|
|
Stranica: 12/53.
|
[ 1317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:10 |
|
|
furije je napisao/la: Genuine je napisao/la: Naš odgovor na pokušaje slavljenja regionalne autonomije tzv. RS je jačanja raketnog programa. Zlu ne trebalo. Neki dan su australijski studenti stojarstva bili u pogonima i mogli se uvjeriti u kvalitet naših proizvoda. PRETIS radi u 3 smjene. Poleti raketo bosanska i donesi slobodu našem rodu. haman da i vremeplov imate u harsenalu kad ti je slika od prije 3 godine (a inače nema veze sa glupostima koje si napisao) od "prije neki dan" Kakav jadnik. Zamisli stepen očaja kod ovog Muslimana Đenujina kad kopa po googlu traažeći "nešto"... bilo šta... da parira Srbima danas... i ne nađe ništa nego neku maketu iz 2017. i zaključi "Pa ha dobro je i to saću ja to nijha postaviti, ha leti raketo Bosanska!" Jadni Muslimani.... Glavu gore Mujo sad će 1. mart pa ćete se skupiti oko vatre da ugijete ruke. Vodaaaaa vatraaaa i snijeg kišaaaaaa
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rukavina
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:18 |
|
|
Sve najbolje srpskoj braći preko Drine, držite nam se i budite dostojni čuvari Srpske kao i svih ovih godina. Daće Bog, da nam Drina ne bude međa. Dunav smo pokorili...
_________________ "Босански интелектуалац је оксиморон." — Радован Дамјановић
|
|
Vrh |
|
|
Genuine
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:20 |
|
|
Još čekamo vaše otcjepljenje ušljive srpske pičkice.
Nema od mlataranja čizmama po asfaltu ništa.
Sutra je novi dan i BiH još uvijek postoji, a nama svaki dan novi meci, granate i rakete u proizvodnji.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:21 |
|
|
Nazebli su danas dobro. Haj skupite se sutra i prekosutra. Dan RS zasluzuje da bude barem 3. dana
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:26 |
|
|
Genuine je napisao/la: Još čekamo vaše otcjepljenje ušljive srpske pičkice.
Nema od mlataranja čizmama po asfaltu ništa.
Sutra je novi dan i BiH još uvijek postoji, a nama svaki dan novi meci, granate i rakete u proizvodnji. Mujice, kaj si tako neurozan? Dajmo se kontrolirat, bum mu pićku zdrapal.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:26 |
|
|
Genuine je napisao/la: Sutra je novi dan i BiH još uvijek postoji. Tako smo se i mi do 2006. tješili. "Sutra je novi dan a RS još uvijek postoji. Bože pomozi da doživi prekosutra." Vidiš Mujo kako dođe vrijeme pa se okrene. Nekad je RS bila upitna a danas je BiH upitna. Sa razlikom što je BiH i tad i danas bila *** koja je zavisila od MZ a RS nikad. Mi smo država!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: furije je napisao/la: Kakav jadnik. Zamisli stepen očaja kod ovog Muslimana Đenujina kad kopa po googlu traažeći "nešto"... bilo šta... da parira Srbima danas... i ne nađe ništa nego neku maketu iz 2017. i zaključi "Pa ha dobro je i to saću ja to nijha postaviti, ha leti raketo Bosanska!" Jadni Muslimani.... Glavu gore Mujo sad će 1. mart pa ćete se skupiti oko vatre da ugijete ruke. Vodaaaaa vatraaaa i snijeg kišaaaaaa Mene čudi da vam je uopšte palo napamet da su oni sposobni da naprave raketu. Srećan Rođendan braćo. Valjda ćemo uskoro da ga i mi upišemo u jedan od državnih praznika, samo onda neće moći da se zove Dan RS, nego dan ujedinjenja ili tako nešto.
|
|
Vrh |
|
|
Urpanus
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 20:53 |
|
|
Prvo sto mi pade na pamet kad vidje ovu raketlu je ono trckaranje hezbolaha kad uprte na ramene pa kao prijete Americi i Izraelu... Sad da sam neki DB/KOS napujdo bi bradonje da u Sarajevu pale americke zastave i nose alajtolahove slike
|
|
Vrh |
|
|
Genuine
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 22:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Genuine je napisao/la: Sutra je novi dan i BiH još uvijek postoji. Tako smo se i mi do 2006. tješili. "Sutra je novi dan a RS još uvijek postoji. Bože pomozi da doživi prekosutra." Vidiš Mujo kako dođe vrijeme pa se okrene. Nekad je RS bila upitna a danas je BiH upitna. Sa razlikom što je BiH i tad i danas bila *** koja je zavisila od MZ a RS nikad. Mi smo država! Vi ste k.u.r.č.i.n.a koja će raspasti u milijun paramparčadi kad pređe crvenu liniju. Bez nas i bez našeg pristanka vi niste ništa.
|
|
Vrh |
|
|
chubura
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 22:44 |
|
|
Genuine je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Tako smo se i mi do 2006. tješili. "Sutra je novi dan a RS još uvijek postoji. Bože pomozi da doživi prekosutra." Vidiš Mujo kako dođe vrijeme pa se okrene. Nekad je RS bila upitna a danas je BiH upitna. Sa razlikom što je BiH i tad i danas bila *** koja je zavisila od MZ a RS nikad. Mi smo država!
Vi ste k.u.r.č.i.n.a koja će raspasti u milijun paramparčadi kad pređe crvenu liniju. Bez nas i bez našeg pristanka vi niste ništa. Bosnjacki obraz ko pasja guzica Tri dana vasi lideri kmece Incku da on uradi ono za sta vi niste sposobni.Koje su vase crvene linije?Nemate nijednu.Evo slavili smo danas i???Bio patrijarh,Vulin,Ana Brnabic, popisali smo vam se u lice i sta???Pre 3 dana u Bratuncu i Srebrenici smo vam pokazali ko ste,sta ste i koliko se pitate u RS i sta? Zar nije bolje da se na danasnji dan zajedno veselimo? Da se setite vere pradedovske,da skinete ikone sa tavana,da se pokajete,mnogo bi vam bilo i pametnije i korisnije iako vam je i za to kasno sad,a mozda nekima i nije
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 23:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10021 Lokacija: Banja Luka
|
28 godina...ide vrjeme... Dovoljno je pogledati nacionalni položaj Srba u Hrvatskoj , Makedoniji , Crnoj Gori , Federaciji Bosne i Hercegovine ..pa shvatiti , koliko nam Srpska znači . U njoj se osjećam nacionalno komotnije nego i u samoj Srbiji . Naravno , nije to sve u životu , ali je puno . Volio bih , da su i ove godine bili predstavnici Hrvata iz ove mučenice BiH ..ali , koga nema , bez njega se može .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 23:17 |
|
|
Genuine je napisao/la: Sutra je novi dan i BiH još uvijek postoji. Postoji , ali nekako je mnogo iscrpljena i slabunjava .Koliko takva može poživjeti, ostaje da se vidi . Ne žurimo nigdje .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 09 sij 2020, 23:18 |
|
|
[/quote] Genuine...Vi ste k.u.r.č.i.n.a koja će raspasti u milijun paramparčadi kad pređe crvenu liniju. Bez nas i bez našeg pristanka vi niste ništa.[/quote] Milijun !? Rjetkost je čuti Muslimana da tako naziva milion.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 00:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Genuine idiot.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 00:26 |
|
|
Genuine je napisao/la: Vidite Srbi ovu plavu pletenicu djevojčice Naide Hodžić od 8 godina iz Zaklopača kod Vlasenice. Nije vam bilo dosta da ste je priklali. Razbacivali ste joj tijelo po masovnim grobnicama, ali je ipak našla smiraj blizu svoje kuće. Zar mislite da se mi vas bojimo ? Zar mislite da nismo spremni da vratimo milo za drago. Popišam vam se tzv. RS - kad krenemo - bit ćete zgaženi. Kunemo se plavim pletenicama. Svaki zločin treba osuditi, ali ne možemo suditi cjelu RS i Srbe po tome. Tako bi nekako vi opravdali svoja klanja djece u suprotnom bi i vaših 24% mogli nazvati genocidnom tvorevinom. U Srebrenici su zabilježena klanja i silovanja srpske djece. U Rami ste zaklali djevojčicu i dječaka od 5-6 godina, ima video na YT.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 00:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 00:43 |
|
|
Ko o čemu Mujo o ženama i djeci. Kad negdje pobjede alahuegber gazije, sila nebeska, branioci Bosne! A kad dobiju po pički kriju se iza žena i djece. Krajnje morbidno. Malo im što su patetični pa prelaze na morbidnost. Bolest.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 01:04 |
|
|
bobanovski je napisao/la: https://poskok.info/jos-jedna-prica-o-selektivnoj-pravdi-osmero-bh-djece-ubijeno-u-igri-patrioti-jos-nisu-pronadeni/
ovo kad spominju djecu Strašno . Djece mi je najžalije . Naravno , sve . Slika na kraju teksta je prekrasna . Pilad mala...Nek su živi i zdravi
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 01:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
KristijanBL
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 13:18 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 18:55 Postovi: 234 Lokacija: Banja Luka
|
Marten je napisao/la: Jel bio Čović? Nije. I upisano je u biljeznicu po ko zna koji put da su Hrvati "chicken" i "lukavi Latini" koji nemaju muda vec gledaju samo kako da se okoriste u bilo kojoj situaciji/ u BiH postoji samo trenutno poklapanje interesa izmedju nas i Skutora koje korespondira sa velicinom muslimanske neracionalnosti.
_________________ Venac besmrtne slave srpska ti vila plete, nad tvojim grobom, Vojo, komitske plaču čete.
Voja Tankosić 1880-1915
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 14:05 |
|
|
KristijanBL je napisao/la: Marten je napisao/la: Jel bio Čović? Nije. I upisano je u biljeznicu po ko zna koji put da su Hrvati "chicken" i "lukavi Latini" koji nemaju muda vec gledaju samo kako da se okoriste u bilo kojoj situaciji/ u BiH postoji samo trenutno poklapanje interesa izmedju nas i Skutora koje korespondira sa velicinom muslimanske neracionalnosti. Čović je bio jednom a vi niste ispostovali pa stigli na dan HB.Lopta je na vasem terenu...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
KristijanBL
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske 2018. Postano: 10 sij 2020, 14:51 |
|
|
Diablo je napisao/la: KristijanBL je napisao/la: Nije.
I upisano je u biljeznicu po ko zna koji put da su Hrvati "chicken" i "lukavi Latini" koji nemaju muda vec gledaju samo kako da se okoriste u bilo kojoj situaciji/ u BiH postoji samo trenutno poklapanje interesa izmedju nas i Skutora koje korespondira sa velicinom muslimanske neracionalnosti.
Čović je bio jednom a vi niste ispostovali pa stigli na dan HB.Lopta je na vasem terenu... Pa kad je to, ja ni ne znam.... kad ste "too chicken" da to slavite kako Bog zapovijeda, nego ko nekim salama, kulturnim centrima i knjizevnim vecerima. Evo da izvedete oklopna vozila na ulice Mostara, ja bih prvi dosao to da vidim, ako nista barem turisticki da vidim to cudo.
_________________ Venac besmrtne slave srpska ti vila plete, nad tvojim grobom, Vojo, komitske plaču čete.
Voja Tankosić 1880-1915
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 10 sij 2020, 14:55 |
|
|
vidjeli smo 90-ih ko je chicken. Aj sad četalju razguli s foruma, nisi zanimljiv
Ne znam zašto uopće moderacija dozvoljava ovakvo debilno lupetanje po forumu, samo srozava kvalitetu bezveze....
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 10 sij 2020, 14:57 |
|
|
carles je napisao/la: vidjeli smo 90-ih ko je chicken. Aj sad četalju razguli s foruma, nisi zanimljiv
Ne znam zašto uopće moderacija dozvoljava ovakvo debilno lupetanje po forumu, samo srozava kvalitetu bezveze.... Nit smo kao oni, da vadimo oružje u miru a bacamo ga u ratu
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
KristijanBL
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 10 sij 2020, 15:05 |
|
|
carles je napisao/la: vidjeli smo 90-ih ko je chicken. Aj sad četalju razguli s foruma, nisi zanimljiv
Pa znas kako, nama dugorocno i odgovara da vi Hrvati zivite u ova dva mita o 90-tim: 1) da su se sukobili komplet hrvatski i srpski narod 2) da ste vi pobijedili u Krajini samo zato sto ste bili jaci i spretniji Jer sve dok ziviti u ovom mitu, na duze staze necete se pripremati za trenutak kad se zaista sukobe komplet srpski i hrvatski narod, i kad faktori pobjede budu samo nasa snaga i vjestina.
Voja Tankosić 1880-1915
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|