|
|
Stranica: 48/49.
|
[ 1218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 18:23 |
|
|
|
Glede ovih izjava Dodika. Ponovo je izjavio poneku pametnu, kao i na početku svoga političkog djelovanja. Mile smanji pljuvanje po Hrvatima i licemjerje i no problem
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 18:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Da ti Srbi guze daju ? Razmem da si ljut jer vas ispalili iz RS sa jednim koferom. Ako ti je stalo do rodnog zavičaja vrati se. Ako ne, nije naš problem.
Bio si u ratu punoldobna osoba nemaš dana žrtve ni u HVO ni HV. I sad bi nešto srao. Postoji jedna riječ za takve, kukavica.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 18:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Da ti Srbi guze daju ? Razmem da si ljut jer vas ispalili iz RS sa jednim koferom. Ako ti je stalo do rodnog zavičaja vrati se. Ako ne, nije naš problem.
Bio si u ratu punoldobna osoba nemaš dana žrtve ni u HVO ni HV. I sad bi nešto srao. Postoji jedna riječ za takve, kukavica. Tako je mlatimudane. A svjestan si toga da bi ti glavurdu razvalio i u ono što imaš od mozga popišao. Samo ne smiješ pristati na susret a toliko sam ti puta predlagao Ti si jedna mala provokatorska pičkica. Svjestan si toga Jel tako retardinjo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 18:45 |
|
|
|
Tulkas, seoski kung-fu borac, samouk. Dogovara mečeve svaki mjesec da se vidi ko je najjači u općini. Šteta što to nisi znao iskoristiti pa pomoći svom narodu u HVO. Nažalost pobjegao si u Zagreb i koristio "strano" državljanstvo kao izgovor da te i tamo ne mobiliziraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 20:55 |
|
|
Svarog je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mile udarna vijest na naslovnici  Nije mi ovo baš skroz ''pod vinkl'' , ako su tačno prenesene Miloradove riječi . Trebao bi bar za jedan zubac , da smanji doživljaj. Nisu ga baš citirali, samo je dao usporedbu raspada BiH i Jugoslavije. Moraju staviti nešto tako na naslovnicu, novinari ko novinari...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 22:07 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: I na kraju ništa. Sem Amerike, nema te sile koja ovdje može nešto nametnuti. Sve dogovore koji nisu povoljni ili neće prihvatitit ili će kasnije pod pritiskom javnosti odbaciti. Samo vi svoj posao, kad uzememo definitivno VSTV ide Tužilaštvo i onda u rukama imamo 4 asa. A vi pozivajte, sastančite i pravite budalu od sebe. Kojem kraju? Tek smo na početku novih odnosa. Kraj je kad BiH bude izbrisana sa karte Evrope. Ma koji početak , kakvi novih odnosa jado jadni. Pa govorili ste samo da Trump zasjedne, da stara administracija ode, da desničari pobijedi u Evropi, da ovo da ono. I? Ništa. Sve što je trebalo potpisali ste i jedni i drugi. Mi potpišemo nešto što i nama treba pa opet pogazimo sporazum. A vi sve podržite na poslijetku. Vi maštajte, a mi svoj posao. VSTV, pa Tužilaštvo, DN. Onda ćemo se pozabaviti i vama.. Sabur čedo, duga je ovo utakmica, država se pravi unucima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 22:33 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Kojem kraju? Tek smo na početku novih odnosa.
Kraj je kad BiH bude izbrisana sa karte Evrope.
