|
|
Stranica: 43/47.
|
[ 1157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Machak
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 24 srp 2025, 12:15 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne mislim da sam foban prema bilo kome ili bilo čemu. Ono što nije moja posla, tu se niti ne petljam. Ko želi prakticirati islam, kršćanstvo, budizam, njegova stvar. Dok god mene ne uvlači u to, ok je. Ne volim propovjedače, pametnjakoviće koji će eto zaraditi dobro djelo okrenuvši me u vjeru. Što dalje takvi od mene.
Oni koji prakticiraju islam žele živjeti po šerijatskom zakonu. Kako te onda to ne uvlači? Uvlači, i kad pišeš "što dalje takvi od mene" pišeš itekako islamofobni komentar. Nisam znao da je u bilo kojem dijelu BiH na snazi šerijatski zakon. Ne, mislim na propovijednike bilo koje vjere i ideologije. Imam dovoljno godina da mi niko ne treba soliti pamet i da znam šta hoću, a šta neću.
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 24 srp 2025, 12:28 |
|
|
Machak je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Oni koji prakticiraju islam žele živjeti po šerijatskom zakonu. Kako te onda to ne uvlači?
Uvlači, i kad pišeš "što dalje takvi od mene" pišeš itekako islamofobni komentar.
Nisam znao da je u bilo kojem dijelu BiH na snazi šerijatski zakon. Ne, mislim na propovijednike bilo koje vjere i ideologije. Imam dovoljno godina da mi niko ne treba soliti pamet i da znam šta hoću, a šta neću. https://www.dw.com/hr/selefijsko-selo-u-bosanskim-brdima/a-19033620Misliš ovi te pitaju koliko ti je godina i hoćeš li ili nećeš?
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 24 srp 2025, 21:11 |
|
|
Machak je napisao/la: horus je napisao/la: nebitno kako su "poznati", jer nisu arapski izum. Stvaralačka snaga umeta se vidi po broju dobivenih nobelovih nagrada. Biti ću još jasniji, vi šabani (2.000.000.000) koji slijedite mekaškog prevaranta i pedofila imate manje nobelovih nagrada od nas Hrvata (cca 6-7 milijuna).  Ne slijedim nikog, nemam idola. Prevazišao sam taj zaostali relikvij prošlosti. Ne znam šta je gore, slijediti nekog ko je umro prije 1000, 2000 godina ili sad ove novopečene ludake?! Tako da sam ti taj argument izbio u startu Znam da te to loži i da ne propustaš priliku da istreseš svoje islamofobne stavove, ali ja ti nisam ta crkva u kojoj ćeš se moliti. Mujo imaš arapsko-muhamedansko ime i prezime, osunećen si, kulturološki si orient. Ne možeš bježati od toga. Što se tiče "islamofobije", nemam nikakvu fobiju ili strah od islama, više urođeni preizir i gađanje prema tom vašemu kultu smrti, koji već 1400 godina poput skakavaca pustoši sve što osvoji. Svugdje se uvijek dogodi isti scenarij, ali doslovno svaki put. Čak da to ne radi, ostaje činjenica da vaša "vjera" reducira žene na drolje koje žele biti silovane ako pokažu gležanj, a muškarce na silovatelje koji izgube kontrolu čim vide ženski lakat. Tu vrijedi kakav prorok, takav pravila, odnosno što očekivati od lika koji siluje 9 godišnjakinju ili pak vjenča vlastitu snahu. Dok god pravdaš sve te nakaradnosti, uvijek ćeš biti duhovno "musliman", te svjetlosnim godinama udaljen u civiliziranosti i objektivne moralnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 10:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38402 Lokacija: Gl. grad regije
|
Manje od milijun i pol u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Kakva 2, to je davno bilo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 17:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Manje od milijun i pol u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Kakva 2, to je davno bilo. Kakvi milijun i pol, jedva milijun +.... S tendencijama daljnjeg pada.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 17:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Manje od milijun i pol u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Kakva 2, to je davno bilo. Nema ih više od 250k u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu i Makedoniji. I u BiH im je plafon 1,1 milijun.
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 17:29 |
|
|
Po popisu u Hrvatskoj iz 2021. ima ih 24k, zatim u Srbiji 2022. oko 167k, zatim u Crnoj Gori 2023.godine 59k, u Sjevernoj Makedonji iz 2021. oko 16k, na Kosovu po procjenama iz 2024. oko 27k, što je ukupno i maksimalno 293k na prostoru bivše Jugoslavije mimo BiH, i taj broj je danas sigurno u padu. Zaboravih Sloveniju, gdje Chat GPT kaže da ih po najnovijim procjenama ima maksimalno 30k, što je kad dodam prethodnom broju 323k!
U BiH im maksimalno dajem 1,25 miliona i to sam baš široke ruke! Što je u zbiru nešto oko 1,6 miliona.Beograd ima više za barem 200k. Toliko o njima!
