Bilo bi interesantno saznati tko je naručitelj ovog cirkusa. Teško mi je povjerovati da je ovaj dvojac djelovao na svoju ruku. Ne vidim nigdje vezu između ovog poturice i Ahmića.
Ispao iz INGO laboratorija i Soroševog okota dilejm regiona. Šef je neke NGO u Sarajevu koja se financira godišnje sa 250 000 USD (1,37 milijuna kuna) od donacija stranih ambasada i USA NGO organizacija. Milsim da ih je zaposleno 5 po multietničkom principu u toj NGO i dijele lijepih 250 000 USD godišnje, pa se očito itekako isplati izvoditi ovakve performace.
Citat:
State level non profit foundation, 5 full time and 10 part time staff, aprox 250 000 USD, Open Society Foundation, USAID, Swiss SDC, IBP (International Budget Partnership), NED...
Vjerojatno su za ovakve posebne projekte "pomirenje i suočavanja sprošlošću" plaćeni posebno, kao bonus ! Zato i na takve evente ide šef organizacije glavom i bradom, da podeblja kućni budžet za ljetovanje...
On kaže otprilike "reagirao sam tamo potpuno emotivno i neplanirano" a već u sljedećoj rečenici kaže "išli smo tamo planirano demonstrirati".
kvalitetno financirana budala za više zadataka
Bio i organizator JMBG prosvjeda i "plenuma građana"...jasno je odakle vjetar puše i u kom smjeru nosi !
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
hr1u00 je napisao/la:
Kamov je napisao/la:
Bilo bi interesantno saznati tko je naručitelj ovog cirkusa. Teško mi je povjerovati da je ovaj dvojac djelovao na svoju ruku. Ne vidim nigdje vezu između ovog poturice i Ahmića.
Ispao iz INGO laboratorija i Soroševog okota dilejm regiona. Šef je neke NGO u Sarajevu koja se financira godišnje sa 250 000 USD (1,37 milijuna kuna) od donacija stranih ambasada i USA NGO organizacija. Milsim da ih je zaposleno 5 po multietničkom principu u toj NGO i dijele lijepih 250 000 USD godišnje, pa se očito itekako isplati izvoditi ovakve performace.
Citat:
State level non profit foundation, 5 full time and 10 part time staff, aprox 250 000 USD, Open Society Foundation, USAID, Swiss SDC, IBP (International Budget Partnership), NED...
Vjerojatno su za ovakve posebne projekte "pomirenje i suočavanja sprošlošću" plaćeni posebno, kao bonus ! Zato i na takve evente ide šef organizacije glavom i bradom, da podeblja kućni budžet .
On kaže otprilike "reagirao sam tamo potpuno emotivno i neplanirano" a već u sljedećoj rečenici kaže "išli smo tamo planirano demonstrirati".
Bio i organizator JMBG prosvjeda i "plenuma građana"...jasno je odakle vjetar puše i u kom smjeru nosi !
A evo danas čitam kako taj USAID će čak milijardu i pol € dodijelit kao pomoć štetama od poplava. Kao trebalo bi to ići u vidu povoljnih kredita gospodarstvu ali sve mi se meščini da će završit u ovakve svrhe i za ovakve ljige. Tek će bit ljigoslava ovog tipa.
Ja već dulje vrijeme imam dojam, a i komunikacijom s Bošnjacima na ovom forumu, kako oni uopće nisu glavni problem Hrvatima. Kao da shvaćaju da je rat gotov i da se ide dalje, a da je to dalje preko nas, ali ova NVO govna kure, oni od toga žive, od trgovine patnjom i jadom, patetikom.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Vjerojatno su za ovakve posebne projekte "pomirenje i suočavanja sprošlošću" plaćeni posebno, kao bonus ! Zato i na takve evente ide šef organizacije glavom i bradom, da podeblja kućni budžet .
A evo danas čitam kako taj USAID će čak milijardu i pol € dodijelit kao pomoć štetama od poplava. Kao trebalo bi to ići u vidu povoljnih kredita gospodarstvu ali sve mi se meščini da će završit u ovakve svrhe i za ovakve ljige.
Ja već dulje vrijeme imam dojam, a i komunikacijom s Bošnjacima na ovom forumu, kako oni uopće nisu glavni problem Hrvatima. Kao da shvaćaju da je rat gotov i da se ide dalje, a da je to dalje preko nas, ali ova NVO govna kure, oni od toga žive, od trgovine patnjom i jadom, patetikom.
Na političkom nivou je bošnjačka politička elita problem jer muti vodi da se nikad ne otvori pitanje njihovih poteza u ratu u BiH, odnosno friziraju svoju ulogu "žrtve" a za to im treba naravno neprijetelj - hrvati ! (Srbija je abolirana za BiH a Alija im je još 1993 potpisao izdvajanje i priznanje RS i uvijek su im srbi bili bliži kao i ofocirski kadar ABiH koji je izašao iz najboljih škola KOS-a i JNA u ratu u RH 1991-1992 ) Na parapolitičko-medijskom nivo parazitira ovakav incestuozni perpetum mobile sastavljen od mreže NGO-a koje produciraju probleme kako bi dobile više donacija za borbu s tim problemima !
To je jedna sinergija između malog Alije , građanskih multietničara i lokalnih podružnica stranih NGO-a !
Zašto se u Sarajevu klanjaju ratnom zločnicu a prstom pokazuju na druge?
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
novem je napisao/la:
Zašto se u Sarajevu klanjaju ratnom zločnicu a prstom pokazuju na druge?
Ma u tom i jest problem, ne pokazuju. Pokazuje neki Zoran Ivančić ili Boris Dežulović, koji samo nominalno imaju vezu sa Sarajevom (€ je veza), koje plaćaju ko zna koje organizacije, evo naveo je kolega iznad. To nema veze puno s bošnjaštvom. To su cijele ugnojene kraste izrasle na ranama svih nas.
Pa Kordić nije osuđen po zapovjednoj odgovornosti - zapovijedna odgovornost nema veze sa Kordićem !
On je osuđen kao izravni nalogodavac, uglavnom temeljem jednog svjedočenja iz druge ruke.
Ajmo nazvat' stvari pravim imenom.
Optužen je na temelju Šantićeve laži koji je tvrdio da mu je Paško Ljubičić rekao da je Kordić nakon Blaškića organizirao sastanak na kojem je Pašku naredio koljačinu.
To što je Paško, koji je tada bio u Haagu, tvrdio suprotno nije sudu značilo ništa budući da nije ni pozvan za svjedoka. A i ono zgodno Nobilovo pismo Šantiću je očito nevažno.
On je osuđen kao izravni nalogodavac, uglavnom temeljem jednog svjedočenja iz druge ruke.
Ajmo nazvat' stvari pravim imenom.
Optužen je na temelju Šantićeve laži koji je tvrdio da mu je Paško Ljubičić rekao da je Kordić nakon Blaškića organizirao sastanak na kojem je Pašku naredio koljačinu.
To što je Paško, koji je tada bio u Haagu, tvrdio suprotno nije sudu značilo ništa budući da nije ni pozvan za svjedoka. A i ono zgodno Nobilovo pismo Šantiću je očito nevažno.
Savršeno rečeno. Još bih samo dodao dokument MUP RH u kojem se skrivalo da je izvor informacija sam Nobilo, te je takav lažni dokument opran preko ureda za suradnju sa ICTY račanove Vlade RH koji je vodio Orsat Miljenić, na način da je izbačen dio izvještaja koji otkriva da je izvor Nobilo. Dokument je "potvrđivao" postojanje svjedoka AT koji će svjedočiti o "smrtonosnom" tajnom sastanku na kojem je Kordić naredio Ahmiće ! Naknadno se saznalo da je taj dokument lažiran odnosno da izvor informacija nije istraga MUP-a već sam Nobilo te pokrenuta revizija Blaškićevog slučaja !
Ovako je ajatolah Cerić govorio o ratnom zločincu gen. Rasimu Deliću na njegovoj sahrani:
“Svi koji su došli da isprate šehida (zaslužnog ratnika za Allaha) zasigurno osjećaju dug prema tom čovjeku čija smrt svjedoči o tome da pripadamo jedni drugima i da ničija zasluga za opće dobro neće biti poništena. Danas smo ovdje na đenazi (pogrebu)..da znamo praviti razliku između istine i laži, da znamo razlikovati između ljubavi i mržnje, da znamo razlikovati između pravde i zuluma."
Slijedi SBB BiH
Savez za bolju budućnost (SBB) BiH, izdao je priopćenje koje su aferile sve moguće muslimanske političke stranke, vlast, udruge kao i muslimanska intelektualna, vjerska i vojna elita. “Najžalosnije je što su generalovo zdravlje svjesno uništili domaći izdajnici, što se vidjelo iz izvještaja pojedinih medija ovih dana. Dokazane patriote, psihološkim, političkim i sudskim iscrpljivanjem, svjesno se guraju u smrt.” tvrdi, ni manje ni više nego baš, Savez za bolju budućnost multi-kulti BiH (???!!!) i to naričući nad muslimanskim ratnim zločincima!!! MašAllah
Čudno?! Kad su u pitanju zločinački mdžahedini , ili šehidi, tad se muslimanskobošnjačko ljudstvo (za demokraciju) ne uspravlja na stražnje noge niti prosvjeduju..........
Pa Kordić nije osuđen po zapovjednoj odgovornosti - zapovijedna odgovornost nema veze sa Kordićem !
Da. On kao civil-političar nije imao nikakvu mogućnost da vojsci zapovjedi zločin ili da provede istragu nad vojskom zbog zločina. Tako kaže presuda.
zato je trebalo izmisliti "dvostruku liniju zapovijedanja" i "tajni" sastanak !
Da ne spominjem da se kao "vjerodostojni" svjedok Tužiteljstva pojavljuje notorni zločinac Đemo Merdan koji izdaje onu famoznu naredbu da se na katolički blagan "pobije sve što se miče". -
Đemo Merdan pod kojim se dogodio pokolj u Križančevu selu i koji nije UNPROFOR-u danima dopuštao ulaza u selo.
Kordić im je došao kao naručen da zamagle njihovo tradicionalno ubijanje hrvatskih povratnika u srednju Bosnu, tako će i ove godine zataškati još nekoliko ubojstava koja se očito događaju planski da se Hrvate napokon etnički očisti iz Bosne.
hr1u00 je napisao/la:
Da ne spominjem da se kao "vjerodostojni" svjedok Tužiteljstva pojavljuje notorni zločinac Đemo Merdan koji izdaje onu famoznu naredbu da se na katolički blagan "pobije sve što se miče". -
Forumaš Panteri tvrdi da je HVO htio napast Ž. polje. Zanimljivo, u ovom dokumentu baš piše nešto suprotno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Kordić im je došao kao naručen da zamagle njihovo tradicionalno ubijanje hrvatskih povratnika u srednju Bosnu, tako će i ove godine zataškati još nekoliko ubojstava koja se očito događaju planski da se Hrvate napokon etnički očisti iz Bosne.
Zataškati gdje ? U Sarajevu ? Ne treba im puno truda za to. Van Trokutistana neće zataškati jer nije moguće.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.