|
|
Stranica: 46/49.
|
[ 1218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 24 ruj 2020, 22:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 24 ruj 2020, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 00:00 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
dudu je napisao/la: He..može on serendati koliko hoće , i za CG , Srbiju, Komšića , ''Mali Šengen'' itd.. ali klatno je krenulo na drugu stranu . A oni ništa ne mogu učiniti da ga zaustave.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 00:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Tako treba. Ide u posjetu kao lider muslimanskog nacionalnog tora.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 07:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pro bono
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 08:53 |
|
|
Vričko spominje Šefika Džaferovića. Šteta što ne spominje kako se danas pravi budala za ubojstva i mučenja Hrvata u Muzičkoj školi u Zenici. Trebalo bi mu u Zagrebu nabaciti nešto na ovu temu. Ako ikada i ode u Zagreb jer valjda čeka da Milanović dođe njemu na noge. Citat: Ja sam u to ratno vrijeme bio u hotelu u Zenici, sto metara od te Muzičke škole i sebi ne mogu oprostiti što nisam znao da se to događa. Ali Šefik Džaferović, koji je danas član Predsjedništva BiH, a u to vrijeme je bio šef Centra službi sigurnosti Zenica, je to morao znati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 12:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ne mogu ni sakriti , koliko su se unervozili . Čitam ovo i knedla mi u grlu, ufurao sam se na tren da sam politički angažirani musliman i nije mi lako, bojazan i neizvjesnost velika, mislim da ću seliti. Nadam se da je lagano u pripremi nastavak price iz paralelnog svijeta gdje je HR u ulozi BiH sa dojmljivim momentima kao sto je srpska Medvednica, Pupovac glavni politicar u HR bez kojeg nema niti jedne odluke, Hrvatsko primorje i Istra pod Slovencima i sl. Purger111 je napisao/la: 2020. za BiH je kao da smo se našli negdje u Istočnoj Europi 1990. Treba lagano početi s planiranjem sljedećih koraka. Šta ako zagusti prilikom raspada i kako voditi politiku kasnije kad se sve stabilizira. Ovo je zanimljiva tema, i ostaje nejasno za vidjeti kako rijesiti geografski problem RH i Srpske/Krajine. Hrvatska tesko moze pristati na ikakvu vojnu razvijenost zapadne Srpske, koja, iako blaze nego 90ih, i dalje pritisce RH na potezu Karlovac-Kladusa (Karlovac-Krupa?). S druge strane sama Krajina je u potpunom okruzenju RH i tesko Srbija/Srpska moze pristati na to da taj prostor bude potpuno demilitariziran, imajuci na umu kolektivnu traumu WW2, a posebno onu iz 1995. godine. Taj sudar je trenutno na ledu zbog suludosti Muslimana, ali prije ili poslije ce doci na red. Nadajmo se da ce rjesenje biti na obostranu korist, ili barem obostrano nezadovoljstvo, a ne na obostranu stetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 13:12 |
|
|
Ako RS ì Srbija nisu u NATO-u ne smiju se ni našalìt zezat s Hrvatskom. Ako uđu u NATO ne smiju se ni našalit zezat s Hrvatskom. Čemu strah?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 17:12 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
alh84001 je napisao/la: dudu je napisao/la:
Nadam se da je lagano u pripremi nastavak price iz paralelnog svijeta gdje je HR u ulozi BiH sa dojmljivim momentima kao sto je srpska Medvednica, Pupovac glavni politicar u HR bez kojeg nema niti jedne odluke, Hrvatsko primorje i Istra pod Slovencima i sl.
Ovo je zanimljiva tema, i ostaje nejasno za vidjeti kako rijesiti geografski problem RH i Srpske/Krajine. Hrvatska tesko moze pristati na ikakvu vojnu razvijenost zapadne Srpske, koja, iako blaze nego 90ih, i dalje pritisce RH na potezu Karlovac-Kladusa (Karlovac-Krupa?). S druge strane sama Krajina je u potpunom okruzenju RH i tesko Srbija/Srpska moze pristati na to da taj prostor bude potpuno demilitariziran, imajuci na umu kolektivnu traumu WW2, a posebno onu iz 1995. godine. Taj sudar je trenutno na ledu zbog suludosti Muslimana, ali prije ili poslije ce doci na red. Nadajmo se da ce rjesenje biti na obostranu korist, ili barem obostrano nezadovoljstvo, a ne na obostranu stetu. To je jedan od poslednjih aduta , kako ''dodrinašima'' , tako i Muslimanima . Kad zapadna Srpska bude Srbija , nema ni potrebe da se od nje pravi velika kasarna. Biti u Srbiji je dovoljna garancija našoj bezbjednosti . Kao što postoji granica dvije zemlje na Dunavu , tako će biti i na Uni . I ? Ali bi Neretva i dosta toga još , bilo Hrvatska. Ostalo bi i Muslimanima dovoljno da si napokon naprave nacionalnu državu , i u njoj da mogu do dugo u noć , igrati oko vatre. A da niko ne zove komunalnu policiju... 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 18:32 |
|
|
PCM je napisao/la: divizija je napisao/la:
Nakon današnjih Džaferovićevh izjava sve ispod uspostave paralelne vlasti izvan kontrole FBIH je pristajanje na poraz.
