HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2025, 21:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2028 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 82  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika?
PostPostano: 26 tra 2025, 23:36 

Šporet je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
tulav retardom umno ograničena osoba idiotima izrod

Moguće da se ovako razgovaraš s materom koja te nije odgojila? To me ne interesira pretjerano, radije bi da se što više zadržimo na meritumu kako prokazali tvoje laži i neznanje.

Narativ je takav da sa svakim svojim odgovorom ispadaš sve gluplji i gluplji.

Pričaš o lažima, a lažeš koliko si dug i širok.

Još jednom, kako te nije sram?

Vrh

PostPostano: 26 tra 2025, 23:40 

Šporet je napisao/la:
Pitanje koje postavljam već 55 puta jer ti 55 puta kukavički odbijaš odgovoriti na njega nije da li postoje karte koje nešto pokazuju.

Pitanje je kirurški precizno i jasno;

Po pedeset šesti put postavljam pitanje:

slika
Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?

I opet.
Meni je problem shvatiti da netko može biti toliko glup kao ti.

Postavit ću ja jedno kirurški precizno i jasno pitanje.
Znaju li ti roditelji da si peder?
Molim te odgovori.

Jer;
a) moja crta je preslika crta po tim kartama iz tog doba
b) te karte su sigurno točnije od tvojih švrljotina
c) da su te karte i u krivu (a nisu), opet bi bio pomak linije na korist fBiH.

I sad opet, ajmo novi krug.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:16 

Ceha je napisao/la:

To se razgovaraš s materom?

Ceha je napisao/la:

To si često pitaš ćaću, pa ti se ne sviđa njegov odgovor? Ne interesira me homoseksualna orijentacija tebe i tvoje obitelji. To je tvoj problem. Zanima me odgovor na pitanje o kotama i linijama. Pa ako može manje tvoje homoseksulanosti a više odgovaranja na pitanje.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:16 

Ceha je napisao/la:

Netočno, nemoguće je napraviti presliku crte sa stotinama manjeg mjerila na kartu stotinama većeg mjerila. To što ti misliš da je tvoja izmišljena crvena linija, ta linija sa IFOR-ove okvirne skice, koja je ionako netočna, nije moj problem.

Također, pitanje nije odakle ti misliš da si precrtao crvenu liniju, nego tvoja vlastito ucrtana crvena linija i kote koje su preuzete od VRS-a, a ti si nacrtao liniju po kojoj su preuzete kote teritorij pod kontrolom VRS-a.

Koliko god trolao, spamao, vrijeđao, spominjao svoju homoseksualnost, što god radio... nećeš se izvući od priznanja, na ovaj ili onaj način.

Po pedeset i sedmi put postavljam pitanje;

slika
Da li priznaješ da si nacrtao krivu izmišljenu crvenu crtu koja netočno prikazuje da su kote 179, 166 i Taborište bile pod kontrolom VRS-a, kada su od VRS-a preotete operacijom Istok-94?

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:26 

Šporet je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

To se razgovaraš s materom?

Nisam znao da si žensko, oprosti.

Ali zbilja, još do sada nisam upoznao nekog glupog poput tebe.
Šporet je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

To si često pitaš ćaću, pa ti se ne sviđa njegov odgovor? Ne interesira me homoseksualna orijentacija tebe i tvoje obitelji. To je tvoj problem. Zanima me odgovor na pitanje o kotama i linijama. Pa ako može manje tvoje homoseksulanosti a više odgovaranja na pitanje.

Fino odgovori na ovo pitanje, pa ćemo dalje.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:32 

Šporet je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Netočno, nemoguće je napraviti presliku crte sa stotinama manjeg mjerila na kartu stotinama većeg mjerila. To što ti misliš da je tvoja izmišljena crvena linija, ta linija sa IFOR-ove okvirne skice, koja je ionako netočna, nije moj problem.

Također, pitanje nije odakle ti misliš da si precrtao crvenu liniju, nego tvoja vlastito ucrtana crvena linija i kote koje su preuzete od VRS-a, a ti si nacrtao liniju po kojoj su preuzete kote teritorij pod kontrolom VRS-a.

Koliko god trolao, spamao, vrijeđao, spominjao svoju homoseksualnost, što god radio... nećeš se izvući od priznanja, na ovaj ili onaj način.

Po pedeset i sedmi put postavljam pitanje;

slika

I opet.

Dakle, da objašnjavam ovo patki, patka bi shvatila.

Imaš kartu na kojoj je jasno vidljiva crta.
To što ti ne možeš precrtati kartu s manje rezolucije na veću, to je tvoj problem.
Tvoja impotencija je eventualno problem tvoga dečka, ne šire publike.

Nego, nisi mi odgovorio na pitanje.
Znaju li tvoji starci da si peder?

Inače, pošto stoji svaki zarez u mome gornjem postu, jer si tuka neviđena, da ti samo pokažem od kuda je to pitanje, možda, ali samo možda čak i ti uspiješ shvatiti vezu.

slika

Da li znaju? :biceovodobro

Osoba gluplja od Haaškog suca =))

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:48 

Ceha je napisao/la:
Ali zbilja, još do sada nisam upoznao nekog glupog poput tebe.

To ti mater koja te nije odgojila govori? Ima i zašto.

Ceha je napisao/la:

Ne zanima me homoseksulanost tebe i tvojeg oca. To su tvoji problemi.

Ceha je napisao/la:
jer si tuka neviđena

Tako odgovaraš materi kad ti kaže
Ceha je napisao/la:

Ceha je napisao/la:
Tvoja impotencija je eventualno problem tvoga dečka, ne šire publike.

Sad još otkrivaš da si osim što si homoseksualac, i impotentan. I tako sve to iznosiš pred čitavim svijetom. Jel moguće da te ovo prokazivanje patološkim lažljivcem i sramotnom neznalicom toliko slomilo?. Good.

Ceha je napisao/la:
Imaš kartu na kojoj je jasno vidljiva crta.

Netočno. Odokativna crta na slici je sa IFOR-ove karte koja je stotinama puta nepreciznijeg mjerila, od karte openstreetmapsa na kojoj si ti ucrtao crvenu liniju.

Ovdje sam pružio objašnjenje koje ti kao sramotna kukavica ignoriraš i praviš se da ne postoji kako bi mogao nastaviti zatrolavati, spamati i zatrpavati temu svojim smećem, sve da bi izbjegao i što duže odgodio svoju sramotu;

Šporet je napisao/la:
Upozoren si od moderacije da prestaneš spamati i trolati sa postavljanjem slike ove karte.

Već sam nebrojeno puta obrazložio kako postavljanje predmetne slike ne može biti odgovor na jasno postavljeno pitanje.

Slika koju postavljaš je sa karte u stotinama puta nedetaljnijem mjerilu, iznimno oskudna sa navođenjem samo najvećih mjesta i ničega drugoga.

S druge strane slika karte sa openstreetmapsa koju kukavički ignoriraš a na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju je na stotinama puta detaljnijem mjerilu na kojem možemo locirati i najveće detalje sa najdetaljnijih topografskih karti (od mjerila 1:25.000 pa detaljnije). Iz toga razloga, na primjer, kada bi prenijeli debljinu crvene linije sa slike karte koju ti postavljaš na mjerilo karte sa openstreetmapsa na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju, crta sa karte koju ti postavljaš bi bila oko tridesetak puta deblja od debljine crvene linije koju si ti nacrtao, dakle ne bi uopće bila reprezentativna za išta na mjerilu tolike detaljnosti kakvo je mjerilo sa slike openstreetmapsa na kojoj si vlastoručno nacrtao crtu.

Iz ovih, kao i mnogih ostalih razloga koje sam naveo i detaljno obrazložio, stavljanje predmetne slike primitivne karte IFOR-a ne može nikako biti odgovor na pitanje.

Nije moj problem što si ti toliko kolosalna sramotna neznalica u domeni kartografije pa ne znaš za mjerilo. To je tvoj problem. Išao si izmišljati crvenu crtu na openstreetmaps karti i ucrtao je tako da teritorij koji nije bio pod kontrolom VRS-a prikazuješ pod kontrolom VRS-a. To je činjenična istina koju ne možeš izmijeniti, niti od koje možeš pobjeći, ma koliko god trolao, spamao, kukavički bježao ili okolo govorio da si peder.

Priznat ćeš na ovaj ili onaj način.

