HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 lis 2025, 18:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34004 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 968, 969, 970, 971, 972, 973, 974 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 09 vel 2022, 16:48 

Shaban995 je napisao/la:
ShahidMaker je napisao/la:
Baljo, na prolece 42. u Starom Brodu i Milosevicima ste poklali nekoliko hiljada civila, starce, zene i malu decicu. 43 vam je vraceno!

Aha, o tome se radi. Ne bi vi, nego samo vraćate.

Hvala Bogu da vraćamo, imaš problem ?

U poslednjem ratu nije bilo partizana i četnika. Ne, naravno, bili su Srbi. Bez ideoloških obilježja. Sa srpskom zastavom na beretci. Svi ustanci u IIWW su dizani u srpskim sredinama od strane Srba. Nije bilo partizana i četnika. Ljudi su se zvali ustanici i ustanak je dignut zbog vaših pokolja. Ideolška podjela je išla nekoliko mjeseci kasnije. Nikada neću shvatati da su se dva srpska brata ili otac i sin različito opredjeljivali i pucali jedni na druge. Tragedija koja se srećom devedesetih nije ponovila. Jedini debili koji su se devedesetih međusobno klali ste vi Turci. Aferim :palacgore2

Što se tiče IIWW mogu samo da pomenem ZAVNOBIH koji je odražavao procentualno učešće u partizaniji sa brojem delegata iz svakog naroda. Muslimani su ih imali čak 18% :zubati . Ostatak je bio kod Antiše. Klali ste po Podrinju u Brodu, u Garevicama kod Bihaća ste udvostručili klanjem i onaj broj koji prikazujete u Potočarima. Super ste i prošli devedesetih, neko drugi bi vas totalno pomeo. Eto mi nismo. Nabili smo vas u magloviti tor iz kojeg prosipate svoje toksično ludilo proizašlo iz frustriracija devedesetih i u svom svojem beskičmenjaštvu i beskurici nam prijetite tuđim flotama, uopšte ne shavatajući u kojoj se gabuli nalazite i kakva će vam biti sudbina. Nakon islamističkog ludila kojim opterećujete; mnogobrojnije, bogatije i veoma jače kjafire, izvjestan vam je "odličan" ishod.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 16:49 

Što su vam patlidžani?

1339 of 2558 - 52.35%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 16:53 

3AJE6 je napisao/la:
Shaban995 je napisao/la:

U poslednjem ratu nije bilo partizana i četnika. Ne, naravno, bili su Srbi. Bez ideoloških obilježja. Sa srpskom zastavom na beretci. Svi ustanci u IIWW su dizani u srpskim sredinama od strane Srba. Nije bilo partizana i četnika. Ljudi su se zvali ustanici i ustanak je dignut zbog vaših pokolja. Ideolška podjela je išla nekoliko mjeseci kasnije. Nikada neću shvatati da su se dva srpska brata ili otac i sin različito opredjeljivali i pucali jedni na druge. Tragedija koja se srećom devedesetih nije ponovila. Jedini debili koji su se devedesetih međusobno klali ste vi Turci. Aferim :palacgore2

Što se tiče IIWW mogu samo da pomenem ZAVNOBIH kojim je odražavalo procentualno učešće u partizaniji sa brojem delegata. Muslimani su ih imali čak 18% :zubati . Ostatak je bio kod Antiše. Klali ste po Podrinju u Brodu, u Garevicama kod Bihaća ste udvostručili klanjem i onaj broj koji prikazujete u Potočarima. Super ste i prošli devedesetih, neko drugi bi vas totalno pomeo. Eto mi nismo. Nabili smo vas u magloviti tor iz kojeg prosipate svoje toksično ludilo proizašlo iz frustriracija devedesetih i u svom svojem beskičmenjaštvu i beskurici nam prijetite tuđim flotama, uopšte ne shavatajući u kojoj se gabuli nalazite i kakva će vam biti sudbina. Nakon islamističkog ludila kojim opterećujete; mnogobrojnije, bogatije i veoma jače kjafire, izvjestan vam je "odličan" ishod.

Problem je što se priča ne uklapa.
U maju '92. nije bilo nikakvog Orića.
Netačno i to. Bilo je pod krinkom JNA.

Pa zna se što smo se, kako kažeš mi klali. Meni je to realno sramota bošnjačkog naroda.
De mi reci, jel vidiš ti da se mi ponosimo to što su radili ustaše, domobrani? Jel vidiš da pokušavamo da prekrojimo historiju i da od tih koljača napravimo good guys?
Ovo tvoje samo pokazuje da je četnički pokret svo vrijeme, dakle 45 godina spremao ono što se desilo 90-tih.
Jel se vama neko svetio za nešto? Koji vam je kurac s tim? I onda imate obraza i reći da polažete pravo na nešto.
Sa takvim divljačkim stavovima nemate. I sa tom pričom dobro ste prošli...dobro ste i vi što se Amer nije odlučio da vaše divljaštvo potpuno zatre, pa malo veće bombe bacio na vas.
Ne shvatate koliko ste mali i da vam to kofrčenje ne ide nikako u prilog. Dobro, Vučić shvata, pa se u skladu s tim i ponaša.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 16:53 

3AJE6 je napisao/la:
Shaban995 je napisao/la:

Što se tiče IIWW mogu samo da pomenem ZAVNOBIH koji je odražavao procentualno učešće u partizaniji sa brojem delegata iz svakog naroda. Muslimani su ih imali čak 18% :zubati . Ostatak je bio kod Antiše. Klali ste po Podrinju u Brodu, u Garevicama kod Bihaća ste udvostručili klanjem i onaj broj koji prikazujete u Potočarima. Super ste i prošli devedesetih, neko drugi bi vas totalno pomeo. Eto mi nismo. Nabili smo vas u magloviti tor iz kojeg prosipate svoje toksično ludilo proizašlo iz frustriracija devedesetih i u svom svojem beskičmenjaštvu i beskurici nam prijetite tuđim flotama, uopšte ne shavatajući u kojoj se gabuli nalazite i kakva će vam biti sudbina. Nakon islamističkog ludila kojim opterećujete; mnogobrojnije, bogatije i veoma jače kjafire, izvjestan vam je "odličan" ishod.

Srbin nema problem da zarad trenutne koristi ustaški zlocin prepise Bošnjacima, a kad mu bude trebalo, ponovo će ga vratiti na ustaški. Na stranu što je većina tih zlocina zaoravo fikcija, ne bih da ulazim u to.
Srbin nema problem da ljubi tursko dupe zarad koristi, a kad mu se ukaze rilia da kolje sve tursko.
To nije narod, to je čopor.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 16:54 

Karabaja je napisao/la:
Srpsko pitanje u BiH ce se kad tad morati rjesiti. To je jednostavno narod vecinskih divljaka, barbara, zlocinaca i tu ne pomazu nikakve jezičke vratolomije, tako je kako je. Kancer balkana

Srpsko pitanje će se rješiti kada budu, počeli da kolju i divljaju, a Srbi im urade još bar 3 PotoĆara od ludaka iz ISIL koljačke harmije.

Sa zlom nema mira, ni suživota...ili mi ili sotonisti.
Do istrage vaše ili naše....ako pokrenete novi rat.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 16:54 

Shaban995 je napisao/la:
Pa ok, ali ne opravdavate to.
Da imate bar moć jedne Amerike, pa da čovjek kaže s pravom se kofrčite.
Uglavnom se sramotite.

Jbg, prvi ustali i oterali turke sa balkana... imali smo industriju, kada je u bih jos uvek bio feudalizam. Kada je Austro-ugarska okupirala Bosnu, narod izasao na ulice masovno i trazio rat sa Austro-ugarskom... posle smo i taj rat dobili, ustali protiv Hitlera... najveci antifasisticki pokret u porobljenoj evropi, prva slobodna teritorija - Loznica (cetnici) onda i Uzice...

