|
|
Stranica: 26/80.
|
[ 1983 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 02:27 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 08:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Irma je napisao/la: Vidis da su jedva docekali da ne moraju prstom mrdnut. Nasa posla. Cure su Austrijanke, Mevlid Srbijanac... Zanimljiva ta bošnjačka dijaspora. Dok mašu ljiljanima i šalju pare valjaju, a je li nešto negativno onda su nešto drugo. Tako i ti, sutra da se razneseš, rekli bi na Klix: Raznijela se radikalna Šveđanka! 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 08:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Irma je napisao/la: Vidis da su jedva docekali da ne moraju prstom mrdnut. Nasa posla. Cure su Austrijanke, Mevlid Srbijanac... Zanimljiva ta bošnjačka dijaspora. Dok mašu ljiljanima i šalju pare valjaju, a je li nešto negativno onda su nešto drugo. Tako i ti, sutra da se razneseš, rekli bi na Klix: Raznijela se radikalna Šveđanka!  A ako joj je tata Sanžaklija bi Fahro napiso raznjela se Srbijanka. Niđe pameti 
|
|
Vrh |
|
 |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 09:08 |
|
|
Eto reagirisala je BiH ambasada  . Pa kako to da Maoča postiže tako dobre rezultate u Beču dok u obližnjoj Tuzli nešto slabije? Sarajka, molim te da kontrolišeš svoje drugarice da ne bi ošle tražit muža u Homs a ti Irma pripazi na malog Irfana, hokejaša Malmoa da ne zaluta u Al Nusru.  
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 09:46 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ostrožac je napisao/la: Eto reagirisala je BiH ambasada  . Pa kako to da Maoča postiže tako dobre rezultate u Beču dok u obližnjoj Tuzli nešto slabije? Sarajka, molim te da kontrolišeš svoje drugarice da ne bi ošle tražit muža u Homs a ti Irma pripazi na malog Irfana, hokejaša Malmoa da ne zaluta u Al Nusru.   Pohakontajul oni da se dol ratuje, i da se radi na fitnetu (pravljenje smutnje i razdora među muslimanima). ""Neće nastupiti Sudnji dan sve dok ne naiđe čovjek pored kabura umrloga te kaže: Kamo sreće da sam ja na tvome mjestu!"
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 10:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Irma je napisao/la: Vidis da su jedva docekali da ne moraju prstom mrdnut. Nasa posla. Cure su Austrijanke, Mevlid Srbijanac... Zanimljiva ta bošnjačka dijaspora. Dok mašu ljiljanima i šalju pare valjaju, a je li nešto negativno onda su nešto drugo. Tako i ti, sutra da se razneseš, rekli bi na Klix: Raznijela se radikalna Šveđanka!  Na njihovu žalost tajne službe ne ferceraju na taj način.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 10:49 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: Eto reagirisala je BiH ambasada  . Pa kako to da Maoča postiže tako dobre rezultate u Beču dok u obližnjoj Tuzli nešto slabije? Sarajka, molim te da kontrolišeš svoje drugarice da ne bi ošle tražit muža u Homs a ti Irma pripazi na malog Irfana, hokejaša Malmoa da ne zaluta u Al Nusru.   Sigurno su ga izbacili iz neke prestižne škole, to je uradilo austrijsko zatvoreno društvo, prisilili su ga na to, umjesto da mu ljube guzicu i daju sadaku natjerali su ga u siriju, a on jadan neiskusan, nezreo, ne treba ga suditi pa ni knjigu koja mu je popila ono malo mozga. A moguće i da je u pitanju otmica.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 10:53 |
|
|
Mile Dodik u svom veleposlanstvu u Beču otvorio regrutni centar za Siriju.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 12:13 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Što se tiče ove teme moram vam iskreno kao i uvijek reći" zgadili ste mi se pojedinci ko ljudi čisto onako, bez ikakvih nacionalnih primjesa"
Pošto ja svoje zgrazavanje nikad nisam mogla dvolično skrivati a nepojmiljivo mi je da zreli ljudi ( mozda očevi ili budući očevi )mogu sadistički uzivati u odlasku šesnestogodišnje djece i k tome davati bolesne komentare iz samo jednog razloga jer su ta djeca Bošnjaci/kinje, odmoricu od foruma i vas. I ona tema o multietniĆnosti odavno je dozivjela stotinjak bolesnih epiloga, ali ovo ovdje je upravo dno. Nešto što ja i pored najbolje volje ne mogu povezati sa zdravim ljudima. Zao mi je pojedinaca u kakvoj duhovnom i ljudskom potonuću zive. Vesele se mrtvima kod susjeda i prebrajaju krvna zrnca, s uzivanjem, nepristojno i krajnje bolesno pišu o djeci zaboravljajući na svoju ili na svoju u budućnosti ..
