|
|
Stranica: 8/8.
|
[ 197 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 20 lip 2009, 10:36 |
|
|
|
Ćiro nema ni nacije, ni ideologije, ni skrupula ni obraza.
Njemu je novac sve, dobro nije sve, ima tu i vatromet taštine.
ne zato jer trenira BiH, i što sad priča to što priča. Oduvjek je takav bio.
oduran lik.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pallas
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 20 lip 2009, 15:54 |
|
|
Ma Ćiro je legenda, neki dan bio s njim na "kafi" u Charlija, ja ga pitam kako je bilo na skupštini, a on veli da su oni gori od njegovog tima, ja reko, doobar" ti je tim, nego ti igraš neku "rezervu" a on meni veli; sine, ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završit će karijeru u drugoj ligi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 20 srp 2009, 22:04 |
|
|
markozzz je napisao/la: a što se ti pravdaš ljudima koji su se 1991god. izjašnjavali jugoslovenima i na stadionu pod bijelim brijegom mahali jugoslovenskim zastavama vičući jebo vas tuđman i mi smo titovi, tito je naš, dok je istodobno vukovar gorio.
Pojma ti nemaš. Mada, ovaj post mi pomaže spoznati s kim imam posla. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1618 of 2558 - 63.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cromwell
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 20 srp 2009, 22:15 |
|
|
Irma je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Pa ti si totalna neznalica i lupaš nebuloze. Kršćanstvo je bila rimska vjera, car Konstantin ju je uveo kao službenu vjeru. A i današnji Talijani imaju veze sa starim Rimljanima kao i vi sa starim Bošnjanima. Dakle, malo il nimalo.
Kršćanstvo se širilo nasilno. A islam se širio blagim lahorom. Koji je je fijukao oko sablje brkatog Anadolca.
Koju vi to raznoliku i bogatu kulturu imate. Koju. Nema ništa osim onoga što su vam Turci u amanet ostavili a vi to još malo iskrivili. Koju vi to raznoliku kulturu imate. islam vam je početak i kraj i turkonostalgija. Bez toga ste ništa.
I da, ne zanosi se, Europa je kršćanska. Možda Europljani nisu dovoljno kršćani ali su temelji Europe, kršćanski civilizacijski krug. A za to ti je najbolja potvrda kako ste tretirano od te iste Europe.
Ja govorim o antickom Rimu, a ne rimskom carstvu pred njegov pad kad je podjeljeno na istocno i zapadno carstvo. A vi kao vasu kulturu niste naslijedili od "ovih" ili "onih", i opet imate siromasnu kulturu za razliku od nas. Krscanstvo nije temelj Evrope, sta je sa antickom Grckom, a da ne govorim samo Rimsko carstvo, i u koje bogove se tad vjerovalo. Civilizacija je postojala i prije krscanstva i to kakva, evo sad ce mo i mi iskpat piramidu pa crknite :-zubati Kršćanstvo je jedan od triju temelja Europe(1.Rimsko pravo,2.Grčka kultura i civilizacija i 3.Kršćanstvo)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 20 srp 2009, 22:44 |
|
|
markozzz je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pojma ti nemaš. Mada, ovaj post mi pomaže spoznati s kim imam posla.  samo ću reći da ostajem pri onome što sam prethodno napisao Čudilo bi me kad ne bi. Sjećam se slične rasprave na Onom forumu sa Michaelom Collinsom. Ti ostani gdje jesi, ja ću "samo reći" da je netko odlično medijski poklopio Hrvatsku. 
1618 of 2558 - 63.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 20 srp 2009, 23:08 |
|
|
markozzz je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čudilo bi me kad ne bi. Sjećam se slične rasprave na Onom forumu sa Michaelom Collinsom. Ti ostani gdje jesi, ja ću "samo reći" da je netko odlično medijski poklopio Hrvatsku.  stvarno neznam u čemu je problem i zašto se stidjeti svoje prošlosti. i ljutiti se kad netko to spomene Ha tko zna zašto, možda zato što se to što si spomenuo nikad nije dogodilo. Vukovar gorio a Hrvati Mostara navijali za Jugoslaviju... Jesi to rekao bio? De potvrdi, samo da budem siguran da sam dobro shvatio. 
1618 of 2558 - 63.25%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 20 srp 2009, 23:45 |
|
|
markozzz je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I ti hoćeš reći da je ta utakmica bila u vrijeme kad je Vukovar gorio?  to je bilo vrijeme kada je u RH naveliko zveckalo oružje, odavno je počela balvan revolucija, razni mitinzi i velikosrpska divljanja po tzv. krajini, a nakon par mjeseci počelo je i u vukovaru..a mostarci iz svega glasa torcidašima: jebo vas tuđman, i onu čuvenu: mi smo titovi, tito je naš, potpomognuti sa preko 100 jugoslovenskih zastava Ali ne znam kako da vas vrijeđamo drugačije. Ne očekuješ valjda na utakmici da se navijači lijepo ophode. No ipak da razjasnimo zbog Istine, spomenuta utakmica je bila prije razaranja Vukovara, čak i nekoliko mjeseci prije prve žrtve Josipa Jovića. A za Tuđmana smo na svakim izborima redovito glasovali iako točni stihovi pjesme su bili: Večeras je naša fešta, večeras se Tuđman peče, nek se peče i okreće, ko ga jebe nije imo sreće Jesi ti meni lud kad ti ovo smeta. 
1618 of 2558 - 63.25%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
since1921
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 21 srp 2009, 09:17 |
|
|
markozzz je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I ti hoćeš reći da je ta utakmica bila u vrijeme kad je Vukovar gorio?  to je bilo vrijeme kada je u RH naveliko zveckalo oružje, odavno je počela balvan revolucija, razni mitinzi i velikosrpska divljanja po tzv. krajini, a nakon par mjeseci počelo je i u vukovaru.. a mostarci iz svega glasa torcidašima: jebo vas tuđman, i onu čuvenu: mi smo titovi, tito je naš, potpomognuti sa preko 100 jugoslovenskih zastava Što se promjeniše naglo...
_________________ FK Željezničar
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 21 srp 2009, 11:55 |
|
|
markozzz je napisao/la: since1921 je napisao/la: Što se promjeniše naglo... ali ovi zadnji su barem ljudi sa stavom i nisu suncokreti i bez obzira na pogrešne stavove cijenim njihovu dosljednost mislis kao dinko sakic.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 21 srp 2009, 13:05 |
|
|
markozzz je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ali ne znam kako da vas vrijeđamo drugačije. Ne očekuješ valjda na utakmici da se navijači lijepo ophode. No ipak da razjasnimo zbog Istine, spomenuta utakmica je bila prije razaranja Vukovara, čak i nekoliko mjeseci prije prve žrtve Josipa Jovića. A za Tuđmana smo na svakim izborima redovito glasovali iako točni stihovi pjesme su bili: Večeras je naša fešta, večeras se Tuđman peče, nek se peče i okreće, ko ga jebe nije imo sreće Jesi ti meni lud kad ti ovo smeta.  spomenuta utakmica je bila u jesen 1990god., a balvan revolucija je počela u ljeto 1990... ma ne smeta meni osobno ništa što ste pjevali i koga ste tukli i s kakvim zastavama ste mahali, a kakve plijenili...ali samo neka se zna...ne vidim problema Pa probleme vidim ja ako iznosiš neistine. Drago mi je da smo razjasnili.
