|
|
Stranica: 16/23.
|
[ 554 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
baščovan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 12:07 |
|
|
Eno sad nam dijaspora treba pomoći u TR. Skupljat ćemo novac po Australiji. Koješta. Nije to,nego statut i skršit pare u TR. Pokrenuti veze,graditi tvornice,zapošljavati Hrvate... To je politika povratka i rata poslije rata. Tu je HDZ sve bitke izgubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 12:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I mene zanima vikendica na Vlašiću  mi razmišljamo o Blidinju ili Kupresu, ali sad bih baš mogao Vlašić.  Ja sam vec odlucio, Kupres definitivno, ali treba se sirit i na druga podrucja..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 12:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
baščovan je napisao/la: Eno sad nam dijaspora treba pomoći u TR. Skupljat ćemo novac po Australiji. Koješta. Nije to,nego statut i skršit pare u TR. Pokrenuti veze,graditi tvornice,zapošljavati Hrvate... To je politika povratka i rata poslije rata. Tu je HDZ sve bitke izgubio. a tko ti taj novac može omogućiti?!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 12:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38169 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nemojte se zalijetat s drugim lokacijama, ali Pera obećao Barcelonu na pripreme dovest na Vlašić, svi govorili lud, lud, sad sve manje glasića, raHja pravila one svoje brzinske potleušice, pa očekivala da će opet direktno ili indirektno iz federalnog proračuna para kapat, pa su pustili lokalnoj lako ćemo jarane ekipi pa i to nije prošlo dok malo ozbiljniji ljudi nisu došli. I nije neootomanska, ipak prevladava austrijska arhitektura ali moram priznat da najružniji objekt koji dominira Babanovcem je u vlasništvu Hrvatice, povratnice iz Australije, kraljice kiča. No kome je do turizma ali kroz cijelu godinu, a koji je jedini isplativ, taj će na Vlašiću biznis ganjat. Nekako smo ko Židovi, drugi pametuju, Hrvati vrte biznis da valja. Samo još da politika počne pratit ljude koji znaju i mogu i da se ne ograđuju u kavez zbog svojih interesa. Lijepo si vidi i po trgovinskoj razmjeni "čija" je BiH. Samo prepustit da lova radi. Očito joj ide bolje nego kad počnu laprdat o hrvatskim interesima. http://www.hercegbosna.org/vijesti/gosp ... m-969.html
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
baščovan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 12:35 |
|
|
dudu je napisao/la: baščovan je napisao/la: Eno sad nam dijaspora treba pomoći u TR. Skupljat ćemo novac po Australiji. Koješta. Nije to,nego statut i skršit pare u TR. Pokrenuti veze,graditi tvornice,zapošljavati Hrvate... To je politika povratka i rata poslije rata. Tu je HDZ sve bitke izgubio. a tko ti taj novac može omogućiti?! Prijatelju,netko je amenovao da Široki bude onakav,da se tako usmjeri lova. Love uvijek ima. Samo treba imati put i strategiju kojim ćeš ići. Jel se Žuja pravila u Grudama? Mogla je u TR,ali netko iz Gruda je jak pa svoj kraj stavio na prvo mjesto. Ja ne želim dijeliti Hrvate na Hrvate Bosne i Hrvate Hercegovine. Ja se odlično osjećam u Hercegovini,u Mostaru posebno. Ali da je mogao ovaj rat poslije rata i povratak za Hrvate Bosne bolje proći,mogao je i morao. Nisu krivi Hercegovci kao narod,po meni,jer svatko gleda kako svoj kraj unaprijediti. Krivi su i bosanski Hrvati koji daju glas za neki imaginarni treći entitet,a ne dobiju ni entitet,ni lovu(radna mjesta).
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 12:37 |
|
|
baščovan je napisao/la: dudu je napisao/la: a tko ti taj novac može omogućiti?!