Ovo je za moralno o ljudsko dno. Dalje ne mozete otići.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 12:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pošto ja svoje zgrazavanje nikad nisam mogla dvolično skrivati a nepojmiljivo mi je da zreli ljudi ( mozda očevi ili budući očevi )mogu sadistički uzivati u odlasku šesnestogodišnje djece i k tome davati bolesne komentare iz samo jednog razloga jer su ta djeca Bošnjaci/kinje, odmoricu od foruma i vas. i ..
.
Na žalost moram se složiti s tobom. Nevezano za politiku i ubojstva povratničkih Hrvata, nevezano za sve što Hrvati proživaljavaju u većinskim bošnjačkim mjestima, ipak treba imati u vidu da su u pitanju bošnjačke maloljetnice koje su plijen fanatika i nikako se ne traba spuštati na nivo mahale.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 12:26 |
|
|
Boli nas kita za 2 Bošnjakinje u Siriji. Kao što bi tebe boljela neka stvar da nisu Bošnjakinje. Obratite se Ceriću, Alijinom sinu i SDA za sve vaše probleme.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 12:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: jeli,...što u ovoj svojoj tiradi ne spomenu roditelje, amiđe, amiđinice, daiđe i daiđinice, ... i ostale članove bečke islamske zajednice,... oni su ih odgajali i huškali, a vjerovatno i u ovome "izletu" podržali, tako da...  čuj, samo da nije droga,...a bogemi jeste droga,... i to kakva, ali kažem sto ljudi, sto sudbi. Da je babo, amidza i dajdza nahuškao rekao bi " Amin" ne bi se sigurno zaputio u Tursku i to pred Sirjsku granicu. Ostavio sve i porodicu. Amin je rekla i sestra onog iz Bihaća kad poginuo. I nisam rekla " samo da nije droga" Nego sam rekla da bi bile u stanju izolirane od okoline i osudjene otići u bilo kakvu vrstu propasti od ekstremnog islama, preko droge pa do prostitucije. I dalje naravno mislim da je bolesno seiriti nad nezrelim postupcima šesnestogodišnjih curica. No svakom prema savjesti i zaslugama slijedi. u tom i jeste fazon što babo, amiđa i daiđa ne kontaju koje su krajnje posljedice kada spostvenoj djeci uvaljuju samolagajuću priču da je tekbiranje i jihad jedna pozitivna stvar koja se bori za građansku, nedjeljivu, nepoderivu itd. pa se onda pođu događati ovakve stvari i sudbe klincima, a po običaju opet je neko drugi kriv što vam se ukazuje cijelo vrijeme na uzroke a ne na posljedice.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 15:49 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pošto ja svoje zgrazavanje nikad nisam mogla dvolično skrivati a nepojmiljivo mi je da zreli ljudi ( mozda očevi ili budući očevi )mogu sadistički uzivati u odlasku šesnestogodišnje djece i k tome davati bolesne komentare iz samo jednog razloga jer su ta djeca Bošnjaci/kinje, odmoricu od foruma i vas. i ..
.
Na žalost moram se složiti s tobom. Nevezano za politiku i ubojstva povratničkih Hrvata, nevezano za sve što Hrvati proživaljavaju u većinskim bošnjačkim mjestima, ipak treba imati u vidu da su u pitanju bošnjačke maloljetnice koje su plijen fanatika i nikako se ne traba spuštati na nivo mahale. Maloljetnice nisu plijen fanatika nego plijen vjerskog i roditeljskog odgoja.Kad to uspiju priznati, onda se fokus moze vratiti na cinjenicu da su u pitanju maloljetnice.Dok su hodale po dzamijama, roditeljima srce ko lubenica bilo. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 16:44 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
bezimeni12 je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Na žalost moram se složiti s tobom. Nevezano za politiku i ubojstva povratničkih Hrvata, nevezano za sve što Hrvati proživaljavaju u većinskim bošnjačkim mjestima, ipak treba imati u vidu da su u pitanju bošnjačke maloljetnice koje su plijen fanatika i nikako se ne traba spuštati na nivo mahale.