Molim odgovor na pitanje, po pedeset osmi put;

slika

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:49 

I opet....
slika

Ajd odgovori, bit će ti lakše, ionako si se dosta već osramotio do sad.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:55 

Izbijena ti je mogućnost tolanja spamanjem slike kojom si spamao pedeset puta da bi izbjegavao odgovor na pitanje o vlastitoj crti od koje kukavički bježiš, pa sad niti ne pokušavaš spamati vrćenjem u krug pitanja o vlastitoj crti, već najjadnije, najsramotnije, naprizemnije trolaš zatrpavajući temu bilo čime, samo da bi izbjegao i odgodio priznanje očitoga.

Neće ti uspjeti. Priznat ćeš prije ili kasnije.

Molim odgovor na pitanje, po pedeset i deveti put;

slika

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 01:58 

I opet....
slika

Da stvar bude bolja, lagano mislim da si zbilja peder.
Jer se vraćaš mazohistički, samo da bi popušio još koji puta =))

Ti zbilja misliš da na svako tvoje pitanje trebam staviti kartu iz koje je vidljivo koliki si lažljivac, iako sam to napravio već 50 puta?
Koja je svrha?
Mislim, tu raspravljam s jadnikom kojem je krajnji domet bilo čega lagat samom sebi =))

Ak slučajno nisi peder (u što lagano sumnjam), onda sigurno imaš neki teži psiho poremećaj.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 02:13 

Ceha je napisao/la:
Ti zbilja misliš da na svako tvoje pitanje trebam staviti kartu iz koje je vidljivo koliki si lažljivac, iako sam to napravio već 50 puta?

Netočno, slika kojom si spamao da bi izbjegao odgovor na pitanje, ne može biti odgovor na pitanje. Za to sam dao objašnjenje,

Evo ga po tko zna koji put, ti ga ignoriraš zato jer si bijedna kukavica

Šporet je napisao/la:
Upozoren si od moderacije da prestaneš spamati i trolati sa postavljanjem slike ove karte.

Već sam nebrojeno puta obrazložio kako postavljanje predmetne slike ne može biti odgovor na jasno postavljeno pitanje.

Slika koju postavljaš je sa karte u stotinama puta nedetaljnijem mjerilu, iznimno oskudna sa navođenjem samo najvećih mjesta i ničega drugoga.

S druge strane slika karte sa openstreetmapsa koju kukavički ignoriraš a na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju je na stotinama puta detaljnijem mjerilu na kojem možemo locirati i najveće detalje sa najdetaljnijih topografskih karti (od mjerila 1:25.000 pa detaljnije). Iz toga razloga, na primjer, kada bi prenijeli debljinu crvene linije sa slike karte koju ti postavljaš na mjerilo karte sa openstreetmapsa na kojoj si sam vlastoručno nacrtao crvenu liniju, crta sa karte koju ti postavljaš bi bila oko tridesetak puta deblja od debljine crvene linije koju si ti nacrtao, dakle ne bi uopće bila reprezentativna za išta na mjerilu tolike detaljnosti kakvo je mjerilo sa slike openstreetmapsa na kojoj si vlastoručno nacrtao crtu.

Iz ovih, kao i mnogih ostalih razloga koje sam naveo i detaljno obrazložio, stavljanje predmetne slike primitivne karte IFOR-a ne može nikako biti odgovor na pitanje.

Nije moj problem što si ti toliko kolosalna sramotna neznalica u domeni kartografije pa ne znaš za mjerilo. To je tvoj problem. Išao si izmišljati crvenu crtu na openstreetmaps karti i ucrtao je tako da teritorij koji nije bio pod kontrolom VRS-a prikazuješ pod kontrolom VRS-a. To je činjenična istina koju ne možeš izmijeniti, niti od koje možeš pobjeći, ma koliko god trolao, spamao, kukavički bježao ili okolo govorio da si peder.

Priznat ćeš na ovaj ili onaj način.

Molim odgovor na pitanje, po šesdeseti put;

slika

To da sam te slomio sa nepobitnim dokazima i tjeranjem na priznanje vlastitih laži i neznanja, to sam i očekivao, ali da ću te toliko slomiti da ćeš u potpuno neuračunljivom stanju po forumu proglašavati da si peder, tome se nisam nadao.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 02:19 

I opet, LGBTac se javlja po još....
slika

Dakle, nakon što sam 50 puta dao čovjeku kartu koja je izvor moje on još uvijek ne nalazi srama, nego postavlja isto pitanje, na koje je dobio tisuću puta ne =))
Na kojem mu je objašnjeno da je moja karta dobra, da je rađena po uzoru na ovo, a da je on svoje kote...
Negdje izvukao iz guzice, kontra svih karata onog vremena i da je i po njima Gornja Tramošnica cijela bila srpska.
Ali....
Nema koristi, klinac koji boluje od lgbt pošasti....

