|
|
Stranica: 44/47.
|
[ 1152 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Patriota
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 11:45 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 2711 Lokacija: Gora Romanija
|
Tomba17 je napisao/la: Patriota je napisao/la: Od tebe? Srdačne pozdrave? Dapače daso!  Ja mislim da te pajdo slagao 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 11:45 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: BiH ističe rok trajanja. Ni Amerika je ne može spasiti. Odlazi vam još jedna figura sa šahovske table u borbi za raspad BiH. Jel moguće da Stanivuka upregnete umjesto Mileta? Zašto ne, kad se male ruke slože, sve se može, sve se može. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1314 of 2558 - 51.37%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 13:05 |
|
|
Patriota je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Od tebe? Srdačne pozdrave? Dapače daso!  Ja mislim da te pajdo slagao  Lijepo je misliti. Ali u vezi Protektorata, zar si ti u skupini mislećih? Prije si jedan koji sve zna o onome o čemu ništa ne zna.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 13:51 |
|
|
Jok eto tvoj pajdo zna reko mu Clinton
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 14:43 |
|
|
Patriota je napisao/la: Jok eto tvoj pajdo zna reko mu Clinton Ne. Drugi jedan. Pri SFOR. Visoko. Ti se izgleda baš zainatio svijetu opetovano dokazati kako sve znaš o čemu ništa ne znaš.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 14:46 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Patriota je napisao/la: Jok eto tvoj pajdo zna reko mu Clinton Ne. Drugi jedan. Pri SFOR. Visoko. Ti se izgleda baš zainatio svijetu opetovano dokazati kako sve znaš o čemu ništa ne znaš. Kad? 2015?
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 15:08 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5785 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Da smo mi hrvati samo 25% radikalni kao bošnjaci ili srbi Bosne i Hercegovine već nebi bilo.
Srbi su na tragu odcjepljenja, ali im fali partner u toj priči.
Da smo to mi nema te međunarodne zajednice koja bi više htjela krpati Bosnu i Hercegovinu u koju su ušle hrvatska vojska s jedne strane i srpska s druge.
Pravile bi se opet safe zone i spašavao teritorij muslimana, vjerojatno od srba koji bi ih nadvladane i opkoljene opet doveli do ruba opstanka.
Nakon toga bi Bakir tražio da mu se dadne fildžan, i to bi bilo to.
Sreća je pa smo mi hrvati veoma susretljiv, uviđavan i nadasve strpljiv narod pa se evo ništa ne ratuje. Ako i ide to odcjepljenje RS-a i preustroj Federacije, uz naš utjecaj, biti će mirno.
Kako god, glavno da se ne puca!
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 16:22 |
|
|
Patriota je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Ne.
Drugi jedan. Pri SFOR. Visoko.
Ti se izgleda baš zainatio svijetu opetovano dokazati kako sve znaš o čemu ništa ne znaš.
Kad? 2015? Da, 2015 hidŽretske. Eheto opet ti pravo potrefio. Uplati sebi tiket, s takvom srećom nećeš fulati.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 16:23 |
|
|
potocnj je napisao/la: Da smo mi hrvati samo 25% radikalni kao bošnjaci ili srbi Bosne i Hercegovine već nebi bilo.
Da smo to mi nema te međunarodne zajednice koja bi više htjela krpati Bosnu i Hercegovinu u koju su ušle hrvatska vojska s jedne strane i srpska s druge.
Pravile bi se opet safe zone i spašavao teritorij muslimana, vjerojatno od srba koji bi ih nadvladane i opkoljene opet doveli do ruba opstanka.
Sreća je pa smo mi hrvati veoma susretljiv, uviđavan i nadasve strpljiv narod pa se evo ništa ne ratuje. Ako i ide to odcjepljenje RS-a i preustroj Federacije, uz naš utjecaj, biti će mirno.
Kako god, glavno da se ne puca! 
