|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 286 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
limpus
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 21:58 |
|
|
doc je napisao/la: Novi ministar vanjskih poslova. ...i nakon toga premijer.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:08 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
limpus je napisao/la: doc je napisao/la: Novi ministar vanjskih poslova. ...i nakon toga premijer. Nemojte žuriti djeco ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:10 |
|
|
Ili Zadra zaboraviti uz put. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:13 |
|
|
doc je napisao/la: Ili Zadra zaboraviti uz put. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Stier i ja nismo generacija štoviše daleko smo tako da ne vidim kako bi to bio razlog ovoga što sam malo prije napisao. Radi se o volji dotičnog, a s obzirom na volju zasad prekrižite mjesto premijera. MVP li-la ali mislim da bi ipak pristao.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limpus
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:15 |
|
|
O jeboga Zadro nisam ni mislio da će SADA postati premijer.
Ja se nadam da će on to postati u budućnosti, za cca. 10 godina.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:17 |
|
|
Referiram se na tvoje polutajne ambicije konačnog preuzimanja svijeta. Pa na šta bi on pristao? Bilo bi sjajno da dobijemo takvog MVP-a.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:18 |
|
|
limpus je napisao/la: O jeboga Zadro nisam ni mislio da će SADA postati premijer.
Ja se nadam da će on to postati u budućnosti, za cca. 10 godina. O tom po tom. Ne treba žuriti neka se razvija kao kadar. Ali osobno sumnjam da će njegova specijalizacija ići u smislu da bude vezivno tkivo. Kako god bilo dobro će doći i novi Janko Vranyczany.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:18 |
|
|
doc je napisao/la: Referiram se na tvoje polutajne ambicije konačnog preuzimanja svijeta. Pa na šta bi on pristao? Bilo bi sjajno da dobijemo takvog MVP-a. Pristao bi na još jedan turnus u EU parlamentu ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 21 sij 2014, 22:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25930 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zadar1993 je napisao/la: doc je napisao/la: Referiram se na tvoje polutajne ambicije konačnog preuzimanja svijeta. Pa na šta bi on pristao? Bilo bi sjajno da dobijemo takvog MVP-a. Pristao bi na još jedan turnus u EU parlamentu ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) . Pipl mast trast as!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 00:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Oslobodjenje.ba Citat: KOLUMNE
Twitersko raspakivanje BiH
20.01.2014. | PIŠE: Vildana SELIMBEGOVIĆ
Krasan tekst, baš sam uživao. Hrvati ovo, Hrvati ono, Hrvati vaki, naki, bilo koji, svi isti. Teta Pusić, samo nastavi. I D.S. naravno... Bošnje su totalno izluđeni svojim medijima, viri opasnost iza svake travke. Isto kao da bi se planet raspao kad bi se BiH raspala, ili kad bi nastao Treći, ili kad bi se Hrvate institucionalno zaštitilo. Svejedno moraš poreze plaćat, imaš policiju koja lupa po bubrezima, i liječnike kojima nosiš pršut.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 00:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
ZlatkoZG je napisao/la: Možda Bošnje trebaju konačno shvatit da je Dayton NAJVIŠE što mogu dobit i da su Federaciju trebali prihvatiti kao trajnu kategoriju umjesto nekakvo prijelazno rješenje. Zlatko, crni Z. nije F. najviše što mogu dobit. Najviše je pola F.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 01:05 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Možda Bošnje trebaju konačno shvatit da je Dayton NAJVIŠE što mogu dobit i da su Federaciju trebali prihvatiti kao trajnu kategoriju umjesto nekakvo prijelazno rješenje. Zlatko, crni Z. nije F. najviše što mogu dobit. Najviše je pola F. Pročitaj s razumijevanjem šta sam napisao ![wink :wink](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wink.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 01:12 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
max soldo
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 01:15 |
|
|
novem je napisao/la: Odlicno, hvala. Svima sam rekao da ce nam biti bolje sa Hrvatskom u EU.
_________________ Salo - Chic Nihilism
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 02:03 |
|
|
Stier je lisen svih ovih kvazi rukavica kojima se ''dice'' Puschicka, i cila ta plejada. Stier. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif)
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 07:30 |
|
|
Mister Pikula. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 09:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77603 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lol
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC1
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 10:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Broj smajlića na Klix forumu porastao za 10 x, proporcionalno kako im veća muka. Digla se i tema o pelješkom mostu. Nove teorije se razrađuju, braćo Brote nije još sve izgubljeno. Još uvijem možemo srušti RS i od Hrvata napraviti nacionalnu manjinu. Koje prljave i nakaradne Arapčine. PLATIO BIH DA BUDEM GLUP KO TI SAMO NA JEDAN DAN DA ODMORIM MOZAK. KO JE REKAO DA MI UOPSTE TOLIKO ZELIMO DA UĐEMO U EU, NAPRAVI ANKETU PA ĆEŠ VIDJETI. aLI TEBI JE ONO ŠTO JE DRUGIMA U GUZICI TEBI JE U GLAVI PA TI TO NE KONTAŠ.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 10:21 |
|
|
BBC1 je napisao/la: BBC je napisao/la: Broj smajlića na Klix forumu porastao za 10 x, proporcionalno kako im veća muka. Digla se i tema o pelješkom mostu. Nove teorije se razrađuju, braćo Brote nije još sve izgubljeno. Još uvijem možemo srušti RS i od Hrvata napraviti nacionalnu manjinu. Koje prljave i nakaradne Arapčine. PLATIO BIH DA BUDEM GLUP KO TI SAMO NA JEDAN DAN DA ODMORIM MOZAK. KO JE REKAO DA MI UOPSTE TOLIKO ZELIMO DA UĐEMO U EU, NAPRAVI ANKETU PA ĆEŠ VIDJETI. aLI TEBI JE ONO ŠTO JE DRUGIMA U GUZICI TEBI JE U GLAVI PA TI TO NE KONTAŠ. Nije pitanje želite li vi ući u EU ili ne. Nećete imati alternativu kao recimo Srbija u Rusiji, a druga dva naroda su se osim toga opredijelila za taj put.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 10:45 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Zadar1993 je napisao/la: BBC1 je napisao/la: PLATIO BIH DA BUDEM GLUP KO TI SAMO NA JEDAN DAN DA ODMORIM MOZAK.