Da li tvoji znaju da si peder, hoćemo li konačno dobiti odgovor na presudno pitanje? :biceovodobro
Jer dosta si se skrivao, ovo je dobar način da napokon saznaju.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 02:27 

Ceha je napisao/la:
Dakle, nakon što sam 50 puta dao čovjeku kartu

Netočno, nisi dao nikakvu kartu, slika s kojojm si spamao i trolao preko 50 puta izbjegavajući odgovor nema veze s postavljenim pitanjem o tvojoj izmišljenoj crvenoj crti.

To sam obrazložio ovdje;

Šporet je napisao/la:

Kao što si kao bijedna kukavica ignorirao pitanje, tako kao bijedna kukavica ignoriraš i objašnjenje zašto slika koju si spamao ne može biti odgovor na pitanje o izmišljenoj crvenoj crti. Činjenica da si tolika kukavica da nisi niti pokušao demantirati objašnjenje, već ga kao bijedna kukavica ignoriraš i praviš se da ne postoji govori samo za sebe.

Ne zanima me to što si peder, uredu objavio si svima da si peder, ali tvoje bolesti ne zanimaju niti mene, niti forum. Zanima me odgovaranje na pitanje o temi razgraničenja.

Pa ću postaviti pitanje koje je tema;

Po šesdeset i prvi put;

slika

Vrh

PostPostano: 27 tra 2025, 02:35 

Ovo nije karta?
slika

Na njoj se ne vidi, označeno žutim, džep kojeg je dobila fBiH kod entitetske linije razdvajanja?
To nije moguće replicirati na karti u većem mjerilu? :biceovodobro

Oprostite cijenjeni gospodine-lgbt-ovče, nisam znao da toliko volite pljugati i da se stalno vraćate po još.
slika

Mislim, nema drugog objašnjenja.
Peder zajbava u pola tri ujutro.
Jednostavno ovo što pišeš nisu rečenice koje bi imalo normalan čovjek mogao pisati, a da ne osjeti bar zrnce srama.

Koji manijak i trol.
A ja sam mislio da budaletina zbilja nešto i zna o ratu, linijama fronte i BiH u tom razdoblju =))

Samo si zamisliti koji je to poremećaj, 60ak puta staviti svoju žvrljotinu, svoje kôte, iako postoji jasan dokaz od strane UNPROFORa koji ga demantira.
I onda se praviti ludim pederom, koji ne razumije o čemu se priča, nego kao bezglava tuga pokušavati popušiti još jednom, pa još jednom, pa još jednom...
Užas =))

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 17:30 

Ceha je napisao/la:
kao bezglava tuga pokušavati popušiti još jednom, pa još jednom, pa još jednom...

Opet se obraćaš svojoj materi? To me ne zanima, ne zanima me niti tvoje objavljivanje da si homoseksualac, podosta je čudno da netko toliko želi izbjeći odgovarati na pitanje o temi, da radije krene pričati o pederima i kako je on homoseksualac, ali te boleštine ostavi za sebe.

Ceha je napisao/la:
Ovo nije karta?

Ne, to nije karta koja ima ikakve veze s odgovorom na jasno pitanje da priznaš da si na potpuno nevezanoj karti openstreetmapsa nacrtao crvenu liniju po kojoj je teritorij koji nije bio pod kontrolom VRS-a prikazan pod kontrolom VRS-a.

Objašnjenje zašto ne možeš trolati postavljanjem te slike dao sam preko dvadesetak puta

Evo ga opet
Šporet je napisao/la:

Ti niti ne pokušavaš uopće priznati postojanje objašnjenja, a kamoli da bi pokušao komentirati ijednu rečenicu u njemu, (naravno iz očitog razloga, jer ti je položaj logički neodrživ), umjesto toga samo nastavljaš trolati i spamati temu, ali sad ne više samo sa nebitnom slikom nego i objavljivanjem forumu svoje homoseksulanosti, što je, moram priznati poprilično čudno.

