|
|
Stranica: 999/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Vulićeva poručila Engleskoj i SAD: Sankcije su odraz vaše nemoći! https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=469836Koja je ovo dijagnoza  Zamisli, ona poručila nešto Engleskoj i SAD-u Hu iz ju Čemu se nadate? Šta te briga. Smiješni ste. Imaš li ti neku poruku za Ameriku i Englesku
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:39 |
|
|
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:40 |
|
|
Citat: Sud BiH: Damiru Miskinu četiri godine zbog silovanja tokom rata u Nevesinju
Sud BiH osudio je Damira Miskina na četiri godine zatvora za krivična djela iz Nevesinja počinjena u junu 1992. godine.
Tužitelj Posebnog odjela za ratne zločine podigao je u februaru ove godine optužnicu protiv Damira Miskina, rođenog 1968. godine u Mostaru.
Optuženi Miskin se tereti za ratni zločin silovanja i seksualnog zlostavljanja žrtve bošnjačke nacionalnosti na području Nevesinja.
U prisustvu advokata sporazumno je priznao krivicu za ratni zločin počinjen u periodu mjeseca juna 1992. godine.
Sporazumnim priznanjem optuženi je u potpunosti priznao svoje sudjelovanje u počinjenom zločinu, te se odrekao prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju mu na osnovu sporazuma izrekne Sud BiH i time doveo do ubrzanja procesa. Četnitet, silovatelji.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:47 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vulićeva poručila Engleskoj i SAD: Sankcije su odraz vaše nemoći! https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=469836Koja je ovo dijagnoza  Zamisli, ona poručila nešto Engleskoj i SAD-u Hu iz ju To je bolest sadašnjice. Ima Vulićka na pretek. Neobrazovanost, oholost i agresivnost. K'o bijesna kuja! I za ,,ovo,, je neko glasao!? Jedna od Dodikovih apostola! Novovrijeme isto.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:51 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Vulićeva poručila Engleskoj i SAD: Sankcije su odraz vaše nemoći! https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=469836Koja je ovo dijagnoza  Zamisli, ona poručila nešto Engleskoj i SAD-u Hu iz ju To je bolest sadašnjice. Ima Vulićka na pretek. Neobrazovanost, oholost i agresivnost. K'o bijesna kuja! I za ,,ovo,, je neko glasao!? Jedna od Dodikovih apostola! Novovrijeme isto. Nemo' tako, Dodik je njoj bog Kao i novomvremenu uostalom 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 16:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Vulićeva poručila Engleskoj i SAD: Sankcije su odraz vaše nemoći! https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=469836Koja je ovo dijagnoza  Zamisli, ona poručila nešto Engleskoj i SAD-u Hu iz ju To je bolest sadašnjice. Ima Vulićka na pretek. Neobrazovanost, oholost i agresivnost. K'o bijesna kuja! I za ,,ovo,, je neko glasao!?Jedna od Dodikovih apostola! Novovrijeme isto. Jes, većina u RS. Mariooo je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: To je bolest sadašnjice. Ima Vulićka na pretek. Neobrazovanost, oholost i agresivnost. K'o bijesna kuja! I za ,,ovo,, je neko glasao!? Jedna od Dodikovih apostola! Novovrijeme isto. Nemo' tako, Dodik je njoj bog Kao i novomvremenu uostalom  Tako je. Bog, svetac. Kao i Aca. Nakon ovih sankcija još će biti popularniji u RS. Čemu se nadate? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 16:26 |
|
|
Ne spominji mi samo glasanje! Znamo i ti i ja šta i kako!? Nadam se da će ova agonija da ,,prođe,,! Kako naš narod kaže ,,Ničija nije do zore...,,! Ili ,,Ko bi dole, sad' je gore,,...!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 16:28 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ne spominji mi samo glasanje! Znamo i ti i ja šta i kako!? Nadam se da će ova agonija da ,,prođe,,! Kako naš narod kaže ,,Ničija nije do zore...,,! Ili ,,Ko bi dole, sad' je gore,,...! Ja ne znam. Ne stavljaj u istu rečenicu mene i dvozubu Fatu, tj. sebe.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 16:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ne spominji mi samo glasanje! Znamo i ti i ja šta i kako!? Nadam se da će ova agonija da ,,prođe,,! Kako naš narod kaže ,,Ničija nije do zore...,,! Ili ,,Ko bi dole, sad' je gore,,...! Ja ne znam. Ne stavljaj u istu rečenicu mene i dvozubu Fatu, tj. sebe. Jel' te nije ni malo stid da zastupaš neznanje, nepoštenje, primitivizam, ...!??? Je li stvarno misliš da tvoje laži i nebuloze dopiru do nekoga iole pametnog? Da mi sada navedeš nekakvu ozbiljnu cifru za ,,taj rad,, opet me ne možeš uvjeriti da i ti sam nisi ponižen i totalno srozan kao čovjek, kada te takav ,,zadatak,, zapao! Koliko možeš da budeš jadan i bijedan da pristaneš na to!? Sada se sjetiti onog crnogorskog filma ,,Ljepota poroka,, kada Žoržov kum bulji u onu golu bosansku i pita je:,,Imaš li ti mater, ćaću, brata.,,? E, moja bosanko Novovrijeme!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 16:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja ne znam. Ne stavljaj u istu rečenicu mene i dvozubu Fatu, tj. sebe.
Jel' te nije ni malo stid da zastupaš neznanje, nepoštenje, primitivizam, ...!??? Je li stvarno misliš da tvoje laži i nebuloze dopiru do nekoga iole pametnog? Da mi sada navedeš nekakvu ozbiljnu cifru za ,,taj rad,, opet me ne možeš uvjeriti da i ti sam nisi ponižen i totalno srozan kao čovjek, kada te takav ,,zadatak,, zapao! Koliko možeš da budeš jadan i bijedan da pristaneš na to!? Sada se sjetiti onog crnogorskog filma ,,Ljepota poroka,, kada Žoržov kum bulji u onu golu bosansku i pita je:,,Imaš li ti mater, ćaću, brata.,,? E, moja bosanko Novovrijeme! Jel tebe sramota što ovih dana nejedete i nepijate zbog natrirodnog bića pa ćete se onda valjati po džamijama? Jel vam to građanastvo kojim se ponosite? Ja sam ponosan svojim Miloradom do neba. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 16:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jel' te nije ni malo stid da zastupaš neznanje, nepoštenje, primitivizam, ...!??? Je li stvarno misliš da tvoje laži i nebuloze dopiru do nekoga iole pametnog? Da mi sada navedeš nekakvu ozbiljnu cifru za ,,taj rad,, opet me ne možeš uvjeriti da i ti sam nisi ponižen i totalno srozan kao čovjek, kada te takav ,,zadatak,, zapao! Koliko možeš da budeš jadan i bijedan da pristaneš na to!? Sada se sjetiti onog crnogorskog filma ,,Ljepota poroka,, kada Žoržov kum bulji u onu golu bosansku i pita je:,,Imaš li ti mater, ćaću, brata.,,? E, moja bosanko Novovrijeme! Jel tebe sramota što ovih dana nejedete i nepijate zbog natrirodnog bića pa ćete se onda valjati po džamijama? Jel vam to građanastvo kojim se ponosite? Ja sam ponosan svojim Miloradom do neba.  Jesi, bila je i Bosanka ponosna! Kada uzviknu:,,Joooj, da me sada vidi moja mila majka,,! 
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 17:22 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja ne znam. Ne stavljaj u istu rečenicu mene i dvozubu Fatu, tj. sebe.
Jel' te nije ni malo stid da zastupaš neznanje, nepoštenje, primitivizam, ...!??? Je li stvarno misliš da tvoje laži i nebuloze dopiru do nekoga iole pametnog? Da mi sada navedeš nekakvu ozbiljnu cifru za ,,taj rad,, opet me ne možeš uvjeriti da i ti sam nisi ponižen i totalno srozan kao čovjek, kada te takav ,,zadatak,, zapao! Koliko možeš da budeš jadan i bijedan da pristaneš na to!? Sada se sjetiti onog crnogorskog filma ,,Ljepota poroka,, kada Žoržov kum bulji u onu golu bosansku i pita je:,,Imaš li ti mater, ćaću, brata.,,? E, moja bosanko Novovrijeme! Zaista je ovaj lik najniži oblik ljudskog bića na koji sam naletio na internetu. Toliko je nekako ljigav, jadan, nikakav, ne znam. Vjerujem da mu ni samome nije bas lako
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 17:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja sam ponosan svojim Miloradom do neba.  
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 17:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jel' te nije ni malo stid da zastupaš neznanje, nepoštenje, primitivizam, ...!??? Je li stvarno misliš da tvoje laži i nebuloze dopiru do nekoga iole pametnog? Da mi sada navedeš nekakvu ozbiljnu cifru za ,,taj rad,, opet me ne možeš uvjeriti da i ti sam nisi ponižen i totalno srozan kao čovjek, kada te takav ,,zadatak,, zapao! Koliko možeš da budeš jadan i bijedan da pristaneš na to!? Sada se sjetiti onog crnogorskog filma ,,Ljepota poroka,, kada Žoržov kum bulji u onu golu bosansku i pita je:,,Imaš li ti mater, ćaću, brata.,,? E, moja bosanko Novovrijeme! Zaista je ovaj lik najniži oblik ljudskog bića na koji sam naletio na internetu. Toliko je nekako ljigav, jadan, nikakav, ne znam. Vjerujem da mu ni samome nije bas lako A šta sam ti ja rekao što ti nije rekao moj Milorad? Mi samo prenosimo većinsko mišljenje srpskog naroda. Milorad malo radiklanije pošto priča srpskim jezikom a ja vama prevodim na jezik bošnjačkog naroda koji je dosta hafifniji od srpskog.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 19:31 |
|
|
Vidim da vam je Muslimanska oporba srusila entiteski veto. Lipo. Pokazuju svoje halal certifikat lice svaki dan.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 19:56 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7395 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
hoblatopla je napisao/la: Vidim da vam je Muslimanska oporba srusila entiteski veto. Lipo. Pokazuju svoje halal certifikat lice svaki dan. Da,Opozicionari su politicki Muslimani,Ne udaraju glavusama o pod dzamija ali jestu velikomuslimani.Od Muslimana se jos razlikju po tome sto ne nose arapska imena.Sve ostalo je isto.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 20:16 |
|
|
Da je vazno pitanje, verovatno bi se sastavila dvotrecinska vecina... Verovatno je procenjeno da muslimanima treba da se da nesto za razmisljanje, za nadanje, kako bi im se skrenula paznja sa zakona o zemljistu RS. I sad oni, nakon jadikovanja, opet su radosni. https://www.klix.ba/vijesti/bih/nista-o ... /komentari
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 20:37 |
|
|
Mujo gleda NSRS i raduje se što mu je nešto prošlo Ubosni. Nisu ni svjesni koliko im se mozak promjenio. 
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 21:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
aleksije radicevic je napisao/la: Da je vazno pitanje, verovatno bi se sastavila dvotrecinska vecina... Verovatno je procenjeno da muslimanima treba da se da nesto za razmisljanje, za nadanje, kako bi im se skrenula paznja sa zakona o zemljistu RS. I sad oni, nakon jadikovanja, opet su radosni. https://www.klix.ba/vijesti/bih/nista-o ... /komentariOd euforije do depresije i nazad.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 22:20 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7395 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
aleksije radicevic je napisao/la: Da je vazno pitanje, verovatno bi se sastavila dvotrecinska vecina... Verovatno je procenjeno da muslimanima treba da se da nesto za razmisljanje, za nadanje, kako bi im se skrenula paznja sa zakona o zemljistu RS. I sad oni, nakon jadikovanja, opet su radosni. https://www.klix.ba/vijesti/bih/nista-o ... /komentariAleksije,ne piši gluposti !
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 22:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jel' te nije ni malo stid da zastupaš neznanje, nepoštenje, primitivizam, ...!??? Je li stvarno misliš da tvoje laži i nebuloze dopiru do nekoga iole pametnog? Da mi sada navedeš nekakvu ozbiljnu cifru za ,,taj rad,, opet me ne možeš uvjeriti da i ti sam nisi ponižen i totalno srozan kao čovjek, kada te takav ,,zadatak,, zapao! Koliko možeš da budeš jadan i bijedan da pristaneš na to!? Sada se sjetiti onog crnogorskog filma ,,Ljepota poroka,, kada Žoržov kum bulji u onu golu bosansku i pita je:,,Imaš li ti mater, ćaću, brata.,,? E, moja bosanko Novovrijeme! Zaista je ovaj lik najniži oblik ljudskog bića na koji sam naletio na internetu. Toliko je nekako ljigav, jadan, nikakav, ne znam. Vjerujem da mu ni samome nije bas lako Ja sam ubijeđen da su Karabaja i Novovrijeme jedna te ista osoba sa dva različita profila. Potpuno isti stil pisanja i rezonovanja ? Je l' de ?
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 tra 2022, 08:32 |
|
|
Odlična taktika, Milorade Denacifikacija opozicije i ogoljavanje, al pazi momentum, niko me ne može ubjediti da Mile nije unaprijed znao za ove britanske sankcije. Sazove sjednicu, nabaca nekakvih tački dnevnog reda (čuj nekakva takmičenja u matematici ili čemu već  ), optuži opoziciju za saradnju sa Britancima i voila 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 tra 2022, 12:57 |
|
|
Šta ima da priča sa Vladom FBiH? Tik-tak. Ističe vrijeme, brzo će 6.mjesec. Treba smisliti takiju do oktobra. Poslije je svakako nebitno.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 tra 2022, 12:59 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Šta ima da priča sa Vladom FBiH? Tik-tak. Ističe vrijeme, brzo će 6.mjesec. Treba smisliti takiju do oktobra. Poslije je svakako nebitno. Pa evo prepisujemo imovinu. Ne možemo sve stići. Nema nas ko Kineza. Puca BiH brže nego što smo očekivali. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 tra 2022, 13:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Šta ima da priča sa Vladom FBiH? Tik-tak. Ističe vrijeme, brzo će 6.mjesec. Treba smisliti takiju do oktobra. Poslije je svakako nebitno. Pa evo prepisujemo imovinu. Ne možemo sve stići. Nema nas ko Kineza. Puca BiH brže nego što smo očekivali.  Jel? Kako ide prepisivanje? I opet niko neće RS obveznica? Majku mu, ova banda bjelosvjetska baš ništa ne zna!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|