda BiH kojima Pelješki most ne predstavlja nikakvu smetnju.
S takvim glupanima i ne možeš razgovarati, kao da govoriš zidu ofarbanom u zeleno, toliko ima učinka.
Ta zelena "većina" može samo gledati Pelješki most na slikama a uskoro i razglednica, koga briga što ovce bleje.
U BiH postoji jedan većinski narod. To je bošnjački narod, a sa onim Hrvatima i Srbima koji podržavaju BiH čini vrlo stabilnu većinu. CG je maltene postala neovisna država sa 50 % + 1 glas, a nas je vazda 55 do 60 % koji smo uz bosansku državu. Nažalost tamo gdje su Bošnjaci i gdje je prisutan Islam ne važi demokracija i ljudska prava, nego teror manjine. Mi smo ugroženi i majorizirani i od vas i od velikosrpske politike. Danas Pelješki most, a sutra ćete nas preglasat za bilo što, napast i pokušat zbrisat sa lica zemlje i nije vam prvi put. Uostalom Pelješki most je kapija logora za Bošnjake kojeg planirate, al nećemo ni skrštenih ruku čekat na malj i gasnu komoru. Doći će dan kada ćemo i mi biti demokratska zemlja i društvo, a onda ćeš vidjeti vrijednost demokratske većine u jednoj zemlji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 01 ruj 2017, 15:52 |
|
|
Citat: Za tebe je izgleda Turska obečana država...... U nekome tobože straju od Hrvata, ti bi najradije od BiH Hrvata napravija manjinu, koja bi za čašu vode morala pitat dozvolu Bošnjaka, i još tu kukaš i glumiš ka neku korektnost... Na prostore di živu Hrvati u BiH zaboravi, a na ostalome, radi šta te volja, tu si miran. Možete organizirat neku Bošnjačku teritrijalnu jedinicu, tu ćeš bit svoj na svome, bez da ti Hrvati išta odlućivaju ili sl. Ali qrac, vama bi pasa prostor di živu Hrvati po mogućnosti bez Hrvata... I onda uporno kukate i plačete kako ste potlaćeni.... Bošnjaci su apsolutno potlačeni, majorizirani i ugroženi u svojoj zemlji. Ne radi se ovdje o otimačini onog što je hrvatsko, već majoriziranju i ugrožavanju jednog naroda do točke uništenja. Imal nešto bošnjačko u BiH, ili bi nas sve u Tursku... Evo ti sam iscrta genocidni plan o protjerivanju u Tursku... Zamisli da tebi netko veli : Hrvate u Hrvatsku ... Ne bi ti se dopalo ... E vidiš ja ne bih tako nikad govorio, i zato sam ja ugrožen, a ti nisi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|