Ma koji početak , kakvi novih odnosa jado jadni. Pa govorili ste samo da Trump zasjedne, da stara administracija ode, da desničari pobijedi u Evropi, da ovo da ono. I? Ništa. Sve što je trebalo potpisali ste i jedni i drugi. Mi potpišemo nešto što i nama treba pa opet pogazimo sporazum. A vi sve podržite na poslijetku. Vi maštajte, a mi svoj posao. VSTV, pa Tužilaštvo, DN. Onda ćemo se pozabaviti i vama.. Sabur čedo, duga je ovo utakmica, država se pravi unucima. Fora je u tome , što se djedovi i unuci ovdje , rjetko rađaju i umiru u istoj državi. Djedovi su nam se rađali u Kraljevini Jugoslaviji , mi u SFRJ , djeca BiH (Republika Srpska, FBiH ).. Unuci...? Ko zna, ko zna ? Sve su prilike da će u Srbiji , Hrvatskoj i BiH..Samo će BiH biti mnogo manja. Nekako bi to bilo logično , a vjerovatno i dugoročno rješenje. 100 godina se bzze patimo zayebavamo , a rješenje se nazire.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Promatrač
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 23:06 |
|
|
Svarog je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Ma koji početak , kakvi novih odnosa jado jadni. Pa govorili ste samo da Trump zasjedne, da stara administracija ode, da desničari pobijedi u Evropi, da ovo da ono. I? Ništa. Sve što je trebalo potpisali ste i jedni i drugi. Mi potpišemo nešto što i nama treba pa opet pogazimo sporazum. A vi sve podržite na poslijetku. Vi maštajte, a mi svoj posao. VSTV, pa Tužilaštvo, DN. Onda ćemo se pozabaviti i vama.. Sabur čedo, duga je ovo utakmica, država se pravi unucima.
Fora je u tome , što se djedovi i unuci ovdje , rjetko rađaju i umiru u istoj državi. Djedovi su nam se rađali u Kraljevini Jugoslaviji , mi u SFRJ , djeca BiH (Republika Srpska, FBiH ).. Unuci...? Ko zna, ko zna ? Sve su prilike da će u Srbiji , Hrvatskoj i BiH..Samo će BiH biti mnogo manja. Nekako bi to bilo logično , a vjerovatno i dugoročno rješenje. 100 godina se bzze patimo zayebavamo , a rješenje se nazire. Haha, odlicno rečeno. Nisam o tome razmisljao dosad. Evo kod mene, djed u Austro Ugarskoj, otac u NDH, ja SFRJ, moja djeca u RH, sve u krugu par stotina km i u malo vise od 100 godina razlike. Drzave su na ovim podrucjima dosta fleksibilne i prolazne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 23:22 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
Promatrač je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Fora je u tome , što se djedovi i unuci ovdje , rjetko rađaju i umiru u istoj državi. Djedovi su nam se rađali u Kraljevini Jugoslaviji , mi u SFRJ , djeca BiH (Republika Srpska, FBiH ).. Unuci...? Ko zna, ko zna ? Sve su prilike da će u Srbiji , Hrvatskoj i BiH..Samo će BiH biti mnogo manja. Nekako bi to bilo logično , a vjerovatno i dugoročno rješenje. 100 godina se bzze patimo zayebavamo , a rješenje se nazire.
Haha, odlicno rečeno. Nisam o tome razmisljao dosad. Evo kod mene, djed u Austro Ugarskoj, otac u NDH, ja SFRJ, moja djeca u RH, sve u krugu par stotina km i u malo vise od 100 godina razlike. Drzave su na ovim podrucjima dosta fleksibilne i prolazne. A rok trajanja kvalitetne zgrade je 100 godina. Vrjeme je za skandinavizaciju . Doduše , nama ostaje nezavršen posao sa Ilirima .No , neće nam se oteti..  Biće lakše , jer sa njima nismo u rodbinskim vezama . Sa rodbinom je uvjek najteže.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 26 ruj 2020, 23:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
BiH bi ulaskom u EU vjerojatno praktički prestala postojat jer su zajedničke funkcije BiH skoro iste kao i one od EU.
Isto tako će bit i ukoliko krenu s BiH u Mini-Š.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
trokut
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 27 ruj 2020, 00:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BiH bi ulaskom u EU vjerojatno praktički prestala postojat jer su zajedničke funkcije BiH skoro iste kao i one od EU.
