|
|
Stranica: 32/132.
|
[ 3287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Whiteone
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:57 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Treba organizovati narodne straže i pomoći policijskim snagama u borbi protiv islamista i izdajničke levičarske bagre.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:58 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: BBC je napisao/la: Pa čuj, ako se ti zadovoljavaš kao kmet kad ti aga uvjetuje i ponudi nešto tvoj problem. Mene bi sram bilo tako pisati. veli kukavica koja je pobjegla par stotina km na siguran teren, pa s pristojne udaljenosti soli pamet onima koji su ostali. to je ta Minhenska Bojna , spremni su za borbu do posljednje NAŠE kapi krvi ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:58 |
|
|
BBC je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: veli kukavica koja je pobjegla par stotina km na siguran teren, pa s pristojne udaljenosti soli pamet onima koji su ostali. Razguli. Prosvjedi završili, kasniš. Ijsss,jesi neki,pa gdje je ta bečka škola bontona,ženama tako reći....? Nego,kako ova događanja prate kod vas,u EU,tv,tisak i sl.?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tišina!
Upravo vam se obraća Zeljko Komšić na FTV!
Molim paznju pučanstvo! Sad vi slušajte što ima za reći.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 20:59 |
|
|
Molim paznju pučanstvo! po izrečenom ,Željko priprema teren za koaliciju sa Fahrom
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:00 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Razguli. Prosvjedi završili, kasniš.
Ijsss,jesi neki,pa gdje je ta bečka škola bontona,ženama tako reći....? Nego,kako ova događanja prate kod vas,u EU,tv,tisak i sl.? Pobjegulja u Zagreb da 2. godišnjem bojovniku HVO-a nešto govori, nema toleriranja toga. Za njenog tatu sam riskirao život dok je pio špricer u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mitteleuropa je napisao/la: U Mostaru do sada zapaljeni.
1. Zgrada Vlade HNŽ-a u ulici Stjepana Radića - zapadni dio grada 2. Zgrada Gradskog vijeća grada Mostara - distrikt 3. Zgrada Gradske uprave - istočni dio grada 4. Zgrada Središnjice HDZ-a - zapadni dio grada 5. Zgrada Gradskog i Kantonalnog odbora SDA - istočni dio grada
U prosvjedima uglavnom učestvuju stanovnici istočnog dijela grada i Bošnjaci zapadnog dijela grada ili jednom riječju integralisti. Nekih 75-80 posto. Zgrade su palili uglavnom huligani, osobe do nekih 18-19 godina starosti u prosjeku 16-17 godina, srednjoškolci. Izgorio i onaj novi Čovićev blindirani BMW X5, nije mi samo jasno kako su ga uspjeli zapaliti.
Ako vas šta zanima vezano za zbivanja u Mostaru slobodno pitajte. Da li je Šejla sa teme "Mostarke" bezbjedna i učestvuje li u ovim dejstvovanjima sa (predpostavljam) RA? Haha, ne bih ti znao reći, u ''situaciji'' sam se zadržao svega 20ak minuta i produžio u teretanu, bicepsi mene zovu. Ali mogu ti reći da prema onome što sam vidio niti jedna djevojka ne učestvuje u ''dejstvovanjima'', kažem djeca 16-17 godina, muška djeca. Pretpostavljam nadobudani wannabe huligani.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Betandwin je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: veli kukavica koja je pobjegla par stotina km na siguran teren, pa s pristojne udaljenosti soli pamet onima koji su ostali. to je ta Minhenska Bojna , spremni su za borbu do posljednje NAŠE kapi krvi ... Pa BBC je isto branitelj.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:02 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Šejla je bezbijedna i čeka da se politički aktiviraš Ministre.