Maloljetnice nisu plijen fanatika nego plijen vjerskog i roditeljskog odgoja.Kad to uspiju priznati, onda se fokus moze vratiti na cinjenicu da su u pitanju maloljetnice.Dok su hodale po dzamijama, roditeljima srce ko lubenica bilo.  Hm . O sinovi Ademovi, neka vas nikako ne zavede šejtan kao što je roditelje vaše iz Dženneta izveo, skinuvši s njih odjeću njihovu da bi im stidna mjesta njihova pokazao
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 16:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Što se tiče ove teme moram vam iskreno kao i uvijek reći" zgadili ste mi se pojedinci ko ljudi čisto onako, bez ikakvih nacionalnih primjesa"
Pošto ja svoje zgrazavanje nikad nisam mogla dvolično skrivati a nepojmiljivo mi je da zreli ljudi ( mozda očevi ili budući očevi )mogu sadistički uzivati u odlasku šesnestogodišnje djece i k tome davati bolesne komentare iz samo jednog razloga jer su ta djeca Bošnjaci/kinje, odmoricu od foruma i vas. I ona tema o multietniĆnosti odavno je dozivjela stotinjak bolesnih epiloga, ali ovo ovdje je upravo dno. Nešto što ja i pored najbolje volje ne mogu povezati sa zdravim ljudima. Zao mi je pojedinaca u kakvoj duhovnom i ljudskom potonuću zive. Vesele se mrtvima kod susjeda i prebrajaju krvna zrnca, s uzivanjem, nepristojno i krajnje bolesno pišu o djeci zaboravljajući na svoju ili na svoju u budućnosti ..
Ovo je za moralno o ljudsko dno. Dalje ne mozete otići. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 16:53 |
|
|
Ako Emt ode onda će ovi Srbi na forumu napuniti srca Hrvata separatizmom. Slabo se bori za 100% Bosnu i BAO bošnjačku Bosnu.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 16:56 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 16:56 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18181 Lokacija: Drina je na granici!
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: jer su ta djeca Bošnjaci/kinje, odmoricu od foruma i vas.
Ko je diro bošnjakinje i bošnjake? Koliko sam čitao to su mali austrijanci, nikakvi bošnjaci.
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 16:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Što se tiče ove teme moram vam iskreno kao i uvijek reći" zgadili ste mi se pojedinci ko ljudi čisto onako, bez ikakvih nacionalnih primjesa"
Ovo je za moralno o ljudsko dno. Dalje ne mozete otići. https://www.facebook.com/pages/-otisla-si-a-ni-zbogom-nisi-rekla-/121413727885845
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 17:00 |
|
|
Sarajka vec duze laze da je sa Bistrika. Kaze, tokom rata je tamo kozu cuvala i tako je spasilo kozje mlijeko od smrti. Ko je jos na Bistriku vidio koze? Ikada. To je sljeglo negdje iz sume direktno u Austriju, bez navracanja u Sarajevo.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 17:01 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 25 tra 2014, 22:18 |
|
|
šta kaže Sarajka ,jel i ovaj mali otet ? LOOL
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 26 tra 2014, 05:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Boli nas kita za 2 Bošnjakinje u Siriji. Kao što bi tebe boljela neka stvar da nisu Bošnjakinje. Obratite se Ceriću, Alijinom sinu i SDA za sve vaše probleme. Ваистину. 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 26 tra 2014, 08:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ima li kakih Srbovica na putu za Ukrajinu? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 26 tra 2014, 10:17 |
|
|
A ludaka uvek ima,pogotovu na našim podnebljima. Sećam se svojih dana kad sam hteo da idem u Zair.Za pare.Naravno.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 511 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|