Isto tako će bit i ukoliko krenu s BiH u Mini-Š. Oko 30% ovlasti BiH bi se prebacilo na EU. BiH savezne ovlasti bi se reducirale za oko 1/3.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 27 ruj 2020, 00:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
trokut
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 27 ruj 2020, 01:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Trebalo bi ugasiti ministarstvo vanjske trgovine, otpustiti i zatvoriti granicnu policiju. Carine samo na aerodrome. Ukidanje konvertibilne marke. Ukidanje granica s Hrvatskom i Srbijom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 27 ruj 2020, 01:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Tulkas ljut. Niko ne shvaća da se on jadan ne želi iz bogate Nizozemske vratiti u RS. Čekamo ga kao ozebli sunce 25 godina da se čovjek vrati doma. Njihova dijaspora treba moliti Karadžiću svaki put u mejtefima širom EU. Oni koji su preživjeli rat i dočepali se EU oni su srećni koliko su teški. Da su ostali ovdje bili ni na birou,brali maline,psovali Bakira zbog hladnjačarske mafije,ali opet glasali za SDA. Ovako imaju izbora u EU hoće li raditi ili će živjeti od Socijale.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 27 ruj 2020, 03:46 |
|
|
trokut je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Trebalo bi ugasiti ministarstvo vanjske trgovine, otpustiti i zatvoriti granicnu policiju. Carine samo na aerodrome. Ukidanje konvertibilne marke. Ukidanje granica s Hrvatskom i Srbijom. Po ustavu BiH ima samo tri minitarstva: spoljnih poslova, spoljne trgovine i civilnih poslova. Sva ostala ministarstva su protivustavna i moraju biti ukinuta. Sem toga postoje predsednistvo, dvodomni parlament, ustavni sud i centralna banka. To su svi zajednicki organi, sve ostalo je protivustavno. Evro se moze uvesti i bez ulaska u EU, kao u Crnoj Gori. Time otpada narodna banka. Ministarstvo spoljne trgovine je i u EU i u mini-sengenu bespotrebno. Iz ustavnog suda izbaciti strance. Dakle ostaje: predsednistvo, dvodomni parlament, ustavni sud (bez stranaca), ministarstva spoljnih i civilnih poslova. Zajednicke ambasade i stolica u UN, sve ostalo posebno. To bi trebao da bude maksimum na koji Srbi i Hrvati treba da pristanu. Sve ostalo je protivustavno i antievropski http://www.vijeceministara.gov.ba/pdf_d ... 5-2020.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 27 ruj 2020, 15:07 |
|
|
|
Što se više skreše, to bolje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 28 ruj 2020, 13:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64457 Lokacija: DAZP HQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 28 ruj 2020, 18:58 |
|
|
Za živo čudo globalistički i soroševski RTL upravo cipelira Bakira uživo u intervju, novinarka ga napala oko izbora komšića i nezadovoljstva Hrvata s izbornim zakonom. Bakir se neugodno iznenadio...  Ako ih se napada na rtlu koje je najgore anti RH smeće od televizije, MZ je onda stvarno digla ruke od njih.  Također čak 2 priloga oko BiH i Hrvata u BiH na RTL-u, to se nikada do sada nije dogodilo. Ovo su tektonske promjene. Očekujte uskoro poplavu pereca na forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 28 ruj 2020, 19:04 |
|
|
|
Jel okačio neko to na YouTube ili ako ima negde drugde da se pogleda?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 28 ruj 2020, 19:06 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jel okačio neko to na YouTube ili ako ima negde drugde da se pogleda? Tek je sad bilo na vijestima, postavit ću kad objave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 30 ruj 2020, 16:08 |
|
|
Dodik odbio da stane pored DžaferovićaPrilikom slikanja u Briselu Dodik na jednu stranu a ova druga dva bošnjačka predsjedika na drugu stranu od Sasolija. Oslobođenje prenosi: Ovom prilikom vjerovatno je namjera Sasolija, kao domaćina sastanka, bila da pokaže jedinstvo zemlje kroz tri člana Predsjedništva koja stoje jedan do drugog. Ima i video: https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/svi ... x2JkAbA8nw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 02 lis 2020, 10:16 |
|
|
Razjebavanje Islamofašista. RTRS odličan kao i uvijek. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 02 lis 2020, 15:25 |
|
|
|
Oštar prilog. Kao Greatest Hits sa ovog foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 02 lis 2020, 15:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Razjebavanje Islamofašista. RTRS odličan kao i uvijek.  Svaki isječak gdje Dodik stoji pored Komšića i Džaferovića- namrštena faca i/ili neki oblik facepalma. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 02 lis 2020, 15:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64457 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: Oštar prilog. Kao Greatest Hits sa ovog foruma. stručnjak za pravo mi se jako dopao, pravo se nasikirao koliko muslimani kurca ne kuže. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 69 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|