Recimo ovako; Kada smo se oslobodili od Turaka Srbija je bila ista kao i u srednjem veku... nema puteva, infrastrukture, gradova itd...

Mi smo u prvih 10 zemalja koja je imala avio saboracaj, takodje prvi ,,dogfight'' u istoriji bio na nebu iznad Srbije, prvo obaranje aviona sa zemlje u Srbiji (gedza ga namikerio poljskim topom), obaranje stelt aviona, kurcenje sa celim NATO paktom, sami protiv svih. Srpska zastava se jedina viorila nad Belom kucom...

Evo sta kazu tvoji Amerikanci...

Za to vreme vi ste bili muslimani za malim M, pa veliko M, pa boldovano.... ispijanje kahva, serbeta, ilahije... nigde nista...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 16:56 

Naša Kvačica je napisao/la:
Što su vam patlidžani?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:01 

Shaban995 je napisao/la:
Pa ok, ali ne opravdavate to.
Da imate bar moć jedne Amerike, pa da čovjek kaže s pravom se kofrčite.
Uglavnom se sramotite.

Jbg, prvi ustali i oterali turke sa balkana... imali smo industriju, kada je u bih jos uvek bio feudalizam. Kada je Austro-ugarska okupirala Bosnu, narod izasao na ulice masovno i trazio rat sa Austro-ugarskom... posle smo i taj rat dobili, ustali protiv Hitlera... najveci antifasisticki pokret u porobljenoj evropi, prva slobodna teritorija - Loznica (cetnici) onda i Uzice...

Recimo ovako; Kada smo se oslobodili od Turaka Srbija je bila ista kao i u srednjem veku... nema puteva, infrastrukture, gradova itd...

Mi smo u prvih 10 zemalja koja je imala avio saboracaj, takodje prvi ,,dogfight'' u istoriji bio na nebu iznad Srbije, prvo obaranje aviona sa zemlje u Srbiji (gedza ga namikerio poljskim topom), obaranje stelt aviona, kurcenje sa celim NATO paktom, sami protiv svih. Srpska zastava se jedina viorila nad Belom kucom...

Evo sta kazu tvoji Amerikanci...

Zato vreme vi ste bili muslimani za malim M, pa veliko M, pa boldovano.... ispijanje kahva, serbeta, ilahije... nigde nista...

Ma ja, otjerali kad su Turci bili već u kurcu.
A to što ste ih vi i doveli na Balkan, to ćemo se praviti da se nije desilo? Nisu Bošnjaci s njima ratovali i Stambol oslobađali.
Au, kad ste imali industriju? Kad je to bilo, pa smo mi bili u feudalizmu?
Bogme ste u tursko doba bili stočari.
A Beograd pao kako ono...? Jeboga ti samo pišeš što ti odgovara. Ne treba mi čas falsifikovane historije.
Imali i mi prvi tramvaj, pa?
Jeste i danas u prvih 10 zemalja kad je avio saobraćaj u pitanju?
Kurčenje sa NATO? Da li si realan :zubati
Au, pa trebali su to onda snimiti umjesto onog filma Pad Bijele kuće.
Tačno kad vidiš šta pišete i pričate....

Da, bili smo Muslimani, jer ste vi tu umješali svoje prste. No, s tim smo završili. Nećete nam više nametati kako ćemo se zvati.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:05 

Kurcenje naravno, borili smo se protiv najvece sile za nas narod i opet cemo (samo nema te sile vise, ostali proksiji poput vas :D )

1853. topolivnica KG (Zastava )

Turci su usli na balkan zbog kuge koja je nastetila Evropi tada, od svih naroda mi smo bili ti koji su ih najurili u pustinju opet!

Imali vi tramvaj??? Pa je l ga mujo napravio, kao i vijecnicu? Ne bulazni ture ludo.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:07 

Tako se to radi, a ne da izazoves rat i posle kukas kao si bio lovina za Srbe :)

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:09 

Svarog je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Srpsko pitanje u BiH ce se kad tad morati rjesiti. To je jednostavno narod vecinskih divljaka, barbara, zlocinaca i tu ne pomazu nikakve jezičke vratolomije, tako je kako je. Kancer balkana

Nije teško zaključiti kako bi ga ti ''rješio'', kada bi mogao :001_smile

Pisao sam ovdje svašta , uglavnom u ljutnji i nisam ponosan zbog toga, kasnije mi bivalo krivo .Slabost je to .
Ponekad sam i '' povlačio tešku riječ '' objašnjavajući da ne mislim baš tako...
Ali , nikad ovako kao ti .
U teškom si problemu , znaš li kud si kreno?

PS.
Jesi nabavio štogod minobacača , planirao si čini mi se ? :laugh

Srbi su za 3 godine napravili preko 700 masovnih grobnica(otkrivenih). Izvini ali ja poznajem samo jedan izraz kojim bih mogao opisati taj narod.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:19 

Karabaja je napisao/la:
Teško je Musliman biti
ja to neću više kriti

Dunjaluče proklet bijo
mnogo si mi dosadijo

Kad će ovo više prestati
Bosna će mi nestati

Lepa pesma Mujo.
:crying

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:21 

Shaban995 je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Nego Šabane oćeli biti tog rata?
Bakir nam nešto prijeti?
Još niste naučili da nije pametno a ni zdravo ubijati Srbe?

Što, poželjeli da ratujete?
Neće, kakav Bakir. Gdje si ti vidio da ratuje neko ko je rat proveo u trezoru?

Pa i Alija je bio pička. Veliki fanatik a mala muda.
Takvi su najgori.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:46 

Kurcenje naravno, borili smo se protiv najvece sile za nas narod i opet cemo (samo nema te sile vise, ostali proksiji poput vas :D )

1853. topolivnica KG (Zastava )

Turci su usli na balkan zbog kuge koja je nastetila Evropi tada, od svih naroda mi smo bili ti koji su ih najurili u pustinju opet!

Imali vi tramvaj??? Pa je l ga mujo napravio, kao i vijecnicu? Ne bulazni ture ludo.

Ma kako da niste? Čuj borili se, u stvarnosti osluškivali odakle rakete dolaze.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:58 

Shaban995 je napisao/la:

Ma kako da niste? Čuj borili se, u stvarnosti osluškivali odakle rakete dolaze.

Poslusaj Amere ;)

Sta je bio tvoj predlog? da dignemo pijacu u vazduh ili trg neki i da kazemo da je NATO?
Jbg mi ne mozemo da ubijamo svoj narod.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 17:59 

Dobro, Grobaru :palacgore2

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:02 

Ez win

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:06 

Jes jes, ko i na Kosovu i sve poslije toga :palacgore1
Sve ista matrica.

Hint: na kraju kruška.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:12 

Shaban995 je napisao/la:
Sve ista matrica.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:16 

Shaban995 je napisao/la:
Sve ista matrica.

I kad se sve sabere i oduzme, vi biste voleli da imate to sto mi imamo, umesto onog sto vam je dodeljeno kao pobednicima u ratu. :D

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:16 

Vuče, što si to dlaku promijenio?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:17 

Shaban995 je napisao/la:
Vuče, što si to dlaku promijenio?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:18 

aleksije radicevic je napisao/la:
Shaban995 je napisao/la:
Sve ista matrica.

I kad se sve sabere i oduzme, vi biste voleli da imate to sto mi imamo, umesto onog sto vam je dodeljeno kao pobednicima u ratu. :D

Nikako.
Šta to vi imate da bi mi voljeli da imamo?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:19 

Shaban995 je napisao/la:

Nikako.

Pa 49% umesto 23%. Entitet umesto kantona. :001_cool

Vrh

PostPostano: 09 vel 2022, 18:30 

Shaban995 je napisao/la:

Nikako.

Srebrenicu i Dodika.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34004 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 968, 969, 970, 971, 972, 973, 974 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, iprodano, Li Zongren, mrnjav, Patriota, sejdo.komsoglu, Srpsčanin i 30 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: