|
|
Stranica: 426/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 19:11 |
|
|
sivi vuk je napisao/la: Dirljiva mi je poturička briga za šiptarske žohare. Hajd kretencino poklopi se ushima. To sto mi se gadi pozivanje na genocid, pa na genocid bilo koga, ne znaci da ne smatram albanski nacionalizam ista manje radikalnim i destruktivnim za okolish od srpskog. Lik se napurnja i onda prijeti masovnim klaonicama a inace je jedan od opustenijih i normalnijih za razgovor..sta na to da kazem, da se ne cudim (u najmanju ruku)? Ah da, sivi vukovi..guglaj malo sivonjo.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 19:13 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Mia Khalifa je kršćanka iz Libana. Jebi je znam da se oblaci ko bula valjda da bi ovakvi kao ovaj Rus mogli da zamisljaju lakse. Ne znam ko je doticna niti me puno zanima. Samo znam da vecina muslimanki u Evropi se (ipak) oblace kao i druge Evropljanke sto znaci da je prvi nivo asimilacije uspio, sledeci je potpuno hriscanizacije, a za muslimane poput Bosnjaka, to je povratak u vjeru svojih predaka.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 19:15 |
|
|
Jer kada bi snaga takvih pojedinaca bila ravna njihovim ambicijama, pa i bijesu, onda bi se Srbija, Albanija, Hrvatska, Bosna, ma nastavi dokle ti pashe, prostirala do Tokija.
Ali ovako to ostaje gomila zapjenushanih koja bljutavo prica,.. i nista vise.
(eto, toliko o svima vama koji drkate na nekakvu toboznju silu putem interneta a od rata kurca niste vidjeli)
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 19:21 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: . Cekate da propane amerika da oslobodite kosovo? Sretno s tim... Ne mora da propadne. Podrzavala je Amerika prije par decenija i Irak i Afganistan pa vise ne pomaze. Naravno da su Siptari sigurni dok ih cuva Amerika al to nece trajati vjecno. Nase je samo da cekamo i jacamo a doci ce dan... pa makar za 500 godina.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 20:08 |
|
|
ratko_oric je napisao/la: sivi vuk je napisao/la: Dirljiva mi je poturička briga za šiptarske žohare. Hajd kretencino poklopi se ushima. To sto mi se gadi pozivanje na genocid, pa na genocid bilo koga, ne znaci da ne smatram albanski nacionalizam ista manje radikalnim i destruktivnim za okolish od srpskog. Lik se napurnja i onda prijeti masovnim klaonicama a inace je jedan od opustenijih i normalnijih za razgovor..sta na to da kazem, da se ne cudim (u najmanju ruku)? Ah da, sivi vukovi..guglaj malo sivonjo. Ja se isto gadim nasilja i ne bih ni mrava zgazio. Žao mi je čak i drveta kada ga seku. Jedini organizmi kojih mi nije žao da budu ubijeni su komarci i Šiptari. A bilo bi mi žao i komaraca, da me ne napadaju i ne daju mi da spavam. A KiM je naša zemlja, vratićemo je kad tad, ali nećemo da imamo Palestinu tamo. I ne bi bilo nikakvog genocida, jer ne vidim da bi bilo ko izabrao metak u čelo, umesto puta pod noge. A slažem se za sive vukove. Daj @dart skloni taj jebeni turski nik, ionako ih menjaš svakih par meseci.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 20:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Cekate da propane amerika da oslobodite kosovo? Sretno s tim...
Ne mora da propadne. Podrzavala je Amerika prije par decenija i Irak i Afganistan pa vise ne pomaze. Naravno da su Siptari sigurni dok ih cuva Amerika al to nece trajati vjecno. Nase je samo da cekamo i jacamo a doci ce dan... pa makar za 500 godina. Oni izgleda misle da se mi zajebavamo oko toga. Otići će Ujka Sem kad, tad, pa i za 500 godina, što ti kažeš. To je naš Jerusalim i nikad nećemo odustati od njega.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 20:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ratko_oric je napisao/la: Hajd kretencino poklopi se ushima.
