|
|
Stranica: 8/12.
|
[ 299 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: U sridu Da, pogodio je kao prstom u *** a s obzirom na količinu istog što je isprosipao ovih godina koliko ga čitam, nije ni čudo da i on jednom ubode. Samo ima tu jedan problem, trebamo li se možda mi samoukinuti da bi bošnjački udav-zagrljaj prema Hrvatima popustio ili treba od Hrvata očekivati da se tog zagrljaja sami rješavaju, kao što smo ga se mi riješili? Ali šjor Agat to je tako. Što više Srbeki provociraju, vrijeđaju, ismijavaju, zafrkavaju kako hoćete Bošnjake oni u svojem bijesu i nemoći sve to iskale na Hrvatima
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prestani lupati gluposti, netko bi te mogao ozbiljno doživjeti. Amnestiraš muslimane od njihovih sranja i odgovornosti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:36 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ali šjor Agat to je tako. Što više Srbeki provociraju, vrijeđaju, ismijavaju, zafrkavaju kako hoćete Bošnjake oni u svojem bijesu i nemoću sve to iskale na Hrvatima I to bi Junuz rešavao tako što će i Srbe dovesti u poziciju da se Bošnjaci izdrkavaju nad njima kad im se digne, a ne tako što će Hrvate izvaditi iz takve pozicije. Znači budi dobar i poslušan, ne diži glas, ćuti i trpi, da se gazda ne naljuti. Možda koja korica sklizne sa stola na pod. A kad Bošnjaci sve tri vere doguraju do 55 ili 60% stanovništva, šta misliš kakva će BiH država biti? Džabe 1000 godina istorije kad ništa iz nje nije naučeno.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Treći entitet neće još tako brzo. Bar ako je suditi po riječima Amera. Treba sačekati bankrot države ili još veću krizu.
RS nećeš ukinuti nikad, bar ako je suditi po nedavnim riječima Paddy Ashdown-a.
Što ćeš sad ? Konsultiraj se sa "genijalcem" Junuzom. Ostaje status quo baš kao što sam ti i rekao. Srbeki imaju RS, Hrvati sanjaju HB a Muslimani pljucaju i jedne i druge. I tako u krug. U međuvremenu natalitet će još padati a mladi ljudi napuštati zemlju. Korupcija, mito, nezaposlenost u usponu. Strane firme će pokupovati sve što valja u BiH i doći će do uništenja ono malo proizvodnje što je država imala. Cijene će postat neizdrživo velike s obzirom na primanja i kad se to sve još poklopi sa izumiranjem baba i didova sa njemačkim penzijama nastat će masovni egzodus (napose mladih) trbuhom za kruhom. Ić će se od Hrvatske pa nadalje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:40 |
|
|
Ne može ostati status quo. Novca je sve manje, igra se privodi kraju.
Svako glupiranje dođe na naplatu. Ali to je problem Amera, neka šalju kredite i donacije.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:41 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ali šjor Agat to je tako. Što više Srbeki provociraju, vrijeđaju, ismijavaju, zafrkavaju kako hoćete Bošnjake oni u svojem bijesu i nemoću sve to iskale na Hrvatima A jebiga, gospodine Ibar. Ko im smeta da barem jednom (ako ništa drugo) naprave fešte slične onima sa Turska/Hrvatska nogometnim susretima pa da nam barem kroz to malo vrate i skinu se s vaše grbe? Smetamo li im možda mi? I da li ih možda mi nagovaramo na te fešte? Nameračili su se na vas i vi ih skidajte s neke stvari, mi smo to uradili 92. a na vama je da se dovijate kako znate i umijete, da ih skinete s pimpača i konačno prodišete.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ibar je napisao/la: Ali šjor Agat to je tako. Što više Srbeki provociraju, vrijeđaju, ismijavaju, zafrkavaju kako hoćete Bošnjake oni u svojem bijesu i nemoću sve to iskale na Hrvatima I to bi Junuz rešavao tako što će i Srbe dovesti u poziciju da se Bošnjaci izdrkavaju nad njima kad im se digne, a ne tako što će Hrvate izvaditi iz takve pozicije. Znači budi dobar i poslušan, ne diži glas, ćuti i trpi, da se gazda ne naljuti. Možda koja korica sklizne sa stola na pod. A kad Bošnjaci sve tri vere doguraju do 55 ili 60% stanovništva, šta misliš kakva će BiH država biti? Džabe 1000 godina istorije kad ništa iz nje nije naučeno. Dobro Jagnje al shvati da mi prvenstveno gledamo iz hrvatske pozicije. Situacija je takva da nemože vjerojatno gore od ovog po Hrvate. Odnosno može ak bi se ukinuli kantoni a ostala Federacija. Pogledaj recimo Brčko. Ono je BiH u malom. Jel tamo možda Muslimani zafrkavaju Srbe kako hoće? Naravno da ne. Samo treba urediti neke stvari. Ovako su Hrvati sami protiv Muslimana kojih je 3-4 puta više. I stalno smo pod
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:45 |
|
|
Napravimo mali skok u alternativnu prošlost. Godina 1990. Junuz izabran za predsednika SR Hrvatske. Juga u krizi, rastu tenzije, nezadovoljstvo na sve strane. Očigledno je da Srbe provociraju izjave i ponašanje zvaničnika, hrvatskih i drugih. Nisu zadovoljni podelom i drugim stvarima. Predsednik Hrvatske, kao pravi promišljeni vođa, pravi sledeći plan. - ukinuti republike jer blokiraju SFRJ - ukinuti nazive tipa hrvatski, slovenački itd. jer provociraju - pošto je sve ukinuto, a u u Jugi su konst. Srbi, Hrvati, Slovenci, Makedonci, Muslimani i Crnogorci, svako od njih u praksi ima 16,66% vlasti nad čitavom državom - kako više nema zatvaranja u torove, provociranja, blokada, SFRJ (sada bez ovog F) ulazi u doba neslućenog napretka i sloge
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne može ostati status quo. Novca je sve manje, igra se privodi kraju.
Svako glupiranje dođe na naplatu. Ali to je problem Amera, neka šalju kredite i donacije. Dobro BBC kad je tako isproreci nam buduće događaje i spasi nas suvišnih upisa ovdje. Dakle, što se ima dogoditi i kad
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:46 |
|
|
Ibar je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: I to bi Junuz rešavao tako što će i Srbe dovesti u poziciju da se Bošnjaci izdrkavaju nad njima kad im se digne, a ne tako što će Hrvate izvaditi iz takve pozicije.
Znači budi dobar i poslušan, ne diži glas, ćuti i trpi, da se gazda ne naljuti. Možda koja korica sklizne sa stola na pod.
A kad Bošnjaci sve tri vere doguraju do 55 ili 60% stanovništva, šta misliš kakva će BiH država biti? Džabe 1000 godina istorije kad ništa iz nje nije naučeno.
Dobro Jagnje al shvati da mi prvenstveno gledamo iz hrvatske pozicije. Situacija je takva da nemože vjerojatno gore od ovog po Hrvate. Odnosno može ak bi se ukinuli kantoni a ostala Federacija. Pogledaj recimo Brčko. Ono je BiH u malom. Jel tamo možda Muslimani zafrkavaju Srbe kako hoće? Naravno da ne. Samo treba urediti neke stvari. Ovako su Hrvati sami protiv Muslimana kojih je 3-4 puta više. I stalno smo pod Razumijem ja vas Dodrinaše. Ali nemoj više nikad napisati glupost da je krivica Srba ponašanje Bošnjaka prema Hrvatima. Ne da samo amnestiraš Bošnjake, već je to opasna spika zato što ih ohrabruješ da nastave sa tim glupostima zajebavanja Hrvata. Pa te molim kao u onom vicu "Mujo Bogati nemoj me više braniti".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:47 |
|
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne može ostati status quo. Novca je sve manje, igra se privodi kraju.