Prijatelju,netko je amenovao da Široki bude onakav,da se tako usmjeri lova. Love uvijek ima. Samo treba imati put i strategiju kojim ćeš ići. Jel se Žuja pravila u Grudama? Mogla je u TR,ali netko iz Gruda je jak pa svoj kraj stavio na prvo mjesto. Ja ne želim dijeliti Hrvate na Hrvate Bosne i Hrvate Hercegovine. Ja se odlično osjećam u Hercegovini,u Mostaru posebno. Ali da je mogao ovaj rat poslije rata i povratak za Hrvate Bosne,mogao je i morao. Nisu krivi Hercegovci kao narod,po meni,jer svatko gleda kako svoj kraj unaprijediti. Krivi su i bosanski Hrvati koji daju glas za neki imaginarni treći entitet,a ne dobiju ni entitet,ni lovu(radna mjesta). joker zovi, dijaspora. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
baščovan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 12:39 |
|
|
dudu je napisao/la: baščovan je napisao/la:
Prijatelju,netko je amenovao da Široki bude onakav,da se tako usmjeri lova. Love uvijek ima. Samo treba imati put i strategiju kojim ćeš ići. Jel se Žuja pravila u Grudama? Mogla je u TR,ali netko iz Gruda je jak pa svoj kraj stavio na prvo mjesto.
Ja ne želim dijeliti Hrvate na Hrvate Bosne i Hrvate Hercegovine. Ja se odlično osjećam u Hercegovini,u Mostaru posebno. Ali da je mogao ovaj rat poslije rata i povratak za Hrvate Bosne,mogao je i morao. Nisu krivi Hercegovci kao narod,po meni,jer svatko gleda kako svoj kraj unaprijediti. Krivi su i bosanski Hrvati koji daju glas za neki imaginarni treći entitet,a ne dobiju ni entitet,ni lovu(radna mjesta).
joker zovi, dijaspora.  Uvozni lobij iz RH je strašna stvar za Hrvate u BiH. Sve je do strategije
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 13:07 |
|
|
baščovan je napisao/la: dudu je napisao/la: joker zovi, dijaspora.  Uvozni lobij iz RH je strašna stvar za Hrvate u BiH. Sve je do strategije ah, kad bih stao da sad o tome počnem. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 14:49 |
|
|
sioux111 je napisao/la: Sultan je napisao/la: Zbog čega bi mi davali Travnik za Bugojno kad smo u oba ova grada većina? Dedera objasni pučanstvu šta je pjesnik mislio da kaže  Zbog čega bi mi vas pitali i uopče s vama razgovarali kad ti tako razmišljaš ( da je to vaše) Zašto mi ne koristeči se specijalnim metodama (kombinacija ekonomski pritisaka na vas, psihološki, demografski, politički, i dr.) vas ne istisnemo (jer ste trenutno zavladali tu tj uzeli maha u oba grada). Ovo je tkz. specijalni rat, a mi Hrvati smo globalno močniji od vas Bošnjaka ima nas više u svijetu, uticajniji smo, ekonomski nemjerljivo jači.. i ova dva grada su za nas sitnica... Razmisli malo o ovome.. I trudi se bit konstruktivan... a čije je šta .. pročitaj malo... možda nije sve tako kako su te indoktrinirali.. povijest je viječna kretnja i dijalektika.. ali naučićeš to vjerojatno si mlađi.. pa nisi to prošo na svojoj koži..ono ko bi gore sad je dole.. kako se stvari mijenjaju i kako nije sve onako kako su ti pričali .. razno razni učitelji... i pozzz iz Travnika Citat: Zbog čega bi mi vas pitali i uopče s vama razgovarali kad ti tako razmišljaš ( da je to vaše) A koga ćete pitati i sa kim ćete razgovarati ako nećete sa Bošnjacima? Pa zna se ko je domaćin tu... Dobra vam ta priča "mi ćemo uzeti šta je naše" Čime ćete uzeti? Na koji način?Misliš spolnim mišićem kao što su Albanci uzeli Kosovo? Čisto sumnjam, slabi ste mi na tome Citat: Zašto mi ne koristeči se specijalnim metodama (kombinacija ekonomski pritisaka na vas, psihološki, demografski, politički, i dr.) vas ne istisnemo Jao specijalaca...Čuj psiholiški  , politički  Nemoj više... Citat: a mi Hrvati smo globalno močniji od vas Bošnjaka ima nas više u svijetu, uticajniji smo, ekonomski nemjerljivo jači. Gluposti, gluposti...Neznam na koje hrvate misliš kada kažeš da vas je više u svijetu, ako misliš samo na bh hrvate onda se grdno varaš. Utjecajnji? Kad ste tako utjecajni, šta onda čeka taj treći entitet. I čemu plakanje i kuknjava utjecajnih bh hrvata za svim i svačim? Jel to taj vaš utjecaj? Citat: ova dva grada su za nas sitnica... A sve se ja pitam ko su masoni, kad evo ti ga na, to su naši bh hrvati 'ta je njima dva grada? Ništa... mačiji kašalj... I poselami u Travniku ko uspita  mahusuz selam iz Stoca...
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 14:59 |
|
|
Ceha je napisao/la: Sultan je napisao/la: Kako bolan "vaši gradovi"? Nacionalni sastav stanovništva - općina Zenica, popis 1991. ukupno: 145.517 Bošnjaci - 80.359 (55,22%) Hrvati - 22.510 (15,46%) Srbi - 22.433 (15,41%) Jugoslaveni - 15.654 (10,75%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 4.561 (3,16%)
Nacionalni sastav stanovništva - Grad Zenica, popis 1991. ukupno: 96.027 Bošnjaci - 43.154 (44,93%) Srbi - 18.312 (19,06%) Hrvati - 15.809 (16,46%) Jugoslaveni - 14.703 (15,31%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 4.049 (4,24%)Stanovništvo općine Bugojno godina popisa 1991. Muslimani 19.697 (42,00%) Hrvati 16.031 (34,18%) Nacionalni sastav stanovništva - općina Travnik, popis 1991. ukupno: 70.747 Bošnjaci - 31.813 (44,96%) Hrvati - 26.118 (36,91%) Srbi - 7.777 (10,99%) Jugoslaveni - 3.743 (5,29%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 1.296 (1,85%)
Nacionalni sastav stanovništva - Grad Travnik, popis 1991. ukupno: 19.041 Bošnjaci - 7.373 (38,72%) Hrvati - 6.043 (31,73%) Srbi - 2.131 (11,19%) Jugoslaveni - 2.800 (14,70%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato - 694 (3,64%)Slaba vam je matematika  Za Bugojno ti fali grad, a ? Zbroji grad i predgrađa (gradske mjesne zajednice u općinama) pa da vidimo kakve ćeš brojke dobiti  Bugojno (naseljeno mjesto), nacionalni sastav Bugojno godina popisa 1991. Muslimani 6.878 (30,37%) Hrvati 6.836 (30,19%) Nacionalni sastav prema predpostavkama u 2003 Ukupno stanovnika:56.983 Bošnjaci (muslimani) - 36.751 (64.49%) Hrvati - 13.235 (23.22%)Srbi - 5.453 (9.57%) Ostali - 1.544 (2.71) Iliti ovo http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... tyCode=109 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 15:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27351 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa dobro Sultan, nitko ne osporava da je općina Bugojno sada velikom većinom bošnjačka... Isto kao što je Stolac sada većinska hrvatska općina. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 15:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38169 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nije razlog da ne promijenimo, bar na 50/50 i stvarno a i malo prekrojit kako paše...
Bitno je da ti gradovi više ne liče na zaostale kasabe, na obostranu korist...
Teško shvatit Sulto, a?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
sotto voce
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 15:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa dobro Sultan, nitko ne osporava da je općina Bugojno sada velikom većinom bošnjačka... Isto kao što je Stolac sada većinska hrvatska općina. ;) i mostar naravno 
_________________ "1+1=2"
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 15:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa dobro Sultan, nitko ne osporava da je općina Bugojno sada velikom većinom bošnjačka... Isto kao što je Stolac sada većinska hrvatska općina. ;) Da, općina je većinski hrvatska, samo što je Stolac grad većinski Bošnjački 
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 15:28 |
|
|
Koje ste vi budale u PM svi zajedno.
