|
|
Stranica: 23/82.
|
[ 2028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 01 ožu 2025, 02:20 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Znanstvena bitka Cehe i Šporeta je prišla u sferu kvantne fizike. Pojedinosti u analiziranju granic su veličine kvarkovih, uskoro ćedu bit strune.  Ali ne bi bilo loše da je netko od naših malo više posvetio pažnje granici, a ne se odrekao 1/20 BiH bez ikakve naknade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shodan
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 01 ožu 2025, 02:25 |
|
|
|
Molim admin da promjeni naslov teme da bude...
Bitka Cehe i Šporeta - A Love Story
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 01 ožu 2025, 10:37 |
|
|
Ceha je napisao/la: I opet Prestani trolati i bježati od odgovora na pitanje. Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po deveti put možemo pitati; Zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 01 ožu 2025, 13:51 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: I opet Prestani trolati i bježati od odgovora na pitanje. Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po deveti put možemo pitati; Zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94? Evo, zašto ova i sve karte iz tog vremena "lažu", a Šporet je u pravu? Ajd, probaj odgovoriti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 01 ožu 2025, 15:28 |
|
|
Prestani trolanjem kukavički bježati od odgovora i vlastitih karti koje si nacrtao, Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po deseti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 02 ožu 2025, 01:56 |
|
|
Šporet je napisao/la: Prestani trolanjem kukavički bježati od odgovora i vlastitih karti koje si nacrtao, Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po deseti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?I još jednom...  Ajd priznaj grešku od tih par kuća Gornje Tramošnice pa na istok, pa da možemo nastaviti dalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 02 ožu 2025, 02:26 |
|
|
Ovo je prejadno sramotno trolanje, prestani kukavički ignorirati pitanje te odgovori na njega, Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po jedanesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 02 ožu 2025, 02:37 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ovo je prejadno sramotno trolanje, prestani kukavički ignorirati pitanje te odgovori na njega, Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po jedanesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?Očito vrijedi da je repetitio mater studiorum.  Ajd priznaj grešku od tih par kuća Gornje Tramošnice pa na istok, pa da možemo nastaviti dalje. Ti dakle kažeš da sam ja lagao u službenim kartama iz 95? Ajd daj malo više o tome 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 02 ožu 2025, 02:42 |
|
|
Prestani kukavički bježati od jasnog pitanja o vlastitoj karti na kojoj si nacrtao vlastitu crtu i lijepiti druge karte, ignorirajući pitanje. Pitanje je jasno; Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po dvanesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 02 ožu 2025, 17:29 |
|
|
Šporet je napisao/la: Prestani kukavički bježati od jasnog pitanja o vlastitoj karti na kojoj si nacrtao vlastitu crtu i lijepiti druge karte, ignorirajući pitanje. Pitanje je jasno; Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po dvanesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?Očito vrijedi da je repetitio mater studiorum.  Još uvijek nisi u stanju priznati grešku od tih par kuća Gornje Tramošnice pa na istok?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 03 ožu 2025, 22:17 |
|
|
Kolika jadna kukavica moraš biti da bježiš od pitanja o vlastitoj karti i vlastitoj crti koju si nacrta? Prestani biti kukavica i odgovori na pitanje o vlastitoj crti i vlastitoj karti koju si sam nacrtao; Pitanje je jasno; Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po trinaesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 04 ožu 2025, 12:17 |
|
|
Šporet je napisao/la: Kolika jadna kukavica moraš biti da bježiš od pitanja o vlastitoj karti i vlastitoj crti koju si nacrta? Prestani biti kukavica i odgovori na pitanje o vlastitoj crti i vlastitoj karti koju si sam nacrtao; Pitanje je jasno; Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po trinaesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?Očito vrijedi da je repetitio mater studiorum.  Još uvijek nisi u stanju priznati grešku od tih par kuća Gornje Tramošnice pa na istok? Ja sam citirao dominantnu literaturu iz tog vremena, a ti si solo išao kopati po novinskim člancima, išao solo locirati pojedine kote, i još sfušao u tome... Onak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 04 ožu 2025, 18:44 |
|
|
Ceha je napisao/la: Ja sam citirao dominantnu literaturu iz tog vremena Navedi citate dominante literature koju si citirao o svojoj izmišljenoj crti kod Gradačca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 04 ožu 2025, 19:15 |
|
|
|
U godišćiman kad je USS Voyager luta bespućima kvadranta Delta, tim vrhunskih vulkanskih znanstvenika uspia je rišit matematički paradoks iz 21. stolića za koji se smatralo da je nemoguće rišit, Ceha-Šporetov paradoks.
Pri rišavanju su in prigorila tri kvantna računala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 04 ožu 2025, 20:03 |
|
|
|
Najdulje edganje u povijesti foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 05 ožu 2025, 03:37 |
|
|
Sokolić je napisao/la: U godišćiman kad je USS Voyager luta bespućima kvadranta Delta, tim vrhunskih vulkanskih znanstvenika uspia je rišit matematički paradoks iz 21. stolića za koji se smatralo da je nemoguće rišit, Ceha-Šporetov paradoks.
Pri rišavanju su in prigorila tri kvantna računala.  Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ja sam citirao dominantnu literaturu iz tog vremena Navedi citate dominante literature koju si citirao o svojoj izmišljenoj crti kod Gradačca. Dao sam ti jednu kartu iz tog razdoblja. Što misliš da je nastala bezveze?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 05 ožu 2025, 17:51 |
|
|
Ceha je napisao/la: Dao sam ti jednu kartu iz tog razdoblja. Dakle, opet si uhvaćen u laganju. Skica sveukupne slike nije literatura. Ceha je napisao/la: Što misliš da je nastala bezveze? Doslovno na njoj piše da je nastala kao sveukupna slika koja oskudijeva u točnim detaljima i da je za veću preciznost potrebno konzultirati preciznije izvore. Odlično što si po stoti put potvrdio samoga sebe kao lažljivca i neznalicu. Sad možemo nazad na pitanje koje odbijaš odgovoriti: Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po četrnaesti put možemo pitati; Zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 ožu 2025, 00:09 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 ožu 2025, 00:21 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2378 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
Sokolić je napisao/la: U godišćiman kad je USS Voyager luta bespućima kvadranta Delta, tim vrhunskih vulkanskih znanstvenika uspia je rišit matematički paradoks iz 21. stolića za koji se smatralo da je nemoguće rišit, Ceha-Šporetov paradoks.
Pri rišavanju su in prigorila tri kvantna računala. 
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 ožu 2025, 00:23 |
|
|
|
Dodik će zatražit da specijalna jedinica MUPa RS izađe na kotu 179, kotu 166 i na Taborište.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 ožu 2025, 00:51 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dao sam ti jednu kartu iz tog razdoblja. Dakle, opet si uhvaćen u laganju. Skica sveukupne slike nije literatura. Ceha je napisao/la: Što misliš da je nastala bezveze? Doslovno na njoj piše da je nastala kao sveukupna slika koja oskudijeva u točnim detaljima i da je za veću preciznost potrebno konzultirati preciznije izvore. Odlično što si po stoti put potvrdio samoga sebe kao lažljivca i neznalicu. Sad možemo nazad na pitanje koje odbijaš odgovoriti: Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći. Očito vrijedi da je repetitio mater studiorum.  Još uvijek nisi u stanju priznati grešku od tih par kuća Gornje Tramošnice pa na istok? Ja sam citirao dominantnu literaturu iz tog vremena, a ti si solo išao kopati po novinskim člancima, išao solo locirati pojedine kote, i još sfušao u tome... Onak =) A ima neka karta koja pokazuje suprotno?:D  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po četrnaesti put možemo pitati; Zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 ožu 2025, 11:41 |
|
|
Ceha je napisao/la: Onak =) Prestani se kreveljiti i kukavički bježati od vlastite crte, te odgovori na pitanje da možemo krenuti dalje: Po petnaesti put; Zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 ožu 2025, 16:02 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ceha je napisao/la: Onak =) Prestani se kreveljiti i kukavički bježati od vlastite crte, te odgovori na pitanje da možemo krenuti dalje: Po petnaesti put; Zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?Evo i šesnaesti. Očito vrijedi da je repetitio mater studiorum.  Izvori su tu, ali vrli Šporet će ih ispraviti na temelju svog članka  Zašto lažeš za Gornjotramošničke kuće?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 ožu 2025, 16:20 |
|
|
I opet kukavički trola sa skicom koja nema nikakve veze sa njegovom izmišljenom crvenom crtom s kojom izostavlja sve tri kote osvojene akcijom Istok-94. Ja te ne mogu natjerati da odgovoriš, to može samo moderacija postavljanjem ultimatuma da se sljedeće neodgovaranje smatra priznanjem. Ja mogu samo postavljati pitanje i svaki put iznova pred svima te prokazivati kao sramotnu kukavicu koja odbija odgovoriti na pitanje o vlastitoj crti koju je vlastoručno nacrtao. Kolika sramotna kukavica i jadnik moraš biti da nemaš hrabrosti komentirati vlastitu crtu koju si vlastoručno nacrtao i nevjerojatnih petnaest puta bježiš od vlastite crte i pitanja o njoj. Pitanje; Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po šestanesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 ožu 2025, 14:40 |
|
|
Šporet je napisao/la: I opet kukavički trola sa skicom koja nema nikakve veze sa njegovom izmišljenom crvenom crtom s kojom izostavlja sve tri kote osvojene akcijom Istok-94.
Je, zbilja nema nikakvih sličnosti    Šporet je napisao/la: Ja te ne mogu natjerati da odgovoriš, to može samo moderacija postavljanjem ultimatuma da se sljedeće neodgovaranje smatra priznanjem. Ja mogu samo postavljati pitanje i svaki put iznova pred svima te prokazivati kao sramotnu kukavicu koja odbija odgovoriti na pitanje o vlastitoj crti koju je vlastoručno nacrtao. Kolika sramotna kukavica i jadnik moraš biti da nemaš hrabrosti komentirati vlastitu crtu koju si vlastoručno nacrtao i nevjerojatnih petnaest puta bježiš od vlastite crte i pitanja o njoj.
Jedina kukavica ovdje si ti. Ajd pogledaj se malo u ogledalo. Šporet je napisao/la: Pitanje; Kako bi razotkrili tvoju laž, i vratili te u meritum odgovaranja na pitanje zašto lažeš da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94, kako isto ne bi više mogao izbjegavati, dostavljam kartu sa ispravno prenesenim krugovima sa moje karte na kojoj sam ti približno naznačio predmetne kote jer si ti priznao da kote nisi sposoban locirati i da ih ne znaš naći.  Da ne spominjemo ono što svi vide i s gnušanjem se gade prljavoj bezobraznosti i lažljivosti gdje se praviš da kota 166 ne postoji i jednostavno ju ignoriraš. Sad kad smo prokazali ovu laž u laži s ciljem bježanja od odgovora na pitanje zašto si lagao, ponovno, po šestanesti put možemo pitati; Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?Novi tantrum i kompleksi?  Ćeš se napokon ispričati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|