|
|
Stranica: 992/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 ožu 2022, 23:37 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7395 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ima dosta povoljnih scenarija: Evo jedan. čisto kao primjer. Rusija pobjedi u Ukrajini, EU prelomi i naredi RS da hitno provede referendum o nezavisnosti. Amerika se izvini za bombardovanje Beograda a onda NATO bombarduje Sarajevo. Taj nije loš, a? U svakom scenariji ste donji. I vi i ostali prorusi na ovim prostorima. Rusija vas je sve pustila niz vodu za Mariupolj i Donjeck. Ne.Rusija ne zaboravlja svoje interese na Balkanu i branice ih ako zatreba nuklernim oruzjem.Od onih 6 000 komada nosaca radijacije naci se nekoliko i za malu myjgursku zajednicu u Bejha.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 ožu 2022, 23:39 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: U svakom scenariji ste donji. I vi i ostali prorusi na ovim prostorima. Rusija vas je sve pustila niz vodu za Mariupolj i Donjeck. Ne.Rusija ne zaboravlja svoje interese na Balkanu i branice ih ako zatreba nuklernim oruzjem.Od onih 6 000 komada nosaca radijacije naci se nekoliko i za malu myjgursku zajednicu u Bejha. Malo od Rusa, malo od Amerike i mirna Bosna.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 ožu 2022, 23:46 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7395 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
storarare je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ovi Srbi izgleda kad nemaju s kime pocnu se između sebe rokat  Pa verovatno su ga muyguri ubili . Čim na Al Dzazira kažu nepoznat počinilac ,znaš koliko je sati tj misli se na vas Ja to isto mislim.Vec je na zalost zaboravljeno da je prije pet sest godina terorista iz efbiha ubio dvojicu srpskih policajaca.Prije nego sto je iz automatske puške ispalio rafale prema policijacima uzvikivao je tradicionalne pokliče Bosnjaka 1995 "gradžanska" "alahuekber" i "tekbir".
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
bwa
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 ožu 2022, 19:32 |
|
|
Jedino muygruri s leđa napdaju .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 ožu 2022, 09:37 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/civilna-zastita-rs-a-na-tri-mjeseca-prekida-saradnju-s-ministarstvom-sigurnosti-bih/220321128 Prekidamo saradnju sa državnim službama Al' na 3 mjeseca samo I sud ukidate Citat: SARAJEVO - Sud BiH proglasio je prvostepenom presudom krivim Predraga Bastaha za zločin protiv čovječnosti na području Vlasenice i osudio ga na kaznu zatvora od 20 godina, saopšteno je danas iz Suda.
Sud BiH osudio je Bastaha i 2010. godine pravosnažno na 22 godine zatvora, te mu je danas izrečena jedinstvena kazna dugotrajnog zatvora od 35 godina.
Bastah je optužen za učešće u ubistvu Bošnjaka u opštini Vlasenica.
"Optuženi Predrag Bastah prooglašen je krivim što je u periodu od 21. aprila 1992. do kraja septembra 1992, kao pripadnik rezervnog sastava MUP-a RS, SJB Vlasenica, vršio progon civilnog stanovništva bošnjačke nacionalnosti na političkoj, nacionalnoj i vjerskoj osnovi, učestvujući u zajedničkom planu i njegovom doprinošenju ostvarenju zajedničkog cilja ubistava", navodi se u saopštenju Suda BiH.
Optuženom se u izrečenu kaznu uračunava vrijeme provedeno na izdržavanju kazne po ranijoj pravosnažnoj presudi, kao i vrijeme provedeno u pritvoru, u predmetu Suda BiH, broj X-KR-05/122, počev od 28. januara 2008. godine, pa nadalje.
Protiv ove presude dozvoljena je žalba vijeću Apelacionog odjeljenja Suda BiH u roku od 15 dana od prijema pismenog otpravka iste. https://www.nezavisne.com/novosti/bih/B ... ici/710280
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 ožu 2022, 20:39 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Evo muštuluka: Krepala Madeleine Albright.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 ožu 2022, 20:51 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Evo muštuluka: Krepala Madeleine Albright. Ja sam mislio da će taj reptil živjeti 120 godina. Sarajevo ožalošćeno.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 09:19 |
|
|
ahahahhahahaha Citat: Dodik građanima: Ugasite malo motore, svi voze automobile a jadikuju
"Svi možemo pomalo da ugasimo automobil. Izađite u ovaj grad i vidite ko se vozi gradskim prevozom, ima li ih? Veoma malo, ima, ali nije to ta vrsta priče. Kada sam ja išao u srednju školu morao sam propustiti lokal, kako smo ih zvali, jer ima previše ljudi. Sada u oba smera Banjaluke, četiri trake su prepune. Ne tvrdim da to ne treba, ali nemoj da jadikujete. Naša priča je da osiguramo dovoljno nafte i naftnih derivata i to radimo", poručio je. https://nova.rs/svet/dodik-gradjanima-u ... -jadikuju/Dokle će Mile plaćati poluprazan gradski prevoz, a raja se voziti okolo nepotrebno i to sve po jedno u autima??? Evo on će prvi dati primjer, od danas parkirana C klasa i pratnja, nema više ni helikopterom....al u kurcu Gdje mi je novovrijeme, izgleda je on dobio direktno iz štaba da se auto ne vozi, dok stigne na posao, nema kad na forum. Mogao mu je bar kakvu bližu njivu za obrađivanje obezbjediti da ne pješači toliko. Mada je pješačenje zdravo, doduše ako treba 2-3 sata i ujutro i naveče klapati, nije ti ni do čega i jedva čekaš u krevet da se sručiš.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 09:31 |
|
|
Pa jel ima veze sa temom? I tiče se RS? Šta je problem? Nisam ja kriv što Mile kopira Fadila sa ovim bedastoćama.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 10:03 |
|
|
Mariooo je napisao/la: ahahahhahahaha Citat: Dodik građanima: Ugasite malo motore, svi voze automobile a jadikuju
"Svi možemo pomalo da ugasimo automobil. Izađite u ovaj grad i vidite ko se vozi gradskim prevozom, ima li ih? Veoma malo, ima, ali nije to ta vrsta priče. Kada sam ja išao u srednju školu morao sam propustiti lokal, kako smo ih zvali, jer ima previše ljudi. Sada u oba smera Banjaluke, četiri trake su prepune. Ne tvrdim da to ne treba, ali nemoj da jadikujete. Naša priča je da osiguramo dovoljno nafte i naftnih derivata i to radimo", poručio je. https://nova.rs/svet/dodik-gradjanima-u ... -jadikuju/Dokle će Mile plaćati poluprazan gradski prevoz, a raja se voziti okolo nepotrebno i to sve po jedno u autima??? Evo on će prvi dati primjer, od danas parkirana C klasa i pratnja, nema više ni helikopterom....al u kurcu Gdje mi je novovrijeme, izgleda je on dobio direktno iz štaba da se auto ne vozi, dok stigne na posao, nema kad na forum. Mogao mu je bar kakvu bližu njivu za obrađivanje obezbjediti da ne pješači toliko. Mada je pješačenje zdravo, doduše ako treba 2-3 sata i ujutro i naveče klapati, nije ti ni do čega i jedva čekaš u krevet da se sručiš. Šta pišeš Mujo? Šta ti smeta, ne razumijem? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 10:06 |
|
|
Ništa, reci nam ideš li javnim prevozom ili pješke? Slušaš li precjednika?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 10:11 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Ništa, reci nam ideš li javnim prevozom ili pješke? Slušaš li precjednika? Što pitaš Šabannne? Bil se družijo? Šta te brine? 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 10:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ništa, reci nam ideš li javnim prevozom ili pješke? Slušaš li precjednika? Što pitaš Šabannne? Bil se družijo? Šta te brine?  Brine me da ne dobiješ žuljeve na nogama. Nisi ti meni svako. Je li, što narod neće da se vozi javnim prevozom? Zašto ne slušate Mileta? Jel vi hoćete sve da propadne?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 10:26 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Što pitaš Šabannne? Bil se družijo? Šta te brine?  Brine me da ne dobiješ žuljeve na nogama. Nisi ti meni svako. Je li, što narod neće da se vozi javnim prevozom? Zašto ne slušate Mileta? Jel vi hoćete sve da propadne? Baš to te brine? Ili te brine to što moj Milorad dominira? Što jebe islamofašiste uzduž i porpijeko i nema naznaka da će mu popularnost opasti? Čemu se nadaš ooooo Muslimane?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 10:42 |
|
|
Citat: Prosječna februarska plata veća za 49 KM u odnosu na januarskuProsječna februarska neto plata u Republici Srpskoj iznosila je 1.091 KM i veća je za 49 KM u odnosu na prosječnu januarsku platu, saopšteno je danas iz Saveza sindikata Srpske. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=467807 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 12:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Brine me da ne dobiješ žuljeve na nogama. Nisi ti meni svako.
Je li, što narod neće da se vozi javnim prevozom? Zašto ne slušate Mileta? Jel vi hoćete sve da propadne?
Baš to te brine? Ili te brine to što moj Milorad dominira? Što jebe islamofašiste uzduž i porpijeko i nema naznaka da će mu popularnost opasti? Čemu se nadaš ooooo Muslimane? Milorad već dominira. Sjedne u helikopter i redom se popiša po svima vama. I onda kaže ostav to sirotiLJo. Eno korjenja i slame. novovrijeme je napisao/la: Citat: Prosječna februarska plata veća za 49 KM u odnosu na januarskuProsječna februarska neto plata u Republici Srpskoj iznosila je 1.091 KM i veća je za 49 KM u odnosu na prosječnu januarsku platu, saopšteno je danas iz Saveza sindikata Srpske. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=467807  Vidiš kako se ti začas razveseliš. 49 KM više za gorivo A može se i mjesečna karta kupiti.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 12:35 |
|
|
Malo genocidašu za sriću triba.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 13:01 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Baš to te brine? Ili te brine to što moj Milorad dominira? Što jebe islamofašiste uzduž i porpijeko i nema naznaka da će mu popularnost opasti? Čemu se nadaš ooooo Muslimane? Milorad već dominira. Sjedne u helikopter i redom se popiša po svima vama. I onda kaže ostav to sirotiLJo. Eno korjenja i slame. novovrijeme je napisao/la: Vidiš kako se ti začas razveseliš. 49 KM više za gorivo A može se i mjesečna karta kupiti. Jes jes. Gorivo i kod nas i kod vas isto ne serendaj kakve to veze ima sa mojim Miloradom. Al mi imamo Milorada da pokaže kurac u sred Sarajeva a vi nemate Sabahudina da pokaže kurac u sred Banja Luke. Mi imamo duševnu hranu. A vi nemate.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 14:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Milorad već dominira. Sjedne u helikopter i redom se popiša po svima vama. I onda kaže ostav to sirotiLJo. Eno korjenja i slame. Vidiš kako se ti začas razveseliš. 49 KM više za gorivo A može se i mjesečna karta kupiti. Jes jes. Gorivo i kod nas i kod vas isto ne serendaj kakve to veze ima sa mojim Miloradom. Al mi imamo Milorada da pokaže kurac u sred Sarajeva a vi nemate Sabahudina da pokaže kurac u sred Banja Luke. Mi imamo duševnu hranu. A vi nemate. Kad je već pokazao šta zamotava sa BN-om? Reci mi, jel ti više voliš da guziš ili da joj pričaš razne budalaštine tipa mačko moja ložiš me, jagnje moje, pile moje...? Mislim ako je ko sa Miletom, na kraju dobiješ šut kartu i ode onom što hoće da guzi. Pa ti vidi 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 15:02 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jes jes. Gorivo i kod nas i kod vas isto ne serendaj kakve to veze ima sa mojim Miloradom. Al mi imamo Milorada da pokaže kurac u sred Sarajeva a vi nemate Sabahudina da pokaže kurac u sred Banja Luke. Mi imamo duševnu hranu. A vi nemate. Kad je već pokazao šta zamotava sa BN-om? Reci mi, jel ti više voliš da guziš ili da joj pričaš razne budalaštine tipa mačko moja ložiš me, jagnje moje, pile moje...? Mislim ako je ko sa Miletom, na kraju dobiješ šut kartu i ode onom što hoće da guzi. Pa ti vidi  Molio bih te da mi postavljaš direktna pitanja. Malo mi je što se trudim da razumijem jezik bošnjačkog naroda pa mi još i bošnjačke kontove nabacuješ. Kakvo sad guženje mačke, jagnjadi, pilića, koza... bože sačuvaj Šabannne.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 15:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Kad je već pokazao šta zamotava sa BN-om? Reci mi, jel ti više voliš da guziš ili da joj pričaš razne budalaštine tipa mačko moja ložiš me, jagnje moje, pile moje...? Mislim ako je ko sa Miletom, na kraju dobiješ šut kartu i ode onom što hoće da guzi. Pa ti vidi  Molio bih te da mi postavljaš direktna pitanja. Malo mi je što se trudim da razumijem jezik bošnjačkog naroda pa mi još i bošnjačke kontove nabacuješ. Kakvo sad guženje mačke, jagnjadi, pilića, koza... bože sačuvaj Šabannne. Baš ništa ne kontaš,...pa kako dragani tepaš kad je bariš? Pokušao sam ti alegorijom, al ne ide to kod tebe. Drkaš na Mileta, a on te ne jebe ni 2%. Bude ti dobro kad te potrefi u žicu, al dugoročno gledano ništa, mrka kapa. Ostade sve na toj duševnoj hrani. Na kraju Mile ode, a ti osta širom otvorenih usta. Kontaš? Kurac ti moj kontaš. Sad ćeš opet nešto lupiti.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 15:11 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Molio bih te da mi postavljaš direktna pitanja. Malo mi je što se trudim da razumijem jezik bošnjačkog naroda pa mi još i bošnjačke kontove nabacuješ. Kakvo sad guženje mačke, jagnjadi, pilića, koza... bože sačuvaj Šabannne.
Baš ništa ne kontaš,...pa kako dragani tepaš kad je bariš? Pokušao sam ti alegorijom, al ne ide to kod tebe. Drkaš na Mileta, a on te ne jebe ni 2%. Bude ti dobro kad te potrefi u žicu, al dugoročno gledano ništa, mrka kapa. Ostade sve na toj duševnoj hrani. Na kraju Mile ode, a ti osta širom otvorenih usta. Kontaš? Kurac ti moj kontaš. Sad ćeš opet nešto lupiti. Aaaaahaaaa Žao ti mene što glasam za Dodika? Sad kontam. Znam dobri moj Mujo. Duševni ste vi ljudi, tugaljvi, pogotovo osjetljivi na nas Srbe, kao da smo vam djeca. Žao mi je ali sa tom tugom i brigom ćeš se i dalje morati nositi. Ja moga Milorada volim još više. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 15:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Baš ništa ne kontaš,...pa kako dragani tepaš kad je bariš? Pokušao sam ti alegorijom, al ne ide to kod tebe. Drkaš na Mileta, a on te ne jebe ni 2%. Bude ti dobro kad te potrefi u žicu, al dugoročno gledano ništa, mrka kapa. Ostade sve na toj duševnoj hrani. Na kraju Mile ode, a ti osta širom otvorenih usta. Kontaš? Kurac ti moj kontaš. Sad ćeš opet nešto lupiti. Aaaaahaaaa Žao ti mene što glasam za Dodika? Sad kontam. Znam dobri moj Mujo. Duševni ste vi ljudi, tugaljvi, pogotovo osjetljivi na nas Srbe, kao da smo vam djeca. Žao mi je ali sa tom tugom i brigom ćeš se i dalje morati nositi. Ja moga Milorada volim još više.  Opet promašio. A dokle više...za koga ćeš drugo, nećeš za onu budalu Vukana ili rahmetli Šarovića? Može li se za Mektića glasati? To je još gore. Iskreno me boli kurac. Čekamo da vas Milorad ponovo ispiša. Šta li je sljedeće na redu? Nek vidi sa Fadilom, on je ekspert za to trolanje raje, ono tipa kupujte manje 30% ulja.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 15:25 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Aaaaahaaaa Žao ti mene što glasam za Dodika? Sad kontam. Znam dobri moj Mujo. Duševni ste vi ljudi, tugaljvi, pogotovo osjetljivi na nas Srbe, kao da smo vam djeca. Žao mi je ali sa tom tugom i brigom ćeš se i dalje morati nositi. Ja moga Milorada volim još više.  Opet promašio. A dokle više...za koga ćeš drugo, nećeš za onu budalu Vukana ili rahmetli Šarovića? Može li se za Mektića glasati? To je još gore. Iskreno me boli kurac. Čekamo da vas Milorad ponovo ispiša. Šta li je sljedeće na redu? Nek vidi sa Fadilom, on je ekspert za to trolanje raje, ono tipa kupujte manje 30% ulja. E jebi ga onda, halali. Učinilo mi se da sam shvatio pitanje. Mada nije bi bitno, i ovako i onako ko te jebe. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 ožu 2022, 16:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Opet promašio. A dokle više...za koga ćeš drugo, nećeš za onu budalu Vukana ili rahmetli Šarovića? Može li se za Mektića glasati? To je još gore. Iskreno me boli kurac. Čekamo da vas Milorad ponovo ispiša. Šta li je sljedeće na redu? Nek vidi sa Fadilom, on je ekspert za to trolanje raje, ono tipa kupujte manje 30% ulja.
E jebi ga onda, halali. Učinilo mi se da sam shvatio pitanje. Mada nije bi bitno, i ovako i onako ko te jebe.  Da si odmah tako odgovorio, ne bismo nepotrebno pisali sve ove postove. Uglavnom, da ti probam pojednostaviti, Mile je dobar izbor. Najbolji od ovog što se nudi.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|