Svako glupiranje dođe na naplatu. Ali to je problem Amera, neka šalju kredite i donacije. Dobro BBC kad je tako isproreci nam buduće događaje i spasi nas suvišnih upisa ovdje. Dakle, što se ima dogoditi i kad Nisam Nostradamus. Imaš prognoze raznih stručnjaka da Varta klizi u bankrot.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Ali šjor Agat to je tako. Što više Srbeki provociraju, vrijeđaju, ismijavaju, zafrkavaju kako hoćete Bošnjake oni u svojem bijesu i nemoću sve to iskale na Hrvatima A jebiga, gospodine Ibar. Ko im smeta da barem jednom (ako ništa drugo) naprave fešte slične onima sa Turska/Hrvatska nogometnim susretima pa da nam barem kroz to malo vrate i skinu se s vaše grbe? Smetamo li im možda mi? I da li ih možda mi nagovaramo na te fešte? Nameračili su se na vas i vi ih skidajte s neke stvari, mi smo to uradili 92. a na vama je da se dovijate kako znate i umijete, da ih skinete s pimpača i konačno prodišete. Nemožemo ih skinuti s grbače jel je njih 3-4 puta više. Vi ste snjima razgraničili i u Srpskoj danas nemate niti 10 posto Bošnjaka. Drugo-kad je u pitanju Srednja Bosna dogovora o nekoj podjeli na hrvatski i bošnjački dio neće doći jel je sve to skupa previše izmiješano i Hrvati ne žele odustati od Srednje Bosne i to je tako. Zapikirali su se nas nas ko muha na *** i što vi rekoste Srpsku nit diraju osim kad se napiju pa možda koju verbalno ispale al nas mlate i ˝mlate˝ gdje stignu.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: Dobro BBC kad je tako isproreci nam buduće događaje i spasi nas suvišnih upisa ovdje. Dakle, što se ima dogoditi i kad Nisam Nostradamus. Imaš prognoze raznih stručnjaka da Varta klizi u bankrot. U zadnja 2-3 posta mi se učinilo da jesi Neće ovo, bit će ono ajd sad si se povuko malo, pošteno
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:53 |
|
|
Prenijeo sam ti riječi Amerikanca i Ashdowna. Amerikanac prije par dana, Paddy prije par mjeseci. Vjeruj ili ne, tvoja stvar. Znaju često lagati, pa kako te volja.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: Dobro Jagnje al shvati da mi prvenstveno gledamo iz hrvatske pozicije. Situacija je takva da nemože vjerojatno gore od ovog po Hrvate. Odnosno može ak bi se ukinuli kantoni a ostala Federacija. Pogledaj recimo Brčko. Ono je BiH u malom. Jel tamo možda Muslimani zafrkavaju Srbe kako hoće? Naravno da ne. Samo treba urediti neke stvari. Ovako su Hrvati sami protiv Muslimana kojih je 3-4 puta više. I stalno smo pod Razumijem ja vas Dodrinaše. Ali nemoj više nikad napisati glupost da je krivica Srba ponašanje Bošnjaka prema Hrvatima. Ne da samo amnestiraš Bošnjake, već je to opasna spika zato što ih ohrabruješ da nastave sa tim glupostima zajebavanja Hrvata. Pa te molim kao u onom vicu "Mujo Bogati nemoj me više braniti". Kad sam ja to napisao? Nema tu nikakve krivice. Tu postoje samo uzroci i posljedice. I činjenice. A ta je da su se Srbi ogradili od ostalih i da uživaju u svom miru a nas Muslimani gaze i preglasavaju gdje stignu u ovakvoj Federaciji. Što više postaju svijesni nemoći prema RS-u tim više lupaju po Hrvatima. To će ti i Aga prvi reć. Nema tu izravno krivice osim Bošnjačke. Kog ja ohrabrujem da nastavi sa maltretiranjem Hrvata ? A taman sam pomislio da si Nostradamus Stvar je u tome da se ponavlja ono iz devedesetih. Srbi uzeli pola BiH nagurali Muslimane sa Hrvatima i Muslimanima u tor i ovi sad izmiješani, premreženi se izbijaju za svaki komad zemlje i vlasti. Muslimani su jači pa više koriste to jer imaju veću moć.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:57 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: U sridu Da, pogodio je kao prstom u *** a s obzirom na količinu istog što je isprosipao ovih godina koliko ga čitam, nije ni čudo da i on jednom ubode. Samo ima tu jedan problem, trebamo li se možda mi samoukinuti da bi bošnjački udav-zagrljaj prema Hrvatima popustio ili treba od Hrvata očekivati da se tog zagrljaja sami rješavaju, kao što smo ga se mi riješili? Ovo ne bi bilo loše, da pokažete jednom dobru volju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:57 |
|
|
Prestani srati da te ne bih poslao u neku stvar. Dovoljno je sranja Josipović napravio svojom nesmotrenom isprikom muslimanima. Ne trebaš nam još i ti.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 17:59 |
|
|
BBC gdje je danas Hrvatima bolje to jest gdje su bolje zaštićeni i gdje ih se više pita u Federaciji il u Brčkom?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 18:00 |
|
|
Ibar je napisao/la: BBC gdje je danas Hrvatima bolje to jest gdje su bolje zaštićeni i gdje ih se više pita u Federaciji il u Brčkom? Koja je poanta ? Da su Bošnjaci zli ?
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 18:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: BBC gdje je danas Hrvatima bolje to jest gdje su bolje zaštićeni i gdje ih se više pita u Federaciji il u Brčkom? Koja je poanta ? Da su Bošnjaci zli ? Poanta je u tome da odgovoriš na pitanje
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 18:04 |
|
|
Kakv odgovor hoćeš ? Da Hrvati u federaciji imaju 20% moći kao u Brčkom. Nemam živaca za glupane, aj vozi.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 18:07 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Napravimo mali skok u alternativnu prošlost. Godina 1990. Junuz izabran za predsednika SR Hrvatske. Juga u krizi, rastu tenzije, nezadovoljstvo na sve strane. Očigledno je da Srbe provociraju izjave i ponašanje zvaničnika, hrvatskih i drugih. Nisu zadovoljni podelom i drugim stvarima. Predsednik Hrvatske, kao pravi promišljeni vođa, pravi sledeći plan. - ukinuti republike jer blokiraju SFRJ - ukinuti nazive tipa hrvatski, slovenački itd. jer provociraju - pošto je sve ukinuto, a u u Jugi su konst. Srbi, Hrvati, Slovenci, Makedonci, Muslimani i Crnogorci, svako od njih u praksi ima 16,66% vlasti nad čitavom državom - kako više nema zatvaranja u torove, provociranja, blokada, SFRJ (sada bez ovog F) ulazi u doba neslućenog napretka i sloge Jagnje koji`s ti car iako se neslažem sa svim ovim što pokušavaš reć al fakat svaka čast što sve tako dobro moš izvuć na humor A što se ovog tiče :˝I to bi Junuz rešavao tako što će i Srbe dovesti u poziciju da se Bošnjaci izdrkavaju nad njima kad im se digne, a ne tako što će Hrvate izvaditi iz takve pozicije. Znači budi dobar i poslušan, ne diži glas, ćuti i trpi, da se gazda ne naljuti. Možda koja korica sklizne sa stola na pod. A kad Bošnjaci sve tri vere doguraju do 55 ili 60% stanovništva, šta misliš kakva će BiH država biti? Džabe 1000 godina istorije kad ništa iz nje nije naučeno.˝ Opet kažem tebi ko i BBC-ju. Brčko! Uz još dodatne zaštite za narode. Kad bi i bilo Bošnjaka 60 posto nemogu vas zafrkavat al nema ih niti 50 posto. Njihovo vrijeme prolazi i za desetak godina će bit čvrsto ispod 50 posto. Čekaj samo da Europa otvori granice.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 18:09 |
|
|
Ibar je napisao/la: Opet kažem tebi ko i BBC-ju. Brčko! Uz još dodatne zaštite za narode. Kad bi i bilo Bošnjaka 60 posto nemogu vas zafrkavat al nema ih niti 50 posto. Njihovo vrijeme prolazi i za desetak godina će bit čvrsto ispod 50 posto. Čekaj samo da Europa otvori granice. Unbelievable. Ovih tropoteznih mahera rješavanja problema pun ***.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 18:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Kakv odgovor hoćeš ? Da Hrvati u federaciji imaju 20% moći kao u Brčkom. Nemam živaca za glupane, aj vozi. Nemaš ti danas živaca uopće. Prenabrijan si i pjeniš se bezzeze. Kad se ohladiš nastavit ćemo razgovor
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 lip 2012, 18:10 |
|
|
Za postavljanje stvari kao u Brčkom nemaš volju ni Srba ni Bošnjaka. Što ćeš im uraditi ? Poslati ih u plinske komore sve i riješiti stvari kako tebi odgovara.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|