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 15:38 |
|
|
Sultan je napisao/la: Ceha je napisao/la: Za Bugojno ti fali grad, a ? Zbroji grad i predgrađa (gradske mjesne zajednice u općinama) pa da vidimo kakve ćeš brojke dobiti  Bugojno (naseljeno mjesto), nacionalni sastav Bugojno godina popisa 1991. Muslimani 6.878 (30,37%) Hrvati 6.836 (30,19%) Nacionalni sastav prema predpostavkama u 2003 Ukupno stanovnika:56.983 Bošnjaci (muslimani) - 36.751 (64.49%) Hrvati - 13.235 (23.22%)Srbi - 5.453 (9.57%) Ostali - 1.544 (2.71) Iliti ovo http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... tyCode=109  Dakle ti većinu u gradu od 15 000 ljudi temeljiš na 42 čovjeka? Pogledaj malo tko je bio većina u gradu s predgrađima (po mjesnim zajednicama). Razlika za Travnik i Bugojno su više nego 10% u hrvatsku korist. P.S. S obzirom kakve su kasabe, te da je muslimanski natalitet umro za 30 godina to su hrvatski gradovi. Travnik vuče prema hrvatskoj lašvi, omjer je 1:2 (hrvati su trećina stanovništva tamo), a Bugojno je između Lašve i Kupresa. Zar misliš da imate šanse 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 15:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27351 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma bitno je krajišnik da si nam ti normalan i pametan. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 16:01 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ma bitno je krajišnik da si nam ti normalan i pametan.  Naravno 
|
 |
MarkoŠ
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 16:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Sadašnje stanje.Tko ti više šljivi 91.? time opravdavaš pogrome i progone
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 16:17 |
|
|
Sultan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa dobro Sultan, nitko ne osporava da je općina Bugojno sada velikom većinom bošnjačka... Isto kao što je Stolac sada većinska hrvatska općina. ;) Da, općina je većinski hrvatska, samo što je Stolac grad većinski Bošnjački  Si ziher? Natalitet -100 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 17:22 |
|
|
Sultan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa dobro Sultan, nitko ne osporava da je općina Bugojno sada velikom većinom bošnjačka... Isto kao što je Stolac sada većinska hrvatska općina. ;) Da, općina je većinski hrvatska, samo što je Stolac grad većinski Bošnjački  A ja metropole u ckupi terinuma  ...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 18:16 |
|
|
MarkoŠ je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Sadašnje stanje.Tko ti više šljivi 91.? time opravdavaš pogrome i progone ok imenjače,ti vrati situaciju iz 91.,vjerujem da bi svi htjeli.Ako može... Nije to stvar šta ja opravdavam,nego realnost.Lako je ovdje virtualno pričati o nekim kvaziidealnim situacijama koje nisu ni 1% primjenljive u stvarnom životu.
|
|
Vrh |
|
 |
sioux111
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 23:12 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2009, 22:16 Postovi: 1155 Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
|
Sultan je napisao/la: sioux111 je napisao/la: Zbog čega bi mi vas pitali i uopče s vama razgovarali kad ti tako razmišljaš ( da je to vaše)
Zašto mi ne koristeči se specijalnim metodama (kombinacija ekonomski pritisaka na vas, psihološki, demografski, politički, i dr.) vas ne istisnemo (jer ste trenutno zavladali tu tj uzeli maha u oba grada). Ovo je tkz. specijalni rat, a mi Hrvati smo globalno močniji od vas Bošnjaka ima nas više u svijetu, uticajniji smo, ekonomski nemjerljivo jači.. i ova dva grada su za nas sitnica... Razmisli malo o ovome..