KO JE REKAO DA MI UOPSTE TOLIKO ZELIMO DA UĐEMO U EU, NAPRAVI ANKETU PA ĆEŠ VIDJETI. aLI TEBI JE ONO ŠTO JE DRUGIMA U GUZICI TEBI JE U GLAVI PA TI TO NE KONTAŠ.
Nije pitanje želite li vi ući u EU ili ne. Nećete imati alternativu kao recimo Srbija u Rusiji, a druga dva naroda su se osim toga opredijelila za taj put. koliko je rusija alternativa srbiji, toliko je turska alternativa muslimanima.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 10:50 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nije pitanje želite li vi ući u EU ili ne. Nećete imati alternativu kao recimo Srbija u Rusiji, a druga dva naroda su se osim toga opredijelila za taj put.
koliko je rusija alternativa srbiji, toliko je turska alternativa muslimanima. Rusija može odobriti kredit od 12 milijardi dolara. EU to ne može. O čemu pričamo? Svijet postaje policentričan i taj će se proces intenzivirati u narednom desetljeću, a jedan od tih centara je u svakom slučaju Moskva. Turska s druge strane nije niti će ikad biti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 11:14 |
|
|
Ne mogu pronaći taj zaključak iz Brisela nigdje ajd neka netko stavi link a niti članak u Oslobođenju. Nego, eurofili iz Sarajeva uskoro će napokon shvatiti da je s jedne strane Stipe Mesić plačenik a s druge strane je RH. Također će shvatiti da regionalan pojam Bosanac u nas Rvata znači isto što i Zagorec il Međimurec a ne kako su voljeli objašnjavati "Škutorima" da njih ovi u RH ne smatraju Rvatima već Bosancima pa bi im još dragi Muslimani se obračali s katolicima. Eto, neka bit će plačanja računa i vračanja u okvire realnosti a to je da su u totalnoj banani s perspektivom "pliz heljp đenosajd".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 14:12 |
|
|
Vezano uz odnose s Rusijom i Turskom. Erdoganu se malo klimaju noge al ak preživi i skup s osmanlijom Dveglaveogluom nastavi davat usmenu potporu Balkanskim Turcima u BiH i Kosovo to je odlična vijest. Ako da i nešto para za Muslimane u BiH još i bolje. Em im se šansa da postanu dio kulturološke Evrope svela na bre ništicu em se trude što više vezati uz Arape i Turke. Baš takvima sigurno će se dozvoliti da potjeraju Rvate, ukinu RS i stvore državu za čovjeka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 14:44 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Zadar1993 je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: koliko je rusija alternativa srbiji, toliko je turska alternativa muslimanima. Rusija može odobriti kredit od 12 milijardi dolara. EU to ne može. O čemu pričamo? Svijet postaje policentričan i taj će se proces intenzivirati u narednom desetljeću, a jedan od tih centara je u svakom slučaju Moskva. Turska s druge strane nije niti će ikad biti. Islamski svijet, a u kojeg ubrajam i Tursku, je već sada jedan od budućih svjetskih centara.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ostrožac
|
Naslov: Re: Davor Stier: Ravnopravnost Hrvata uvjet je za europski put BiH Postano: 22 sij 2014, 14:52 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Rusija može odobriti kredit od 12 milijardi dolara. EU to ne može. O čemu pričamo? Svijet postaje policentričan i taj će se proces intenzivirati u narednom desetljeću, a jedan od tih centara je u svakom slučaju Moskva.
Turska s druge strane nije niti će ikad biti.
Islamski svijet, a u kojeg ubrajam i Tursku, je već sada jedan od budućih svjetskih centara. Točno, centar Muslimana :). Al što se tiće svjetskih okvira nekako će ih to zaobići. Jedino Turska i Iran se mogu dignuti. Ovo dolje, nepismeno s zlatnim wc školjkama će trajati dok će svijet kupovat naftu a onda nazad na deve, Egipat ima previše stanovnika na sve siromašnijem Nilu i zato će se koprcati u siromaštvu, za Afganistanske Paštune Pakistan je umjetna država (tolko o tome) a Indonezija ipak spada u države istočne Azije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|