1618 of 2558 - 63.25%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 21 srp 2009, 14:10 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Naša Kvačica je napisao/la: markozzz je napisao/la: to je bilo vrijeme kada je u RH naveliko zveckalo oružje, odavno je počela balvan revolucija, razni mitinzi i velikosrpska divljanja po tzv. krajini, a nakon par mjeseci počelo je i u vukovaru..a mostarci iz svega glasa torcidašima: jebo vas tuđman, i onu čuvenu: mi smo titovi, tito je naš, potpomognuti sa preko 100 jugoslovenskih zastava Ali ne znam kako da vas vrijeđamo drugačije. Ne očekuješ valjda na utakmici da se navijači lijepo ophode. No ipak da razjasnimo zbog Istine, spomenuta utakmica je bila prije razaranja Vukovara, čak i nekoliko mjeseci prije prve žrtve Josipa Jovića. A za Tuđmana smo na svakim izborima redovito glasovali iako točni stihovi pjesme su bili: Večeras je naša fešta, večeras se Tuđman peče, nek se peče i okreće, ko ga jebe nije imo sreće Jesi ti meni lud kad ti ovo smeta.  hahaha, kakva bruka Zar je moguće da su Hrvati Mostarci ovo pjevali kao organizirana grupa? Nije se radilo o par Hrvata pomješanih sa Srbima i Muslimanima? Znalo se vrlo dobro već 1989 što Tuđman predstavlja za Hrvate, pa nema teorije da je ovo vrijeđanje samo dio navijačkog folklora Pa čak smo i mi multieniĆari u Sarajevu 90 i 91 ponekad zapjevali Oj Suzana, jebeš Partizana, jebeš Zvezdu, jebeš Rada, jebeš Slobodana.. 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 21 srp 2009, 14:25 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: hahaha, kakva bruka Zar je moguće da su Hrvati Mostarci ovo pjevali kao organizirana grupa? Nije se radilo o par Hrvata pomješanih sa Srbima i Muslimanima? Znalo se vrlo dobro već 1989 što Tuđman predstavlja za Hrvate, pa nema teorije da je ovo vrijeđanje samo dio navijačkog folklora Pa čak smo i mi multieniĆari u Sarajevu 90 i 91 ponekad zapjevali Oj Suzana, jebeš Partizana, jebeš Zvezdu, jebeš Rada, jebeš Slobodana..  Rekoh da je Franc bio genije- uzeo je bio 23% BH 95. uz ovakve tupsone i razne Lovrenoviće i Anđeloviće... Alkemičar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 21 srp 2009, 16:30 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Zar je moguće da su Hrvati Mostarci ovo pjevali kao organizirana grupa? Nije se radilo o par Hrvata pomješanih sa Srbima i Muslimanima? Bili su izmiješani naravno. Red Army je bila sastavljena od sve tri nacije, sad koliko je % tu bilo Hrvata teško mi je ovako od oka ocijeniti.
1618 of 2558 - 63.25%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 21 srp 2009, 16:31 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: hahaha, kakva bruka Zar je moguće da su Hrvati Mostarci ovo pjevali kao organizirana grupa? Nije se radilo o par Hrvata pomješanih sa Srbima i Muslimanima? Znalo se vrlo dobro već 1989 što Tuđman predstavlja za Hrvate, pa nema teorije da je ovo vrijeđanje samo dio navijačkog folklora Pa čak smo i mi multieniĆari u Sarajevu 90 i 91 ponekad zapjevali Oj Suzana, jebeš Partizana, jebeš Zvezdu, jebeš Rada, jebeš Slobodana..  Rekoh da je Franc bio genije- uzeo je bio 23% BH 95. uz ovakve tupsone i razne Lovrenoviće i Anđeloviće... Alkemičar. Genije definitivno. 
1618 of 2558 - 63.25%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 11:43 |
|
|
markozzz je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: hahaha, kakva bruka Zar je moguće da su Hrvati Mostarci ovo pjevali kao organizirana grupa? Nije se radilo o par Hrvata pomješanih sa Srbima i Muslimanima? Znalo se vrlo dobro već 1989 što Tuđman predstavlja za Hrvate, pa nema teorije da je ovo vrijeđanje samo dio navijačkog folklora Pa čak smo i mi multieniĆari u Sarajevu 90 i 91 ponekad zapjevali Oj Suzana, jebeš Partizana, jebeš Zvezdu, jebeš Rada, jebeš Slobodana..  jebate, kad si došao krajem 80ih iz škutorije u mostar, imao si dojam kao da si došao na drugi svijet što se tiče političkog mentaliteta...naprosto za nepovjerovati koliko je mostar bio crven i othrvaćen..hvala Bogu danas je to sasvim drugi grad... Kvačica te očito zeza pa ti nije dao puno objašnjenje. Tko je u tebe stvorio dojam da je prijeratna Red Army bila sastavljena isključivo od Hrvata? 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 12:22 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: markozzz je napisao/la: jebate, kad si došao krajem 80ih iz škutorije u mostar, imao si dojam kao da si došao na drugi svijet što se tiče političkog mentaliteta...naprosto za nepovjerovati koliko je mostar bio crven i othrvaćen..hvala Bogu danas je to sasvim drugi grad... Kvačica te očito zeza pa ti nije dao puno objašnjenje. Tko je u tebe stvorio dojam da je prijeratna Red Army bila sastavljena isključivo od Hrvata?  Ma, to se ionako ne može odnositi na cijeli Mostar nego samo na uže gradsko središte. Na stranu što je selo Polog gdje su tenkovi zaustavljeni isto tako dio općine Mostar, već i prva predgrađa Mostara, Cim, Ilići, Rodoč itd., bila su cijepljena od bilo kakvog bratstva i jedinstva. Također, ako je netko skandirao protiv Tuđmana, to ne znači da je automatski bio za komuniste ili da je bio othrvaćen. U Mostaru su crkve i prije rata uvijek bile pune i Hrvati su od sva tri naroda bili najveći vjernici. Razlog skandiranja je jednostavno bilo provociranje protivničkih navijača, rat u Hrvatskoj još nije bio počeo a ovdje nitko nije vjerovao ni da hoće. A inače, Mostarci su u tom kratkom periodu bili na nekim hipi idejama o pomirenju, održavali su se koncerti za mir i slično. No negdje u to vrijeme, ne sjećam se kad točno, smo dobili i nekoliko tisuća rezervista JNA pa je polako i kod nas počelo svako veče pucanje, podmetanje bombi, ostalo je povijest. 
1618 of 2558 - 63.25%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 12:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Također, ako je netko skandirao protiv Tuđmana, to ne znači da je automatski bio za komuniste ili da je bio othrvaćen. U Mostaru su crkve i prije rata uvijek bile pune i Hrvati su od sva tri naroda bili najveći vjernici. Razlog skandiranja je jednostavno bilo provociranje protivničkih navijača, rat u Hrvatskoj još nije bio počeo a ovdje nitko nije vjerovao ni da hoće. A inače, Mostarci su u tom kratkom periodu bili na nekim hipi idejama o pomirenju, održavali su se koncerti za mir i slično. No negdje u to vrijeme, ne sjećam se kad točno, smo dobili i nekoliko tisuća rezervista JNA pa je polako i kod nas počelo svako veče pucanje, podmetanje bombi, ostalo je povijest.  Ovo ne mogu vjerovat - ja sam bio dijete od kojih 10-11 godina, i ne baš super nacionalno osviješten ali sam i ja takav razumio da je Tuđman naš, hrvatski lider, i da mu se ne smije rugati - pogotovo nakon neuspjelog atentata u Benkovcu u ožujku 1990 - to je bila prekretnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 12:36 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Također, ako je netko skandirao protiv Tuđmana, to ne znači da je automatski bio za komuniste ili da je bio othrvaćen. U Mostaru su crkve i prije rata uvijek bile pune i Hrvati su od sva tri naroda bili najveći vjernici. Razlog skandiranja je jednostavno bilo provociranje protivničkih navijača, rat u Hrvatskoj još nije bio počeo a ovdje nitko nije vjerovao ni da hoće. A inače, Mostarci su u tom kratkom periodu bili na nekim hipi idejama o pomirenju, održavali su se koncerti za mir i slično. No negdje u to vrijeme, ne sjećam se kad točno, smo dobili i nekoliko tisuća rezervista JNA pa je polako i kod nas počelo svako veče pucanje, podmetanje bombi, ostalo je povijest.  Ovo ne mogu vjerovat - ja sam bio dijete od kojih 10-11 godina, i ne baš super nacionalno osviješten ali sam i ja takav razumio da je Tuđman naš, hrvatski lider, i da mu se ne smije rugati - pogotovo nakon neuspjelog atentata u Benkovcu u ožujku 1990 - to je bila prekretnica. Nije to nista cudno za Mostar i Vukovar, dva pakleno crvena grada, samo je Mostar bolje prosao!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 12:39 |
|
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ovo ne mogu vjerovat - ja sam bio dijete od kojih 10-11 godina, i ne baš super nacionalno osviješten ali sam i ja takav razumio da je Tuđman naš, hrvatski lider, i da mu se ne smije rugati - pogotovo nakon neuspjelog atentata u Benkovcu u ožujku 1990 - to je bila prekretnica.
Nije to nista cudno za Mostar i Vukovar, dva pakleno crvena grada, samo je Mostar bolje prosao! Mare, ti bi se opet zavadila sa cijelim svijetom. Ja ne optužujem nikoga, i ne slažem se sa tim kvalifikacijama tipa - "crveni"? Šta to znači? Da je na djelu ipak bio neki suživot, da je bilo mješanih brakova? To je bila odlika svih mješovitih urbanih sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 12:47 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Nije to nista cudno za Mostar i Vukovar, dva pakleno crvena grada, samo je Mostar bolje prosao!
Mare, ti bi se opet zavadila sa cijelim svijetom. Ja ne optužujem nikoga, i ne slažem se sa tim kvalifikacijama tipa - "crveni"? Šta to znači? Da je na djelu ipak bio neki suživot, da je bilo mješanih brakova? To je bila odlika svih mješovitih urbanih sredina. Tko ti je reko da nekoga optuzujes? Rajvo preporucujem ti manje vlastitog zara pri interpretiranju mojih postova. Samo procitaj ono sto pise, nista drugo! Vukovar i Mostar su bili specificni. Ako ces tako gledati svaki grad je bio mjesovita sredina, ne samo ta dva, al su se ipak razlikovala na podruciju RH i BiH!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 12:54 |
|
|
markozzz je napisao/la: mara je napisao/la: Nije to nista cudno za Mostar i Vukovar, dva pakleno crvena grada, samo je Mostar bolje prosao!
a sve je to relativno.. mostar je odmah iza vukovara bio narazrušeniji grad na prostoru ex-yu u zadnjem ratu..daleko razrušeniji od sarajeva o kojem su opjevane pjesme, snimljeni promotivni filmovi itd... To se odnosilo na Rajvinu nevjericu za takve izjave i stajalista na tekmama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ćiro nazionale Postano: 22 srp 2009, 13:07 |
|
|
markozzz je napisao/la: ja nisam ni rekao da je općina mostar bila crvena (npr. polog ipak nije jedna cjelina s mostarom), nego grad mostar..to je bilo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi..nešto u stilu: šta nam vi hrvati rušite jugoslaviju i bratstvo i jedinstvo...a npr. pred bavlan revolucijom u lici i dalmaciji ste zatvarali oči..za sve su bili krivi hrvati i slovenci što vam tobože ruše jugoslaviju Ne, Mostarci, pa ni oni najcrveniji nikad nisu krivili samo jednu stranu u sukobu. Nije se uopće tražilo krivca, nego se tražilo međusobno pomirenje, izbjegavanje rata. Ti imaš takav dojam zbog susreta s Torcidom jer te se to tiče. A ne znaš da je inače najžešći fajt bio sa Hordama Zla, a o raspoloženju prema npr. Delijama bolje i ne pričat. 
1618 of 2558 - 63.25%
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 127 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|