I trudi se bit konstruktivan... a čije je šta .. pročitaj malo... možda nije sve tako kako su te indoktrinirali.. povijest je viječna kretnja i dijalektika.. ali naučićeš to vjerojatno si mlađi.. pa nisi to prošo na svojoj koži..ono ko bi gore sad je dole.. kako se stvari mijenjaju i kako nije sve onako kako su ti pričali .. razno razni učitelji...
i pozzz iz Travnika
Citat: Zbog čega bi mi vas pitali i uopče s vama razgovarali kad ti tako razmišljaš ( da je to vaše) A koga ćete pitati i sa kim ćete razgovarati ako nećete sa Bošnjacima? Pa zna se ko je domaćin tu... Dobra vam ta priča "mi ćemo uzeti šta je naše" Čime ćete uzeti? Na koji način?Misliš spolnim mišićem kao što su Albanci uzeli Kosovo? Čisto sumnjam, slabi ste mi na tome Citat: Zašto mi ne koristeči se specijalnim metodama (kombinacija ekonomski pritisaka na vas, psihološki, demografski, politički, i dr.) vas ne istisnemo Jao specijalaca...Čuj psiholiški  , politički  Nemoj više... Citat: a mi Hrvati smo globalno močniji od vas Bošnjaka ima nas više u svijetu, uticajniji smo, ekonomski nemjerljivo jači. Gluposti, gluposti...Neznam na koje hrvate misliš kada kažeš da vas je više u svijetu, ako misliš samo na bh hrvate onda se grdno varaš. Utjecajnji? Kad ste tako utjecajni, šta onda čeka taj treći entitet. I čemu plakanje i kuknjava utjecajnih bh hrvata za svim i svačim? Jel to taj vaš utjecaj? Citat: ova dva grada su za nas sitnica... A sve se ja pitam ko su masoni, kad evo ti ga na, to su naši bh hrvati 'ta je njima dva grada? Ništa... mačiji kašalj... I poselami u Travniku ko uspita  mahusuz selam iz Stoca... Prijatelju moj na ovo tvoje gore odgovorit ču ti ovako ili si totalni amater, kome su lokalni bukaći napunili glavu neargumentirnim propagandnim glupostima, koje imaju svrhu da vas drže u kolektivnom fanatčnom bunilu, a koje če za vas kao narod završiti jednako loše kao i ono bratstvo - jedinstvo bunilo iz 1992 ili pak blefiraš i misliš da ne znamo, sve vaše strahove, mislim na strahove vaše političke elite... prijatelju bio sam jedan od rijetki sretnika koji sam imao priliku čuti kako Salko Selman Premijer KSB i Seđad Milanović Ministar MUP pjene na vašem najužem sastanku za kakve boranija kao ti i nemože znat... pjenio je što mu Hrvat kupi Mlinpek u Bugojnu, Što mu se Konzum širi, što su sve Banke naše.. što vas se sve manje pita i u TR jer se neki lokalni šefiči prodaju ko jeftine kurve Hrvatima za male pare... i samo da ti kažem nisam nikakav specijalac al ovo ti je sve snimljeno... a snimo ti je vaš lik bivši tajnik ili ti sekretar SDA kantonalnog odbora (viđo si ga na 60 minuta kako laje na ovu dvojicu) mogu ti reč i njegovo ime al neču ako si imalo šta tamo među tim svojima znaš o kome govorim.. a za nas je ispo fer i valjo nam...i nije jedini.. Ovo ti je za onaj smijeh .. a mogu ti još pisat pa da se još smiješ... A to vaše naše.. i tom ti mogu.. al bit če prilike srugi put.. danas cijeli dan radio na projektu jednom.. umoran pravo... čut čemo se puno pozzz
|
|
Vrh |
|
 |
baščovan
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 23:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: MarkoŠ je napisao/la: time opravdavaš pogrome i progone
ok imenjače,ti vrati situaciju iz 91.,vjerujem da bi svi htjeli.Ako može... Nije to stvar šta ja opravdavam,nego realnost.Lako je ovdje virtualno pričati o nekim kvaziidealnim situacijama koje nisu ni 1% primjenljive u stvarnom životu. Markane,ti misliš da je neostvarivo. Ja mislim da jeste,još uvijek. Je li bilo ostvarivo 1996.? Kada se Široki onoliko izgradio?
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 28 tra 2010, 23:17 |
|
|
Pa i buče , huču i silom se smiju zato što i znaju da im je šuplja priča o 100%tnoj Jednoj i Jedinoj te zlatnim kašikama u njoj pala u vodu ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|