Srba je je otprilike 4,5-5x više, a Hrvata barem 2.5-3x.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 17:36 |
|
|
micko52 je napisao/la: Po popisu u Hrvatskoj iz 2021. ima ih 24k, zatim u Srbiji 2022. oko 167k, zatim u Crnoj Gori 2023.godine 59k, u Sjevernoj Makedonji iz 2021. oko 16k, na Kosovu po procjenama iz 2024. oko 27k, što je ukupno i maksimalno 293k na prostoru bivše Jugoslavije mimo BiH, i taj broj je danas sigurno u padu. Zaboravih Sloveniju, gdje Chat GPT kaže da ih po najnovijim procjenama ima maksimalno 30k, što je kad dodam prethodnom broju 323k!
U BiH im maksimalno dajem 1,25 miliona i to sam baš široke ruke! Što je u zbiru nešto oko 1,6 miliona.Beograd ima više za barem 200k. Toliko o njima!
Srba je je otprilike 4,5-5x više, a Hrvata barem 2.5-3x. I to sve procjene prije 3-4-5 godina. Od tada. U Hrvatskoj potres u 3 županije gdje ih ima, ukinuta mjera roditelj/odgojitelj i konstantno iseljavanje, Gunja se prepolovila. Popis u CG više puta produljen kako bi se nabio broj ostalih tamo kako bi se smanjio postotak Srba. Počelo je i iseljavanje i Sandžaklija i padovi rođenih u zadnje dvije godine. Plafon 1.4 milijuna i još im Kosovari ne daju općine i raste odmicanje od Bošnjaka. Niče sve veći broj Muslimana, Goranaca itd. Rastu jedino u Sloveniji, ali i tu udio što se tiče državljanstava čini i dobar dio Srba.
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 17:47 |
|
|
U suštini kurton probušen. Da su ostali u SFRJ danas bi ih bilo 3-3,5 miliona a sa Šiptarima skupa bi možda i preko 5 miliona muslimana bilo u toj državi, a mi Srbi bi bili u velikom problemu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 18:15 |
|
|
micko52 je napisao/la: U suštini kurton probušen. Da su ostali u SFRJ danas bi ih bilo 3-3,5 miliona a sa Šiptarima skupa bi možda i preko 5 miliona muslimana bilo u toj državi, a mi Srbi bi bili u velikom problemu. Da je opstala SFRJ, u BiH bi bili 2/3 stanovništva, a ostatak bi bili "katolički" i "pravoslavni" "Bosanci". Bili bi većina u svim gradovima, Hrvati i Srbi bi bili svedeni na malo "kamenjara" i poneku "šumu". Onda bi od RH tražili komad obale, naseljavali bi zapadnu Istru, Rijeku, Sisak... Težili bi obnovi pašaluka iz doba maksimuma OCa, do VKKa i Beograda. SFRJ ih je baš razmnožila kao Orkove, pokušavala stvoriti novu naciju (6. baklju) iz vjerske skupine. Bez SFRJ su opet od tamo su krenuli. U nestajanju.
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 18:20 |
|
|
Ceha je napisao/la: micko52 je napisao/la: U suštini kurton probušen. Da su ostali u SFRJ danas bi ih bilo 3-3,5 miliona a sa Šiptarima skupa bi možda i preko 5 miliona muslimana bilo u toj državi, a mi Srbi bi bili u velikom problemu. Da je opstala SFRJ, u BiH bi bili 2/3 stanovništva, a ostatak bi bili "katolički" i "pravoslavni" "Bosanci". Bili bi većina u svim gradovima, Hrvati i Srbi bi bili svedeni na malo "kamenjara" i poneku "šumu". Onda bi od RH tražili komad obale, naseljavali bi zapadnu Istru, Rijeku, Sisak... Težili bi obnovi pašaluka iz doba maksimuma OCa, do VKKa i Beograda. SFRJ ih je baš razmnožila kao Orkove, pokušavala stvoriti novu naciju (6. baklju) iz vjerske skupine. Bez SFRJ su opet od tamo su krenuli. U nestajanju. Hvala Alija!
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 18:24 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Plafon 1.4 milijuna i još im Kosovari ne daju općine i raste odmicanje od Bošnjaka. Niče sve veći broj Muslimana, Goranaca itd.
To je drugi jezik i kultura, ni dan danas ne mogu da shvatim da je u SFRJ bio jedan toliko različit narod od ostalih i imao svoj TV dnevnik na albanskom https://www.youtube.com/watch?v=Vur5XlMqwes
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 25 srp 2025, 21:41 |
|
|
micko52 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Da je opstala SFRJ, u BiH bi bili 2/3 stanovništva, a ostatak bi bili "katolički" i "pravoslavni" "Bosanci". Bili bi većina u svim gradovima, Hrvati i Srbi bi bili svedeni na malo "kamenjara" i poneku "šumu".
Onda bi od RH tražili komad obale, naseljavali bi zapadnu Istru, Rijeku, Sisak... Težili bi obnovi pašaluka iz doba maksimuma OCa, do VKKa i Beograda.