Sta je izjavio? Da im ne pada napamet dati Hrvatima ustavna prava.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 19:56 |
|
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ple ... _tid=54545Plenković je istaknuo kako se u međuvremenu "ovaj dio Europe temeljito promijenio nabolje, ali da neki problemi opstaju i zaslužuju punu pažnju", pa naglasio da Hrvatska smatra da godišnjicu Daytona treba iskoristiti za reviziju njegovih postignuća, ali i situacije u BiH. Pozvao je na punu jednakost Hrvata kao konstitutivnog naroda u BiH i donošenje odgovarajućeg izbornog zakona koji bi spriječio izborne inženjeringe Plenki ga isto metnuoooo ;) a bakir se nadao naci normalnijeg sugovornikaaaa hahA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 20:29 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 20:43 |
|
|
Rekoh ja da je Plenki učinkoviti birokrat. Dolazi mu Bakir na noge uskoro a predsjedništvo ide u Brisel. Vučić kod Erdija za svaki slučaj.  Guraju Brisel i Turci balkansku uniju. Jedino Hrvate u BiH treba nečim kupit. Npr. izbornim zakonom. Inače, bošnjačke glavne glave. Radončić, Komšić, Dźafi; sve vojnici ABiH koji su ratovali protiv Srba i Hrvata. Bakir sin islamiste koji je ratovao protiv istih s vojnicima koji su napali kasnije i Ameriku. Zar stvarno nisu dosad mogli imat nekoga tko nije sudjelovao u ratu? Sad to suprotstavi Čoviću i Dodiku, Jugoslavenima koji pušci nisu prismrdili. Općenito mi se čini da je vrijeme za smjenu generacija. Stavit ljude koji nemaju veze s ratom i komunizmom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 20:54 |
|
|
|
Vrijeme za sjebati Muslimane ko Đukanovića. Zato su se onako usrali kad su vidili da je pao.
Znaju oni dobo da Plenković ne govori bez osiguranih leđa. Bakir prije 7 dana nije htio kod Plenkovića a sad ide ko pas. Nisu htjeli u MŠ a sad hoće. Neće da pristanu na IZ a pristaće i pitati ima li još šta da potpišemo. Što bi rekao Šešelj... poješće sva govna koja su izasrali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:04 |
|
|
|
Plenković nije džabe dao guzice onom iz luxemburga, i ulizivo se frau Merkel... Ja mislim da se Dodik sada smije ;)
Ide MZ u trajnu relaksaciju BiH i balkana, 25 godina je bilo dosta, dali su im da sjebu Hrvate, a to čak nisu uz svu podršku znali napravit. Proglasili ih nesposobnima.. Sad je dosta... BiH će po europskim standardima za multinacionalne državi uz zaśtitu manjinskih naroda., švedi u finskoj, škoti i velšani u engleskoj, katalonci u španjolskoj, flamanci u belgiji...