To sto mi se gadi pozivanje na genocid, pa na genocid bilo koga, ne znaci da ne smatram albanski nacionalizam ista manje radikalnim i destruktivnim za okolish od srpskog.
Lik se napurnja i onda prijeti masovnim klaonicama a inace je jedan od opustenijih i normalnijih za razgovor..sta na to da kazem, da se ne cudim (u najmanju ruku)?
Ah da, sivi vukovi..guglaj malo sivonjo.
Ja se isto gadim nasilja i ne bih ni mrava zgazio. Žao mi je čak i drveta kada ga seku. Jedini organizmi kojih mi nije žao da budu ubijeni su komarci i Šiptari. A bilo bi mi žao i komaraca, da me ne napadaju i ne daju mi da spavam. A KiM je naša zemlja, vratićemo je kad tad, ali nećemo da imamo Palestinu tamo. I ne bi bilo nikakvog genocida, jer ne vidim da bi bilo ko izabrao metak u čelo, umesto puta pod noge. A slažem se za sive vukove. Daj @dart skloni taj jebeni turski nik, ionako ih menjaš svakih par meseci. Da li ti je jasno koliko je glupa ta spika o "svetoj zemlji"? Kakva kurceva sveta zemlja. Pa Srbija se zahvaljujuci iskljucivo osmanskim prodorima prosirila ka sjeveru, a izgubila na izjebanom i siromasnom jugu (dugorocno posmatrano). Ukoliko cemo o nekom "svetom pravu". Ali inace ti nema smisla..100 puta su vise Srba ubili Hrvati nego Albanci, a protjerali Srbe isto tako s veceg podrucja na kojem su bili vjekovima. Pa zasto nema te mrznje prema Hrvatima? (ne da je zagovaram, vec ti samo ukazujem na nelogicnost mrznje prema Albancima) Dart? Zar je sivi vuk chatnik??? 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 20:53 |
|
|
Nije se proširila na sever turskim prodorima, nego bežanjem od Turaka, nakon što su Austrijanci, kojima smo pomagali protiv turaka, povukli vojsku odavde jer ih je Francuska napala. Pa smo zato bežali u Mađarsku, zbog osvete Turaka. A nakon što je Kneževina Srbija nastala, Turci su terali Srbe sa juga i naseljavali Šiptare tamo. Hvala im u pm. KiM je naš, i vratićemo ga kad tad.
Da, sivi vuk je chatnick.
Odo da gledam utakmicu.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 21:32 |
|
|
Jel imas kakav link za utakmicu???
A ovo sto kazes, ko veli nije govno vec se ker posro..nebitno da li su bjezali ili ne, cinjenica je da bez Osmanlija, koje krivite za albansku vecinu na Kosovu, nebi bilo srpske vecine na sjeveru. Kako god da okrenes i obrnes.
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 23:17 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nije se proširila na sever turskim prodorima, nego bežanjem od Turaka, nakon što su Austrijanci, kojima smo pomagali protiv turaka, povukli vojsku odavde jer ih je Francuska napala. Pa smo zato bežali u Mađarsku, zbog osvete Turaka. A nakon što je Kneževina Srbija nastala, Turci su terali Srbe sa juga i naseljavali Šiptare tamo. Hvala im u pm. KiM je naš, i vratićemo ga kad tad.
Odo da gledam utakmicu. Dobro KiM ako ti to kažeš.
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 23:29 |
|
|
ratko_oric je napisao/la: Jel imas kakav link za utakmicu???
A ovo sto kazes, ko veli nije govno vec se ker posro..nebitno da li su bjezali ili ne, cinjenica je da bez Osmanlija, koje krivite za albansku vecinu na Kosovu, nebi bilo srpske vecine na sjeveru. Kako god da okrenes i obrnes. Nije, zato što su počeli da teraju Srbe sa juga i naseljavaju Šiptare kada je stvorena Kneževina, a to je dosta kasnije od Velikih seoba.
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 23:30 |
|
|
Ruku na srce Bošnjaci su ljudi naše krvi, dakle Srbi koji su prihvatili islam i izgubili vremenom svoj nacionalni identitet, danas su otišli dalje pa su izgubili i naš zajednički slovenski identitet. Mi i Hrvati odemo na poljski marš nezavisnosti ili slične skupove u Evropi, a gde su naša slovenska braća Bošnjaci ? Naša slovenska braća Bošnjaci se solidarišu sa islamskim migrantima i ostalim neslovenskim i neevropskim islamistima iz Azije i Afrike. Ne samo to, nego današnji Bošnjaci su otišli i korak dalje, izgubivši i svoj evropski identitet, i naravno da ne mislim na ovaj veštački EU identitet od juče, već na zajednički koji se tiče svih evropskih nacija i koji će nadživeti veštačku tvorevinu EU.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 23:30 |
|
|
sivi vuk je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nije se proširila na sever turskim prodorima, nego bežanjem od Turaka, nakon što su Austrijanci, kojima smo pomagali protiv turaka, povukli vojsku odavde jer ih je Francuska napala. Pa smo zato bežali u Mađarsku, zbog osvete Turaka. A nakon što je Kneževina Srbija nastala, Turci su terali Srbe sa juga i naseljavali Šiptare tamo. Hvala im u pm. KiM je naš, i vratićemo ga kad tad.
Odo da gledam utakmicu. Dobro KiM ako ti to kažeš. Ok, nosi turski nik, tvoja stvar.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lis 2017, 23:33 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7385 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
ratko_oric je napisao/la: Jel imas kakav link za utakmicu???
A ovo sto kazes, ko veli nije govno vec se ker posro..nebitno da li su bjezali ili ne, cinjenica je da bez Osmanlija, koje krivite za albansku vecinu na Kosovu, nebi bilo srpske vecine na sjeveru. Kako god da okrenes i obrnes. Znači mi u Srpskoj bi trebalo da budemo zahvalni rahmetliji Aliji Alji Izetbegoviću što je odbio jedan ili više prijedloga koji bi u krajnjem bili mnogo povoljniji za Muslimane nego za Srbe ?
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 00:09 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: ratko_oric je napisao/la: Jel imas kakav link za utakmicu???
A ovo sto kazes, ko veli nije govno vec se ker posro..nebitno da li su bjezali ili ne, cinjenica je da bez Osmanlija, koje krivite za albansku vecinu na Kosovu, nebi bilo srpske vecine na sjeveru. Kako god da okrenes i obrnes. Znači mi u Srpskoj bi trebalo da budemo zahvalni rahmetliji Aliji Alji Izetbegoviću što je odbio jedan ili više prijedloga koji bi u krajnjem bili mnogo povoljniji za Muslimane nego za Srbe ? Pa čemu žaliti zbog toga, i neka je odbio, jer bi sada imao nezavisnu unitarnu BiH. RS ne bi postojala, niti bi oni bili ili stanovnici St. Luisa i Geteborga, ili saterani u svoju buduću nezavisnu državu. Bravo Alija, pravi si Muja.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 00:17 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ratko_oric je napisao/la: Jel imas kakav link za utakmicu???
A ovo sto kazes, ko veli nije govno vec se ker posro..nebitno da li su bjezali ili ne, cinjenica je da bez Osmanlija, koje krivite za albansku vecinu na Kosovu, nebi bilo srpske vecine na sjeveru. Kako god da okrenes i obrnes. Nije, zato što su počeli da teraju Srbe sa juga i naseljavaju Šiptare kada je stvorena Kneževina, a to je dosta kasnije od Velikih seoba. Pa tjerali ste i vi njih, nije da niste. Eto sad su slucajno oni gornji tamo a vi donji. Samo, dokle ici u tom "ispravljanju krive Drine" (po vasem ispravljanje nepravde/iako Albanci to vide drugacije)? Zar ne vidis dokle vas je dovelo sve to? I ovo ti govorim ne s aspekta nekog pravednika bjelosvjetskog, vec cisto zdravorazumski posto je NEMOGUCE da u slucaju dva tako mala naroda, od kojih ni jedan nije jasno superioran u odnosu na drugog (nekad su jedni malo jaci, nekad drugi, ali nije to kao kad Rusija gazi Cecene), dodje do neke apsolutne pobjede jednih nad drugima (do istrebljenja)! Pa ni Rusi Cecene nisu uspjeli sve potamaniti a u 19. vijeku ih je nakon tridesetak godina ostalo jedva dvadesetak posto od predratne brojke, tj. prije ustanka pod onih Shamilom (sad ne znam kako se tacno zvao ali ako te interesuje pogledacu), a kamoli da Srbi uspiju u danasnje doba, ili neko sutrasnje (kako god da bilo necemo se vratiti u vrijeme u kojem jedni imaju drzavu, naciju, vojsku, sve, a drugi nista, kao sto je to bilo krajem 19. i pocetkom 20. stoljeca), istrijebiti Albance. Dakle ono sto zagovaras je bezvezno krvoprolice koje dugorocno ne vodi nicemu sem gubitku i jednih i drugih. Eto ti najbolji primjer BiH pocetkom devedesetih. Imali ste sve, te prve dvije godine rata apsoltna nadmoc u svemu, i opet niste uspjeli ostvariti sve ciljeve, kao sto bogami izgide, iako manje od Bosnjaka, podosta i Srba. Pa ni Hitler nije uspio sve jevreje pobiti covjece. Razmisli malo.
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 00:22 |
|
|
Blitz je napisao/la: Ruku na srce Bošnjaci su ljudi naše krvi, dakle Srbi koji su prihvatili islam i izgubili vremenom svoj nacionalni identitet, danas su otišli dalje pa su izgubili i naš zajednički slovenski identitet. Mi i Hrvati odemo na poljski marš nezavisnosti ili slične skupove u Evropi, a gde su naša slovenska braća Bošnjaci ? Naša slovenska braća Bošnjaci se solidarišu sa islamskim migrantima i ostalim neslovenskim i neevropskim islamistima iz Azije i Afrike. Ne samo to, nego današnji Bošnjaci su otišli i korak dalje, izgubivši i svoj evropski identitet, i naravno da ne mislim na ovaj veštački EU identitet od juče, već na zajednički koji se tiče svih evropskih nacija i koji će nadživeti veštačku tvorevinu EU. Evo ti brace, pa s njima palamudi o "evropskom identitetu". http://www.bosanski-nacionalisti.org/A nije da nismo imali vec taj...."evropski identitet" za koji se ti i braca zalazete.  Projekat je propao, ne jedom, vec dva put. A propasce i opet (samo ne kazem da nam se necete svima posrati u bascu prije nego sto propadne). Za one koji ne govore njemacki: plakat zagovara "evropsku" pobjedu nad "Azijatima". Veoma slicno, kaj, ne..
|
|
Vrh |
|
 |
ratko_oric
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 00:25 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: ratko_oric je napisao/la: Jel imas kakav link za utakmicu???
A ovo sto kazes, ko veli nije govno vec se ker posro..nebitno da li su bjezali ili ne, cinjenica je da bez Osmanlija, koje krivite za albansku vecinu na Kosovu, nebi bilo srpske vecine na sjeveru. Kako god da okrenes i obrnes. Znači mi u Srpskoj bi trebalo da budemo zahvalni rahmetliji Aliji Alji Izetbegoviću što je odbio jedan ili više prijedloga koji bi u krajnjem bili mnogo povoljniji za Muslimane nego za Srbe ? Da li autor makar zna sta je tacno zelio reci ovim (kao odgovor na moj citat)?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 00:49 |
|
|
ratko_oric je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nije, zato što su počeli da teraju Srbe sa juga i naseljavaju Šiptare kada je stvorena Kneževina, a to je dosta kasnije od Velikih seoba. Pa tjerali ste i vi njih, nije da niste. Eto sad su slucajno oni gornji tamo a vi donji. Samo, dokle ici u tom "ispravljanju krive Drine" (po vasem ispravljanje nepravde/iako Albanci to vide drugacije)? Zar ne vidis dokle vas je dovelo sve to? I ovo ti govorim ne s aspekta nekog pravednika bjelosvjetskog, vec cisto zdravorazumski posto je NEMOGUCE da u slucaju dva tako mala naroda, od kojih ni jedan nije jasno superioran u odnosu na drugog (nekad su jedni malo jaci, nekad drugi, ali nije to kao kad Rusija gazi Cecene), dodje do neke apsolutne pobjede jednih nad drugima (do istrebljenja)! Pa ni Rusi Cecene nisu uspjeli sve potamaniti a u 19. vijeku ih je nakon tridesetak godina ostalo jedva dvadesetak posto od predratne brojke, tj. prije ustanka pod onih Shamilom (sad ne znam kako se tacno zvao ali ako te interesuje pogledacu), a kamoli da Srbi uspiju u danasnje doba, ili neko sutrasnje (kako god da bilo necemo se vratiti u vrijeme u kojem jedni imaju drzavu, naciju, vojsku, sve, a drugi nista, kao sto je to bilo krajem 19. i pocetkom 20. stoljeca), istrijebiti Albance. Dakle ono sto zagovaras je bezvezno krvoprolice koje dugorocno ne vodi nicemu sem gubitku i jednih i drugih. Eto ti najbolji primjer BiH pocetkom devedesetih. Imali ste sve, te prve dvije godine rata apsoltna nadmoc u svemu, i opet niste uspjeli ostvariti sve ciljeve, kao sto bogami izgide, iako manje od Bosnjaka, podosta i Srba. Pa ni Hitler nije uspio sve jevreje pobiti covjece. Razmisli malo. Ko priča o istrebljenju!? Ima i više nego dovoljno mesta u Albaniji, budući da se masovno iseljavaju i nabijaju u Tiranu.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 16:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Ameri da su htjeli oni su mogli uci u sred Beograda da se popisaju direktno na Knez Mihajlovoj. Zna se koji je cilj bombardovanja bio. A protiv sebe niste ni imali vojsku nego paravojne formacije bez posebne opreme i obuke. Ubili ste na stotine civila i za to popili bombardovanje. Ne seri da Amerika ima dovoljno jaku vojsku da osvoji Srbiju!? Nemoguće.... Pošto nisu uspeli da unište VJ na KiM, samo smo dva, tri tenka izgubili dole od njihovog bombardovanja, onda su počeli da nam ruše fabrike, mostove itd... Potpisali smo Kumanovski sporazum tek nakon što smo ostali bez pvo raketa i onda su poslali flotu B-52 bombardera i rekli da će da izvrše tepih bombardovanje Beograda. Vi ne bi smeli da mrko pogledate Amerikance, a ne da se branite od njih tri meseca. I ajde dosta više sa sranjima i oftopikom, dosta sam se raspravljao sa idiotom, napiši sad zadnji post, ja ti neću više odgovarati. Ti si glup retarde jedan i bmk za tobom ja cu da komentarisem a ti zaobidji