|
|
Stranica: 3/12.
|
[ 299 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:11 |
|
|
Ja nisam primetila nikakve kolone automobila u mom kraju. Suviše dajete sebi na značaju.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:16 |
|
|
emt je napisao/la: Vi ste velikoSrbi !!! A otkud znate tko sam ja ?Mislim ovo je forum, svi smo anonomci, Tako da za vase price o Porijeklu ne dajem ni eura :) Nisam se nasla Jaganjce u prici, neukusno je da ti i Svarog kacite po forumu slike bliskih clanova obitelji.Jedan klik i otkriju vam ljudi identitet.Zato vas opominjem, em zapostavljate svoje bolje polovine, em ih i diskriminirate .Nije lijepo.To vam kazem ja borac za prava zena !!! Solidarnost na djelu Pozdrav za bosanische aus osterreichen uber alles dzihadiju, kao i za vidovitu Dzamilu iz Wiena grada.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:17 |
|
|
Strašno.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:19 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Josip321 je napisao/la: Pozdrav Hrvatima koji vire iz anusa komšija!! Pa vi veličajte i potencirajte dobre odnose sa njima. Citat: http://balkantajms.com/fudbaleri-srbije-proslavili-ispadanje-hrvatske-sa-evropskog-prvenstva/
Fudbaleri Srbije proslavili ispadanje Hrvatske sa Evropskog prvenstva
Okupljeni u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije zajedno su gledali utakmicu Hrvatska – Španija, a nakon meča su izašli na ulice Beograda gdje ih je čekalo nekoliko hiljada navijača.
Ništa manje svečano bilo je i na ulicama Banja Luke, kolone automobila uz buku sirena i sa isturenim zastavama Srbije, kružile su gradom duboko u noć.
Na ova dešavanja iz Hrvatske nije bilo negativnih komentara. Balkan Tajms u telefonskom razgovoru sa predsjednikom Fudbalskog saveza Hrvatske saznaje da su i u Hrvatskoj uobičajena slavlja kada srpski sportisti dožive neuspjeh.
Kako on kaže slavili su ispadanje Srbije na kvalifikacijama za EP više nego njihovo plasiranje na prvenstvo. Ti to ozbiljno??!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:23 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Šprdnja, ne vjerujem da netko može nasjest na "nekoliko hiljada", da slave reprezentativci koji su sad svi mahom na pripremama s klubovima itd... Isuse Bože.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:25 |
|
|
Koji li su onda motivi @Josipa321 u plasiranju ovakvih "vesti"?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:27 |
|
|
teranova je napisao/la: Lažnjak totalni Apsolutno Bio sam tad u centru i niti sam koga vidio da slavi a bome niti da plače zbog tog poraza. Totalna indiferentnost i nezainteresovanost. Ovde nikad nije ni bilo javnih antinavijanja, javna su jedino navijajanja za Srbiju i tad su ulice prepune a kolone automobila nepregledne
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:27 |
|
|
Da, evo i danas traje slavlje. Okreću se prasići i pale šahovnice.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:28 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: :sega
Da, evo i danas traje slavlje. Okreću se prasići i pale šahovnice. Svratio si malo na forum pa se vraćaš da glođeš prase?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:46 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10492 Lokacija: Banja Luka
|
Josip321 je napisao/la: Pozdrav Hrvatima koji vire iz anusa komšija!! Pa vi veličajte i potencirajte dobre odnose sa njima. Citat: http://balkantajms.com/fudbaleri-srbije-proslavili-ispadanje-hrvatske-sa-evropskog-prvenstva/
Okupljeni u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije zajedno su gledali utakmicu Hrvatska – Španija, a nakon meča su izašli na ulice Beograda gdje ih je čekalo nekoliko hiljada navijača.
Ništa manje svečano bilo je i na ulicama Banja Luke, kolone automobila uz buku sirena i sa isturenim zastavama Srbije, kružile su gradom duboko u noć.
Na ova dešavanja iz Hrvatske nije bilo negativnih komentara. Balkan Tajms u telefonskom razgovoru sa predsjednikom Fudbalskog saveza Hrvatske saznaje da su i u Hrvatskoj uobičajena slavlja kada srpski sportisti dožive neuspjeh.
Kako on kaže slavili su ispadanje Srbije na kvalifikacijama za EP više nego njihovo plasiranje na prvenstvo. Koliko ja znam , u BL nije bilo nikakvih ''kolona do dubolo u noc'' . Mi ovdje slavimo pobjede i uspjehe srpskih sportista , a ne tudje poraze. Pa ni hrvatske . Sto se tice kolona koje pominje postavljac , i velikog slavlja ( kada je fudbal u pitanju) ... bice toga nadam se uskoro ,vec u kvalifikacijama za SP PS Jbte, ne slavimo ni poraze BiH...radujemo se, ali ne slavimo..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:54 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10492 Lokacija: Banja Luka
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: :sega
Da, evo i danas traje slavlje. Okreću se prasići i pale šahovnice. A udarate li po pivi...onako bas
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 lip 2012, 23:59 |
|
|
Kako on kaže slavili su ispadanje Srbije na kvalifikacijama za EP više nego njihovo plasiranje na prvenstvo. Da je bilo 20 ljudi osvanula bi neka fotka, kako te nije sramota da ovako bezocno lazes... Od novina, strucnjaka, obicnih ljudi, pohvaljeno je ono sto je pruzila Hrvatska, i samo neotesani tipovi mogu da poveruju u ovakve budalastine. Nije se slavilo ni kad su vas Turci dobili 2008, sto bi neko tome davao znacaj na takav nacin... Zna se ko slavi i mase tudjim zastavama...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60860 Lokacija: DAZP HQ
|
Citat: Na ova dešavanja iz Hrvatske nije bilo negativnih komentara. Balkan Tajms u telefonskom razgovoru sa predsjednikom Fudbalskog saveza Hrvatske saznaje da su i u Hrvatskoj uobičajena slavlja kada srpski sportisti dožive neuspjeh. joj kad se sjetim sitnog kola na trgu kad je Srbija izgubila od Australije. 20 tisuća ljudi u deliriju, Zagreb na nogama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:04 |
|
|
Hahahaha, jel ste opleli kolo oko bana Jelačića?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:07 |
|
|
teranova je napisao/la: Hahahaha, jel ste opleli kolo oko bana Jelačića? ne znam, ja sam bio u Beogradu, slavio na licu mjesta.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:08 |
|
|
Sa lica mjesta :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:08 |
|
|
Ti znaš gde je najzanimljivije. Dođi za Olimpijadu da gledaš finale u vaterpolu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:09 |
|
|
dudu je napisao/la: joj kad se sjetim sitnog kola na trgu kad je Srbija izgubila od Australije. 20 tisuća ljudi u deliriju, Zagreb na nogama. Којi debili Što se tiče ovog poraza Hrvatske, ono nije da ljudima u Banjaluci intimno nije bilo godra ali da izađu na ulice i da proslave nečiji poraz, može samo zagrebćanska i šehersajevska turbodebilana
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:13 |
|
|
dudu je napisao/la: teranova je napisao/la: Hahahaha, jel ste opleli kolo oko bana Jelačića? ne znam, ja sam bio u Beogradu, slavio na licu mjesta. I? Jeste li dobili po pičci
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:15 |
|
|
emt je napisao/la: Sa lica mjesta :) Vidim da pratite slavlja po BL ulicama Znate, ta slavlja su vrlo česta jer su i česte pobjede srpskih sportista. Navratite, ako ne vjerujete
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: dudu je napisao/la: joj kad se sjetim sitnog kola na trgu kad je Srbija izgubila od Australije. 20 tisuća ljudi u deliriju, Zagreb na nogama. Којi debili Što se tiče ovog poraza Hrvatske, ono nije da ljudima u Banjaluci intimno nije bilo godra ali da izađu na ulice i da proslave nečiji poraz, može samo zagrebćanska i šehersajevska turbodebilana sprdam se na sprdački tekst jer ovaj koji ga je okačio nije pročitao da piše i da se u Hrvatskoj na veliko slavi.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:17 |
|
|
dudu je napisao/la: sprdam se na sprdački tekst jer ovaj koji ga je okačio nije pročitao da piše i da se u Hrvatskoj na veliko slavi. aha Pa dobro onda, drago mi je da Zagrebćanci nisu baš toliki debili kao što su debili dragi nam Šehersarajevci
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: dudu je napisao/la: ne znam, ja sam bio u Beogradu, slavio na licu mjesta. I? Jeste li dobili po pičci ne, samo moja žena zbog diskretnog navijanja za Srbiju. nije razumjela moju pantomimu u kojoj joj objašnjavam "udavit ću te u čaši vode ako ne prestaneš navijat za Srbiju"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2012, 00:20 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: dudu je napisao/la: sprdam se na sprdački tekst jer ovaj koji ga je okačio nije pročitao da piše i da se u Hrvatskoj na veliko slavi. aha Pa dobro onda, drago mi je da Zagrebćanci nisu baš toliki debili kao što su debili dragi nam Šehersarajevci budimo ozbiljni, tuđe uspjehe ili neuspjehe slave samo oni koji nikad nemaju nikakav uspjeh ili ako im je najveći uspjeh ikad poraz od Danske, jedno ispadanje od Portugala i jedna demontaža od tog istog Portugala.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|