Španjolci su večina u kataloniji, znam par španjolaca i opet kažu to je njihova zemlja, glasamo za katalonske stranke..to je taj europski duh. Kad muslimani Mostara budu glasali za hrvatske stranke.. ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/plenkovic-u-un-u-govorio-o-bih-treba-promisliti-o-dejtonu-sta-je-donio-i-kako-dalje/200925130 Ubiće se večeras... Autođenosajd...  Baš je zanimljivo. Idem ih ložit i skupljat plusiće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:17 |
|
|
tucepi je napisao/la: Sad je dosta... BiH će po europskim standardima za multinacionalne državi uz zaśtitu manjinskih naroda. Kako da ne... Sad će razvaljivanje BiH ići u 6. brzini. Razvaljivali smo monstuma dok su Muslimani imali svu podršku svijeta a sad kad su slabi ide naplata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:28 |
|
|
Nisam imao srca pisat išta kad ovo pročitah. Nešto mi se čini da većina tih ispranih mozgova tako i misli Citat: Hrvatsku je zahvatio val nacizma i fasizma sa izborom HDZ-a. Kukasti krstevi na Poljudu i na drugim mjestima, hapsenje crnih studenata iz Nigerije, mucenje i ubijanje migranata na granici, napad na Srbe, tabla u Jasenovcu ZDS, pola Zagreba isarano grafitima =U= i pise HZHB, pravi fasisti i nacisti. Svinjsku mast lijepili na muslimanske osmrtice u naselju Borongaj. Ustastvo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
Kako da ne... Sad će razvaljivanje BiH ići u 6. brzini. Razvaljivali smo monstuma dok su Muslimani imali svu podršku svijeta a sad kad su slabi ide naplata. Ne valja naglo...treba održavati stanje očaja, da iscure...za jedno 5 godina to će biti to. Apatično stanje sa psihodeličnim uplivima možebitne subrealnosti projicirano u bitak bosanskog bića mora biti održavano. Tako da će vrijeme odraditi sve...besplatno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisam imao srca pisat išta kad ovo pročitah. Nešto mi se čini da većina tih ispranih mozgova tako i misli Citat: Hrvatsku je zahvatio val nacizma i fasizma sa izborom HDZ-a. Kukasti krstevi na Poljudu i na drugim mjestima, hapsenje crnih studenata iz Nigerije, mucenje i ubijanje migranata na granici, napad na Srbe, tabla u Jasenovcu ZDS, pola Zagreba isarano grafitima =U= i pise HZHB, pravi fasisti i nacisti. Svinjsku mast lijepili na muslimanske osmrtice u naselju Borongaj. Ustastvo
Tko god želi nešto uzeti Hrvatima, jednostavno proglasi tog nekog Hrvata ustašom kako bi opravdao svoje nasilje. U Boliviji je Evo Morales imao konkurenta političara hrvatskog porijekla i u predizbornoj kampanji ga je također nastojao povezati s ustašama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:45 |
|
|
tucepi je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Kako da ne... Sad će razvaljivanje BiH ići u 6. brzini. Razvaljivali smo monstuma dok su Muslimani imali svu podršku svijeta a sad kad su slabi ide naplata. Ne valja naglo...treba održavati stanje očaja, da iscure...za jedno 5 godina to će biti to. Apatično stanje sa psihodeličnim uplivima možebitne subrealnosti projicirano u bitak bosanskog bića mora biti održavano. Tako da će vrijeme odraditi sve...besplatno. Pobrkao si nešto. Srbi ne sabraju. Srbi kad se nečeg uhvate onda rade. Da smo saburali danas bi tzv. BiH bila mirna multietnička islamska država. Biciklo koje se ne pokreće pada. BiH će se razvaljivati maksimalno aktivno dok ne nestane sa karte Evrope.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisam imao srca pisat išta kad ovo pročitah. Nešto mi se čini da većina tih ispranih mozgova tako i misli Citat: Hrvatsku je zahvatio val nacizma i fasizma sa izborom HDZ-a. Kukasti krstevi na Poljudu i na drugim mjestima, hapsenje crnih studenata iz Nigerije, mucenje i ubijanje migranata na granici, napad na Srbe, tabla u Jasenovcu ZDS, pola Zagreba isarano grafitima =U= i pise HZHB, pravi fasisti i nacisti. Svinjsku mast lijepili na muslimanske osmrtice u naselju Borongaj. Ustastvo
Ma ko se to nama sažalio na srpske žrtve? Ha klix merhametrlije? A do juče je bilo "traktorijadaaaaaa hahahahaha bababababa". Eeee kako bi se ja ismijao da ih sutra Plenki izbombarduje. Taman onako kako su se oni nama smijali kad nas je NATO bombardovao samo 3x više, po srpski je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 21:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pobrkao si nešto. Srbi ne sabraju. Srbi kad se nečeg uhvate onda rade. Da smo saburali danas bi tzv. BiH bila mirna multietnička islamska država. Biciklo koje se ne pokreće pada. BiH će se razvaljivati maksimalno aktivno dok ne nestane sa karte Evrope.
Mi čekamo, vrebamo, i onda kad je trenutak onda se toga uhvatimo do maximuma Možda je ovo taj trenutak, ne prestaje mješanje u BiH, konsenzus u medijima, ovo je nova situacija, pozitivna ;) čak i. šorošovski mediji nemaju ništa protiv... Nešto se kuha, a miris je pobjede i podjele.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 22:01 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 25 ruj 2020, 22:53 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nisam imao srca pisat išta kad ovo pročitah. Nešto mi se čini da većina tih ispranih mozgova tako i misli
Tko god želi nešto uzeti Hrvatima, jednostavno proglasi tog nekog Hrvata ustašom kako bi opravdao svoje nasilje. U Boliviji je Evo Morales imao konkurenta političara hrvatskog porijekla i u predizbornoj kampanji ga je također nastojao povezati s ustašama. Ovo neka zahebancija ili za ozbiljno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|