moje komentare. Samo dokazujes moje tvrdnje da vam nisu nanijeli gubitke na Kosovu nego su vam unistili tek par tenkova, tako da vi dole pred sobom niste ni inali pravu vojsku vec grupe slabonaoruzanih ljudi. Svrha bombardovanja teritorije Srbije a ne Kosova jeste da se na taj nacin Sloba natjera na kapitulaciju i zato su gadjani vec zacrtani ciljevi. Da se vas pitalo vec prvog dana bi se predali nego je Milosevic bio budala pa odugovlacio neminovno. Jedna NATO baza vas je poslala u kameno doba, srusili ste jedan avion srecom i to je sve. I niste se branili nego krili ko picke, pocevsi od vojske koja se kamuflirala ko jazavac a zatim i sam narod. Sam si dokaz isfrustrirane budale koja masta o nekakvim cudima i oslobadjanjima Kosova, koje i nije vase, a drzava mu u sve vecim govnima i godisnje gubi 70 000 ljudi. Ubij se glupane.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 16:41 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Mnogi clanci? Navodite 5-6 slucajeva i tako u krug. Pa vidis glupane koliko Islam raste iz godine u godinu a koliko je pravoslavaca u svijetu. Sulejman je u paru 25% musliman? Ahahahahagh. Koliko si samo glup i opet nastavljas, na bilo kakav nacin dokazati pa makar i u paru. Znaci ja sutra ozenim budistkinju i ja sam u paru pola budista. Ahahahahaha. Jesi ti stvarno toliko glup? Cedo Sulejman je bio musliman 1000% , njegova zena takodje,majka i td. To sto je neko bio nemusliman rsnije pa postao ,zivio i umro kso musluman , nikako ga ne umanjuje od drugih mudlimana. Nagrada je cak i veca. Elem taj Suljo je natakario vise pravoslavki nego svi ovdje na forumu. Sto se Aleksandre tice nezz bas dal dominira al znam da je cesta u Sarajevu, al eto ako te tjesi nek dominira.hahaha Bule se jebu sa osunecenima jer smo cisti i mirisljavi, a bgm i mnoge srpkinje nam odaju priznanje za to. A tebi uvijek ostaje Mia Khalifa ona je bula, na nju mozes bacat, kad vec pravim ne mozes prici. Za kraj sjeti se ko ti je babu guzio. Zadnjih 600 god nosis procenat turske krvi. Islam mozda raste u Aziji i Africi, tu mu je i mjesto, mada i tu ima ljudi koji prelaze u Hriscanstvo, dok u Evroli ima puno asimilaranih muslimana koji u vecinski hriscanskoj Evropi nemaju perspektivu kao muslimani, a narocito ne kao radikalni muslimani. Suljo je 100 posto Turcin koliko i Bakir koji izgleda isto kao crni Arapin iz pustinje. ;) Mujagice vas jezik je srpski/hrvatski, vasi nacionalni simbol je simbol je hriscanski, vasi preci su Hriscani, vase komsije su Hriscani, sunarodnici Hriscani, Evropa hriscanska, a vi pre 500 godisnje muslimanske istorije imate otprilike jos toliku hriscansku istoriju tako da prevaguje vam hriscanska istorija i samo je pitanje vremena kada cete se masovno vratiti vjeri svojih potomaka, sto ja pozdravljam. Emir Kusturica, koji je najpoznatiji reziser na Balkanu, je shvatio ono sto ce ostali tkzv. Bosnjaci tek da shvate. Da su im blizi Srbi i Hrvati negoli neki Turcin ili Arapin. To sto vi imate a kazete da impresionira bule zove se nista i sigurno mirise, na ovcu ili neku drugu farmsku zivotinju.  Mujice, cuvaj se Aleksandre ako je sretnes, ona je smrt za za vas osunecene zelene bezmudase.  Vama buducnost lezi u povratku na svoje korjene. Turci su islamizacijom jednog dijela hriscanske raje napravili razdor medju hriscanskom rajom. To se moze ispraviti povratkom na vjeru potomaka te vam stoga gosn. Mujice toplo i srdacno preporucujem da slijedite primjer vec spomenutog gospodina Kusturice. Sjeti se ko tije jebavao babu. Dzaba se opires. Predci su ti bili pod Turcima i nikakvo prekrajanje historije ne pomaze. Selam
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 16:48 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Jebi je znam da se oblaci ko bula valjda da bi ovakvi kao ovaj Rus mogli da zamisljaju lakse. Ne znam ko je doticna niti me puno zanima. Samo znam da vecina muslimanki u Evropi se (ipak) oblace kao i druge Evropljanke sto znaci da je prvi nivo asimilacije uspio, sledeci je potpuno hriscanizacije, a za muslimane poput Bosnjaka, to je povratak u vjeru svojih predaka. Islam u Evropi sve vise raste. Ako si cobane nekad izasao iz svoje mahale i bio u Evropi vidio bi o cemu pricam. Obidji bilo koju od ovih zemalja : Belgiju, Holandiju, komplet Skdinaviju, Englesku, Francusku, Italiju, Austriju, Njemacku, Svicarsku ...i vidi koliko tu muslimana zivi, kakav nartalitet imaju i kako se zajednice sire. Ili poslusaj Zakira Naika i rijesi se zla kojim vas popovi ubjeduju. Ustvarin nemoj , glup si ti, neces shvatiti nista.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 17:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7385 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ne znam ko je doticna niti me puno zanima. Samo znam da vecina muslimanki u Evropi se (ipak) oblace kao i druge Evropljanke sto znaci da je prvi nivo asimilacije uspio, sledeci je potpuno hriscanizacije, a za muslimane poput Bosnjaka, to je povratak u vjeru svojih predaka. Islam u Evropi sve vise raste. Ako si cobane nekad izasao iz svoje mahale i bio u Evropi vidio bi o cemu pricam. Obidji bilo koju od ovih zemalja : Belgiju, Holandiju, komplet Skdinaviju, Englesku, Francusku, Italiju, Austriju, Njemacku, Svicarsku ...i vidi koliko tu muslimana zivi, kakav nartalitet imaju i kako se zajednice sire. Ili poslusaj Zakira Naika i rijesi se zla kojim vas popovi ubjeduju. Ustvarin nemoj , glup si ti, neces shvatiti nista. Pa eto paradokos svoje vrste.Svugdje vam ide u stranjskim zemljama a ubosni koja je vasa i koju je Alija testamentom ostavio Erdoganu,nikako.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 17:14 |
|
|
Citat: Ti si glup retarde jedan i bmk za tobom ja cu da komentarisem a ti zaobidji moje komentare. Samo dokazujes moje tvrdnje da vam nisu nanijeli gubitke na Kosovu nego su vam unistili tek par tenkova, tako da vi dole pred sobom niste ni inali pravu vojsku vec grupe slabonaoruzanih ljudi. Svrha bombardovanja teritorije Srbije a ne Kosova jeste da se na taj nacin Sloba natjera na kapitulaciju i zato su gadjani vec zacrtani ciljevi. Da se vas pitalo vec prvog dana bi se predali nego je Milosevic bio budala pa odugovlacio neminovno. Jedna NATO baza vas je poslala u kameno doba, srusili ste jedan avion srecom i to je sve. I niste se branili nego krili ko picke, pocevsi od vojske koja se kamuflirala ko jazavac a zatim i sam narod. Sam si dokaz isfrustrirane budale koja masta o nekakvim cudima i oslobadjanjima Kosova, koje i nije vase, a drzava mu u sve vecim govnima i godisnje gubi 70 000 ljudi. Ubij se glupane. A ne, ne. Prvih mesec dana su gađali isključivo vojne ciljeve, uz napad albaske kopnene vojske, iz Albanije, zajedno sa SAS, Rendžerima i ostalim NATO specijalnim jedinicama (bitka za karaulu Košare), pa kad su shvatili da avioni ne pogađaju ništa, da kopneni napad nije uspeo i da je VJ ostala praktično netaknuta, onda su počeli da gađaju civilne ciljeve i da nam ruše infrastrukturu i fabrike, da bi nas primorali da potpišemo Kumanovski sporazum. Znači prvo su pokušali da nam unište vojsku, pa kad su videli da to ne ide, tek onda su počeli da gađaju civilne ciljeve, što je ratni zločin. I potpisali smo Kumanovski sporazum, po kojem KiM i dalje ostaje deo Srbije, tek kada smo ostali bez PVO raketa, pa su Ameri mogli da dovedu B-52 bombardere i da nam zaprete tepih bombardovanjem Beograda, u kojem bi izginulo stotine hiljada ljudi. I nismo oborili jedan avion, nego dva. A to je i više nego solidan uspeh, uzimajući u obzir da smo imali 16 poluispravnih MiG 29 i pvo sisteme iz šezdesetih godina protiv hiljadu aviona, uz podršku Avaksa, satelita i ostalih pizdi materini, i u uslovima da kad upališ radar, za minut te detektuje HARM raketa i uništi te. Irak npr., sa mnogo boljim naoružanjem, nije skinuo nijedan avion u Pustinjskooj oluji. Ako smo se borili za KiM dok nam nije nestalo municije protiv najjače vojne alijanse u istoriji sveta, onda budi siguran da nećemo samo da gledamo i ne preduzmemo ništa kada Ameri odjebu Šiptare ili odu odavde, a to će se desiti kad tad. A sad stvarno odjebi, ideš na ignore, raspravljati sa idiotima je zabavno do neke mere, ali ti si mi dosadan, pa neću više.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 lis 2017, 17:46 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Islam mozda raste u Aziji i Africi, tu mu je i mjesto, mada i tu ima ljudi koji prelaze u Hriscanstvo, dok u Evroli ima puno asimilaranih muslimana koji u vecinski hriscanskoj Evropi nemaju perspektivu kao muslimani, a narocito ne kao radikalni muslimani. Suljo je 100 posto Turcin koliko i Bakir koji izgleda isto kao crni Arapin iz pustinje. ;) Mujagice vas jezik je srpski/hrvatski, vasi nacionalni simbol je simbol je hriscanski, vasi preci su Hriscani, vase komsije su Hriscani, sunarodnici Hriscani, Evropa hriscanska, a vi pre 500 godisnje muslimanske istorije imate otprilike jos toliku hriscansku istoriju tako da prevaguje vam hriscanska istorija i samo je pitanje vremena kada cete se masovno vratiti vjeri svojih potomaka, sto ja pozdravljam. Emir Kusturica, koji je najpoznatiji reziser na Balkanu, je shvatio ono sto ce ostali tkzv. Bosnjaci tek da shvate. Da su im blizi Srbi i Hrvati negoli neki Turcin ili Arapin. To sto vi imate a kazete da impresionira bule zove se nista i sigurno mirise, na ovcu ili neku drugu farmsku zivotinju.  Mujice, cuvaj se Aleksandre ako je sretnes, ona je smrt za za vas osunecene zelene bezmudase.  Vama buducnost lezi u povratku na svoje korjene. Turci su islamizacijom jednog dijela hriscanske raje napravili razdor medju hriscanskom rajom. To se moze ispraviti povratkom na vjeru potomaka te vam stoga gosn. Mujice toplo i srdacno preporucujem da slijedite primjer vec spomenutog gospodina Kusturice. Sjeti se ko tije jebavao babu. Dzaba se opires. Predci su ti bili pod Turcima i nikakvo prekrajanje historije ne pomaze. Selam Govori u svoje ime. Sasvim sam svjestan da su se svi narodi na Balkanu izmijesali, dakle ne samo Srbi, sto sa Turcima, sto sa Germanima, sto sa komsijama samo sto je razlika izmedju vas Bosnjaka i drugih na ovim prostorima lezi u tome sto ste vi presli u islam, a drugi, vidis i sam po imenima. Vama Bosnjacima preostaje jedino da se vratite na vjeru predaka svojih. Bog ti pomogao Mujo. P.S. Pitaj svog starog kako mu se djed, a tvoj pradjed zvao. ;)
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|