|
|
Stranica: 969/1366.
|
[ 34131 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 13:38 |
|
|
|
Pa to nije odgovor. Za razliku od BiH, vi dođete kao uređena država. Mi još uvijek tapkamo u mjestu, tri naroda, svi se pozivaju na DMS i svi ga se ratosiljaju kad im ne odgovara. Dva entiteta. Hiljadu repova. Ne znam kako ti je uopšte za odgovor argument eto u Sarajevu vi možete. MUP RS ne kontroliše nikakve granice, ne provaljuj se. Nije to granična policija. Au, tako veliš? Nisu bili sigurno ovakvi kao ja. I mene niko nije kontrolisao, ja sam taj dan bio na Jahorini, vratio se predvečer, nisam vidio nikakav granični MUP RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 13:43 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 13:50 |
|
|
|
Pa neka su, ali ti to predstavljaš kao neku graničnu službu, a nije. To što policija postavi punktove za provjeru ekstremista ili recimo ako je kakva akcija tipa hvataju nekog što dila drogu, kakve to veze ima sa nekakvim međama, granicama ili čim već?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 13:52 |
|
|
Pa jeste, to je jedan od zadataka... Recimo i granicu Srbije kontrolise MUP, tj granicna policija, ali ne tako strogo kao sto ti zamisljas u glavi.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:00 |
|
|
MUP RS nema jedinicu granične policije. Ima ovo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:07 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: MUP RS nema jedinicu granične policije. Ima ovo  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:21 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Sapke, jel to pokusavas da me istrolas...
Kako to da ucesnik otpora bude odlikovan od americkog predsednika, i De Gol, francuski general i posle predsednik nije hteo da cuje za Tita jer je streljao Drazu...
Oni kao ne znaju sta je ovde bilo...nisu imali dovoljno informacija, pa ce da podrzavaju i odlikuju saradnika Nemaca, a predvodili su rat protiv njih i krvavo platili svoju pobedu i oslobodjenje...
To je toliko fals prica... promeni dilera, ako o tome ucis iz titovih citanki, i clanaka na klixu, u dijalogu sa nekim ko zna, ispasces smesan...
Joj pa kako...pa vidiš valjda zašto je odlikovan? Za spasavanje tih nekih pilota. Sam Draža je priznao na suđenju da je izručio partizane njemačkom okupatoru. Oni su ga odlikovali za ono što je radio u njihovu korist. Nisu nikako za to što je sarađivao sa okupatorom. A imaš i jedno i drugo. Kako onda da te ja istrolam? Ti bi samo da ostane varijanta kako je Draža bio good guy koji je sarađivao sa zapadnim saveznicima. Ne moraju biti ni klix, ni titine čitanke, bar danas svima nam je net dostupan. Pa pročitaš jednu, drugu, treću varijantu...sabereš, oduzmeš. Istina je negdje na sredini. Ja bih bio najsretniji da su Draža i njegovi četnici bilo good guys...nažalost nisu. I opet meni nije jasno šta vi imate sa tim? To su bile unutarsrpski sukobi. Ja bi i dan danas Čedu izručio vama, ideološke rezlike. Vi ste bili njemački okupator, razlika između Hitlera i Muje 1942. je bila samo u fesu i jeziku. Što se tiče Četnika i Amera, dovoljno je sabrati 2+2. Gdje su pobjegli Četnici? U Čikago. Koliko je 2+2 Mujo? Ne znaš, a?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Joj pa kako...pa vidiš valjda zašto je odlikovan? Za spasavanje tih nekih pilota. Sam Draža je priznao na suđenju da je izručio partizane njemačkom okupatoru. Oni su ga odlikovali za ono što je radio u njihovu korist. Nisu nikako za to što je sarađivao sa okupatorom. A imaš i jedno i drugo. Kako onda da te ja istrolam? Ti bi samo da ostane varijanta kako je Draža bio good guy koji je sarađivao sa zapadnim saveznicima. Ne moraju biti ni klix, ni titine čitanke, bar danas svima nam je net dostupan. Pa pročitaš jednu, drugu, treću varijantu...sabereš, oduzmeš. Istina je negdje na sredini. Ja bih bio najsretniji da su Draža i njegovi četnici bilo good guys...nažalost nisu.
I opet meni nije jasno šta vi imate sa tim? To su bile unutarsrpski sukobi. Ja bi i dan danas Čedu izručio vama, ideološke rezlike. Vi ste bili njemački okupator, razlika između Hitlera i Muje 1942. je bila samo u fesu i jeziku. Što se tiče Četnika i Amera, dovoljno je sabrati 2+2. Gdje su pobjegli Četnici? U Čikago. Koliko je 2+2 Mujo? Ne znaš, a? Čuj kako imamo? Jesu li bili unutarsrpski i kad su klali muslimane po istočnoj Bosni? Pa prati malo, sam Džoni reče da su prilike bile takve da su i ti tvoji dragi četnici u određenim periodima sarađivali sa okupatorom. Prilagođavali se situaciji. Tako ispade da su radili i u narodi u BiH. Sve i da jest tako kako kažeš, sramota je da ste iskoristili naziv kraljeve garde za onu sramotu iz 90-tih. Baš svi pobjegli u srpski Čikago?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:25 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: To veze s vezom nema... isti im je samo naziv i simbolika...
Prvo, ideoloski oci komuno-cetnika su bili Vuk Drakovic i njegov kum Vojislav Seselj...obojica kao mladi zadojeni komunizmom i titoizmom, obojica istaknuti pregaoci u toj naopakoj svesti...
Kako si bili ekstremni u tome, tako su posle postali ekstremni cetnici... na stranu sad Draskovic, Seselj se proglasio vodjom cetnika, isao tamo u Ameriku da bi drpao lovu, cak dobio i titulu vojvode na prevaru... cetnici su svi od reda bili monarhisti, a on je vredjao kralja i rekao da je republikanac... cetnici su bili uz stare saveznike, Francuze najvise, a Seselj je mutirao u najgoreg rusofila...
Ratko Mladic, idol komuno-cetnika se hvalio da je zadnji skinuo petokraku, uzoran djak titoizma...kao i svi oficiri JNA...
Samo u takvoj ideoloskoj perverziji si mogao da izrodis onakve bitange i pse rata... nema gore stvari nego kad ti komunista postane satro srpski nacionalista, tad ocekuj najgore...
Dobar je primer i kod vas, oni sto su bili titoisti, pa su mutirali u Alijine talibane... to je ta ista sorta mentalno skucenih i zalutalih degenerika...
I treća varijanta...od domaćina foruma, a nekad komunisti. A pazi ovo, danas glavnu riječ vode dvije komunjare i jedan mladomusliman. Kako može biti dobro u tom omjeru snaga? Zahvaljujem ti na objašnjenju vezano za četnike. Mi u BiH četnike isključivo doživljavamo kao koljače i zločince. Pa kao saradnici Nacista i treba tako da doživljavate Četnike. To je sasvim prirodno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:28 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Pa neka su, ali ti to predstavljaš kao neku graničnu službu, a nije. To što policija postavi punktove za provjeru ekstremista ili recimo ako je kakva akcija tipa hvataju nekog što dila drogu, kakve to veze ima sa nekakvim međama, granicama ili čim već? To znači da muslimanska policija ne smije ni metar nogom zakoračiti u RS. Granica Mujo. Nevidljive su najjače.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:29 |
|
|
|
novovrijeme, potomak patlidzana? :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Pa neka su, ali ti to predstavljaš kao neku graničnu službu, a nije. To što policija postavi punktove za provjeru ekstremista ili recimo ako je kakva akcija tipa hvataju nekog što dila drogu, kakve to veze ima sa nekakvim međama, granicama ili čim već? To znači da muslimanska policija ne smije ni metar nogom zakoračiti u RS. Granica Mujo. Nevidljive su najjače. Jel granična muslimanska policija? SIPA? Ili se samo odnosi na MUP FBiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:31 |
|
|
|
Od patlizdana, najvise cenim Prijedorcane
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: I treća varijanta...od domaćina foruma, a nekad komunisti. A pazi ovo, danas glavnu riječ vode dvije komunjare i jedan mladomusliman. Kako može biti dobro u tom omjeru snaga?
Zahvaljujem ti na objašnjenju vezano za četnike. Mi u BiH četnike isključivo doživljavamo kao koljače i zločince.
Pa kao saradnici Nacista i treba tako da doživljavate Četnike. To je sasvim prirodno. Jest, al tu ste nadjebali sve, istovremeno slavite ratne zločince i obilježavate antifašističke dane. To ti je ko seks sa samim sobom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:35 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I opet meni nije jasno šta vi imate sa tim? To su bile unutarsrpski sukobi. Ja bi i dan danas Čedu izručio vama, ideološke rezlike. Vi ste bili njemački okupator, razlika između Hitlera i Muje 1942. je bila samo u fesu i jeziku.
Što se tiče Četnika i Amera, dovoljno je sabrati 2+2. Gdje su pobjegli Četnici? U Čikago. Koliko je 2+2 Mujo? Ne znaš, a?
Čuj kako imamo? Jesu li bili unutarsrpski i kad su klali muslimane po istočnoj Bosni? Pa prati malo, sam Džoni reče da su prilike bile takve da su i ti tvoji dragi četnici u određenim periodima sarađivali sa okupatorom. Prilagođavali se situaciji. Tako ispade da su radili i u narodi u BiH. Sve i da jest tako kako kažeš, sramota je da ste iskoristili naziv kraljeve garde za onu sramotu iz 90-tih. Baš svi pobjegli u srpski Čikago? Naciste su klali i jedni i drugi. Vi ste bili Nacisti, nećete se od tog nikad oprati. Nisu svi pobjegli, pobjegao je ko je mogao. Dio je pobijen a dio zavtvoren. Srbi ubijali Srbe. Nikad više Mujo, džaba se trudite i pokušavate po onoj starovj vašoj "Ne Srbe na vrbe nego Srbe na Srbe" zavaditi nas. Eno juče vas je i SDS ispišao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:35 |
|
|
|
Jugoslovenska Vojska u Otadzbini nije saradjivala sa okupatorom... Recimo, na sudjenju u Beogradu komandantu (ili zameniku komandanta) brdske SS divizije Princ Eugen sastavljene od Folksdojcera, njihov komandant je pokazao dokument i rekao da su pristalice DM bile jedini razlog za njihovo zadrzavanje u Kraljevini Jugoslaviji i razlog zasto nisu odmah prebaceni na Istocni Front.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:39 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: novovrijeme, potomak patlidzana? :) Moji su sa Manjače. Četnici naravno. Na Manjači i sad nose Šubaru i duge kose. Mi smo preživili. Istakijali Ustaše i nismo najebali ko Srbi sa Kozare. Zato je prije rata Prijedor bio muslimanski a Banja Luka srpska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Čuj kako imamo? Jesu li bili unutarsrpski i kad su klali muslimane po istočnoj Bosni? Pa prati malo, sam Džoni reče da su prilike bile takve da su i ti tvoji dragi četnici u određenim periodima sarađivali sa okupatorom. Prilagođavali se situaciji. Tako ispade da su radili i u narodi u BiH. Sve i da jest tako kako kažeš, sramota je da ste iskoristili naziv kraljeve garde za onu sramotu iz 90-tih. Baš svi pobjegli u srpski Čikago?
Naciste su klali i jedni i drugi. Vi ste bili Nacisti, nećete se od tog nikad oprati. Nisu svi pobjegli, pobjegao je ko je mogao. Dio je pobijen a dio zavtvoren. Srbi ubijali Srbe. Nikad više Mujo, džaba se trudite i pokušavate po onoj starovj vašoj "Ne Srbe na vrbe nego Srbe na Srbe" zavaditi nas. Eno juče vas je i SDS ispišao.  Halo majmune, klali su civile. Kakvi ba nacisti? Ne, pobjegli su oni koji se nisu mogli iz vukova presvući u jagnjeće kože. Oni koji su ostali, a nisu prešli u partizane, oni su fasovali. Ma jebo SDS. Oni su ni tamo ni ovamo. Vi ih zovete izdajnicima, mi znamo ko su bili i nema više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:41 |
|
|
|
Baljo, na prolece 42. u Starom Brodu i Milosevicima ste poklali nekoliko hiljada civila, starce, zene i malu decicu. 43 vam je vraceno!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: novovrijeme, potomak patlidzana? :) Moji su sa Manjače. Četnici naravno. Na Manjači i sad nose Šubaru i duge kose. Mi smo preživili. Istakijali Ustaše i nismo najebali ko Srbi sa Kozare. Zato je prije rata Prijedor bio muslimanski a Banja Luka srpska. Dobar, dobar...šta dobar, odličan vic Bila je kad uzmemo da ste imali foru sa Jugoslovenima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:42 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Baljo, na prolece 42. u Starom Brodu i Milosevicima ste poklali nekoliko hiljada civila, starce, zene i malu decicu. 43 vam je vraceno! Aha, o tome se radi. Ne bi vi, nego samo vraćate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:43 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa kao saradnici Nacista i treba tako da doživljavate Četnike. To je sasvim prirodno.
Jest, al tu ste nadjebali sve, istovremeno slavite ratne zločince i obilježavate antifašističke dane. To ti je ko seks sa samim sobom. Znaš kako su Rusi ubijali naciste 1944-45? Okruže ih sa svih strana, ostave tako par dana da izgledane, ožedne i onda ih sve pobiju. I to slave. Tako i mi slavimo. Ratni zločin vjerovatno al halali alahati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2022, 14:45 |
|
|
|
Vrbaska banovina (bosanska krajina) 1931. je imala 600.000 Srba, 170,000 Hrvata i 250,000 Muslimana....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
|
|
Shaban995 je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Baljo, na prolece 42. u Starom Brodu i Milosevicima ste poklali nekoliko hiljada civila, starce, zene i malu decicu. 43 vam je vraceno! Aha, o tome se radi. Ne bi vi, nego samo vraćate. Da, zato upamet se... klali ste i po Bratuncu i Kravici, znate sta je posle toga bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Jest, al tu ste nadjebali sve, istovremeno slavite ratne zločince i obilježavate antifašističke dane. To ti je ko seks sa samim sobom.
Znaš kako su Rusi ubijali naciste 1944-45? Okruže ih sa svih strana, ostave tako par dana da izgledane, ožedne i onda ih sve pobiju. I to slave. Tako i mi slavimo. Ratni zločin vjerovatno al halali alahati. Eeeee sad se sjetih da i vi slavite Dan pobjede nad nacizmom. Genocid nas Nacistima. Slavite ubistva vaših predaka. Znači može se. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|