|
|
Stranica: 15/53.
|
[ 1317 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 10:49 |
|
|
Zgodna prilika da SIPA ulovi kojeg četnika. Pravo tu u Lukavici ide ekspres u pritvor 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 12:33 |
|
|
|
Nije provokacija. Zanima me zašto nisu istaknute američke zastave? S obzirom kako je Amerika svojim diplomatskim pritiscima zaustavila ofenzivu hrvatskih snaga i na taj način spasila RS od možebitnog raspada odnosno od gubitka velikoga teritorija (ovdje prvenstveno mislim na "zapadni dio" RS-a), a prije za vrijeme i nakon toga je bila glavni staratelj podjele 51% - 49%. S ovakvom odlukom posebno s današnjeg gledišta Srbi su de facto pobjednici rata u BiH dok su Hrvati najveći gubitnici rata u BiH (ako je potrebno mogu objasniti zašto sam iznio ovakvu konstataciju). Nastavno na ovo RS je u ovakvim entitetskim granicama zapravo čedo američke politike. Smatram kako je bezobrazno što nisu istaknuti simboli zemlje koja je uvelike utjecala stvaranju subjekta koji se 9.1. slavi širom BiH.
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 12:36 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Zato što mi nismo lažni narodi s lažnom verom. Zato što nismo derivati . Amerikančenje ide uz lažne narode tj derivate Srba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 12:50 |
|
|
storarare je napisao/la: Zato što mi nismo lažni narodi s lažnom verom. Zato što nismo derivati . Amerikančenje ide uz lažne narode tj derivate Srba . Zanimljivo kako druge narode prozivaš za "amerikančenje", a na sva zvona slavite subjekt kojem je Amerika bila kum na krštenju. Budite dosljedni pa odje..ite ovakvu političku situaciju u BiH (gdje na 49% teritorija imate kontrolu) koju je američka kuhinja skuhala. Da ne bi bilo zabune na vašem mjestu odnosno da moj narod u BiH ima ono što vi imate u BiH ja bih još više slavio takav praznik. Hebiga zato (kako vi tvrdite) što je nama Amerika bila saveznik u BiH moramo se radovati mrvicama sa Šmitovoga stola dok je vama vaš vekovni neprijatelj Amerika de facto osigurala prevlast na pola teritorija BiH.
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 12:59 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Nije provokacija. Zanima me zašto nisu istaknute američke zastave? S obzirom kako je Amerika svojim diplomatskim pritiscima zaustavila ofenzivu hrvatskih snaga i na taj način spasila RS od možebitnog raspada odnosno od gubitka velikoga teritorija (ovdje prvenstveno mislim na "zapadni dio" RS-a), a prije za vrijeme i nakon toga je bila glavni staratelj podjele 51% - 49%. S ovakvom odlukom posebno s današnjeg gledišta Srbi su de facto pobjednici rata u BiH dok su Hrvati najveći gubitnici rata u BiH (ako je potrebno mogu objasniti zašto sam iznio ovakvu konstataciju). Nastavno na ovo RS je u ovakvim entitetskim granicama zapravo čedo američke politike. Smatram kako je bezobrazno što nisu istaknuti simboli zemlje koja je uvelike utjecala stvaranju subjekta koji se 9.1. slavi širom BiH. Uz to je Amerika i dovela Mileta na vlast u RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 13:57 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Zgodna prilika da SIPA ulovi kojeg četnika. Pravo tu u Lukavici ide ekspres u pritvor  Braćo i sestre . Etatisti , unitaristi , velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu kakvu nežemimo i nećemo . Tuđe nećemo svoje nedamo sami smo gospodari i tvori svoje socijaldemokratije i svoje budućnostii. Pod rukovodstvom gospodina Dodika i Saveza Nezavisnih Socijaldemokrata gradićemo naše društvo .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:03 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zgodna prilika da SIPA ulovi kojeg četnika. Pravo tu u Lukavici ide ekspres u pritvor  Braćo i sestre . Etatisti , unitaristi , velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu kakvu nežemimo i nećemo . Tuđe nećemo svoje nedamo sami smo gospodari i tvori svoje socijaldemokratije i svoje budućnostii. Pod rukovodstvom gospodina Dodika i Saveza Nezavisnih Socijaldemokrata gradićemo naše društvo . Može. Samo da počistimo sve četnike. Zločinci neće da može. Kako je krenulo, ostaće vas u RS za pod krušku dok se to pročisti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:05 |
|
|
|
A vas u Srpskoj neće biti ni za pod maslačak .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:07 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Braćo i sestre . Etatisti , unitaristi , velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu kakvu nežemimo i nećemo . Tuđe nećemo svoje nedamo sami smo gospodari i tvori svoje socijaldemokratije i svoje budućnostii. Pod rukovodstvom gospodina Dodika i Saveza Nezavisnih Socijaldemokrata gradićemo naše društvo . Može. Samo da počistimo sve četnike. Zločinci neće da može. Kako je krenulo, ostaće vas u RS za pod krušku dok se to pročisti. Misliš da vam hameri počiste SRPSKU . Tebi su svi Ćetnici koji ne šene za vma tj svi koji nemaju halal sertifikat .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:12 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Može. Samo da počistimo sve četnike. Zločinci neće da može. Kako je krenulo, ostaće vas u RS za pod krušku dok se to pročisti. Misliš da vam hameri počiste SRPSKU . Tebi su svi Ćetnici koji ne šene za vma tj svi koji nemaju halal sertifikat . Pa ti Ameri su ti i donijeli DMS koji garantuje RS. Ustoličili baju. Tišina tamo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:12 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Nije provokacija. Zanima me zašto nisu istaknute američke zastave? S obzirom kako je Amerika svojim diplomatskim pritiscima zaustavila ofenzivu hrvatskih snaga i na taj način spasila RS od možebitnog raspada odnosno od gubitka velikoga teritorija (ovdje prvenstveno mislim na "zapadni dio" RS-a), a prije za vrijeme i nakon toga je bila glavni staratelj podjele 51% - 49%. S ovakvom odlukom posebno s današnjeg gledišta Srbi su de facto pobjednici rata u BiH dok su Hrvati najveći gubitnici rata u BiH (ako je potrebno mogu objasniti zašto sam iznio ovakvu konstataciju). Nastavno na ovo RS je u ovakvim entitetskim granicama zapravo čedo američke politike. Smatram kako je bezobrazno što nisu istaknuti simboli zemlje koja je uvelike utjecala stvaranju subjekta koji se 9.1. slavi širom BiH. Da nije bilo te Amerike i jos nekih cije zastave Srbi ne vole, BiH i jos neke teritorije bi danas bile deo Srbije. Tako da neka ih nose neki drugi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:14 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Misliš da vam hameri počiste SRPSKU . Tebi su svi Ćetnici koji ne šene za vma tj svi koji nemaju halal sertifikat . Pa ti Ameri su ti i donijeli DMS koji garantuje RS. Ustoličili baju. Tišina tamo! Lojavko idi u džamiju pa utišavaj .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:15 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: storarare je napisao/la: Zato što mi nismo lažni narodi s lažnom verom. Zato što nismo derivati . Amerikančenje ide uz lažne narode tj derivate Srba . Zanimljivo kako druge narode prozivaš za "amerikančenje", a na sva zvona slavite subjekt kojem je Amerika bila kum na krštenju. Budite dosljedni pa odje..ite ovakvu političku situaciju u BiH (gdje na 49% teritorija imate kontrolu) koju je američka kuhinja skuhala. Da ne bi bilo zabune na vašem mjestu odnosno da moj narod u BiH ima ono što vi imate u BiH ja bih još više slavio takav praznik. Hebiga zato (kako vi tvrdite) što je nama Amerika bila saveznik u BiH moramo se radovati mrvicama sa Šmitovoga stola dok je vama vaš vekovni neprijatelj Amerika de facto osigurala prevlast na pola teritorija BiH. A mi Srbi male Juce , pa ne znamo da su vas "naša braća" Ameri obučavali .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:17 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa ti Ameri su ti i donijeli DMS koji garantuje RS. Ustoličili baju. Tišina tamo! Lojavko idi u džamiju pa utišavaj . Kme?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:20 |
|
|
Ovo je poklon od tih kumova 1995. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:21 |
|
|
Kumovi kazu da nas bombarduju zbog nekakvog Sarajeva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:29 |
|
|
|
Taman da se postavi granica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:34 |
|
|
|
Eto vam prilike da se otcjepite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:35 |
|
|
|
Nije loša ideja da ih se malo protrese, sigurno će svraćati u Sarajevo na kaficu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:36 |
|
|
|
Pićke su ako ovo prođe federalnom Sarajvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:37 |
|
|
|
Da li muslimani traže granicu samo sa ćetnicima ili žele odmah riješiti i pitanje granice sa uzepeovcima?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:39 |
|
|
NSOS je napisao/la: Kumovi kazu da nas bombarduju zbog nekakvog Sarajeva.  Znaci da ju vam batinu jer se barbarski ponašate kontra Muslimana, ali vam onda daju mrkvu spašavajući vas od Hrvata. Stvar je perspektive iz kojega kuta gledaš. Moji postovi su prvenstveno napisani zbog narativa kojega ovdje provlači dobar dio forumaša kako su jadni Srbi uvijek (napominjem uvijek) bili sami kontra Amerike dok su zločesti i prefrigrani Hrvati imali plebiscitarnu podršku Amerike za svoje interese. Kada se malo bolje prouči takva situacija shvati se kako ipak nije bilo tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:39 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Da li muslimani traže granicu samo sa ćetnicima ili žele odmah riješiti i pitanje granice sa uzepeovcima? Neka, ne gurajte se. Ovo je dan ćetnika. Ne otimajte im slavu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 04 sij 2023, 14:40 |
|
|
|
Smit i EUFOR da reaguju na ovu najavu barikada. Ne sme se ugrozavati skloboda kretanja i praviti podela na nacionalne torove. Treba svi gradjani zajedno da se okupe i u miru proslave 9. januar.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|