Gledaj, ja razumijem tvoj tok misli, vidio si kartu IFOR-a, onda si je išao "precrtati" na openstreetmaps karti da sliči karti IFOR-a. I tu dolazi do izražaja tvoje kolosalno neznanje o kartografiji, razgraničenju i mjerilima, jer sam vidjevši tvoju "odoka precrtanu" crvenu liniju za koju tvrdiš da je razgraničenje, primijetio da nije točna jer je teritorij koji VRS nije kontrolirala puno bliže entitetskoj liniji, odnosno na njoj samoj manje-više, ali definitivno znamo da nije tamo gdje si ti izmislio crvenu liniju.

I to je sve. Zašto ti nevjerojatnih šesdeset i više puta bježiš od priznanja da tvoja izmišljena crvena linije ne odgovara činjeničnom stanju je veliki misterij, pogtovo jer se jedno manje i nebitno rutinsko pitanje pretvorilo u pravi pakao za tebe, gdje si sam sebe razvukao i prokazao kao kukavicu, a i poprilično psihički neuravnoteženu osobu koja će radije krenuti spamati o svojoj homoseksualnosti nego odgovoriti na pitanje o ratnom razgraničenju. Mislim da to stvarno nitko na forumu nije očekivao.

Sad, pokušaj se smiriti i odgovoriti na postavljeno pitanje da možemo krenuti dalje;

slika
Da li se slažeš da crvena linija na karti iznad nije i ne može biti činjenično razgraničenje, pošto se kote i teritorij koji nije bio pod VRS-om nalazi ispred crvene linije, što dakle znači da crvena linija ne može biti linija razgraničenja?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 17:46 

Kada vec imate toliko informacija i energije...:zubati

Mozete li ovdje postaviti mapu crte razgranicenja izmedju HVO i ABiH u Mostaru? Konkretnije, zanima me juzni dio, juzno od starog mosta (Bisce polje, Ortijes, Buna, Hodbina, Rotimlja...). Hvala unaprijed.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 17:50 

I još uvijek se vrtimo u krug, čovjek ne priznaje karte iz tog doba.

slika

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 17:50 

zet je napisao/la:

Mozete li ovdje postaviti mapu crte razgranicenja izmedju HVO i ABiH u Mostaru? Konkretnije, zanima me juzni dio, juzno od starog mosta (Bisce polje, Ortijes, Buna, Hodbina, Rotimlja...). Hvala unaprijed.

A ovo mislim da imaš negdje na sukobu harmija-HVO.
Bilo je dole dosta detaljnih karata.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 18:02 

Zaista neviđena sramota, ja provideam rečenice i rečenice objašnjenja, pojašnjenja, samo da bi on nastavio trolati isključivo u svrhu zatrpavanja teme i kukavučkog izbjegavanja odgovaranja na pitanje,

Zaista bi bilo vrijeme da odgovoriš na pitanje;

slika
Da li se slažeš da crvena linija na karti iznad nije i ne može biti činjenično razgraničenje, pošto se kote i teritorij koji nije bio pod VRS-om nalazi ispred crvene linije, što dakle znači da crvena linija ne može biti linija razgraničenja?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 18:04 

zet je napisao/la:

Nedavno sam postavio to na temi Mostar u ratu 1992-1996.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 18:28 

Šporet je napisao/la:
zet je napisao/la:

Nasao!

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 20:37 

Ceha je napisao/la:
I još uvijek se vrtimo u krug, čovjek ne priznaje karte iz tog doba.

slika

Ta je karta tacna. Ona tvoja crvena linija nije tacna.

Jel toliko tesko da se slozite oko toga?

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 20:55 

U kojem smislu misliš da je točna?

Da li je čitava karta točna?
Da li tvrdiš da je samo u ovom prikazu Gradačca točna?

Malo preciziraj.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 20:55 

zet je napisao/la:
Šporet je napisao/la:

Nasao!

:palacgore2

Vrh

PostPostano: 28 tra 2025, 21:06 

Šporet je napisao/la:
U kojem smislu misliš da je točna?

Da li je čitava karta točna?
Da li tvrdiš da je samo u ovom prikazu Gradačca točna?

Malo preciziraj.

Tacna u smislu da je IFOR registrovao gdje su razlike Dayton vs linije fronta.

Nije precizna to jest nije detaljna (ne krivuda onoliko koliko entitetska linija realno krivuda). Ali su obiljezili gdje je Dayton pomjerio linije.

Naravno, trebali su i Odzak obojiti žutom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2028 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 82  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 40 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: