HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 lis 2025, 19:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 26 pro 2019, 23:00 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Dodik treba da prestane sa kontramitinzima, ignoriše ove majmune iz opozicije i prestaje da im tako daje na važnosti. Da to uradi, opoziciji bi se ubzo skupljao trocifren broj ljudi na mitinzima i sami bi prekinuli to da se ne blamiraju više.

I meni nekak cudna i nelogicna Miletova reakcija, al posto on nije tip koji radi pacerske greske moguce da je nesto drugo posrijedi. Evo recimo meni su kao pristranom ali neostrastenom promatracu danasnja zbivanja u Banja Luci izgledala kao miting srpskog zajednistva oko NATOa...

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:02 

Samo da uđe u zapisnik.. Svaki iole pismen Bošnjak je prokužio davno Draška, ali navijamo za njega kako bi se vi krvili sve više. Niko od nas ne drka na opoziciju(istina na malu Jecu da) nego im dajemo podršku da se koljete međusobno. Od dva zla biramo ono manje.
P.s. i dalje tvrdim Draško će biti gradonačelinik BL. Ako padne BL pada sve. Zato je borba već sad dovedena do usijanja a do izbora je jos puno mjeseci.
Opozicija sve više jača.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:02 

Hara je napisao/la:
Carmello Šešelj je napisao/la:
Dodik treba da prestane sa kontramitinzima, ignoriše ove majmune iz opozicije i prestaje da im tako daje na važnosti. Da to uradi, opoziciji bi se ubzo skupljao trocifren broj ljudi na mitinzima i sami bi prekinuli to da se ne blamiraju više.

I meni nekak cudna i nelogicna Miletova reakcija, al posto on nije tip koji radi pacerske greske moguce da je nesto drugo posrijedi. Evo recimo meni su kao pristranom ali neostrastenom promatracu danasnja zbivanja u Banja Luci izgledala kao miting srpskog zajednistva oko NATOa...

Da nije bilo kontraskupa ovi iz opozicije bi i sad hodali po gradu.
Ovako... vidili da ih je manje, srbovali 40 minuta i razbjezali se.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:09 

chubura je napisao/la:
U RS uspostavljena zandarmerija,pokazna vezba jedinice za brzu intervenciju
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=363730

Uspostavljena je prije par mjeseci.
Ovo je pojačanje za 40 pripadnika.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:16 

Bosnjak007 je napisao/la:
Samo da uđe u zapisnik.. Svaki iole pismen Bošnjak je prokužio davno Draška, ali navijamo za njega kako bi se vi krvili sve više. Niko od nas ne drka na opoziciju(istina na malu Jecu da) nego im dajemo podršku da se koljete međusobno. Od dva zla biramo ono manje.
P.s. i dalje tvrdim Draško će biti gradonačelinik BL. Ako padne BL pada sve. Zato je borba već sad dovedena do usijanja a do izbora je jos puno mjeseci.
Opozicija sve više jača.

Niti se krvimo niti koljemo. A i nećemo.
Par otjeranih baba i šačice NVO smeća sa Trga Krajine i dlan u lice Drašku Stanivukoviću je sve što si vidio i što ćeš vidjeti od međusrpskog "krvljenja i klanja" koje traje ne godinu dana, već godinama unazad.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:25 

Bosnjak007 je napisao/la:
Opozicija sve više jača.

A mi kao nismo skontali da vi takijate. :smijeh

Nego... što su se Multietnićari razoćarali u Dražu Stanivukovića...
https://www.facebook.com/watch/?v=687736255090887
:thumbup

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:33 

Bosnjaci uopste nebi trebali da se mjesaju u ovaj unutarsrBski cirkus. Ili kino. Kako god hocete. Jer, kao ste rece Aga, to je kao kad se na forumu Srbi natjecu u tome ko je veci cetnik. 1 ili 2 koji u tome ne ucestvuju, ali u globalu je to to.

Ako njima samima ne dodje da kolektivno poskacu u Vrbas kad vide na sta im lici skupstina, sta tu iko sa strane ima da se ko fol petlja, navija..i onaj voditelj, Almir ili Amir, kao se vec zove..stisko onog Draska te genocid te genocid..a mali jedno te isto, mislim da je u roku od sest sekundi od obicnog pitanja dosao do Boja na Kosovu (pred kraj emisije). Nego meni je fun.

A tek glave onih likova oko Dodik za stolom kad im je onaj malac priso. Neprocjenjivo. Covjece kakav narod, kakve vodje, kakvo sve. Nista mene ne cudi, ni forum, ni nista. Jadna saka onih normalnih koji to sve moraju da trpe.

Btw. licno mislim cak da je onaj mali opasniji. Dodik je lopina, s njim se moze dogovoriti, ako se hoce - podrazumjeva se, ali onaj je strastven, nafuran..energican i prije svega mlad i neistrosen. Baja ucjenjiv, i uracunljiv.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:39 

KASAP je napisao/la:
Bosnjaci uopste nebi trebali da se mjesaju u ovaj unutarsrBski cirkus.

Ma jel? Sad kad ste ispali majmuni ne bi se trebali mjesati.
A ti već par dana tj. od Skupštine RS svaki drugi post posvećuješ srpsko-srpskim odnosima.
Nemoj da ti sad prekopiram 10 tvojih postova.

Kad si vidio Srbina da se mješa u unutarmuslimanske odnose? Nismo retardirani. Vi ste nama svi isti. GraDŽanin, Islamista, Multietnićar, ISILovac, Vehabija... sve je to nama isto. Mujo je Mujo.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:42 

novovrijeme je napisao/la:
KASAP je napisao/la:
Bosnjaci uopste nebi trebali da se mjesaju u ovaj unutarsrBski cirkus.

Ma jel? Sad kad ste ispali majmuni ne bi se trebali mjesati.
A ti već par dana tj. od Skupštine RS svaki drugi post posvećuješ srpsko-srpskim odnosima.
Nemoj da ti sad prekopiram 10 tvojih postova.

Kad si vidio Srbina da se mješa u unutarmuslimanske odnose? Nismo retardirani. Vi ste nama svi isti. GraDŽanin, Islamista, Multietnićar, ISILovac, Vehabija... sve je to nama isto. Mujo je Mujo.

Citas li ti? Rekoh meni je fun gledati vas. Jest svega mi. Ono, ljubim skute onom cetniku sto je moju opstinu pripojio RS-u onomad, nedo mi bog da tamo moram zivjeti. ja "vec par dana" imam slobodno, dosadjujem se i pisem na temama koje su aktivne. A vi harate na fHC, tako da su vase teme i najzivlje.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:43 

KASAP je napisao/la:
A tek glave onih likova oko Dodik za stolom kad im je onaj malac priso. Neprocjenjivo. Covjece kakav narod, kakve vodje, kakvo sve.

A vidi vaše gospode

slika

:smijeh

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:44 

kajce loma, ne mogu ni recenice dodati a ti vec repliciro.

Ne znam, barem im je obim glava normalan iako su i oni na svoj nacin hairli.

Vrh

PostPostano: 26 pro 2019, 23:45 

chubura je napisao/la:
Dobro je sto su ih muslimani omrznuli,zar ne gospodine Aga?

Nije, jer gubimo jedan bitan indikator. Ali bez brige, dok je Mekte u toj ekipi a koji je za sva vremena postao lična karta cijelog tog pokreta, njihova ljubav prema njima će tinjati i dalje.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 00:19 

Ipak, ne treba ni 100% slijepo vjerovati da je sds i ta ekipa tu da ruše Srpsku. Treba dati šansu i nekim drugim angažmanima, a kud ćeš bolji angažman od stavljanje šape na fotelju i resurse koje ti ona nudi. Znači ipak oprezno s tim mislima jer to je slijepa ulica koja te može dovesti u poziciju da Dodiku vjeruješ 100%, a ja npr. 100% ne vjerujem nikom osim svojim najbližim.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 00:37 

Draškova izjava o vezi seoskog genocida, je tako otrijeznula i šokirala multietnićare da im se sada Dodik čini umjerenijim, stalozenijim i probosanskijim.
Evo već pola sata uživam u komentarima:
Zijada uz sliku govana poručuje
Citat:
Drasko Stanivukovicu, bio je Genocid u Srebrenici!!! Zao mi je, gori si od Dodika.

Fadil žali što Lukačev udarac nije bio jači:
Citat:
Koji si i ti ljigavac ,cuo sam te kako pricas o proslosti rata i samo te mozemo procjeniti da si cetonja sa dnu kace,kud te Lukac nije prostro da te hitna sastavlja u sred sale.A bilo kako bilo Dodiku kapa do poda sto je potpisao put prema NATO ispade bolji od opozicije.Vazada je tacna ona stara izreka ,,NEBOJ SE KERA KOJI LAJE VEC KOJI REŽI"

Husejna nervira "Bože pravde"
Citat:
Malo vise folklora ,nacionalizma,ne mariti za druge nacije komsije kao da ne postoje.Smatrati ovu zemlju Srpskom,pustati srpsku himnu,haman da ste se naucili od Dodika to je taj recept kod seljackog naroda i pobjeda je zagarantovana.Pisam se i na vas i vase proteste.Dabogda ga nikad ne skinuli sa vlasti

Rusmir se odjednom isčudjava kako to državljani jedni države mogu biti toliko nezahvalni i nositi njen pasoš, a u borbu ako treba ići za drugu državu:
Citat:
Zivie u BiH-ni, rodjeni su u njoj, njeni su drzavljani, njen pasos nose, a "Srbiju ce braniti". Napokon je sve jasno, SVE SE SVELO NA BORBU ZA VLAST, A IDEOLOGIJA U DLAKU ISTA, CAK I VISE NACINALISTICKA OD ONE PROTIV KOJE SE BORE! Sviraju himnu Srbije kao svoju, iako su gradjani BiH-ne. JELENA, VUKAN I DRASKO, JOS JEDNO VELIKO RAZOCARENJE!! NE VJERUJ SRBINU NI DAROVE KAD TI NOSI, NE VJERUJ MU NI AKO JE ZLATOUST, JER TE KAO TAKAV JOS VISE LAZE!!

Alvin je poletio i stistunuo ruku Drašku, al jebiga, nije znao da i ovaj negira mini-genocid.
Citat:
Pozivas one koji podrzavaju ŽIVOT a ne priznajes genocid, cak citiras dodika:Zlocin i tragedija.Srdacno smo se rukovali i pozdravili u Sarajevu, nakon izjave o Srebrenici sam razocaran.Nemoj ba, budi gospodin do kraja.Volio bih da rijesis to ludilo u RS-u, ali da ti sad neko ponudi odvajanje mislim da bi ga prihvatio.

Sve u svemu, očekujem da će Draško izgubiti broj lajkova na fb. Tada će se zapravo vidjeti kolika je njegova podrška u Srpskoj.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 00:51 

KASAP je napisao/la:
Citas li ti? Rekoh meni je fun gledati vas. Jest svega mi. Ono, ljubim skute onom cetniku sto je moju opstinu pripojio RS-u onomad, nedo mi bog da tamo moram zivjeti. ja "vec par dana" imam slobodno, dosadjujem se i pisem na temama koje su aktivne. A vi harate na fHC, tako da su vase teme i najzivlje.

I Srbima je fun čitat islamiste poput tebe kad kipe što se Srbi ne pobiju međusobno. Živio bi ti u svojoj opštini samo da nije u Republici Srpskoj. Ovako uživaj u Beču.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:00 

by rajvosaxo: "Da budem iskren, bas sam se nadao da ce se pošaketati cetnici danas slika"

Zarar prknu, moj efendija.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:04 

KASAP je napisao/la:

Ako njima samima ne dodje da kolektivno poskacu u Vrbas kad vide na sta im lici skupstina, sta tu iko sa strane ima da se ko fol petlja, navija..i onaj voditelj, Almir ili Amir, kao se vec zove..stisko onog Draska te genocid te genocid..a mali jedno te isto, mislim da je u roku od sest sekundi od obicnog pitanja dosao do Boja na Kosovu (pred kraj emisije). Nego meni je fun.

A tek glave onih likova oko Dodik za stolom kad im je onaj malac priso. Neprocjenjivo. Covjece kakav narod, kakve vodje, kakvo sve. Nista mene ne cudi, ni forum, ni nista. Jadna saka onih normalnih koji to sve moraju da trpe.

Viđi, gosn Kasape, mnogo pre je u sarajevskoj skupštini, neki sa sličnom glavom, zavitlao izvesnog Peđu Kojovića.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:10 

aleksije radicevic je napisao/la:
KASAP je napisao/la:

Viđi, gosn Kasape, mnogo pre je u sarajevskoj skupštini, neki sa sličnom glavom, zavitlao izvesnog Peđu Kojovića.

Gospodine Aleksije, ne moras ti to meni objasnjavati. Ne znam za taj slucaj ali ti vjerujem na rijec. Blago nama, tebi preko bare, i meni ispod Alpa.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:14 

KASAP je napisao/la:

Gospodine Aleksije, ne moras ti to meni objasnjavati. Ne znam za taj slucaj ali ti vjerujem na rijec. Blago nama, tebi preko bare, i meni ispod Alpa.

Hvala na poverenju, ali evo i crno na belo. Papiritji. :D

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:17 

Hvala Aleksije, bas se iz neba vidi da je sve to isti bosanski insan. U pet deka, sto bi reklo.

Ali priznaj da je ovo u pola fun ko ono iz bolje skupstine u BiH.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:25 

KASAP je napisao/la:
Hvala Aleksije, bas se iz neba vidi da je sve to isti bosanski insan. U pet deka, sto bi reklo.

Ja sam mislio po vašim pričama da vaše govno ljepše miriše od srpsko-hrvatskog i da ste vi najbolja skupština u univerzumu.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:32 

KASAP je napisao/la:

Gosn Kasape, zašto ste tako antibosanski nastrojeni? Uvredićete gosn Agu. :D
Nema razloga da ovo pripisujete Bosancima, jer su i u Skupštini Kantona Sarajevo, obojica aktera incidenta - Srbi.
http://saff.ba/tuca-u-skupstini-kantona ... -kojevica/
Kao što kaže tekst, gospodin Rasim Smajić se izjašnjava kao Srbin. Kao i gospodin Kojović. :D

Ruku na srce, ovo u Sarajevu je mnogo bolje. Kojović je pao kao da ga je Ilija Najdoski u klizećem startu pokosio. Dok je Draško, nažalost, ostao na nogama. :D

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:33 

KASAP je napisao/la:

Čuj u pola a skloni ga Rasim ko zavjesu.
A ovom našem malom se malo zacrvenila usnica.
Al pošto mi nismo takijaši mi smo se ismijali ko budale. Nije nam palo na pamet da žalimo Hadžipeđu.
Ko što Muslimani suze rone zbog Draže.
Pa ih večeras sramota i grizu sebi jaja.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:36 

KASAP je napisao/la:

Gosn Kasape, zašto ste tako antibosanski nastrojeni? Uvredićete gosn Agu. :D
Nema razloga da ovo pripisujete Bosancima, jer su i u Skupštini Kantona Sarajevo, obojica aktera incidenta - Srbi.
http://saff.ba/tuca-u-skupstini-kantona ... -kojevica/
Kao što kaže tekst, gospodin Rasim Smajić se izjašnjava kao Srbin. Kao i gospodin Kojović. :D

Ruku na srce, ovo u Sarajevu je mnogo bolje. Kojović je pao kao da ga je Ilija Najdoski u klizećem startu pokosio. Dok je Draško, nažalost, ostao na nogama. :D

Citat:

Znas sta bi na to rekao Bora Corba? :D

Vrh

PostPostano: 27 pro 2019, 01:37 

novovrijeme je napisao/la:
KASAP je napisao/la:

Čuj u pola a skloni ga Rasim ko zavjesu.
A ovom našem malom se malo zacrvenila usnica.
Al pošto mi nismo takijaši mi smo se ismijali ko budale. Nije nam palo na pamet da žalimo Hadžipeđu.
Ko što Muslimani suze rone zbog Draže.
Pa ih večeras sramota i grizu sebi jaja.

Sto jes jes. =))

Ali nije bilo te dramatike, tih uvoda, zapleta i raspleta, u produzecima. Ili mi se barem cini jer ima neki duzi snimak..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: alh84001, Mostarski Gavran i 56 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: