|
|
Stranica: 995/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 20:56 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Taze takoreci  U Prijedoru više demokratije nego u Sarajevu. Zna li se ko ubi 9 vojnika ARBiH 12.7.1992 kod Konjica ? Srpski i hrvatski položaji su daleko od tog mjesta likvidacije.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 22:47 |
|
|
Ja kada bi ih video tako da postavljaju nešto ili ispisuju grafit bez razmišljanja bih pucao na njih da ih ubijem.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 22:49 |
|
|
Dolaze iz okolnih selendri pa provociraju po Brčkom. Svuda provociraju traže belaj.Kad ga nađu onda plaču ko pičketine.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 22:56 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Nisam prorok pa ne znam da li će biti aerodroma u Trebinju ali nejasno je zašto ta ideja smeta "patrijotama ove zemlje".Missim zašto im smetaju i zašto pokušavaju da ometu sve privredne aktivnosti u "manjem bejha entitetu" kao što je gradnja hidrocentrale na Drini ... Missim zašto ako je "manji bejha entitet" kako kažu "samo entitet u bejha" a "entitet nije ni srpski a nije ni republika iako se tako pogrešno zove" Za očekivati bi bilo da se "patrijote ove zemlje" raduju uspjesima u svim krajevima "ove zemlje" Biće ipak da su u pravu oni koji kažu Turci,Turci ko vas ne zna,skupo bi vi vas platio. Gradite 5 aerodroma još ako hoćete, ako možete izgradite 20 hidrocentrala još, kupovat će i FBiH od vas struju(ako zatreba) kao što kupuju ugalj ali se moraju poštovat nivoi hijerarhije i tražit potrebne saglasnosti. U protivnom ćerat ćemo se još dugo. Duga je ovo utakmica i dugo je do kraja.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 23:08 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Nisam prorok pa ne znam da li će biti aerodroma u Trebinju ali nejasno je zašto ta ideja smeta "patrijotama ove zemlje".Missim zašto im smetaju i zašto pokušavaju da ometu sve privredne aktivnosti u "manjem bejha entitetu" kao što je gradnja hidrocentrale na Drini ... Missim zašto ako je "manji bejha entitet" kako kažu "samo entitet u bejha" a "entitet nije ni srpski a nije ni republika iako se tako pogrešno zove" Za očekivati bi bilo da se "patrijote ove zemlje" raduju uspjesima u svim krajevima "ove zemlje" Biće ipak da su u pravu oni koji kažu Turci,Turci ko vas ne zna,skupo bi vi vas platio. Gradite 5 aerodroma još ako hoćete, ako možete izgradite 20 hidrocentrala još, kupovat će i FBiH od vas struju(ako zatreba) kao što kupuju ugalj ali se moraju poštovat nivoi hijerarhije i tražit potrebne saglasnosti. U protivnom ćerat ćemo se još dugo. Duga je ovo utakmica i dugo je do kraja. Kraj vam je odzvonio odavno. Korona kriza je pokazala ko ste i šta ste. Sad na jesen će te ponovo videti ko ste i šta ste na još grublji način jer bez vakcina se i može nekako a bez hrane-nikako.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 23:08 |
|
|
Selam, Dokle se došlo sa tzv. Izvornim Dejtonom. SIPA, OSA, sud, tužilaštvo, porezi...išta?
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 23:12 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Selam, Dokle se došlo sa tzv. Izvornim Dejtonom. SIPA, OSA, sud, tužilaštvo, porezi...išta? Pomaže Bog † Dokle se došlo sa ulaskom u nato pakt,priznanjem Kosova,građanskom bih,ukidanjem Republike Srpske...išta? Meščini majmunoliki myjguri tresu kavez sve gladniji.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 23:13 |
|
|
Mali myjgur će zevati od gladi na jesen. 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 23:18 |
|
|
Od ''sljedeće sedmice proglašavamo samostalnost'' imamo rampu na granicu za istaknute genocidaše iz srbije. Drina kineski zid.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 23:37 |
|
|
Čekaju wagnerovce ali ovi imaju orečeg posla. Kako je krenulo morat će se ukopavat oko Moskve
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 tra 2022, 23:54 |
|
|
Nakaradno je samo to da jedan čovjek određuje nešto s čim nema nikakve veze, npr oko toga ko moze ući ili ne
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 tra 2022, 01:41 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Najnakaradniji su entiteti.
Potpisali ste to i sad tišina. 
|
|
Vrh |
|
 |
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 tra 2022, 12:31 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Taze takoreci  U Prijedoru više demokratije nego u Sarajevu. Zna li se ko ubi 9 vojnika ARBiH 12.7.1992 kod Konjica ? Srpski i hrvatski položaji su daleko od tog mjesta likvidacije. Uopste nema razloga za povlacenje whataboutisma iz futrole jer je apsolutno nepotrebno posto sam vas ja ovom slikom pohvalio, a ne kudio. Neam blage ni o kakvim vojnicima kod Konjica. I zaista ne znam kakve to veze ima s ovim lijepim plakatom, ovom istinom, koji je postavila osvjestena srpska omladina.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
 |
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 tra 2022, 12:32 |
|
|
elit star je napisao/la: Ja kada bi ih video tako da postavljaju nešto ili ispisuju grafit bez razmišljanja bih pucao na njih da ih ubijem. Ti bi pucao u ljude zbog plakata na kojem je ispisana historijska istina? Interesantno.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 tra 2022, 09:04 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: elit star je napisao/la: Ja kada bi ih video tako da postavljaju nešto ili ispisuju grafit bez razmišljanja bih pucao na njih da ih ubijem. Ti bi pucao u ljude zbog plakata na kojem je ispisana historijska istina? Interesantno. Tipični četnik 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 tra 2022, 10:10 |
|
|
Gdje nam je nestala opozicija u RS? Sjeća li se neko tih likova? Šarović, Borenović, Ivanić? Da nisu na nekom bjelosvjetskom predavanju "Kako biti opozicijonar for dummies? Prošla su ta vremena... Pogledajte Srbiju i Mađarsku. U nacionalizmu je budućnosti.  Liberalizam je mrtav.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 tra 2022, 10:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gdje nam je nestala opozicija u RS? Sjeća li se neko tih likova? Šarović, Borenović, Ivanić? Da nisu na nekom bjelosvjetskom predavanju "Kako biti opozicijonar for dummies? Prošla su ta vremena... Pogledajte Srbiju i Mađarsku. U nacionalizmu je budućnosti.  Liberalizam je mrtav. Zar nisu više zastupljeni na TV BN ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 tra 2022, 10:37 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Gdje nam je nestala opozicija u RS? Sjeća li se neko tih likova? Šarović, Borenović, Ivanić? Da nisu na nekom bjelosvjetskom predavanju "Kako biti opozicijonar for dummies? Prošla su ta vremena... Pogledajte Srbiju i Mađarsku. U nacionalizmu je budućnosti.  Liberalizam je mrtav. Zar nisu više zastupljeni na TV BN ? Nemam pojma. BNTV niti ko gleda niti prenosi. A izgleda da su i donacije utanjile.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 tra 2022, 15:56 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10244 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 tra 2022, 17:33 |
|
|
Svarog je napisao/la: Draško izjebao Merhametlije ko Izet Nanić Sansku kozu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Milutin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 04 tra 2022, 20:36 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Taze takoreci  Mladenov duh sada je sa nama! Nema podela!Srbi svi u svuda!
|
|
Vrh |
|
 |
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 tra 2022, 10:54 |
|
|
Sad sam tek pogledao, možda je neko već vidio... Maksumče s Al Lažire se baš potrudilo da pokaže kako bi Republika Srpska izgledala kao država. Dobro je da se priča
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 tra 2022, 19:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gdje nam je nestala opozicija u RS? Sjeća li se neko tih likova? Šarović, Borenović, Ivanić? Da nisu na nekom bjelosvjetskom predavanju "Kako biti opozicijonar for dummies? Prošla su ta vremena... Pogledajte Srbiju i Mađarsku. U nacionalizmu je budućnosti.  Liberalizam je mrtav. Dakle, budućnost je u sadašnjosti i prošlosti.   Ma stvarno, gdje nestade opozicija, na javnoj medijskoj kući, koju su građani RS prisiljeni, mimo svoje volje, da plaćaju, koja maltene prati samo Dodika, na kojoj god funkciji da je i koju većina naroda u RS ne gleda (čak jedno oko 75 odsto građana RS ne gleda taj servis za plasman raznih laži i nebuloza likova poput Dodika, Đajića, Viškovića, Cvijanovićeve, Stevandića i ostalih Dodikovih klovnovskih cirkusanata) u eri kada postoje i liste sa najmanje 10-20 hiljada TV kanala, kao i razne društvene mreže. Srećom, čak 75 odsto građana RS je normalno. Nije sve izgubljeno, što će biti i potvrđeno, jer poslije svih pljački, crvena sekta nema šansu u oktobru ove godine. Nije to Vučić, koji gradi po Srbiji nove pruge, puteve, bolnice, škole, vrtiće, fabrike i druge objekte, bitne za opstanak naroda. Ovo je Dodik, koji blage veze nema sa životom, osim što je sposoban da ukrade, prijeti, prevari, opljačka, opsuje, pokaže srednji prst svom narodu, pa čak i da ubije. Još samo nekoliko mjeseci i kraj najgore vlasti u RS. #izbori2022
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 tra 2022, 19:28 |
|
|
Ha ha, sve pohvale Vlado za avatar. Đaja Crta je moj omiljeni lik na političkoj sceni. Za mene je opozicija svaki razuman, pošten i radan čovjek. Malo si pretjerao s postotkom. Nema 75% razumnih, poštenih i radnih. Po mojoj procjeni 25%. Nedovoljno, za promjene.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 tra 2022, 19:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Gdje nam je nestala opozicija u RS? Sjeća li se neko tih likova? Šarović, Borenović, Ivanić? Da nisu na nekom bjelosvjetskom predavanju "Kako biti opozicijonar for dummies? Prošla su ta vremena... Pogledajte Srbiju i Mađarsku. U nacionalizmu je budućnosti.  Liberalizam je mrtav. Zar nisu više zastupljeni na TV BN ? Svugdje osim na Dodikovim televizijama (RTRS, ATV i Una TV). Mora mu se odati priznanje. ATV, koji je nekada bio jako gledan, sada ima gledanost od 1-2 odsto i to na nivou RS, dok Una TV, uprkos višemilionskim ulaganjima i regionalnom produkcijom i kancelarijama, ima rejting od samo 1 odsto. Džaba vam novci, SNSD-ovci, kada BN, sa manjim sredstvima, ima bolju produkciju od sve te 3 televizije. Jednostavno, BN ne ulaže pare samo radi toga da ima neki sadržaj, već i u raznolikost sadržaja, kao i u sam sadržaj, koji je u skladu sa onim što narod voli da gleda, tako da BN ima sve, od vlastite muzičke produkcije, preko vlastitog serijskog sadržaja, pored zabavnog i informativnog sadržaja. Zato je BN, korak ispred svih medija u RS, kao i na samom vrhu na nivou BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|