|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 119 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja nikako da skuzim šta ove Srbijance privlači ovaj forum. Nije li logičnije da idu na neke bugarske ili vojvodjanske. Grobi, šta ti kazeš? Pirot - BiH je 500km. Lik prvi post, ekavica i dijelio bi BiH. Uglavnom, ne postoji dovoljno hrabar bošnjački političar, koji bi podpisao bilo kakvu podjelu BiH. Mozda bi Bakir to zelio, ali zna da bi takav akt bio proglašen izdajom. Bošnjaci bi mogli dogovoriti sa Srbima odličan dil, te praktično prepoloviti BiH na dva dijela. Bošnjački i srpski. Za neovisnost Srbi bi dali mnogo toga. I teritorijalno i politički pustili Hrvate niuöz vodu. No od toga nema ništa u praksi. Rahat patnja dok se boje ne rastope. Danas je oslobodjen laznih optuzbi Dragan Vikić. Ponesiiiiii zastavuuuuu, pobjedu slaviću, ponesiiiii zastavuuuu Dragane Vikićuuuu! Velik je Srpski svet. A kod vas Ubosni... Sarajevo-Zenica 50 km... Ako hoćete dogovor - može. Vi nama potpišete nezavisnu RS u međunarodno priznatim granicama (ni metar ne srpske zemlje nećete dobiti to zaboravi) a od nas imate mahanje i eto vam Hrvati.  Nismo mi sa Hrvatima u savezu zato što ih volimo nego iz interesa. Nismo mi lažljivi takijaši ko vi. Mi vama ne potpišemo. Ništa ne nudite. Vi niste u savezu sa Hrvatima, samo ih takijate da jeste. Jeste, vi ste podvrsta lažovčina kao i ovi rusi što su. Vi lažete toliko da se više ne zna na kraju šta je istina šta laž.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:07 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja nikako da skuzim šta ove Srbijance privlači ovaj forum. Nije li logičnije da idu na neke bugarske ili vojvodjanske. Grobi, šta ti kazeš? Pirot - BiH je 500km. Lik prvi post, ekavica i dijelio bi BiH. Uglavnom, ne postoji dovoljno hrabar bošnjački političar, koji bi podpisao bilo kakvu podjelu BiH. Mozda bi Bakir to zelio, ali zna da bi takav akt bio proglašen izdajom. Bošnjaci bi mogli dogovoriti sa Srbima odličan dil, te praktično prepoloviti BiH na dva dijela. Bošnjački i srpski. Za neovisnost Srbi bi dali mnogo toga. I teritorijalno i politički pustili Hrvate niuöz vodu. No od toga nema ništa u praksi. Rahat patnja dok se boje ne rastope. Danas je oslobodjen laznih optuzbi Dragan Vikić. Ponesiiiiii zastavuuuuu, pobjedu slaviću, ponesiiiii zastavuuuu Dragane Vikićuuuu! Velik je Srpski svet. A kod vas Ubosni... Sarajevo-Zenica 50 km... Ako hoćete dogovor - može. Vi nama potpišete nezavisnu RS u međunarodno priznatim granicama (ni metar ne srpske zemlje nećete dobiti to zaboravi) a od nas imate mahanje i eto vam Hrvati.  Nismo mi sa Hrvatima u savezu zato što ih volimo nego iz interesa. Nismo mi lažljivi takijaši ko vi. Nema dogovora. Taman da vratite Podrinje u cjelosti. A ne Srebrenicu. Što bi podpisao svaki srpski politicar. Dao dio Distrikta. I IS i ostale općine. 437 km Pirot udaljen od Bijeljine. I Oni su došli Ovdje na HR forum dijeliti BiH. Nemate vi nikakvog prostora da bilo koga uslovljavate. 30 godina niste u stanju RŠ pripojiti Srbiji. Luzeri.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:07 |
|
|
Gospodja sa pusenjem Svabama se cudi sto Srbi ne daju na Republiku Srpsku pa bili oni u Pirotu, Nevesinju, Cacku, ili Niksicu.
Pa da se ne cudis mi bismo bili zabrinuti za sebe.
Muslimani nisu sposobni da naprave drzavu, pa im drugi krivi, splacine.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:08 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Velik je Srpski svet. A kod vas Ubosni... Sarajevo-Zenica 50 km... Ako hoćete dogovor - može. Vi nama potpišete nezavisnu RS u međunarodno priznatim granicama (ni metar ne srpske zemlje nećete dobiti to zaboravi) a od nas imate mahanje i eto vam Hrvati.  Nismo mi sa Hrvatima u savezu zato što ih volimo nego iz interesa. Nismo mi lažljivi takijaši ko vi. Mi vama ne potpišemo. Ništa ne nudite. Vi niste u savezu sa Hrvatima, samo ih takijate da jeste. Jeste, vi ste podvrsta lažovčina kao i ovi rusi što su. Vi lažete toliko da se više ne zna na kraju šta je istina šta laž. Kako nismo u savezu? Savez se zove: "Pokret nenavijača Bosne i Hercegovine". Ili na jeziku bošnjačkog naroda: "Savez za razbijanje BiH". Šta ti nije jasno? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: To je ono za šta vi navijate. Još vas drmaju kompleksi što ste Turcima i bezima bili kmetovi. Sad bi vi malo da budete begovi.
Hoćeš li ti da budeš naš Čečen? Zvaćemo te Čeča. Čeča i Čeda.  Primamo ograničen broj. Do 5%.  Neću, ne volim te ljigavce. Oni i čede šumljaci, tu je to negdje. Sve divljina neka.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Velik je Srpski svet. A kod vas Ubosni... Sarajevo-Zenica 50 km... Ako hoćete dogovor - može. Vi nama potpišete nezavisnu RS u međunarodno priznatim granicama (ni metar ne srpske zemlje nećete dobiti to zaboravi) a od nas imate mahanje i eto vam Hrvati.  Nismo mi sa Hrvatima u savezu zato što ih volimo nego iz interesa. Nismo mi lažljivi takijaši ko vi. Nema dogovora. Taman da vratite Podrinje u cjelosti. A ne Srebrenicu. Što bi podpisao svaki srpski politicar. Dao dio Distrikta. I IS i ostale općine. 437 km Pirot udaljen od Bijeljine. I Oni su došli Ovdje na HR forum dijeliti BiH. Nemate vi nikakvog prostora da bilo koga uslovljavate. 30 godina niste u stanju RŠ pripojiti Srbiji. Luzeri. Ne vraćamo mi ništa što smo krvlju srpskom odbranili i pečatirali. Srpsku Srebrenicu pogotovo. Niko ti to nikad neće potpisati, samozavaravaš se. Jebaćete se sa nama 50 godina ako želite. Mi državu imamo. Dvije.  Mi ne žurimo...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:11 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Gospodja sa pusenjem Svabama se cudi sto Srbi ne daju na Republiku Srpsku pa bili oni u Pirotu, Nevesinju, Cacku, ili Niksicu.
Pa da se ne cudis mi bismo bili zabrinuti za sebe.
Muslimani nisu sposobni da naprave drzavu, pa im drugi krivi, splacine. A čudim se kako vam lider Dodik brzo popuši Švabi turisti. A i vi skupa s njim po hijerarhijskoj ljestvici. Kako neću? Ili ti tvrdiš da je slučajno Dodik prolongirao povrat nadleznosti kad je Švabo turista potegnuo bonske ovlasti? Uglavnom, jedino što mogu Piroćanci iz Srbije, mogu vas primiti i raspodijeliti po ćukama. A BiH nećete nikad. ali nikad pripojiti. Dok ne pocrkate svi kolektivno u mrskoj BiH.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:12 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Hoćeš li ti da budeš naš Čečen? Zvaćemo te Čeča. Čeča i Čeda.  Primamo ograničen broj. Do 5%.  Neću, ne volim te ljigavce. Oni i čede šumljaci, tu je to negdje. Sve divljina neka. A hoćeš li ako te budemo zvali Čečnik? Ja Četnik ti Čečnik? 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema dogovora. Taman da vratite Podrinje u cjelosti. A ne Srebrenicu. Što bi podpisao svaki srpski politicar. Dao dio Distrikta. I IS i ostale općine. 437 km Pirot udaljen od Bijeljine. I Oni su došli Ovdje na HR forum dijeliti BiH.
Nemate vi nikakvog prostora da bilo koga uslovljavate. 30 godina niste u stanju RŠ pripojiti Srbiji. Luzeri.
