|
|
Stranica: 425/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 19:08 |
|
|
haha dobri ste. Ovo ko je cijih zena vise jebo. Koji vrh intelektualizma.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 19:49 |
|
|
sivi vuk je napisao/la: Kosovo će biti oprano krvlju.U bukvalnom smislu. Ja mrzim nasilje, ali potpis ko kuća na ovo. Kad Ameri odu, a otići će kad tad, pobićemo ih sve, osim onih koji pristanu da odu u pičku materinu preko Prokletija odakle su i došli. Kesa u u ruke i mrš u Albaniju ili Makedoniju ili metak u čelo. Ne zajebavam se uopšte, a tako misli i preko 90% Srba. Stvoriće se istorijski uslovi kad tad, nebitno da li ću ja dočekati to da vidim.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 20:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: sivi vuk je napisao/la: Kosovo će biti oprano krvlju.U bukvalnom smislu. Ja mrzim nasilje, ali potpis ko kuća na ovo. Kad Ameri odu, a otići će kad tad, pobićemo ih sve, osim onih koji pristanu da odu u pičku materinu preko Prokletija odakle su i došli. Kesa u u ruke i mrš u Albaniju ili Makedoniju ili metak u čelo. Ne zajebavam se uopšte, a tako misli i preko 90% Srba. Stvoriće se istorijski uslovi kad tad, nebitno da li ću ja dočekati to da vidim. Ko ce ratovati jado jadni. Pa sad da pukne ti i takvi bi radje u zatvor nego na front.Dole je dva miliona Albanaca uskoro sa vojskom uz savremenu opremu i obuku bez ogranicenja, a tu je i Albanija. Pa nije ovo doba devedesetih kad vi imate sve a drugi nista. Da bi osvojio toliko podrucje treba ti velika i jaka vojska , a vi to nemate, da bi imao vojsku trebaju ti pare, a vi to nemate. U proslom ratu ste samo trosili vec postojece zajednicke resurse koje vam je copavi Zagorac uskladistio da toga nije bilo ko zna sta bi jos izgubili. Kako tehnologija sada napreduje i kako se ratovi vode i jednu ulicu da bi uzeo treba ti velika nadmoc a kamoli drzavu. Takodje Albanci vise nisu saka jada sa par paravojnih formacija. Uz Americki amin i novac koji imaju uzet ce vam i jug Srbije. 7,1 milion i sve brze ide ka dole. A ti cekaj Obilica i mitomanisi.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 20:43 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: sivi vuk je napisao/la: Kosovo će biti oprano krvlju.U bukvalnom smislu. Ja mrzim nasilje, ali potpis ko kuća na ovo. Kad Ameri odu, a otići će kad tad, pobićemo ih sve, osim onih koji pristanu da odu u pičku materinu preko Prokletija odakle su i došli. Kesa u u ruke i mrš u Albaniju ili Makedoniju ili metak u čelo. Ne zajebavam se uopšte, a tako misli i preko 90% Srba. Stvoriće se istorijski uslovi kad tad, nebitno da li ću ja dočekati to da vidim. U slucaju da je to zaista tako, onda ste u vecoj banani nego sto sam mislio da ste (a mislim da se u poprilicnoj).
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 20:54 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ja mrzim nasilje, ali potpis ko kuća na ovo. Kad Ameri odu, a otići će kad tad, pobićemo ih sve, osim onih koji pristanu da odu u pičku materinu preko Prokletija odakle su i došli. Kesa u u ruke i mrš u Albaniju ili Makedoniju ili metak u čelo. Ne zajebavam se uopšte, a tako misli i preko 90% Srba. Stvoriće se istorijski uslovi kad tad, nebitno da li ću ja dočekati to da vidim. Ko ce ratovati jado jadni. Pa sad da pukne ti i takvi bi radje u zatvor nego na front.Dole je dva miliona Albanaca uskoro sa vojskom uz savremenu opremu i obuku bez ogranicenja, a tu je i Albanija. Pa nije ovo doba devedesetih kad vi imate sve a drugi nista. Da bi osvojio toliko podrucje treba ti velika i jaka vojska , a vi to nemate, da bi imao vojsku trebaju ti pare, a vi to nemate. U proslom ratu ste samo trosili vec postojece zajednicke resurse koje vam je copavi Zagorac uskladistio da toga nije bilo ko zna sta bi jos izgubili. Kako tehnologija sada napreduje i kako se ratovi vode i jednu ulicu da bi uzeo treba ti velika nadmoc a kamoli drzavu. Takodje Albanci vise nisu saka jada sa par paravojnih formacija. Uz Americki amin i novac koji imaju uzet ce vam i jug Srbije. 7,1 milion i sve brze ide ka dole. A ti cekaj Obilica i mitomanisi. Ti si mujo stvarno lud. Sa vama Muslimanima kao sto vidis razgovaramo, bar preko interneta, zajebavamo vas, hebemo vam sve po spisku itd. pa se mrznja kanalise i izbaci iz sebe. To je dobro. A i ne moze vas covjek bas ni previse mrziti jer ste debilni i neka vas u 24%, oplako sam danas na onaj vas teren na Grbavici i komentare. A sa Siptarima zbog jezicke barijere komunikacija nije moguca i mrznja ce se samo gomilati dok ne pukne a kad pukne za 10, 50, 100 god. jadni oni. Nece Amerika vjecno biti uz njih.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 21:19 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ja mrzim nasilje, ali potpis ko kuća na ovo. Kad Ameri odu, a otići će kad tad, pobićemo ih sve, osim onih koji pristanu da odu u pičku materinu preko Prokletija odakle su i došli. Kesa u u ruke i mrš u Albaniju ili Makedoniju ili metak u čelo. Ne zajebavam se uopšte, a tako misli i preko 90% Srba. Stvoriće se istorijski uslovi kad tad, nebitno da li ću ja dočekati to da vidim. Ko ce ratovati jado jadni. Pa sad da pukne ti i takvi bi radje u zatvor nego na front.Dole je dva miliona Albanaca uskoro sa vojskom uz savremenu opremu i obuku bez ogranicenja, a tu je i Albanija. Pa nije ovo doba devedesetih kad vi imate sve a drugi nista. Da bi osvojio toliko podrucje treba ti velika i jaka vojska , a vi to nemate, da bi imao vojsku trebaju ti pare, a vi to nemate. U proslom ratu ste samo trosili vec postojece zajednicke resurse koje vam je copavi Zagorac uskladistio da toga nije bilo ko zna sta bi jos izgubili. Kako tehnologija sada napreduje i kako se ratovi vode i jednu ulicu da bi uzeo treba ti velika nadmoc a kamoli drzavu. Takodje Albanci vise nisu saka jada sa par paravojnih formacija. Uz Americki amin i novac koji imaju uzet ce vam i jug Srbije. 7,1 milion i sve brze ide ka dole. A ti cekaj Obilica i mitomanisi. Kao prvo, ja sam već bio dole 1999. (doduše, nisam bio u borbi, jer sam bio radio relejac, naše je bilo da dovezemo kamion na neku čuku, dignemo antenu, kamufliramo sve, neko od starešina usmeri azimut antene i onda blejimo tamo neko vreme), kao drugo, Šiptara nema ni blizu dva miliona na KiM, bliži su cifri od milion, iseljavaju se više od svoje braće iz Albanije, koji su svetski prvaci u iseljavanju (izgubili su preko milion ljudi u zadnjih 20 godina, i to uz neprekidan pozitivan priraštaj. I kao treće, budi zadovoljan živ i zdrav u svom rezervatu, jer vas ne planiramo da pobijemo, pošto vas, kakvi god da ste, ipak smatramo ljudskim bićima, za razliku od Šiptara koga bi mi bilo žao da ubijem kao što mi je žao kad ubijem komarca.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 22:04 |
|
|
Koja mrznja bogte. Jelti dobro, majke ti?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 22:10 |
|
|
Dobro mi je, hvala što brineš o tome.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 22:28 |
|
|
Da li ti je jasno da takva mrznja samo hrani dalju mrznju i tako ukrug?
