|
|
Stranica: 3/16.
|
[ 392 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:02 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Zato sto meni ne treba 3 entitet a tebi treba :) Totalno krivo. I vama itekako triba 3. entitet inače ćete vječno živiti u totalnoj vukojebini bez ikakve perspektive. Treći entitet koristi i Bošnjacima poprilično. Bez njega vječno će živiti u državi punoj "opstruiranja onih drugih", političke trgovine, korupcije, u državi bez ikakve budućnosti. Al kako vi više volite zelenilo na karti nego vlastitu budućnost, nema beda. Hrvati se imaju na koga osloniti i s kime surađivati, a imaju i državljanstvo matične države od kojeg mogu imati koristi. Vi imate goli kurac. Tako da i tebi triba Treći. Da ne poviruješ 
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:03 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
KaRudar je napisao/la: Zato sto meni ne treba 3 entitet a tebi treba :)
Nitko tebe neće tjerati u 3.entitet. Ali bogoumi nećeš ni ti mene u Federaciju!!!
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:06 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Totalno krivo. I vama itekako triba 3. entitet inače ćete vječno živiti u totalnoj vukojebini bez ikakve perspektive. Treći entitet koristi i Bošnjacima poprilično. Bez njega vječno će živiti u državi punoj "opstruiranja onih drugih", političke trgovine, korupcije, u državi bez ikakve budućnosti. Al kako vi više volite zelenilo na karti nego vlastitu budućnost, nema beda. Hrvati se imaju na koga osloniti i s kime surađivati, a imaju i državljanstvo matične države od kojeg mogu imati koristi. Vi imate goli kurac. Tako da i tebi triba Treći. Da ne poviruješ  Et sad ispade kad bi mi pristali na treci entitet BiH nebi bila vukojebina teklo bi medi i mlijeko, nebi bilo korupcije bla bla bla.... Et recimo da se tebe i mene licno pita(a ne pita) sta bi ti meni ponudio u zamjenu da ja pristanem na 3 entititet ...ali konkretno Ja sam ovdje nacrtao mapu i rekao da je to princip 3 entieta koji bih ja podrzao i potpisao barem sto se tice teritorijalnog uredjenja.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:10 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Et sad ispade kad bi mi pristali na treci entitet BiH nebi bila vukojebina teklo bi medi i mlijeko, nebi bilo korupcije bla bla bla....
Et recimo da se tebe i mene licno pita(a ne pita) sta bi ti meni ponudio u zamjenu da ja pristanem na 3 entititet ...ali konkretno
Ja sam ovdje nacrtao mapu i rekao da je to princip 3 entieta koji bih ja podrzao i potpisao barem sto se tice teritorijalnog uredjenja.
Smanji malo ribu. 7 većinskih hrvatskih općina (N.Travnik, Busovača, Vitez, Kreševo, Kiseljak, Žepče, Jajce) i pola većinske hrvatske općine Mostar bi ti stavio u bošnjački kanton. Aj probaj malo razumniji prijedlog!
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:13 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Smanji malo ribu. 7 većinskih hrvatskih općina (N.Travnik, Busovača, Vitez, Kreševo, Kiseljak, Žepče, Jajce) i pola većinske hrvatske općine Mostar bi ti stavio u bošnjački kanton. Aj probaj malo razumniji prijedlog!
Nemam kud manje ... znam da je cijena mozda previsoka... al to je tako bar da se mene pita Jer nam zaista u ovom trenutku nije potreban treci entiet... al ako vi insisitrate onda bih vam rekao tu cijenu pa bujrum.. ne znam koliko se vama isplati ... mada ja mislim da ima i boljih rijesenja(spajanje kantona .. ali sam vec pisao o tome) Znaci ti nebi pristao na ovo?
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:29 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Et sad ispade kad bi mi pristali na treci entitet BiH nebi bila vukojebina teklo bi medi i mlijeko, nebi bilo korupcije bla bla bla....
Et recimo da se tebe i mene licno pita(a ne pita) sta bi ti meni ponudio u zamjenu da ja pristanem na 3 entititet ...ali konkretno
Ja sam ovdje nacrtao mapu i rekao da je to princip 3 entieta koji bih ja podrzao i potpisao barem sto se tice teritorijalnog uredjenja.
Bez zadovoljstva sva 3 konstitutivna naroda BiH nema baš nikakvu budućnost. Vječne političke zakulisne igre i trgovine, ucjene i obmane, opstruiranje onih drugih. Ako ti vidiš da se tako more naprid, odlično za tebe. Hrvati su ekonomski jači od vas u BiH, Hrvati imaju državljanstva matične zemlje koja bi uskoro mogla u EU i koja je u NATO-u, imaju od koga biti i pogurnuti i zaštićeni, uz neizostavnu gospodarsku suradnju. A vi? Koga vi imate? Di je vaša budućnost? U crtanju karata i zelenim flomasterima? Od mokrih snova i mitomanije se ne živi 
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:36 |
|
|
KaRudar je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Smanji malo ribu. 7 većinskih hrvatskih općina (N.Travnik, Busovača, Vitez, Kreševo, Kiseljak, Žepče, Jajce) i pola većinske hrvatske općine Mostar bi ti stavio u bošnjački kanton. Aj probaj malo razumniji prijedlog!
Nemam kud manje ... znam da je cijena mozda previsoka... al to je tako bar da se mene pita Jer nam zaista u ovom trenutku nije potreban treci entiet... al ako vi insisitrate onda bih vam rekao tu cijenu pa bujrum.. ne znam koliko se vama isplati ... mada ja mislim da ima i boljih rijesenja(spajanje kantona .. ali sam vec pisao o tome) Znaci ti nebi pristao na ovo? Kao što je vama svetinja Istočni Mostar tako je nama svetinja Srednja Bosna.Kao što je vama klin srednja Bosna tako je nama klin Istočni Mostar. Ja mislim da sam ja u prednosti. Ti meni ne trebaš u 3.entitetu i meni ne pada na pamet te silom gurati u 3.entitet(većinski hrvatski entitet) Dok ti trebaš nas s puškom natjerati u većinski bošnjački entitet.
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:37 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Bez zadovoljstva sva 3 konstitutivna naroda BiH nema baš nikakvu budućnost. Vječne političke zakulisne igre i trgovine, ucjene i obmane, opstruiranje onih drugih. Ako ti vidiš da se tako more naprid, odlično za tebe. Hrvati su ekonomski jači od vas u BiH, Hrvati imaju državljanstva matične zemlje koja bi uskoro mogla u EU i koja je u NATO-u, imaju od koga biti i pogurnuti i zaštićeni, uz neizostavnu gospodarsku suradnju.
A vi? Koga vi imate? Di je vaša budućnost? U crtanju karata i zelenim flomasterima? Od mokrih snova i mitomanije se ne živi  Upravo tako ... mi nemamo nikog... vi imate pasose imate gospodarstvo imate ono imate ono... pa zasto ste onda nezadovoljni..??ne moze se imati SVE
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:40 |
|
|
Skužaj, ali izgubija sam volju za ovu raspravu. Spinaš i trollaš do iznemoglosti.
Crtaj ti karte, relativiziraj stvari i skupa sa svojima jebi Hrvate u mozak, preglasavaj ih i zatiri im osnovna prava zagarantirana Ustavom. Ali ne zaboravi nabaviti traktor.
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:42 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Bez zadovoljstva sva 3 konstitutivna naroda BiH nema baš nikakvu budućnost. Vječne političke zakulisne igre i trgovine, ucjene i obmane, opstruiranje onih drugih. Ako ti vidiš da se tako more naprid, odlično za tebe. Hrvati su ekonomski jači od vas u BiH, Hrvati imaju državljanstva matične zemlje koja bi uskoro mogla u EU i koja je u NATO-u, imaju od koga biti i pogurnuti i zaštićeni, uz neizostavnu gospodarsku suradnju.
A vi? Koga vi imate? Di je vaša budućnost? U crtanju karata i zelenim flomasterima? Od mokrih snova i mitomanije se ne živi  Upravo tako ... mi nemamo nikog... vi imate pasose imate gospodarstvo imate ono imate ono... pa zasto ste onda nezadovoljni..??ne moze se imati SVE Ti si neka dobrica.. Moraš shvatiti da to što neko ima podršku sa strane u politici ne znači da u svojoj zemlji ne mora imati temeljna politička prava. Ja bih volela i da se i vi Bošnjaci ali i Hrvati vratite na svoje i u RS-u, ali država mora drugačije funkcionisati da bi svima bilo bolje.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:43 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Skužaj, ali izgubija sam volju za ovu raspravu. Spinaš i trollaš do iznemoglosti.