Imaćeš čast da budeš budući "Zeljkec" :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ijsss,jesi neki,pa gdje je ta bečka škola bontona,ženama tako reći....? Nego,kako ova događanja prate kod vas,u EU,tv,tisak i sl.? Pobjegulja u Zagreb da 2. godišnjem bojniku HVO-a nešto govori, nema toleriranja toga. Za njenog tatu sam riskirao život dok je pio špricer u Zagrebu. po tvome je rat počeo negdje 1987. slabo računaš. o tuđim zaslugama radije nemoj.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:03 |
|
|
Molim paznju pučanstvo! Maloprije mu je gazda Zlatko skoro zaplakao, kako se Želja drži?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:04 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: BBC je napisao/la: Pobjegulja u Zagreb da 2. godišnjem bojniku HVO-a nešto govori, nema toleriranja toga. Za njenog tatu sam riskirao život dok je pio špricer u Zagrebu.
po tvome je rat počeo negdje 1987. slabo računaš. o tuđim zaslugama radije nemoj. Mislim da Marakanu ne treba odvjetnik. Ako ništa iz razloga da si upala na temu kao zamotana Fata u bordel.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76886 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Može li taj video gdje Zlaja "plače"?
Ili barem informacija koja točno emisija i koja TV.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:05 |
|
|
BBC je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: po tvome je rat počeo negdje 1987. slabo računaš. o tuđim zaslugama radije nemoj. Mislim da Marakanu ne treba odvjetnik. Ako ništa iz razloga da si upala na temu kao zamotana Fata u bordel. Mislim da nije zanimljivo bez SFOR-a...hebeš gužvu ako nema par tenkova
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:06 |
|
|
A gdje je ono *** Inzko mater mu jebem ?! ŠTeta što njega šeherlije nisu dohvatili
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Može li taj video gdje Zlaja "plače"?
Ili barem informacija koja točno emisija i koja TV. TV1 prije 40tak min, press k. sdp-a.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:07 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
POL_GASOL je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tišina!
Molim paznju pučanstvo! Maloprije mu je gazda Zlatko skoro zaplakao, kako se Želja drži? Hropti i on. Zlatni ljiljan na stolu. Tito..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:07 |
|
|
Mislim da se opterećujete i preveliku bitnost dajete muslimanskim izjavama i riječima. Za tih 20 godina su se namlatili kišu Božju tih besmislenih gluposti, nikakvu korist od toga nisu imali. Sve što u ovom trenutku govore nije za vas već Bošnjake.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Brace yourselves - sljedećih nekoliko dana opservacije i komentari "društvenih komentatora" sve Sherlock do Sherlocka sa standardnim klišejima i frazama.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ijsss,jesi neki,pa gdje je ta bečka škola bontona,ženama tako reći....? Nego,kako ova događanja prate kod vas,u EU,tv,tisak i sl.? Pobjegulja u Zagreb da 2. godišnjem bojovniku HVO-a nešto govori, nema toleriranja toga. Za njenog tatu sam riskirao život dok je pio špricer u Zagrebu. u sto si se naratovao ,svaka ti cast ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
PCM je napisao/la: A gdje je ono *** Inzko mater mu jebem ?! ŠTeta što njega šeherlije nisu dohvatili Rekao je ono što i USA veleposlanstvo. Volio ih ili ne jedino ispravno, ne nasilju i vandalizmu. Mogao je i Fahro to dodati, ali nije pa je kao ministar dao direktnu podršku vandalima.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Može li taj video gdje Zlaja "plače"?
Ili barem informacija koja točno emisija i koja TV. Bila je na tv1 presica. Valjda stave i online http://www.youtube.com/user/dnevniktv1/videos
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 21:11 |
|
|
BBC, je drzao liniju prema RH
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Betandwin je napisao/la: to je ta Minhenska Bojna , spremni su za borbu do posljednje NAŠE kapi krvi ... Pa BBC je isto branitelj. jeste ali sada iz dijaspore lozi djecu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Mislim da Marakanu ne treba odvjetnik. Ako ništa iz razloga da si upala na temu kao zamotana Fata u bordel.
Mislim da nije zanimljivo bez SFOR-a...hebeš gužvu ako nema par tenkova o, pa sad ću ja pozvati Grubera s tenkićem. Markane, kako je u tvom kraju? ima li solne kiseline?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|