HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 lis 2025, 17:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34004 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 25 pro 2019, 01:37 

novovrijeme je napisao/la:
chubura je napisao/la:
Za sva desavanja u skupstini RS kriv je Cubrilovic,njega smeniti odmah.On ne sprovodi poslovnik,dozvoljava da se svako seta po skupstini,provocira premijera i ministre,napada ih na njihivom mestu gde sede.Morao je i Drasku i Vukanovicu i Stanicu,i ostalima koji su lupali dok drugi govore izreci prvu opomenu,pa drugu ako se ne umira,pa naloziti udaljavanje sa sednice i kraj.Za sve ovo on je kriv.

Apsolutno.
I najsumnjiviji je u svemu tome.
Kao da je namjerno dozvolio haos.
Ustvari, iz sjednice u sjednicu dozvoljava da par klošara pravi haos.

Ovako se to radi sa Sorosevcima:

Gotov je Mile i prije nego sto sam mislio. Svoj kapacitet za politicko samounistenje, politicki ce ga unistiti kao i prvi put, kad je uzjasio na tenkovima SFOR-a, da bi onda 2000 izgubio i to upravo od Sarovica. Ako je po svemu sudeci, ne gine mu ponovni pad, a i okruzio se likovima koji ce taj pad samo dodatno ubrzati. Lukac ce na kraju morati podnijeti ostavku, ako Dodik tj. SNSD planira i dalje da bude na vlasti (2020 i 2022).

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 01:37 

Blitz je napisao/la:
Bravo Lukač !!! Svaka p@tur!ca treba da dobije isto.

Bravo kreteni, sto bi rekao Milo Djukanovic. :D

Da je jos ovakvih incidenata, pa da bude 100 hiljada ljudi na ulicama Banja Luke, posto Dodikov rezim toliko je poludio, da je se otrgao od svake mjere, do neprepoznatljivosti. Lukac ce sahraniti Milorada Dodika. Tako i treba. Jedno zlo, za jedno dobro.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 01:38 

chubura je napisao/la:
Oglasali se i borci-stvaraoci Republike Srpske,traze da se obuzdaju "sinovi ratnih profitera.
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=363492

Pravi borci se ne oglasavaju. Oni cute i trpe Dodikovu nakaradnu vlast u RS. Eto ih, neki od istig ce se sigurno pojaviti na protestima u cetvrtak, a to (borci) sigurno nisu oni koji su rat proveli na sigurnom, poput Momcila Krajisnika, koji je citav svoj rat proveo u Skupstini na Palama.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 12:37 

Vladimir RUS je napisao/la:
LakePlacid je napisao/la:
Ako postoji zakonska osnova onda je covjek dobio sto ga je sljedovalo, nema to veze ni sa SDS-om, ni SNDS-om ni Dodikom =))

Po zakonu, Lukac moze da bude smijenjen nakon onog sinoc sto je ucinio: sto zbog fizickog incidenta, sto zbog fizickog incidenta u javnosti, sto zbog napada na drzavnog sluzbenika na radnom mjestu. Posto ovaj rezim krsi sve moguce zakone, jedini nacin da se stane na put rezimskoj tiraniji jesu protesti kao legitiman i demokratski oblik izrazavanja i neslaganja sa takvim (diktatorskim) rezimom.

Ti si dečko puko na čisto, post se odnosio na priču o penziji =))

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 12:47 

Puko Vlado definitivno.

Veliko je pitanje da li uopste procita post na koji replicira.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 13:42 

Zabagovao

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 16:20 

Ti si dečko puko na čisto, post se odnosio na priču o penziji =))

I ne puko buljeći u tv BN. Spalilo mu ćelije. =))

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 18:18 

Đe nam je Šupkalo?
Zar je moguće da će sve ovo proći bez njegovog baleganja.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 18:46 

Biće sutra batinanja ovih NATO Soroševaca kad ih veterani i borci sastave, jedva čekam

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 18:48 

Placid, kakva je reakcija u ćaršiji? Šta misle u komšiluku i na poslu? Jel misle da ulaze u NATO ili ne?

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 19:18 

Vlada konfuzija kao nikada do sada, realno duboko u sebi su svjesni da je Dodik dobio ono sto je tražio, a da ih je Bakir po ko zna koji put slagao, prevario i izdao, međutim za sada to vrlo vješto sakrivaju, sa druge strane brane i podržavaju malog Stanivukovića kontra Dodika da je potpisao ulazak u NATO, i koji se pri tome kao bori za ne ulazak u taj savez, prije par dana pitam jednog muslimana galamdžiju kako mogu podržavati Stanivukovića koji se bori za Srpsku i koji je protiv NATO-a a istovremeno napadati Dodika koji im je "omogućio" ulazak u NATO, čovjek gleda u mene, šuti par sekundi i onda kaže zajebi politiku, ajmo o necemo drugom, reko ajde ...

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 19:32 

Drašku ispod jednog članka na Klixu jebu mater četničku i velikosrpsku, a na drugom koji se nalazi odmah ispod tog prvog ga kuju u zvijezde i pozivaju da preuzme BiH kormilo. Ista stvar je i na Klix temi o njemu. Toliko konfuzije oko iste osobe ima samo u Bošnjaka.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 19:38 

Opet Sejdo i Muslimanluk prijete NATO-om na Drini.Nisam znao da su trokutistanci već ušli tako brzo. Pa rekoh da čestitam ... Inače, jel ima kakav plan Be za slučaj da “saveznici” ne interveniraju? Hoće Sejdo i kasajberi u tom slučaju “da brane”? Tu se nije izjasnio, nikako.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /191225085

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 19:38 

prije par dana pitam jednog muslimana galamdžiju kako mogu podržavati Stanivukovića koji se bori za Srpsku i koji je protiv NATO-a a istovremeno napadati Dodika koji im je "omogućio" ulazak u NATO, čovjek gleda u mene, šuti par sekundi i onda kaže zajebi politiku, ajmo o necemo drugom, reko ajde ...

Lol, svaka čast za pitanje.

A šta misle o svojoj opoziciji? Kako njihove optužbe doživljavaju, ako se ne varam, u Sarajevu je pobedio opozicioni blok, ili sam pobrkao?

I ovi koji imaju mišljenje da ulaze u NATO, koga smatraju zaslužnim za tu "pobedu", Bakira ili Komšića?

I još jedna zanimljiva stvar koju sam primetio, na komentarima ispod članaka u Klixu horski guslaju kako 100% ulaze u NATO, nijedan disonantan ton, dok su na forumu o istoj temi potpuno podeljeni na pola, čak mi se čini da je malo više onih koji misle da od NATO nema ništa.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 19:48 

Živci su vam popustili vi ste svakako bolestan čovek
https://www.facebook.com/MiniStarGicko/ ... 2NzQ0ODE0/

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 19:49 

A ima hi koji i ovako razmišljaju.

Ovo oko nato je smisljena igra,gdje su velikosrbi odigrali maestralno...dodik protiv natoa,a opozicija jos gori protivnik,znaci poslana poruka zapadu da je 100% srba u BIH protiv Nato..srbi igraju politiku mar-nemoj...bi ja ali oni nece,a obadvije strane imaju isti cilj.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 19:58 

Biće sutra batinanja ovih NATO Soroševaca kad ih veterani i borci sastave, jedva čekam

Da.Bas ce neko u nedoba otici dolje u onaj blatnjavi park.
Prco nek svoje sljedbenike okupi u svojoj hacijendi.Mogu stati u dnevni boravak da se ne smrzavaju

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 20:29 

Samo da ne navale oni milijuni sljedbenika sa fejsbuka, pa kad s jedne strane udare Draškovi a s druge Davorovi, jebali smo ježa.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 20:43 

A sad ozbiljno, mislim da će ti skupovi koji su najavljeni za sutra biti više nego skromni s obe strane. Možda ovaj Draškov bude nešto veći jer je sav onaj cirkus u Skupštini bio unaprijed isplaniran pa se usput planirao i skup. Uglavnom, ćorak zbog kojeg ne vidim potrebu da se uzvrati kontraskupom jer im tako samo daješ na značaju.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 21:25 

Isto mislim .
Mojoj veteranskoj malenkosti ne pada na pamet , da se mješam u te srpsko - srpske zajebancije .Bilo ih je , svojevremeno sasvim dovoljno sa Muslimanima i Hrvatima , što bi narod reko , knap. .
Kao ni članstvo u nekoj stranci . Naravno , imam svoje rezone i političke stavove , ali ih '' konzumiram'' na izborima.
Zvali su me neki . Moj odgovor je i tada , i sada...Braćo , mene zovite , samo ako zarati . Do tad - pecam ribu .

PS.
Nek se Vlado igra s tim . On to voli . :001_smile

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 21:34 

Celodnevna histerija lidera muslimanskih partija na novu strtegiju odbrane Srbije,gde je jedan od glavnih spoljnopolitickih ciljeva ocuvanje Republike Srpske.Dodik im odbrusio:"Komsic i Dzaferovic ljuti sto Srpsku niko ne moze da dira,mislili su da je Srpska njihov plen".
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=363650

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 21:57 

Upravo okrecem kanale na TV-u, Draško uživo na Luksemburškoj televiziji sa Američkim kapitalom na cijem je celu bivsih direktor CIA-e (N1), na drugom kanalu repriza danasnje emisije, kanalu ciji je osnivač ni manje ni više nego osnivač "Zelenih Beretki" Emin Švrakić (Hayat TV) i opet Draško gost, da stvar bude još smješnija na kanalu Alfa TV u vlasništvu Fahre Radončića opet mali Draško i repriza emisije od 19 casova :smijeh =))

Decko danas u Sarajevu pa mu finansijeri i pokrovitelji omogućili da se oglasi na što više strana, tako umiljato prica, samo da ga muslimani još po glavi potapšu

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 22:10 

Svarog je napisao/la:
Isto mislim .
Mojoj veteranskoj malenkosti ne pada na pamet , da se mješam u te srpsko - srpske zajebancije .Bilo ih je , svojevremeno sasvim dovoljno sa Muslimanima i Hrvatima , što bi narod reko , knap. .
Kao ni članstvo u nekoj stranci . Naravno , imam svoje rezone i političke stavove , ali ih '' konzumiram'' na izborima.
Zvali su me neki . Moj odgovor je i tada , i sada...Braćo , mene zovite , samo ako zarati . Do tad - pecam ribu .

PS.
Nek se Vlado igra s tim . On to voli . :001_smile

A i vrijeme tih mitingašenja je odavno prohujalo. Prevaziđena forma koja je narodu odavno dosadila. Ja ga jebem ko bi u Srpskoj mogao okupiti 100 000 ljudi, a to je već cifra koja nešto govori.
Ako je Mikici do podrške, neka je ne traži tako što ću 2 sata cupkati s noge na nogu i mahati zastavicom. Nou ćens.
Krupna pitanja i možebitne nedoumice oko ovog ili onog se rješavaju referendumom, bez postrojavanja istog naroda jednih protiv drugog jer kontraskup je u osnovi to. Sjetimo se samo onih skoro 700 000 Srba, odnosno onih 99,81% "za" 9. januar kao Dan Srpske. To je postrojavanje naroda a ne ovo cupkanje na decembarskom suncu.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 22:25 

Kasno Marko na Kosovo stize..

ili kako vec

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i ... nHPZ_HNR0A

Komentar

Citat:
Aliibaba
prije 49m
Uz tebe smo predsjednice. Narod BiH je uz tebe Sarajevo je uz tebe NATO Je uz tebe. PREDSJEDNICE NE MOZE NAM NIKO NISTA. ALAH TE NAGRADIO.

=))

Vrh

PostPostano: 25 pro 2019, 22:41 

Klasik sa Klixa, nimalo originalan kad je Mikica u pitanju. Dajte nešto što već nismo pročitali 1000 puta, gospodine Kasap.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34004 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: mrnjav, Robbie MO, sejdo.komsoglu i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: