|
|
Stranica: 60/77.
|
[ 1912 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sto se tice jahanja, ne mozes me si priustiti ljiljo  Eto, ja mu rekoh da je alat na 4. ili 5. mjestu. Lova, izgled, status, obiteljsko podrijetlo, vjera i nacija, belegija... Uh, šesto mjesto... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:26 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Imate dvojna državljanstva i laku mogućnost odlaska u Srbiju/Hrvatsku radi bolje perspektive, imate averziju prema Sarajevu i drugim "bošnjačkim centrima", tako da to ne čudi.
Mene čudi zašto bi mnogi bili spremni pojesti govno umjesto Srbije/Hrvatske, ovo je posebno izraženo kod Srba. Moj lični dojam. Prvo, niko tu ne jede govna, metafora ti lose zvuci... Nema dvojnih drzavljanstava izmedju BiH i Srbije, Srbi u BiH su drzavljani BiH nominalno, osim ako se ne presele u Srbiju, i tu ispune dugotrajnu i komplikovanu proceduru da dobiju drzavljanstvo... sa Hrvatima je to drugacije, i ne stavljaj znak jednakosti. Ne znam sta te tu cudi, Srbi imaju averziju prema Sarajevu, Bosnjaci prema BL i Beogradu... meni je to i normalno, ljudi koji su prosli rat a danas su zivi, ne mogu imati normalan odnos prema "stabovima" neprijatelja...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Za kaj se nerviras guslaru ? Opusteno, samo se zezamo.Ovo je virtual  Imas slabe nerve ? Guslee i jednu o djeneralu Sratku, to ce da te smiri. Cuj osramocena a lik puko  Ma sve je u redu, ne da tebe čika Metemma. Evo jedno srce Sarajeva za tebe. PS. Obrati pažnju na rasne karakteristike na slici... 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Nema dvojnih drzavljanstava izmedju BiH i Srbije, Srbi u BiH su drzavljani BiH nominalno, osim ako se ne presele u Srbiju, i tu ispune dugotrajnu i komplikovanu proceduru da dobiju drzavljanstvo... sa Hrvatima je to drugacije, i ne stavljaj znak jednakosti.
Grešiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:29 |
|
|
Matema, jel me oci varaju, ili je ovo pola zenske face Mirjana Karanovic 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:31 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Matema, jel me oci varaju, ili je ovo pola zenske face Mirjana Karanovic  Izvinjavam se što je okačih u ovaj pozni čas pred spavanje... kao što reče jedan pametan čovjek nedavno, jebo društvo u kom je Mirjana Karanović dobra glumica, dobra riba i autoritet za ratne zločine...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:32 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Metemma je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Matema, jel me oci varaju, ili je ovo pola zenske face Mirjana Karanovic  Izvinjavam se što je okačih u ovaj pozni čas pred spavanje... kao što reče jedan pametan čovjek nedavno, jebo društvo u kom je Mirjana Karanović dobra glumica, dobra riba i autoritet za ratne zločine... jel to zato sto voli "cabrio-palamar" pa je odmah Din-dushmanin ha 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:32 |
|
|
Metemma je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Nema dvojnih drzavljanstava izmedju BiH i Srbije, Srbi u BiH su drzavljani BiH nominalno, osim ako se ne presele u Srbiju, i tu ispune dugotrajnu i komplikovanu proceduru da dobiju drzavljanstvo... sa Hrvatima je to drugacije, i ne stavljaj znak jednakosti.
Grešiš. Moguce... Nije akcenat na tome, nego da nije jednostavno da Srbin iz BiH dobije drzavljanstvo Srbije, kako je to nekad islo kod Hrvata u BiH sa drzavljanstvom Hrvatske...mozda i dan danas...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:34 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ovo je niđe veze. Nemaju HB/RS hrvatski odnosno srpski karakter zato što je neko kopirao Hrvatsku ili Srbiju, već zato što ih je formirao hrvatski odnosno srpski narod, a normalno je da narod svoje države formira u skladu sa svojim identitetom. Samo nemoj sad da me ubjeđuješ kako je to evolucijski prevaziđeno i kako će uskoro Velika Britanija da bude Pista Jedan...
Sve to stoji, samo ne vidim zašto bi bilo potrebno odricati se svog identiteta da bi se stvorilo mjesto ugodno za život?
Ne možeš sve svesti na "dobar život". Baš će neki Hrvat iz Slavonije da se iseli u Busovaču u kojoj će mu plata biti 200 kuna veća a djetetu će mu psovat mater ustašku svaki drugi dan... kvalitet života podrazumijeva još nešto osim novca. 1. Ima, itekako. 2. Pa ne tražim odricanje, jezik, školska autonomija, izborna jedinica. Korisnije od silne simbolike. 3. Pa baš to želim izbjeći.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Metemma je napisao/la: Izvinjavam se što je okačih u ovaj pozni čas pred spavanje... kao što reče jedan pametan čovjek nedavno, jebo društvo u kom je Mirjana Karanović dobra glumica, dobra riba i autoritet za ratne zločine...
jel to zato sto voli "cabrio-palamar" pa je odmah Din-dushmanin ha  Hajte molim Vas, za kakvog me Vi smatrate. Problem je što nit je riba, nit je glumica, nit je autoritet... a to što se uhvatila jahanja mladog Brava u doba kad bi trebalo unuke da šeta pa je morala njegova majka ćerat, ja se u to ne miješam, to je njihova privatna stvar, naravno i anatomski detalji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sto se tice jahanja, ne mozes me si priustiti ljiljo  Eto, ja mu rekoh da je alat na 4. ili 5. mjestu. Lova, izgled, status, obiteljsko podrijetlo, vjera i nacija, belegija... Uh, šesto mjesto...  Ocigledno ga to najvise boli vidis jadnik koliko se trudi dokazati i opravdati genetske nedostatke.Sto slikama, sto postovima. To je dovoljno za takve.Pukotina po savu za pet minuta  Matemma, nista ja to ne kontam.| De elaborat, ukratko :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: a tu averziju prema Sarajevu i drugim... nismo mi krivi. Evo pročitaj što Gojer napisa.
Maloprije si napisao da smo mi krivi. Ne možeš za 5 minuta mijenjati mišljenje. Ni Paris Hilton ga tako brzo ne mijenja. Nema nevinih, niti je sve crno-bijelo, isti si ovi bošnjački trolovi. Sivo je. Negdje manje a negdje više. Ovo što od Sarajeva uradiše, i od Bugojna na pr. nije maslo za ramazana. Koliko god im tako izgledalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:36 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sto se tice jahanja, ne mozes me si priustiti ljiljo  Eto, ja mu rekoh da je alat na 4. ili 5. mjestu. Lova, izgled, status, obiteljsko podrijetlo, vjera i nacija, belegija... Uh, šesto mjesto...  Jes Juka vazno je to kod ovijeh "sarajevskih Sanela Dzenkins" kad prave ribe je samo vazan herz i belegija,stoga za lahku noc naravouchenije : Sanele Djenkins daleko vam kuca od moje 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: 2. Pa ne tražim odricanje, jezik, školska autonomija, izborna jedinica. Korisnije od silne simbolike. I zašto moraš sve da komplikuješ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Matemma, nista ja to ne kontam.| De elaborat, ukratko :)  Junuz Djipalo je napisao/la: 1. Ima, itekako. 2. Pa ne tražim odricanje, jezik, školska autonomija, izborna jedinica. Korisnije od silne simbolike. 3. Pa baš to želim izbjeći. 1. Šta? 2. Identitet je u velikoj mjeri sačinjen od simbola. Ako moje dijete umjesto školske slave Svetog Save obilježava proljećni solsticiji, šta koji andrak ostaje od mog identiteta. Karikiram, ne mislim da je pravoslavlje jedini identitet bh. Srba. 3. Tako što ćeš ukinuti Srbe i Hrvate i time ubijediti Bošnjake da ih ne mrze?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:39 |
|
|
Jaganjac, kako si samozatajan veceras  Pusti koje slovo, nije greh...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:41 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jaganjac, kako si samozatajan veceras  Pusti koje slovo, nije greh... Ne znam o čemu... Ukidanju srpske i hrvatske nacionalnosti da bi svi postali bosanci ateisti, o obimu, dužini i jahanju ili o rasnim karakteristikama? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:41 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
Metemma je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Matema, jel me oci varaju, ili je ovo pola zenske face Mirjana Karanovic  Izvinjavam se što je okačih u ovaj pozni čas pred spavanje... kao što reče jedan pametan čovjek nedavno, jebo društvo u kom je Mirjana Karanović dobra glumica, dobra riba i autoritet za ratne zločine... Lijepi brlog.Guslar osporava zeni glumici, humanisti i umjetnici dokazane kvalitete. Ovo je tragicno.Sad ce poceti o Andji i njenom neuspijesnom zivotu.A valja se sam u kaljuzi.Koji tragicar . Brlog !!!! Nikad od brloga, i onih u brlogu kulture, razumijevanja i tolerancije 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:42 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Jaganjac, kako si samozatajan veceras  Pusti koje slovo, nije greh... Ne znam o čemu... Ukidanju srpske i hrvatske nacionalnosti da bi svi postali bosanci ateisti, o obimu, dužini i jahanju ili o rasnim karakteristikama?  Po izboru...tema je ionako otisla u kuksona...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:43 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Eto, ja mu rekoh da je alat na 4. ili 5. mjestu. Lova, izgled, status, obiteljsko podrijetlo, vjera i nacija, belegija... Uh, šesto mjesto...  Jes Juka vazno je to kod ovijeh "sarajevskih Sanela Dzenkins" kad prave ribe je samo vazan herz i belegija,stoga za lahku noc naravouchenije : Sanele Djenkins daleko vam kuca od moje  Meni te otmjenke nekako draže, nikad nisam volio ganjat trebe koje svaki mufjuz more tarlahat. Jebeš statistiku. Trofeji su kad osvojiš nešto što drugi ne mogu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
|
|
|
Krivo Jagnjetu što mu Metemma otima titulu prvog četničkog vojvode Herceg-Bosne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Izvinjavam se što je okačih u ovaj pozni čas pred spavanje... kao što reče jedan pametan čovjek nedavno, jebo društvo u kom je Mirjana Karanović dobra glumica, dobra riba i autoritet za ratne zločine... Lijepi brlog.Guslar osporava zeni glumici, humanisti i umjetnici dokazane kvalitete. Ovo je tragicno.Sad ce poceti o Andji i njenom neyspijesnom zivotu. Brlog !!!! Nikad od brloga, i onih u brlogu kulture, razumijevanja i tolerancije  Možeš odvesti azijatske sluge u Beč, ali malo teže ćeš dovesti Beč u izmećare Mongolima... stid me tvog nevaspitanja!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Maloprije si napisao da smo mi krivi. Ne možeš za 5 minuta mijenjati mišljenje. Ni Paris Hilton ga tako brzo ne mijenja.
Nema nevinih, niti je sve crno-bijelo, isti si ovi bošnjački trolovi. Sivo je. Negdje manje a negdje više. Ovo što od Sarajeva uradiše, i od Bugojna na pr. nije maslo za ramazana. Koliko god im tako izgledalo. Nema nevinih. Boli me kita za Sarajevo i Bugojno. Ako imaš želju da ih mijenjaš preseli tamo. Moj cilj je jasan, što manje posla sa njima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:45 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Krivo Jagnjetu što mu Metemma otima titulu prvog četničkog vojvode Herceg-Bosne. Od tebe sam očekivao da doprineseš smirivanju i uljudbi situacije, a ti tako...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2012, 23:46 |
|
|
Metemma je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Krivo Jagnjetu što mu Metemma otima titulu prvog četničkog vojvode Herceg-Bosne. Od tebe sam očekivao da doprineseš smirivanju i uljudbi situacije, a ti tako... Nisi upućen u priču. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|