|
|
Stranica: 30/133.
|
[ 3313 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:23 |
|
|
Vukan je napisao/la: Merjem Erna Musinovic: imamo drzavni problem,ova vlada mora pasti! Ukinuti deyton i vratiti Ustav dostojan nase zemlje! Tuzlo,svaka cast!
jedna drzava,jedan predsjednik,jedna nacija i sve vjeroispovjesti! Drugacije nam ne ide kao sto i sami vidite. Nacionalizam i torovo dole,trebaju nam ljudi koji svoj narod i svoju zemlju vole
FB pristojni komentari.
Gradžani, ovo NIJE naš rat!
Samo Pereci kurca ne kontaju, u mene se pola raje loži na ovo, kao ajmo ih rušit i to.
Pernar-like retardusi. Citat: Znao sam da će se prosvjedi okrenuti ka podršci bošnjačkom centralizmu, koji je inače nedavno strogo osuđen od strane Europskog parlamenta. Za socijalnu dimenziju imate podršku Hrvata, no ako ovo skrene u nacionalizam, ukidanje RS, Kantona i temeljnog načela BiH kao države tri naroda, podrške nema!!! Ja sam im napisao ovo, naravno 0 lajkova i 3 odgovora u kojima me u 2 vrijeđaju i 1 mi kaže da dok se tako razmišlja u BiH nema napretka. Ma ne može se s njima jednostavno.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
witj
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:23 |
|
|
Citat: Specijalci su uz uporabu sile i suzavca krenuli na prosvjednike kod Skupštine HNŽ-a, a počela su i uhićenja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:24 |
|
|
Citat: 19 sati - Prosvjednici su nastavili demolirati objekte vlasti odlaskom do skupštine HNŽ-a; ne treba ni pitati je li se i taj objekat našao u plamenu, zgrada gori
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:24 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Glazbenik je napisao/la: 513 korisnika online.
Zanimljiv dan. I mene navuklo. Shebala mi revolucija popodnevni drijemež. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Napokon nešto. Citat: 19:20 – Na teren su izišle specijalne postrojbe MUP-a HNŽ-a, uz uporabu suzavca i sile sukobljavaju se s huliganima, uhićeno je nekoliko osoba!
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Metemma je napisao/la: Nije to bitno, bitno je da je tvoj ugled kao predratnog Sarajlije narušen ;)
Betandwin je napisao/la: majek mi si me razocarao , pa da je to lupio ovaj BBC ni po jada Ajde nađite još nekoga ko je cirka 80 godište, a da se sa TVSA sjeća Ilije Guzine, Milana Zorića, Ken(j)ićke i sl. Ovog lika ni maglovito. Sjećaš li se Ivice Puljića, ljudine. Voditelj i urednik dnevnika na RTSA uoči i početkom rata. Njega je Mufid Memija otjerao sa posla na način da ga je poslao da snimi jednu reportažu u HR i onda mu onemogućio da se vrati u SA.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nama je sad dobra i općina  Nisi valjda toliko strašljiv ? Nisi razumio-konkretno i u praksi imamo svoju općinu,nema veze što je Bošnjak načelnik,a ja sad odoh na pivu u svoj mali entitet.Tko tamo pokuša svijeću zapaliti na silu,mislim da ne bi kući došao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ajde nađite još nekoga ko je cirka 80 godište, a da se sa TVSA sjeća Ilije Guzine, Milana Zorića, Ken(j)ićke i sl. Ovog lika ni maglovito.
Sjećaš li se Ivice Puljića, ljudine. Voditelj i urednik dnevnika na RTSA uoči i početkom rata. Njega je Mufid Memija otjerao sa posla na način da ga je poslao da snimi jednu reportažu u HR i onda mu onemogućio da se vrati u SA. Parola je snađi se.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
|
|
SDB je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: 513 korisnika online.
Zanimljiv dan. I mene navuklo. Shebala mi revolucija popodnevni drijemež.  Znaš taj fazon sa crnogorcem? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sveučilišna bolnica na Bijelom Brijegu je u plamenu, javlja reporter FTV!
I produžili u krvavom pohodu prema Međugorju - šalji dalje! 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:29 |
|
|
|
"Slučajni prolaznik" opet straši Bošnjake Trećim.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kiler je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I produžili u krvavom pohodu prema Međugorju - šalji dalje!  Evo taman javljaju da prosvjednike predvodi Sefer Halilović. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Betandwin
|
|
|
|
Evo kom nije jasno mogao je cuti Lagumdjiju kako indirekto optuzuje Radoncica da hoce da da treci, da potpise dogovor sa EU itd ,sta sam rekao maloprije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
|
|
|
Lagum je sada doslovno rekao na tv1 da su neredi napravljeni namjerno da se uspostavi 3 entitet i da on to neće dozvoliti - koja budala i retard.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:31 |
|
|
novem je napisao/la: "Slučajni prolaznik" opet straši Bošnjake Trećim. Treba imati dobar đon obraz to raditi u ovom trenutku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:31 |
|
|
Betandwin je napisao/la: Evo kom nije jasno mogao je cuti Lagumdjiju kako indirekto optuzuje Radoncica da hoce da da treci, da potpise dogovor sa EU itd ,sta sam rekao maloprije... Dobro si ti to, lagumdžija se ukakio sav uplakan haha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90561 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Izgorio Arhiv BiH, skupa s podacima.
Sad mogu tvrdit da im je nacija utemeljena ?993. godine, gdje će "?" ostati vječno nepoznat.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:34 |
|
|
novem je napisao/la: "Slučajni prolaznik" opet straši Bošnjake Trećim. Predvidivo, evo šta sam napisao danas u 2:50 Ministry of Sound je napisao/la: Ajmo Goebelsi, zarotirajte nešto u ovom fazonu kao frišku vijest: Citat: Tihić je napravio prvi korak ka trećem entitetu - Lagumdžija reaguje kao neko ko je ispao iz igre
Čović je samo tražio partnera među bošnjačkim strankama i političarima koji će mu otvoriti put ka trećem entitetu kao 'konačnom' modelu funkcionisanja BiH koji, po Čoviću, garantuje istinsku ravnopravnost Hrvata u BiH - ocenio Komšić. Citat: Lagumdžija u Mostaru poručio Čoviću i Tihiću: SDP ne da treći entitet
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90561 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: "Direktor Arhiva BiH Šaban Zahirović potvrdio je da je zapaljena zgrada ove kulturne institucije, te uništena građa neprocjenjive vrijednosti."
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Izgorio Arhiv BiH, skupa s podacima.
Sad mogu tvrdit da im je nacija utemeljena ?993. godine, gdje će "?" ostati vječno nepoznat. U pizdu materinu, posle onog granatiranja Vijećnice u ratu sad i ovo... treba Zemaljski muzej iselit u Beč...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Betandwin je napisao/la: Evo kom nije jasno mogao je cuti Lagumdjiju kako indirekto optuzuje Radoncica da hoce da da treci, da potpise dogovor sa EU itd ,sta sam rekao maloprije... Dobro si ti to, lagumdžija se ukakio sav uplakan haha Doista neviđeno šta ova ekipa sve servira. http://imageshack.com/a/img33/5207/c07o.jpg
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Mar-kan je napisao/la: SDB je napisao/la: I mene navuklo. Shebala mi revolucija popodnevni drijemež.  Znaš taj fazon sa crnogorcem?  Znam samo ono: "Iđe, a leži." 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:36 |
|
|
|
Aj nemojte se zajebavati, držite temu ozbiljnom. Inače ćete sve ljude otjerati sa foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:36 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Lagum je sada doslovno rekao na tv1 da su neredi napravljeni namjerno da se uspostavi 3 entitet i da on to neće dozvoliti - koja budala i retard. Da barem imamo sposobnost igrati ovakvu igru  Nažalost, za ovo je kriva isključivo nekompetencija muslimanskih političara pa sad to pokušavaju kanalizirati u nacionalno prihvatljive ciljeve.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 19:37 |
|
|
|
Ako je riječ o potpunom uništenju, zapaljenje Arhiva BiH je možda glavna vijest danas, a kulturna vijest desetljeća.
Administrativni papiri, prozori, , stolarija, kompjuteri i ostala uredska oprema u ostalim zgradama je nebitna i zamjenjiva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|