SFRJ ih je baš razmnožila kao Orkove, pokušavala stvoriti novu naciju (6. baklju) iz vjerske skupine. Bez SFRJ su opet od tamo su krenuli. U nestajanju.
Hvala Alija! Je, neka korist i od njega  I ratovao je sa svima (čak i izmeđusvojih), posvađao ih je sa svima, tako da im je realno samo emigracija spas.
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 26 srp 2025, 06:19 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6157 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 26 srp 2025, 13:27 |
|
|
Mlađi Mladu Musliman, Rasa Belko, zaključuje u posljednjoj rečenici, kraj je tu. Mora treba… “I ko će se, konačno, usuditi reći ono što svi znaju, a niko ne govori: ovo ovako više ne može.” https://nap.ba/qpost/411893
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 28 srp 2025, 19:21 |
|
|
USA, UAE i druge arapske zemlje planiraku drugi pristup naspram gaze u kojoj upravljaju terorističke bande. Predviđaju isti tretman gaze kao Njemačkoj i Japan poslije WW2. Ukratko, stati na kraj hordama zla. Bilo koja sličnost budućeg djelovanja sa bilo kojim drugim Protektoratom na ovom svijetu je skrooooooooooooooooooooooooooz slučajna. https://www.israelhayom.com/2025/07/28/egypt-says-us-weighing-gaza-plan-like-berlin-and-tokyo/
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 28 srp 2025, 23:25 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Plafon 1.4 milijuna i još im Kosovari ne daju općine i raste odmicanje od Bošnjaka. Niče sve veći broj Muslimana, Goranaca itd.
Na Kosovu ih dio prelazi i u Bugare. https://bnr.bg/en/post/102185358/the-bu ... l-identityGoranci su lukavi, od bošnjaštva nema selameta, ako se izjasne kao Bugari mogu ubrati EU putovnicu.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 04 kol 2025, 14:43 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 04 kol 2025, 18:24 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6869 Lokacija: Izvan sebe
|
Vec smo u drugoj polovici 2025, kako vidim nema nista od raspada tzv bih. CIA napravila glupu procjenu.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 04 kol 2025, 22:02 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Vec smo u drugoj polovici 2025, kako vidim nema nista od raspada tzv bih. CIA napravila glupu procjenu. Moguće. Ali što je trenutno na djelu? - Reconquista economica? - Reconquista politica? - Reconquista basne? Upitno je i u naslovo do. Prije se radi o u. Listopadske izbore su u. Tada će mnogo toga biti jasnije. Notes: meni je dobar pajdo - koji je radio pri SFOR - rekao da su mu ameri prije još desetak godina rekli oko 2030g. Danas mi sve ide još brže, posebno imajući u vidu ekonomija, fiskalni rashodi, korupcija i demografija. Sveopće rasulo.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 04 kol 2025, 22:24 |
|
|
BiH ističe rok trajanja. Ni Amerika je ne može spasiti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 04 kol 2025, 22:43 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2849 Lokacija: Gora Romanija
|
Tomba17 je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Vec smo u drugoj polovici 2025, kako vidim nema nista od raspada tzv bih. CIA napravila glupu procjenu. Moguće. Ali što je trenutno na djelu? - Reconquista economica? - Reconquista politica? - Reconquista basne? Upitno je i u naslovo do. Prije se radi o u. Listopadske izbore su u. Tada će mnogo toga biti jasnije. Notes: meni je dobar pajdo - koji je radio pri SFOR - rekao da su mu ameri prije još desetak godina rekli oko 2030g. Danas mi sve ide još brže, posebno imajući u vidu ekonomija, fiskalni rashodi, korupcija i demografija. Sveopće rasulo. Pozdravi pajdu hahahahhahahahahha
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 09:43 |
|
|
Patriota je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Moguće.
Ali što je trenutno na djelu? - Reconquista economica? - Reconquista politica? - Reconquista basne?
Upitno je i u naslovo do. Prije se radi o u.
Listopadske izbore su u. Tada će mnogo toga biti jasnije.
Notes: meni je dobar pajdo - koji je radio pri SFOR - rekao da su mu ameri prije još desetak godina rekli oko 2030g. Danas mi sve ide još brže, posebno imajući u vidu ekonomija, fiskalni rashodi, korupcija i demografija.
Sveopće rasulo. Pozdravi pajdu hahahahhahahahahha Od tebe? Srdačne pozdrave? Dapače daso! 
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 11:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: BiH ističe rok trajanja. Ni Amerika je ne može spasiti. Odlazi vam još jedna figura sa šahovske table u borbi za raspad BiH. Jel moguće da Stanivuka upregnete umjesto Mileta?
|
|
Vrh |
|
 |
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 11:43 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: BiH ističe rok trajanja. Ni Amerika je ne može spasiti. Odlazi vam još jedna figura sa šahovske table u borbi za raspad BiH. Jel moguće da Stanivuka upregnete umjesto Mileta? Da li BiH uopste i postoji? tj da li je to suverena i nezavisna drzava ili je full protektorat, provizorijum Zapada?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|