Crtaj ti karte, relativiziraj stvari i skupa sa svojima jebi Hrvate u mozak, preglasavaj ih i zatiri im osnovna prava zagarantirana Ustavom. Ali ne zaboravi nabaviti traktor. pa o traktorima se da pricati ... al ne volim tu temu .. nego ti ponudi bosnjacima nesto zauzvrat pa se mozda i sloze sa osnivanjem treceg.. a o tim prijetnjama se suvisno pricati :)
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:51 |
|
|
KaRudar je napisao/la: a o tim prijetnjama se suvisno pricati :) Nisu to pritnje. To nas uči povijest - učiteljica života Hrvate se jebalo u Kraljevini Jugoslaviji. Znamo kako je to završilo. Jebalo ih se u SFRJ. Znamo kako je i to završilo. Nastavi niz...
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:56 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: KaRudar je napisao/la: a o tim prijetnjama se suvisno pricati :) Nisu to pritnje. To nas uči povijest - učiteljica života Hrvate se jebalo u Kraljevini Jugoslaviji. Znamo kako je to završilo. Jebalo ih se u SFRJ. Znamo kako je i to završilo. Nastavi niz... Pa nista nije iskljuceno Ja ti kazem ne moze rijesenje u BiH biti samo Crno-Bijelo tj. za treci i protiv treceg Jer vidis ja sam za treci al pod odredjenim uvjetima Ti si isto za treci al pod odredjenim uvjetima Tebi trebaju moji glasovi da bi ti sproveo Meni ne trebaju tvoji glasovi da bih neso spreoveo Ono sto vama ne ide na ruku je to sto se Hrvati iseljavaju iz BiH jer normalno ljudi idu za boljim zivotom.... Ono sto nama ne ide na ruku je to sto ti govoris o tom nizu koji bas i ne mora da se pokaze tacnim ali i moze... Ja sam ponudio kao Bosnjak ono sto bi meni bilo prihvatljivo ... ponudio sam to tako da niko nikoga ne jebe... al sad sto se tebi ne svidja ... nije do mene
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 03:57 |
|
|
KaRudar je napisao/la: pa o traktorima se da pricati ... al ne volim tu temu .. nego ti ponudi bosnjacima nesto zauzvrat pa se mozda i sloze sa osnivanjem treceg.. a o tim prijetnjama se suvisno pricati :)
Mislim da se nismo razumjeli. Istina je da nemamo još svo j formalizirani entitet, ali nemate ni vi svoj. Ova komedija od FBiH je privremena tvorevina pod međunarodnim protektoratom gdje se ne zna tko pije a tko plaća i gdje nije dobro ni vama ni nama. Tako da na pitanje što vam nudimo mi kontriramo što će te vi nama dati pa da vi živite u pravoj državi a ne lažnoj.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:03 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Ono sto vama ne ide na ruku je to sto se Hrvati iseljavaju iz BiH jer normalno ljudi idu za boljim zivotom....
U nas tko se iselio iselio se. A u vas to tek započinje, evo sad se i vize ukinule. Raja godinama sluša laži kako će FBiH biti cijela vaša. Čeka i gladuje. Kad shvati da od tog nema ništa, otići će.
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:04 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Mislim da se nismo razumjeli. Istina je da nemamo još svo j formalizirani entitet, ali nemate ni vi svoj. Ova komedija od FBiH je privremena tvorevina pod međunarodnim protektoratom gdje se ne zna tko pije a tko plaća i gdje nije dobro ni vama ni nama. Tako da na pitanje što vam nudimo mi kontriramo što će te vi nama dati pa da vi živite u [b]pravoj državi a ne lažnoj. [/b] Ja sam ti ponudio na onoj mapi sta ja nudim
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:05 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Mislim da se nismo razumjeli. Istina je da nemamo još svo j formalizirani entitet, ali nemate ni vi svoj. Ova komedija od FBiH je privremena tvorevina pod međunarodnim protektoratom gdje se ne zna tko pije a tko plaća i gdje nije dobro ni vama ni nama. Tako da na pitanje što vam nudimo mi kontriramo što će te vi nama dati pa da vi živite u pravoj državi a ne lažnoj. KaRudar, ovo ti je odgovor. Ti nemaš ništa. Imaš svašta-nešto ali nemaš ništa. I to svašta nešto nije ekonomski održivo i uskoro će doživiti totalni kolaps. I nakon tog kolapsa Hrvati će biti iznad vas, ekonomski i infrastrukturno. Treći koristi i vama jer ćete imati SVOJ entitet. Sad imate kajganu, a cilj je jaje na oko.
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:05 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: U nas tko se iselio iselio se. A u vas to tek započinje, evo sad se i vize ukinule. Raja godinama sluša laži kako će FBiH biti cijela vaša. Čeka i gladuje. Kad shvati da od tog nema ništa, otići će. Isto kao kad vasi Hrvati ... shvate da od treceg nema nista bez pristanka Bosnjaka Ko se odselio odselio se
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:06 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ti nemaš ništa. Imaš svašta-nešto ali nemaš ništa. I to svašta nešto nije ekonomski održivo i uskoro će doživiti totalni kolaps. I nakon tog kolapsa Hrvati će biti iznad vas, ekonomski i infrastrukturno.
Treći koristi i vama jer ćete imati SVOJ entitet. Sad imate kajganu, a cilj je jaje na oko. Znaci da cekamo?
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:08 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Ono sto vama ne ide na ruku je to sto se Hrvati iseljavaju iz BiH jer normalno ljudi idu za boljim zivotom....
U nas tko se iselio iselio se. A u vas to tek započinje, evo sad se i vize ukinule. Raja godinama sluša laži kako će FBiH biti cijela vaša.Čeka i gladuje. Kad shvati da od tog nema ništa, otići će. Cije lazi? Imenom i prezimenom
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:19 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Isto kao kad vasi Hrvati ... shvate da od treceg nema nista bez pristanka Bosnjaka Ko se odselio odselio se Vi nama nudite da potpadnemo pod većinski bošnjački entitet (FBIH). Mi vama nudimo da imamo ravnopravne entitete i vi i mi. Što misliš tko ovdje ima veći motiv da se bori?
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:23 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Vi nama nudite da potpadnemo pod većinski bošnjački entitet (FBIH). Mi vama nudimo da imamo ravnopravne entitete i vi i mi.
Što misliš tko ovdje ima veći motiv da se bori? Pa i ja nudim da imamo entiete ... Bosnjacki,Srpski i Hrvatski... Ali koliko god se ti i ja virtuelno ne mozemo dogovoriti kako li je tek nasim politickim liderima Dakle ja nisam protivnik 3 entieta... ali sam ti rekao koje su granice tih entiteta ali prije svega sam da se rijese neke druge stvari a to je da Hrvat koji zivi u Bosnjackom entietu ima ista prava kao i Hrvat u Hrvatskom entitetu( misim na obrazovanje i druge stvari vezane za obicnog covjeka) a da entitet sluzi kao kolektivni zastitinik prava jednog naroda... tj. da entitet sluzi i kao izborna jedinica za izbor u drzavne organe
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:29 |
|
|
Ponovit ću pitanje: jesu li Bošnjaci većina na 40+ % teritorija? Jesu li u Dayton donili kontrolu nad 40% teritorija?
Da ili ne...
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:32 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ponovit ću pitanje: jesu li Bošnjaci većina na 40+ % teritorija? Jesu li u Dayton donili kontrolu nad 40% teritorija?
Da ili ne... Bosnjaci su vecina na 40% teritorije federacije mozda i vise
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 04:33 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ponovit ću pitanje: jesu li Bošnjaci većina na 40+ % teritorija? Jesu li u Dayton donili kontrolu nad 40% teritorija?
Da ili ne... Bosnjaci su vecina na 40% teritorije federacije mozda i vise Ja pričam o cjelovitoj BiH, ne Federaciji. Ti si reka da vam pripada entitet od MINIMALNO 40% BiH. A vi NISTE VEĆINA na 40 ili više % teritorija BiH. Dakle, želite na TUĐE!
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|