Ne vraćamo mi ništa što smo krvlju srpskom odbranili i pečatirali. Srpsku Srebrenicu pogotovo. Niko ti to nikad neće potpisati, samozavaravaš se. Jebaćete se sa nama 50 godina ako želite. Mi državu imamo. Dvije.  Mi ne žurimo... Za 50 g ti i takvi pocrkaćete u mrskoj BiH. A šumska ni tad neće biti u Srbiji. Ima da ti trava po grobu poraste. I ne samo trava, nego šiprazje. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38321 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bošnjaci će iseljavat, Srbi puno manje. Nastat će unitarna država iz koje će htjeti se odvojit jer će Srbi bit relativna većina. Kauri većina.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:15 |
|
|
Nepristojno je alkoholizirati se do sedam uvečer. Čak i aparitiv nije pozeljan. A ne pola litre brlje.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
jednoumlje
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: K..M je napisao/la: Pravi vjernici, tko ĆeĆeni, a ne pepsi muslimani. Koje Alah kažnjava, jer ga varaju u vjeri.  Rašnjaci su naši Čečeni.  aha Ko u Lepa Sela Lepo Gore kad kaze "upale Sandzaklije i zaklale mu mater i jos dvoje" 
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne vraćamo mi ništa što smo krvlju srpskom odbranili i pečatirali. Srpsku Srebrenicu pogotovo. Niko ti to nikad neće potpisati, samozavaravaš se. Jebaćete se sa nama 50 godina ako želite. Mi državu imamo. Dvije.  Mi ne žurimo... Za 50 g ti i takvi pocrkaćete u mrskoj BiH. A šumska ni tad neće biti u Srbiji. Ima da ti trava po grobu poraste. I ne samo trava, nego šiprazje.  Šumska je tu za vječnost. San naših predaka. Da naši preci nisu sanjali ne bi je mi danas imali. Kad tad biće u Srbiji. A i do tad postoji i postojaće. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24 ... ovine.html
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:21 |
|
|
Ti ćeš krepati. Pa za 100 godina će ti biti svejedno gdje šumska i postoji li uopće.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:23 |
|
|
Gospodja zvana "pusenje Svabama", nas ubedjuje da je ona zadovoljna time sto je Dodik odlozio povratak vojske na 6 meseci, a da mi treba da placemo sto je to uradio, sada kada se izborio za ono sto je bila sustina problema, imovina. A svaki Srbin ovde sto je pisao, ili bar apsolutna vecina ukljucujuci moju malenkost non stop pisemo da je vojska takija, i da ce na kraju da proglasite pobedu sto ce Dodik da "poklekne" po pitanju vojske i time vas narani, zedne preko vode. Eto toliko o pusenju Svabama, to su te auto projekcije. 
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:24 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Kakav kurcev razlaz, ja sam za to da se opet ujedinjujemo, ne samo u BiH, vec i sa HR i Srbijom. I Slovenci ako hoce a i Makedonci naravno.
Samo bi Kosovo dao Albaniji, Albanci, tj. ne-Slaveni nam vise ne trebaju, samo frku prave. A i nista ih ne razumijem. Znam samo Mirse-Erde i Shqip eshte e veshtire..ili tako nesto (ucio sam jedno vrijeme albanski, davno je to bilo, ali me napustila bivsa pa sam poceo vise da pijem, puno izlazim i to, pa sam batalio tako par tih sitnica..a steta, bio sam na pravom putu tj. mogo razumjeti konobare po austrijskim picerijama, ono..djelimicno naravno). Jak jezik, ima onu romansku ljepotu i balkansku tvrdocu, balkanska muda). i ja sam za ujedinjenje, samo bih dao istru italijanima, a slavoniju madjarima...
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:25 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Kakav kurcev razlaz, ja sam za to da se opet ujedinjujemo, ne samo u BiH, vec i sa HR i Srbijom. I Slovenci ako hoce a i Makedonci naravno.
Samo bi Kosovo dao Albaniji, Albanci, tj. ne-Slaveni nam vise ne trebaju, samo frku prave. A i nista ih ne razumijem. Znam samo Mirse-Erde i Shqip eshte e veshtire..ili tako nesto (ucio sam jedno vrijeme albanski, davno je to bilo, ali me napustila bivsa pa sam poceo vise da pijem, puno izlazim i to, pa sam batalio tako par tih sitnica..a steta, bio sam na pravom putu tj. mogo razumjeti konobare po austrijskim picerijama, ono..djelimicno naravno). Jak jezik, ima onu romansku ljepotu i balkansku tvrdocu, balkanska muda). i ja sam za ujedinjenje, samo bih dao istru italijanima, a slavoniju madjarima... A ostalo da bude srboslavija...taj film se prestao prikazivati u kinima odavno.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Za 50 g ti i takvi pocrkaćete u mrskoj BiH. A šumska ni tad neće biti u Srbiji. Ima da ti trava po grobu poraste. I ne samo trava, nego šiprazje.  Šumska je tu za vječnost. San naših predaka. Da naši preci nisu sanjali ne bi je mi danas imali. Kad tad biće u Srbiji. A i do tad postoji i postojaće. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24 ... ovine.htmlPostavilo veliki komad platna da se kurči. Jeste li po danu ili po noći ovo postavljali?
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Mi vama ne potpišemo. Ništa ne nudite. Vi niste u savezu sa Hrvatima, samo ih takijate da jeste.
Jeste, vi ste podvrsta lažovčina kao i ovi rusi što su. Vi lažete toliko da se više ne zna na kraju šta je istina šta laž.
Kako nismo u savezu? Savez se zove: "Pokret nenavijača Bosne i Hercegovine". Ili na jeziku bošnjačkog naroda: "Savez za razbijanje BiH". Šta ti nije jasno?  I taj savez završava tako što Dragan dođe Miletu na sjednicu, ovaj ga potapše po ramenu dok ima dirljiv govor gdje svi u publici zaplaču. I kaže imate našu podršku. I to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti ćeš krepati. Pa za 100 godina će ti biti svejedno gdje šumska i postoji li uopće. To je 100% Nema šanse da ću živiti vječno. Umrijeću kad tad u mojoj Republici Srpskoj. 
|
|
Vrh |
|
 |
Hofer
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:30 |
|
|
A i ovaj forum je spao na niske grane, palamuđenje dva četalja i podrška Putinu 
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:32 |
|
|
Hofer je napisao/la: A i ovaj forum je spao na niske grane, palamuđenje dva četalja i podrška Putinu  Pa nema nikakvih ozbiljnih dešavanja. To što smo mi sebi prepisali imovinu i raskmečali Muslimane je već normalno. Malo zajebavamo Muslimane dok brišu suze a to svakako ne zahtjeva neku ozbiljnu diskusiju. Ovo su dani za opuštanje pred izbornu buru. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hofer je napisao/la: A i ovaj forum je spao na niske grane, palamuđenje dva četalja i podrška Putinu  Pa nema nikakvih ozbiljnih dešavanja. To što smo mi sebi prepisali imovinu i raskmečali Muslimane je već normalno. Malo zajebavamo Muslimane dok brišu suze a to svakako ne zahtjeva neku ozbiljnu diskusiju. Ovo su dani za opuštanje pred izbornu buru.  Ima kako nema. Eno oslobodilo gospodina Vikića. Politićki sud. Uhapsilo nekog ćetnika dok je ćistio zahrđalo oružje. Vidiš kako se svašta dešava. Sve to u BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:38 |
|
|
Al kad se avion preusmeri za Beograd, onda vristite i psujete cerke, zene itd... prava hrabrost momaka u tenama :)
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li bi i kakav razlaz Muslimani prihvatili? Postano: 21 tra 2022, 12:38 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa nema nikakvih ozbiljnih dešavanja. To što smo mi sebi prepisali imovinu i raskmečali Muslimane je već normalno. Malo zajebavamo Muslimane dok brišu suze a to svakako ne zahtjeva neku ozbiljnu diskusiju. Ovo su dani za opuštanje pred izbornu buru.  Ima kako nema. Eno oslobodilo gospodina Vikića. Politićki sud. Uhapsilo nekog ćetnika dok je ćistio zahrđalo oružje. Vidiš kako se svašta dešava. Sve to u BiH. A mi se kao nadali da ćete ga osuditi? Hapsite vi naše, hapsimo mi vaše, sve je to benigno Mujo. Citat: KAKO SE PRAVOSUĐE RS IŽIVLJAVA NAD BOŠNJACIMA: Behudina Husića bez ikakve sudske odluke i dokaza držali u bijeljinskom pritvoruhttps://izdvojeno.ba/kako-se-pravosudje ... -pritvoru/ Sitne provokacije koje ne mjenjaju suštinu i kako god okreneš i obrneš više mi jebemo vas nego vi nas. Jer smo u mogućnosti. Imamo državu a vi nemate ništa. 5 kantona.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|