Ili cime je opravdavas?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 22:31 |
|
|
ratko_oric je napisao/la: Da li ti je jasno da takva mrznja samo hrani dalju mrznju i tako ukrug?
Ili cime je opravdavas? Pa baš zato ih i treba proterati/pobiti. Da bi prestali da ih mrzimo.
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 22:55 |
|
|
Tako je.
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 22:57 |
|
|
Dirljiva mi je poturička briga za šiptarske žohare.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 23:28 |
|
|
sivi vuk je napisao/la: Dirljiva mi je poturička briga za šiptarske žohare. Najjače od svega je što se oni njima dive i gledaju na njih kao na uzor. 
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 23:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: sivi vuk je napisao/la: Dirljiva mi je poturička briga za šiptarske žohare. Najjače od svega je što se oni njima dive i gledaju na njih kao na uzor.  Muslimani neće preživeti.Njihove šanse su nikakve.Šiptari su porpisali sebi smrtnu presudu 1999. A muslimani izborom Lagumdzije.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 11:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Ko ce ratovati jado jadni. Pa sad da pukne ti i takvi bi radje u zatvor nego na front.Dole je dva miliona Albanaca uskoro sa vojskom uz savremenu opremu i obuku bez ogranicenja, a tu je i Albanija. Pa nije ovo doba devedesetih kad vi imate sve a drugi nista. Da bi osvojio toliko podrucje treba ti velika i jaka vojska , a vi to nemate, da bi imao vojsku trebaju ti pare, a vi to nemate. U proslom ratu ste samo trosili vec postojece zajednicke resurse koje vam je copavi Zagorac uskladistio da toga nije bilo ko zna sta bi jos izgubili. Kako tehnologija sada napreduje i kako se ratovi vode i jednu ulicu da bi uzeo treba ti velika nadmoc a kamoli drzavu. Takodje Albanci vise nisu saka jada sa par paravojnih formacija. Uz Americki amin i novac koji imaju uzet ce vam i jug Srbije. 7,1 milion i sve brze ide ka dole. A ti cekaj Obilica i mitomanisi. Kao prvo, ja sam već bio dole 1999. (doduše, nisam bio u borbi, jer sam bio radio relejac, naše je bilo da dovezemo kamion na neku čuku, dignemo antenu, kamufliramo sve, neko od starešina usmeri azimut antene i onda blejimo tamo neko vreme), kao drugo, Šiptara nema ni blizu dva miliona na KiM, bliži su cifri od milion, iseljavaju se više od svoje braće iz Albanije, koji su svetski prvaci u iseljavanju (izgubili su preko milion ljudi u zadnjih 20 godina, i to uz neprekidan pozitivan priraštaj. I kao treće, budi zadovoljan živ i zdrav u svom rezervatu, jer vas ne planiramo da pobijemo, pošto vas, kakvi god da ste, ipak smatramo ljudskim bićima, za razliku od Šiptara koga bi mi bilo žao da ubijem kao što mi je žao kad ubijem komarca. I dalje nisi demantovao niti jedan moj navod. Samo si potvrdio cinjenicu da si internet ratnik koji je kad je bilo najpotrebnije i uz svu mogucu silu i nadmoc protiv mrskih Siptara obavljao funkciju raznosioca kablova. Pokrij se. Ako opet pukne satrat ce vas. I jos nesto, Albanci imaju ogroman prirastaj i nije tacno da ih se iselilo milion. A na Kosovu ih ima cca 1,8 miliona, iako odlaze. Sve i da ih ima milion opet uz one u Albaniji i MK i novac koji imaju mogu kupiti sta zele i izgraditi super jaku armiju za odbranu Kosova. Zato tonac ne guslaj. U Bosni ste na izumiranju i bas vam predstoje 2 tora zvani BL-BN.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 13:19 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kao prvo, ja sam već bio dole 1999. (doduše, nisam bio u borbi, jer sam bio radio relejac, naše je bilo da dovezemo kamion na neku čuku, dignemo antenu, kamufliramo sve, neko od starešina usmeri azimut antene i onda blejimo tamo neko vreme), kao drugo, Šiptara nema ni blizu dva miliona na KiM, bliži su cifri od milion, iseljavaju se više od svoje braće iz Albanije, koji su svetski prvaci u iseljavanju (izgubili su preko milion ljudi u zadnjih 20 godina, i to uz neprekidan pozitivan priraštaj. I kao treće, budi zadovoljan živ i zdrav u svom rezervatu, jer vas ne planiramo da pobijemo, pošto vas, kakvi god da ste, ipak smatramo ljudskim bićima, za razliku od Šiptara koga bi mi bilo žao da ubijem kao što mi je žao kad ubijem komarca. I dalje nisi demantovao niti jedan moj navod. Samo si potvrdio cinjenicu da si internet ratnik koji je kad jje bilo najpotrebnije i uz svu mogucu silu i nadmoc protiv mrskih Siptara obavljao funkciju raznosioca kablova. Pokrij se. Ako opet pukne satrat ce vas. I jos nesto, Albanci imaju ogroman prirastaj i nije tacno da ih se iselilo milion. A na Kosovu ih ima cca 1,8 miliona, iako odlaze. Sve i da ih ima milion opet uz one u Albaniji i MK i novac koji imaju mogu kupiti sta zele i izgraditi super jaku armiju za odbranu Kosova. Zato tonac ne guslaj. U Bosni ste na izumiranju i bas vam predstoje 2 tora zvani BL-BN. Nisam ja birao da li ću da budem vezista ili pešadinac (i nisam motao nikakve kablove, to rade telefonisti, ja sam bio radio relejac). Taj podatak od 1.8 miliona je sa kog popisa? Niko ne zna koliko ih ima, zna se samo da beže u inostranstvo ko nenormalni. Albanci imaju kurac od priraštaja. U Albaniji je već negativan (a i dalje se iseljavaju ko ludi), na KiM je drastično pao i biće i on negativan uskoro. Jedino ovi u Makedoniji se i dalje kote ko pacovi. Ako mi ne veruješ, guglaj ili pitaj nekog od rezidentnih demografa na forumu (a ima ih na forumu dosta). Ove ostale bajke i gluposti što si napisao, nema potrebe ni da komentarišem, čuj šiptarska super armija, lolčina. Mada ti i dalje ne verujem da si musliman, nego glumiš Muju da bi se sprdao. Verovatno si onaj Barak Obama. Nemoguće je da neko bude baš toliko glup, jednostavno nemoguće.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 14:29 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kao prvo, ja sam već bio dole 1999. (doduše, nisam bio u borbi, jer sam bio radio relejac, naše je bilo da dovezemo kamion na neku čuku, dignemo antenu, kamufliramo sve, neko od starešina usmeri azimut antene i onda blejimo tamo neko vreme), kao drugo, Šiptara nema ni blizu dva miliona na KiM, bliži su cifri od milion, iseljavaju se više od svoje braće iz Albanije, koji su svetski prvaci u iseljavanju (izgubili su preko milion ljudi u zadnjih 20 godina, i to uz neprekidan pozitivan priraštaj. I kao treće, budi zadovoljan živ i zdrav u svom rezervatu, jer vas ne planiramo da pobijemo, pošto vas, kakvi god da ste, ipak smatramo ljudskim bićima, za razliku od Šiptara koga bi mi bilo žao da ubijem kao što mi je žao kad ubijem komarca. I dalje nisi demantovao niti jedan moj navod. Samo si potvrdio cinjenicu da si internet ratnik koji je kad je bilo najpotrebnije i uz svu mogucu silu i nadmoc protiv mrskih Siptara obavljao funkciju raznosioca kablova. Pokrij se. Ako opet pukne satrat ce vas. I jos nesto, Albanci imaju ogroman prirastaj i nije tacno da ih se iselilo milion. A na Kosovu ih ima cca 1,8 miliona, iako odlaze. Sve i da ih ima milion opet uz one u Albaniji i MK i novac koji imaju mogu kupiti sta zele i izgraditi super jaku armiju za odbranu Kosova. Zato tonac ne guslaj. U Bosni ste na izumiranju i bas vam predstoje 2 tora zvani BL-BN. E da, ovo sam zaboravio, na koju svu moguću silu i nadmoć misliš? Na hiljadu letova dnevno iz Aviana? I pored svih tih američkih bombardera, Šiptari nisu držali ni jedan jedini zaseok na KiM za vreme celog rata, nego su samo bežali od nas po šumama, kao hajduci. Imaš podršku hiljadu aviona NATO i ne možeš ni jedno jedino selo da zauzmeš duže od pola sata, dok ne budeš isteran od strane VJ. Šiptarska super armija....
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 16:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: I dalje nisi demantovao niti jedan moj navod. Samo si potvrdio cinjenicu da si internet ratnik koji je kad jje bilo najpotrebnije i uz svu mogucu silu i nadmoc protiv mrskih Siptara obavljao funkciju raznosioca kablova. Pokrij se. Ako opet pukne satrat ce vas. I jos nesto, Albanci imaju ogroman prirastaj i nije tacno da ih se iselilo milion. A na Kosovu ih ima cca 1,8 miliona, iako odlaze. Sve i da ih ima milion opet uz one u Albaniji i MK i novac koji imaju mogu kupiti sta zele i izgraditi super jaku armiju za odbranu Kosova. Zato tonac ne guslaj. U Bosni ste na izumiranju i bas vam predstoje 2 tora zvani BL-BN. Nisam ja birao da li ću da budem vezista ili pešadinac (i nisam motao nikakve kablove, to rade telefonisti, ja sam bio radio relejac). Taj podatak od 1.8 miliona je sa kog popisa? Niko ne zna koliko ih ima, zna se samo da beže u inostranstvo ko nenormalni. Albanci imaju kurac od priraštaja. U Albaniji je već negativan (a i dalje se iseljavaju ko ludi), na KiM je drastično pao i biće i on negativan uskoro. Jedino ovi u Makedoniji se i dalje kote ko pacovi. Ako mi ne veruješ, guglaj ili pitaj nekog od rezidentnih demografa na forumu (a ima ih na forumu dosta). Ove ostale bajke i gluposti što si napisao, nema potrebe ni da komentarišem, čuj šiptarska super armija, lolčina. Mada ti i dalje ne verujem da si musliman, nego glumiš Muju da bi se sprdao. Verovatno si onaj Barak Obama. Nemoguće je da neko bude baš toliko glup, jednostavno nemoguće. U nedostatku dokaza covjek s uvijek uhvati degradiranja onog drugog kako bi nhegove navode degradirao a svoje izdigao na visi nivo. To vi radite. Elrm nejse. Na koje demografe mislis, mozda ove sto crtaju zamisljene mape a ne smiju da objave podatke o broju prvacica Hrvatske i Srpske nacionalnosti za ovu godinu. Daj ne lupaj. Sto se siptarske armije tice, vrijeme ce reci svoje. Budi siguran da ce biti opremljeniji od vas Srba.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 16:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: I dalje nisi demantovao niti jedan moj navod. Samo si potvrdio cinjenicu da si internet ratnik koji je kad je bilo najpotrebnije i uz svu mogucu silu i nadmoc protiv mrskih Siptara obavljao funkciju raznosioca kablova. Pokrij se. Ako opet pukne satrat ce vas. I jos nesto, Albanci imaju ogroman prirastaj i nije tacno da ih se iselilo milion. A na Kosovu ih ima cca 1,8 miliona, iako odlaze. Sve i da ih ima milion opet uz one u Albaniji i MK i novac koji imaju mogu kupiti sta zele i izgraditi super jaku armiju za odbranu Kosova. Zato tonac ne guslaj. U Bosni ste na izumiranju i bas vam predstoje 2 tora zvani BL-BN. E da, ovo sam zaboravio, na koju svu moguću silu i nadmoć misliš? Na hiljadu letova dnevno iz Aviana? I pored svih tih američkih bombardera, Šiptari nisu držali ni jedan jedini zaseok na KiM za vreme celog rata, nego su samo bežali od nas po šumama, kao hajduci. Imaš podršku hiljadu aviona NATO i ne možeš ni jedno jedino selo da zauzmeš duže od pola sata, dok ne budeš isteran od strane VJ. Šiptarska super armija.... Ameri da su htjeli oni su mogli uci u sred Beograda da se popisaju direktno na Knez Mihajlovoj. Zna se koji je cilj bombardovanja bio. A protiv sebe niste ni imali vojsku nego paravojne formacije bez posebne opreme i obuke. Ubili ste na stotine civila i za to popili bombardovanje.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 16:41 |
|
|
Pa guglaj onda, ako ne veruješ, umesto što mene smaraš sa budalaštinama. Internet, očigledno, imaš, pa pogledaj podatke za šiptarski natalitet, priraštaj i postavljanje svetskog rekorda za masovnost emigriranja.
I prestani da daviš, jer je ovo sve oftopik na ovoj temi.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 16:51 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: E da, ovo sam zaboravio, na koju svu moguću silu i nadmoć misliš? Na hiljadu letova dnevno iz Aviana? I pored svih tih američkih bombardera, Šiptari nisu držali ni jedan jedini zaseok na KiM za vreme celog rata, nego su samo bežali od nas po šumama, kao hajduci. Imaš podršku hiljadu aviona NATO i ne možeš ni jedno jedino selo da zauzmeš duže od pola sata, dok ne budeš isteran od strane VJ. Šiptarska super armija.... Ameri da su htjeli oni su mogli uci u sred Beograda da se popisaju direktno na Knez Mihajlovoj. Zna se koji je cilj bombardovanja bio. A protiv sebe niste ni imali vojsku nego paravojne formacije bez posebne opreme i obuke. Ubili ste na stotine civila i za to popili bombardovanje. Ne seri da Amerika ima dovoljno jaku vojsku da osvoji Srbiju!? Nemoguće.... Pošto nisu uspeli da unište VJ na KiM, samo smo dva, tri tenka izgubili dole od njihovog bombardovanja, onda su počeli da nam ruše fabrike, mostove itd... Potpisali smo Kumanovski sporazum tek nakon što smo ostali bez pvo raketa i onda su poslali flotu B-52 bombardera i rekli da će da izvrše tepih bombardovanje Beograda. Vi ne bi smeli da mrko pogledate Amerikance, a ne da se branite od njih tri meseca. I ajde dosta više sa sranjima i oftopikom, dosta sam se raspravljao sa idiotom, napiši sad zadnji post, ja ti neću više odgovarati.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 18:20 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mnogi clanci na internetu govore da su i mnoge vase muslimanke presle na pravoslavlje, a kako i nebi kada vide lolu visokog kao jablan, u svakom smislu i svakom pogledu. Pandurevicka je primjer dame koja dominira i ubija seksom.  Turci su nas drzali 500 godina i vratili smo ih u Tursku pritom smo im na milione primjeraka suknuli. Jedan od te skole i Sulejman Velicanstveni koji je polusrbin, a zena Ruskinja iz Ukrajine tako da u paru on je bio 25 odsto musliman 75 odsto pravoslavac. Ovo sa 25 odsto je i bosnjacka prica. Suljo i Suljini.  Mi vase bule obicno ne gledamo koliko istima zapadnemo za oci pa same se pecaju po principu razmisljanja em zgodan, em pravoslavac, zabranjeno voce, da se pohvalim prijateljicama i babi.  Vase bule kad cuju srpsko ime Vladimir, Boris, Ivan, Goran, odmah im ribica se pomami.  Cuvajte Mujo vase zenske!  Kako da ne, ti si najbolji primjer.  Reci Amidza, u cemu si se prepoznao: u Turcin ili u bula? 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 19:02 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mnogi clanci na internetu govore da su i mnoge vase muslimanke presle na pravoslavlje, a kako i nebi kada vide lolu visokog kao jablan, u svakom smislu i svakom pogledu. Pandurevicka je primjer dame koja dominira i ubija seksom.  Turci su nas drzali 500 godina i vratili smo ih u Tursku pritom smo im na milione primjeraka suknuli. Jedan od te skole i Sulejman Velicanstveni koji je polusrbin, a zena Ruskinja iz Ukrajine tako da u paru on je bio 25 odsto musliman 75 odsto pravoslavac. Ovo sa 25 odsto je i bosnjacka prica. Suljo i Suljini.  Mi vase bule obicno ne gledamo koliko istima zapadnemo za oci pa same se pecaju po principu razmisljanja em zgodan, em pravoslavac, zabranjeno voce, da se pohvalim prijateljicama i babi.  Vase bule kad cuju srpsko ime Vladimir, Boris, Ivan, Goran, odmah im ribica se pomami.  Cuvajte Mujo vase zenske!  Mnogi clanci? Navodite 5-6 slucajeva i tako u krug. Pa vidis glupane koliko Islam raste iz godine u godinu a koliko je pravoslavaca u svijetu. Sulejman je u paru 25% musliman? Ahahahahagh. Koliko si samo glup i opet nastavljas, na bilo kakav nacin dokazati pa makar i u paru. Znaci ja sutra ozenim budistkinju i ja sam u paru pola budista. Ahahahahaha. Jesi ti stvarno toliko glup? Cedo Sulejman je bio musliman 1000% , njegova zena takodje,majka i td. To sto je neko bio nemusliman rsnije pa postao ,zivio i umro kso musluman , nikako ga ne umanjuje od drugih mudlimana. Nagrada je cak i veca. Elem taj Suljo je natakario vise pravoslavki nego svi ovdje na forumu. Sto se Aleksandre tice nezz bas dal dominira al znam da je cesta u Sarajevu, al eto ako te tjesi nek dominira.hahaha Bule se jebu sa osunecenima jer smo cisti i mirisljavi, a bgm i mnoge srpkinje nam odaju priznanje za to. A tebi uvijek ostaje Mia Khalifa ona je bula, na nju mozes bacat, kad vec pravim ne mozes prici. Za kraj sjeti se ko ti je babu guzio. Zadnjih 600 god nosis procenat turske krvi. Islam mozda raste u Aziji i Africi, tu mu je i mjesto, mada i tu ima ljudi koji prelaze u Hriscanstvo, dok u Evroli ima puno asimilaranih muslimana koji u vecinski hriscanskoj Evropi nemaju perspektivu kao muslimani, a narocito ne kao radikalni muslimani. Suljo je 100 posto Turcin koliko i Bakir koji izgleda isto kao crni Arapin iz pustinje. ;) Mujagice vas jezik je srpski/hrvatski, vasi nacionalni simbol je simbol je hriscanski, vasi preci su Hriscani, vase komsije su Hriscani, sunarodnici Hriscani, Evropa hriscanska, a vi pre 500 godisnje muslimanske istorije imate otprilike jos toliku hriscansku istoriju tako da prevaguje vam hriscanska istorija i samo je pitanje vremena kada cete se masovno vratiti vjeri svojih potomaka, sto ja pozdravljam. Emir Kusturica, koji je najpoznatiji reziser na Balkanu, je shvatio ono sto ce ostali tkzv. Bosnjaci tek da shvate. Da su im blizi Srbi i Hrvati negoli neki Turcin ili Arapin. To sto vi imate a kazete da impresionira bule zove se nista i sigurno mirise, na ovcu ili neku drugu farmsku zivotinju.  Mujice, cuvaj se Aleksandre ako je sretnes, ona je smrt za za vas osunecene zelene bezmudase.  Vama buducnost lezi u povratku na svoje korjene. Turci su islamizacijom jednog dijela hriscanske raje napravili razdor medju hriscanskom rajom. To se moze ispraviti povratkom na vjeru potomaka te vam stoga gosn. Mujice toplo i srdacno preporucujem da slijedite primjer vec spomenutog gospodina Kusturice.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 19:02 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mnogi clanci na internetu govore da su i mnoge vase muslimanke presle na pravoslavlje, a kako i nebi kada vide lolu visokog kao jablan, u svakom smislu i svakom pogledu. Pandurevicka je primjer dame koja dominira i ubija seksom.  