|
|
Stranica: 752/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 18:31 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la:  Pronađi seljaka koji ne poštuje epidemiološke mjere. Dodika za doživotnog predsjednika RS-a... Kakav kralj....
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:15 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la:  Pronađi seljaka koji ne poštuje epidemiološke mjere. Pronađi Baju koji jedini ne mora da nosi masku. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la:  Pronađi seljaka koji ne poštuje epidemiološke mjere. Pronađi Baju koji jedini ne mora da nosi masku.  Jbg..baš je seljak, vidi ga samo kakav je, ko' grmalj neki koji je tek kročio na asfalt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:34 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Pronađi legitimnog ISIL-ovca koji je doveo Al Kaidu u Evropu da hrišćanima reže glave. Pronađi ISIL-ovca koji nelegitimno predstavlja jedan hrišćanski narod. Pronađi Vestendorpovu ponjavu.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pronađi Baju koji jedini ne mora da nosi masku.  Jbg..baš je seljak, vidi ga samo kakav je, ko' grmalj neki koji je tek kročio na asfalt. Ljudina. Odrastao na luku i slanini. Nije ko ova dva usukana Talibana na biljnom loju, kod nas se takvi bacaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:40 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Pronađi legitimnog ISIL-ovca koji je doveo Al Kaidu u Evropu da hrišćanima reže glave. Pronađi ISIL-ovca koji nelegitimno predstavlja jedan hrišćanski narod. Pronađi Vestendorpovu ponjavu. Što ne pošaljete onog malog Draška umjesto ovog đikana. I on srbuje ali se barem zna ponašat'. Ovaj je više za nekog šatora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:41 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Pronađi legitimnog ISIL-ovca koji je doveo Al Kaidu u Evropu da hrišćanima reže glave. Pronađi ISIL-ovca koji nelegitimno predstavlja jedan hrišćanski narod. Pronađi Vestendorpovu ponjavu.
Što ne pošaljete onog malog Draška umjesto ovog đikana. I on srbuje ali se barem zna ponašat'. Ovaj je više za nekog šatora. Poslaćemo. To vam je sljedeća faza. Prvo sapun onda parfem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:51 |
|
|
|
Poslaćemo Draška, naravno...momak finiširao obuku i sad je na fine tuning-u.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:55 |
|
|
|
Obučavamo ga u 24%. Uči takiju od najboljih prevaranata na planeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 19:57 |
|
|
|
Hmm...nisam siguran, kod vas bolje prolaze ovakvi brđani a Draško je gradsko dijete. Kako god...navijam da bude što neizvjesnija borba a onda ćemo mi izabrati opciju koja nešto slabije prođe, kao prošli put kad vam je Bake bacio kosku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 20:00 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Hmm...nisam siguran, kod vas bolje prolaze ovakvi brđani a Draško je gradsko dijete. Kako god...navijam da bude što neizvjesnija borba a onda ćemo mi izabrati opciju koja nešto slabije prođe, kao prošli put kad vam je Bake bacio kosku. Baš ste profitirali sa Ivanićem. Nakon svakih izbora vi sve u većim i većim govnima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 20:11 |
|
|
|
Preuzeli smo CIK recimo. Al nije to poenta. Kad na vlasti u tzv RS (govno) imaš jedan blok a na državnom nivou opoziciju iz tzv RS (govno), onda tu imaš potencijal da se međusobno još više konfrontirate. Jer onda obje strane imaju neke poluge vlasti. A nama nije baš mrsko gledat kako se častite.
Mržnja koja je stvorena između dva bloka i genociditetu je nešto što sam malo gdje vidio. U FBiH toga ni približno nema ako izuzmemo Radončića i njegov lični obračun sa Bakirom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 20:15 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Preuzeli smo CIK recimo. Al nije to poenta. Kad na vlasti u tzv RS (govno) imaš jedan blok a na državnom nivou opoziciju iz tzv RS (govno), onda tu imaš potencijal da se međusobno još više konfrontirate. Jer onda obje strane imaju neke poluge vlasti. A nama nije baš mrsko gledat kako se častite.
Mržnja koja je stvorena između dva bloka i genociditetu je nešto što sam malo gdje vidio. U FBiH toga ni približno nema ako izuzmemo Radončića i njegov lični obračun sa Bakirom. To ti je kao što se diviš nekim Srbima što se svađaju oko nasljedstva jer radi se o političarima. Njihov posao je da se svađaju a o vama svi imaju isto mišljenje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 20:22 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Preuzeli smo CIK recimo. Al nije to poenta. Kad na vlasti u tzv RS (govno) imaš jedan blok a na državnom nivou opoziciju iz tzv RS (govno), onda tu imaš potencijal da se međusobno još više konfrontirate. Jer onda obje strane imaju neke poluge vlasti. A nama nije baš mrsko gledat kako se častite.
Mržnja koja je stvorena između dva bloka i genociditetu je nešto što sam malo gdje vidio. U FBiH toga ni približno nema ako izuzmemo Radončića i njegov lični obračun sa Bakirom. Ovo zvuči nevjerovatno smiješno iz usta pripadnika plemena koje je u prošlom ratu ratovalo ne samo protiv Hrvata i Srba već i međusobno. Vjerovatno se radi o mlađem Mukiju koji nije bio živ u vremenu kada su muslimani trokuta ratovali protiv muslimana APZB
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 21:23 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Hmm...nisam siguran, kod vas bolje prolaze ovakvi brđani a Draško je gradsko dijete. Kako god...navijam da bude što neizvjesnija borba a onda ćemo mi izabrati opciju koja nešto slabije prođe, kao prošli put kad vam je Bake bacio kosku. Pa ti ne shvatas jadan... Dodik je za vas i vase trziste jer samo takav vama odgovara, a Drasko je za narod na unutrasnjem planu Republike Srpske, kada budete zasluzniji dobicete nekog jos goreg od Dodika, ili boljeg, to od vas zavisi i vaseg trzista.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 21:26 |
|
|
Mržnja koja je stvorena između dva bloka i genociditetu je nešto što sam malo gdje vidio. U FBiH toga ni približno nema ako izuzmemo Radončića i njegov lični obračun sa Bakirom. Hahahhahahahahahh ti si decko debilcina na kvadrat, jedino govno ste vi i vasa politika i islamomegalomanija, i Drasko je pod blagoslovom Vucica, nece niakda biti nejedinstvno u Republici Srpskoj prema vama, lozite se na Vukanovica i Draska, ni jedan ne priznaju genocid niti im se politika prema vama razlikuje od Dodika, ali vi ste slepci i zato cete kukati za svojim entitetom vec za 5 godina.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 21:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:02 |
|
|
|
A platu u RS uzima, to mu nije gadno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:08 |
|
|
|
Da se mene pita, ja bih tom muslimanskom proljevu davno stavio rampu na Srpsku. Pozivaš na 'ukidanje' Srpske - pozivaj na ukidanje matere svoje koja te oprasi tako ružna. I onda noga u guzicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:10 |
|
|
|
Na njegovo mesto staviti Dževada Galijaševića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:12 |
|
|
Mržnja koja je stvorena između dva bloka i genociditetu je nešto što sam malo gdje vidio. U FBiH toga ni približno nema ako izuzmemo Radončića i njegov lični obračun sa Bakirom. Ok. Preuzeli ste CIK i sad se možete jebati sa njim. HDZ mu zavrne pipu i nemate CIK. Sve u svemu više vam je napravio štete nego naš CIK. Stekao se privid ste ste nešto dobili, da su S-H oštećeni a od toga nemate nikakvu korist.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:13 |
|
|
|
Napose, ovaj mir i nepucanje prcaju kevu. U ratu smo znali šta ćemo s tim škartovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:14 |
|
|
|
Ima li tamo iko normalan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:15 |
|
|
Tankosic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Preuzeli smo CIK recimo. Al nije to poenta. Kad na vlasti u tzv RS (govno) imaš jedan blok a na državnom nivou opoziciju iz tzv RS (govno), onda tu imaš potencijal da se međusobno još više konfrontirate. Jer onda obje strane imaju neke poluge vlasti. A nama nije baš mrsko gledat kako se častite.
Mržnja koja je stvorena između dva bloka i genociditetu je nešto što sam malo gdje vidio. U FBiH toga ni približno nema ako izuzmemo Radončića i njegov lični obračun sa Bakirom. Hahahhahahahahahh ti si decko debilcina na kvadrat, jedino govno ste vi i vasa politika i islamomegalomanija, i Drasko je pod blagoslovom Vucica, nece niakda biti nejedinstvno u Republici Srpskoj prema vama, lozite se na Vukanovica i Draska, ni jedan ne priznaju genocid niti im se politika prema vama razlikuje od Dodika, ali vi ste slepci i zato cete kukati za svojim entitetom vec za 5 godina. Vi ste toliko procitani da bukvalno nije potrebno razmisljati, samo otvorim twitter profil Rajka Vasica ili Gorice Dodik, vidim koga oni pljuju i znam odma sta je dobro za nas. Znaci, nije potrebno razmisljati uopste, eto tako mi s vama.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 srp 2021, 22:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Hahahhahahahahahh ti si decko debilcina na kvadrat, jedino govno ste vi i vasa politika i islamomegalomanija, i Drasko je pod blagoslovom Vucica, nece niakda biti nejedinstvno u Republici Srpskoj prema vama, lozite se na Vukanovica i Draska, ni jedan ne priznaju genocid niti im se politika prema vama razlikuje od Dodika, ali vi ste slepci i zato cete kukati za svojim entitetom vec za 5 godina.
Vi ste toliko procitani da bukvalno nije potrebno razmisljati, samo otvorim twitter profil Rajka Vasica ili Gorice Dodik, vidim koga oni pljuju i znam odma sta je dobro za nas. Znaci, nije potrebno razmisljati uopste, eto tako mi s vama. A ja kad otvorim Muslimana A i Muslimana B pa vidim da se svađaju boli me kurac meni su i jedan i drugi isti i znam da bi me sutra skaratili za glavu da mogu. Vi ste nama svi isti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|