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 16:54 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6863 Lokacija: Izvan sebe
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: Machak je napisao/la: Odlazi vam još jedna figura sa šahovske table u borbi za raspad BiH. Jel moguće da Stanivuka upregnete umjesto Mileta?
Da li BiH uopste i postoji? tj da li je to suverena i nezavisna drzava ili je full protektorat, provizorijum Zapada? kakvo ti je to pitanje, majke ti. Pa tzv bih nije nezavisna. Ima namjesnika koji ima veca ovlastenja nego je imao car Franjo Josip. Za sada nema izgleda da nesto ozbiljno od tzvane postane.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 05 kol 2025, 17:04 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: VizantijskoPlavo je napisao/la: Da li BiH uopste i postoji? tj da li je to suverena i nezavisna drzava ili je full protektorat, provizorijum Zapada?
kakvo ti je to pitanje, majke ti. Pa tzv bih nije nezavisna. Ima namjesnika koji ima veca ovlastenja nego je imao car Franjo Josip. Za sada nema izgleda da nesto ozbiljno od tzvane postane. retoricko i sarkasticno...
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 06 kol 2025, 12:25 |
|
|
4 puta. Admiral islamističkom kanalu i gledateljstvu jasno i fino: A ključni, završni, zaključak gleda se ovdje: https://www.instagram.com/reel/DM_OPcaI ... FzcmFyMQ==Odprilike: “2/3 JNA je napala RH iz bih. Po ratnim zakonima RH se ima pravo braniti 60 km zračne linije unutar bih. A po splitskom sporazumu je krenula dublje, i od Amera zaustavljena kod Mrkonjića.” Petog, ako ima pameti, ne će biti.Suniti. Sami ste. Sada nastavite lagati i takijati.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 12 kol 2025, 07:32 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 12 kol 2025, 07:55 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: VizantijskoPlavo je napisao/la: Da li BiH uopste i postoji? tj da li je to suverena i nezavisna drzava ili je full protektorat, provizorijum Zapada?
kakvo ti je to pitanje, majke ti. Pa tzv bih nije nezavisna. Ima namjesnika koji ima veca ovlastenja nego je imao car Franjo Josip. Za sada nema izgleda da nesto ozbiljno od tzvane postane. Nek su eto nezavisne Hrvatska i Srbija. Niti jedna se ništa ne pita. Hrvatska odgovara Briselu, Srbija Vašingtonu i Berlinu. Uostalom, da vam se šta matice pitaju, BiH ne bi bilo. Dovoljan dokaz.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 12 kol 2025, 21:31 |
|
|
Da da, kreće se. Britanci spremaju “kiparski model s konsocijalnim pečatom” na konferenciji u Sj. Irskoj u Listopadu.“ To bi još i zvučalo kao civilizacijski napredak da u cijelom tom narativu ne stoji onaj nevidljivi potpis: Made in Colonial Office. Jer, ono što za London znači “pomirenje” i “stabilnost”, za Bosnu i Hercegovinu obično znači – politički kalup. Kalup koji u suštini znači kiparski model s konsocijalnim pečatom. Jer, kalup koji se ovih dana promoviše nosi ime konsocijacijska demokratija” https://nap.ba/qpost/414113Inače je cijeli članak sa mladomuslimanskom analizom jedno ogromno Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Vrh |
|
 |
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 12 kol 2025, 22:24 |
|
|
Ne vjerujem ja Britancima ništa. Bez obzira što je sadašnji premijer zastupao Hrvatsku u Hagu.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 12 kol 2025, 23:12 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Ne vjerujem ja Britancima ništa. Bez obzira što je sadašnji premijer zastupao Hrvatsku u Hagu. Je, Englezi su...
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 13 kol 2025, 13:59 |
|
|
Machak je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: kakvo ti je to pitanje, majke ti. Pa tzv bih nije nezavisna. Ima namjesnika koji ima veca ovlastenja nego je imao car Franjo Josip. Za sada nema izgleda da nesto ozbiljno od tzvane postane. Nek su eto nezavisne Hrvatska i Srbija. Niti jedna se ništa ne pita. Hrvatska odgovara Briselu, Srbija Vašingtonu i Berlinu. Uostalom, da vam se šta matice pitaju, BiH ne bi bilo. Dovoljan dokaz. Mi se i netrebam osta pitat osim onoliko koliko proizvodimo i di je nas nacionalni teritorij takav je liberalni svjetski poredak za kojeg smo rusili jugoslaviju! Zivjela amerika zivio nam liberalizam!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 13 kol 2025, 14:01 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Ne vjerujem ja Britancima ništa. Bez obzira što je sadašnji premijer zastupao Hrvatsku u Hagu. koji premjer koje zastupanje?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 13 kol 2025, 21:54 |
|
|
Eminencija je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Ne vjerujem ja Britancima ništa. Bez obzira što je sadašnji premijer zastupao Hrvatsku u Hagu. koji premjer koje zastupanje? Sadašnji premijer Starmer nešto za pokušaj genocida Srbije nad Hrvatima ili tako nešto. Imaš po internetu.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 14 kol 2025, 07:58 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Machak je napisao/la: Nek su eto nezavisne Hrvatska i Srbija. Niti jedna se ništa ne pita. Hrvatska odgovara Briselu, Srbija Vašingtonu i Berlinu.
Uostalom, da vam se šta matice pitaju, BiH ne bi bilo. Dovoljan dokaz. Mi se i netrebam osta pitat osim onoliko koliko proizvodimo i di je nas nacionalni teritorij takav je liberalni svjetski poredak za kojeg smo rusili jugoslaviju! Zivjela amerika zivio nam liberalizam! Ne mogu da se ne složim. A čuj, da nije Amerika, bila bi ti Rusija.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 14 kol 2025, 17:03 |
|
|
Bitan Dina K? Bitna Saba Č? “Osim što su agencijski izvjestili i prenijeli izjave Ćudićke i Konakovića sa pres-konferencije, nijedan sarajevski medij se nije osvrnuo na ono što su rekli, pa je valjda stoga Konaković imao potrebu za jednim ajnspric intervjuom kojeg je dao jednom sarajevskomportalu.” “Time je jasno dato do znanja da Trojka uopće nema koalicone partnere i političke saveznike i da je optimizam kojeg raspiruju Konaković i Ćudička lažan. Posebno se taj njihov evropski put doima kao njihova osobna fatamorgana. Sve ćemo to čuti još bezbroj puta do izbora, a pomaka na bolje neće biti.” https://thebosniatimes.ba/98871/kad-dino-poskoci-sabina-kaze-hop-da-bi-sakrili-poraz-od-seperatista-cudic-i-konakovic-sire-lazni-optimizam/SAMI ste Srbi Suniti SAMI. 2026 se bliži. A još 16 ipo mjeseci dok prođe.
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 14 kol 2025, 17:49 |
|
|
potocnj je napisao/la: Da smo mi hrvati samo 25% radikalni kao bošnjaci ili srbi Bosne i Hercegovine već nebi bilo.
Kako god, glavno da se ne puca! Zašto se nebi pucalo ? Mi smo obučeni oni nisu mi imamo oružje oni nemaju mi smo žrtve od 93 oni nasilnici . Zub za zub , oko za oko . Bez milosti .
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 14 kol 2025, 17:52 |
|
|
Nećemo dat srednju bosnu nit Herceg Bosansku županiju nek zaborave na to !
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: CIA procjena: BiH će se do 2026 raspasti Postano: 14 kol 2025, 23:02 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: Nećemo dat srednju bosnu nit Herceg Bosansku županiju nek zaborave na to ! Pa neće oni dobit ni Sarajevo, kako je krenulo, završit će kod Srba. Kakvi SBŽ i HBŽ...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|