Turci su nas drzali 500 godina i vratili smo ih u Tursku pritom smo im na milione primjeraka suknuli. Jedan od te skole i Sulejman Velicanstveni koji je polusrbin, a zena Ruskinja iz Ukrajine tako da u paru on je bio 25 odsto musliman 75 odsto pravoslavac. Ovo sa 25 odsto je i bosnjacka prica. Suljo i Suljini.  Mi vase bule obicno ne gledamo koliko istima zapadnemo za oci pa same se pecaju po principu razmisljanja em zgodan, em pravoslavac, zabranjeno voce, da se pohvalim prijateljicama i babi.  Vase bule kad cuju srpsko ime Vladimir, Boris, Ivan, Goran, odmah im ribica se pomami.  Cuvajte Mujo vase zenske!  Mnogi clanci? Navodite 5-6 slucajeva i tako u krug. Pa vidis glupane koliko Islam raste iz godine u godinu a koliko je pravoslavaca u svijetu. Sulejman je u paru 25% musliman? Ahahahahagh. Koliko si samo glup i opet nastavljas, na bilo kakav nacin dokazati pa makar i u paru. Znaci ja sutra ozenim budistkinju i ja sam u paru pola budista. Ahahahahaha. Jesi ti stvarno toliko glup? Cedo Sulejman je bio musliman 1000% , njegova zena takodje,majka i td. To sto je neko bio nemusliman rsnije pa postao ,zivio i umro kso musluman , nikako ga ne umanjuje od drugih mudlimana. Nagrada je cak i veca. Elem taj Suljo je natakario vise pravoslavki nego svi ovdje na forumu. Sto se Aleksandre tice nezz bas dal dominira al znam da je cesta u Sarajevu, al eto ako te tjesi nek dominira.hahaha Bule se jebu sa osunecenima jer smo cisti i mirisljavi, a bgm i mnoge srpkinje nam odaju priznanje za to. A tebi uvijek ostaje Mia Khalifa ona je bula, na nju mozes bacat, kad vec pravim ne mozes prici. Za kraj sjeti se ko ti je babu guzio. Zadnjih 600 god nosis procenat turske krvi. Islam mozda raste u Aziji i Africi, tu mu je i mjesto, mada i tu ima ljudi koji prelaze u Hriscanstvo, dok u Evroli ima puno asimilaranih muslimana koji u vecinski hriscanskoj Evropi nemaju perspektivu kao muslimani, a narocito ne kao radikalni muslimani. Suljo je 100 posto Turcin koliko i Bakir koji izgleda isto kao crni Arapin iz pustinje. ;) Mujagice vas jezik je srpski/hrvatski, vasi nacionalni simbol je simbol je hriscanski, vasi preci su Hriscani, vase komsije su Hriscani, sunarodnici Hriscani, Evropa hriscanska, a vi pre 500 godisnje muslimanske istorije imate otprilike jos toliku hriscansku istoriju tako da prevaguje vam hriscanska istorija i samo je pitanje vremena kada cete se masovno vratiti vjeri svojih potomaka, sto ja pozdravljam. Emir Kusturica, koji je najpoznatiji reziser na Balkanu, je shvatio ono sto ce ostali tkzv. Bosnjaci tek da shvate. Da su im blizi Srbi i Hrvati negoli neki Turcin ili Arapin. To sto vi imate a kazete da impresionira bule zove se nista i sigurno mirise, na ovcu ili neku drugu farmsku zivotinju.  Mujice, cuvaj se Aleksandre ako je sretnes, ona je smrt za za vas osunecene zelene bezmudase.  Vama buducnost lezi u povratku na svoje korjene. Turci su islamizacijom jednog dijela hriscanske raje napravili razdor medju hriscanskom rajom. To se moze ispraviti povratkom na vjeru potomaka te vam stoga gosn. Mujice toplo i srdacno preporucujem da slijedite primjer vec spomenutog gospodina Kusturice.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 19:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: . Cekate da propane amerika da oslobodite kosovo? Sretno s tim...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|