|
|
Stranica: 998/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jednoumlje
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 13:11 |
|
|
Ko ovde sere protiv Cajnica? Ljudi ne znaju da su se u Cajnicu nekoc odrzavale medjunarodne mirovne konferencije. Na kraju: https://www.youtube.com/watch?v=Xo9PhQB7TlU
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 13:16 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Ma ne kontaš ti ni da ti ko nacrta.
Idi kašiku i ližite svi redom. Jebo te Bakir. Do tebe je. To što je vama smiješno ili čudno nama nije i obrnuto. Druga ste civilizacija. To što se razumijemo lingvistički ne znači da razumijemo šta želite reći. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 13:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ma ne kontaš ti ni da ti ko nacrta.
Idi kašiku i ližite svi redom. Jebo te Bakir. Do tebe je. To što je vama smiješno ili čudno nama nije i obrnuto. Druga ste civilizacija. To što se razumijemo lingvistički ne znači da razumijemo šta želite reći.  Vulin je cirkus. Sprdaju ga čak i Srbi, samo ti ne možeš od muke. Kako da priznaš da ti je ministar odbrane lik kojeg svi ismijavaju? Sprdate zapad, liberali, pederi bla bla....ono vam Vučić postavi lezbu za premijera, ovog gremlina za kojeg je upitno zna li pušku držati za nekakvog ministra odbrane i koji se redovno prosipa (dakle nije ni neki kliker, pa da kažeš eto zato je ministar obrane).
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 13:37 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Do tebe je. To što je vama smiješno ili čudno nama nije i obrnuto. Druga ste civilizacija. To što se razumijemo lingvistički ne znači da razumijemo šta želite reći.  Vulin je cirkus. Sprdaju ga čak i Srbi, samo ti ne možeš od muke. Kako da priznaš da ti je ministar odbrane lik kojeg svi ismijavaju? Sprdate zapad, liberali, pederi bla bla....ono vam Vučić postavi lezbu za premijera, ovog gremlina za kojeg je upitno zna li pušku držati za nekakvog ministra odbrane i koji se redovno prosipa (dakle nije ni neki kliker, pa da kažeš eto zato je ministar obrane). Pa sprdaju Srbi i Vučića. Al manjina. Šta je tu čudno? 100 ljudi 100 ćudi.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 13:41 |
|
|
Vučić ne može u istu rečenicu sa Vulinom. Vulin je samo jedna od njegovih lutki marioneta. Ako izjednačavaš njih dvojicu, onda ne znam šta da ti kažem. To je kao da bi izjednačio Mileta i Željku. Zna se ko je šef, a ko samo lutka koja zijeva onako reda radi. Mada je Željka ozbiljnija od ovog pajaca Vulina. On je onako kao onaj Solak što je bio šef Civilne zašite. Neviđena budala. Al dobro, ko sam ja da ti kvarim, to ti je komadant vojne sile. Uživaj 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Američki veleposlanik. A dže su tu Varta zastava ili ljiljani. Kakvo je to legaliziranje genocida i agresije. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:07 |
|
|
Mujo padne u trans kad stvaran život nema sličnosti sa njihovom propagandom. Bosnalijek treba nacionalizirati i narodu dijeliti besplatno lijekove i sedative. Citat: Ruska i Srpska zastava, bravo ambasadore mamlaze
Citat: Ili je neupućen ili nadrogiran nešto od toga dvoje jeste Citat: KOJI SU OVI AMERIKANCI UHLJUPI..NAJGORI GENOCIDASI I OD RS-A I RUSIJE .... ONI=ŽIDOVI PROKLETI OD ALLAHA I U KNJIGAMA!!!! UBICE I LJIGAVCI!!!! Citat: Bez ikakvog drzavnog obiljezja?
Citat: Ma treba ovima u RS jebat mater!
Citat: Gdje je državna zastava?
Citat: A gdije je zastava BIH i ovi ameri igraju duple igre
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:09 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Vučić ne može u istu rečenicu sa Vulinom. Vulin je samo jedna od njegovih lutki marioneta. Ako izjednačavaš njih dvojicu, onda ne znam šta da ti kažem. To je kao da bi izjednačio Mileta i Željku. Zna se ko je šef, a ko samo lutka koja zijeva onako reda radi. Mada je Željka ozbiljnija od ovog pajaca Vulina. On je onako kao onaj Solak što je bio šef Civilne zašite. Neviđena budala. Al dobro, ko sam ja da ti kvarim, to ti je komadant vojne sile. Uživaj  Vidim ja da si se ti zadevero oko Vulina ko da ti je iftar štunuo nogom u potok. Opusti se. Ramazan je, biće kako alah odredi.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Vučić ne može u istu rečenicu sa Vulinom. Vulin je samo jedna od njegovih lutki marioneta. Ako izjednačavaš njih dvojicu, onda ne znam šta da ti kažem. To je kao da bi izjednačio Mileta i Željku. Zna se ko je šef, a ko samo lutka koja zijeva onako reda radi. Mada je Željka ozbiljnija od ovog pajaca Vulina. On je onako kao onaj Solak što je bio šef Civilne zašite. Neviđena budala. Al dobro, ko sam ja da ti kvarim, to ti je komadant vojne sile. Uživaj  Vidim ja da si se ti zadevero oko Vulina ko da ti je iftar štunuo nogom u potok. Opusti se. Ramazan je, biće kako alah odredi. Jesi ti Vulinov vojnik? Zamisli ono ti nekakav komandant. Ja bih se ispisao i iz vojske i iz naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:19 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vidim ja da si se ti zadevero oko Vulina ko da ti je iftar štunuo nogom u potok. Opusti se. Ramazan je, biće kako alah odredi.
Jesi ti Vulinov vojnik? Zamisli ono ti nekakav komandant. Ja bih se ispisao i iz vojske i iz naroda. Ti si se ispisao iz srpskog naroda kad ti se prađed potturčio za šaku kuruza. Jebo tebe. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jesi ti Vulinov vojnik? Zamisli ono ti nekakav komandant. Ja bih se ispisao i iz vojske i iz naroda.
Ti si se ispisao iz srpskog naroda kad ti se prađed potturčio za šaku kuruza. Jebo tebe.  Turci vas karali 500 godina i ti nekom nešto pričaš. Jebo tebe.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:40 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ti si se ispisao iz srpskog naroda kad ti se prađed potturčio za šaku kuruza. Jebo tebe.  Turci vas karali 500 godina i ti nekom nešto pričaš. Jebo tebe. Karali nas i dobili vas. Podanike i konvertite. Kako ti se zvao prađed? A?
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Turci vas karali 500 godina i ti nekom nešto pričaš. Jebo tebe.
Karali nas i dobili vas. Podanike i konvertite. Kako ti se zvao prađed? A? Ma jok, mi bili i tad. Te što su dobili su sa sobom u Tursku vodili. Pa eno onaj Mehmed paša Sokolović je napravio most u Višegradu. Znamo da je on umro u Stambolu na Bosforu.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:54 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Karali nas i dobili vas. Podanike i konvertite. Kako ti se zvao prađed? A?
Ma jok, mi bili i tad. Te što su dobili su sa sobom u Tursku vodili. Pa eno onaj Mehmed paša Sokolović je napravio most u Višegradu. Znamo da je on umro u Stambolu na Bosforu. Kako ti se zvao prađed junače?
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 14:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ma jok, mi bili i tad. Te što su dobili su sa sobom u Tursku vodili. Pa eno onaj Mehmed paša Sokolović je napravio most u Višegradu. Znamo da je on umro u Stambolu na Bosforu.
Kako ti se zvao prađed junače? Hadžan.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 15:09 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako ti se zvao prađed junače?
Hadžan. A pre njega? 
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 15:14 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Hadžan.
A pre njega?  Tišemir
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 17:22 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Hadžan.
A pre njega?  Snimile ste i filmove da bi tu srpsku tikvu na ramenima vjecno odrzali u stanju ludosti i uvijek spremnom da kolje. Zaputate li se ikad pojedinacno, dal tu mesto ne stima ?
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 tra 2022, 18:49 |
|
|
Krivo...sorry...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 tra 2022, 09:41 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tankosic je napisao/la: A pre njega?  Snimile ste i filmove da bi tu srpsku tikvu na ramenima vjecno odrzali u stanju ludosti i uvijek spremnom da kolje. Zaputate li se ikad pojedinacno, dal tu mesto ne stima ? Ne, sve štima.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 tra 2022, 11:25 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Tankosic je napisao/la: A pre njega?  Snimile ste i filmove da bi tu srpsku tikvu na ramenima vjecno odrzali u stanju ludosti i uvijek spremnom da kolje. Zaputate li se ikad pojedinacno, dal tu mesto ne stima ? Sto si stavio velikog prijatelja Srba na avatar, nije ti valjda on sada idol, pa on je protiv svega sto vi zastupate i tvrdite, kao da ja okacim Zelenskog na profil, toliko o vasoj svesti. Jel ti se stvarno predak zvao Ljubisa, ili se to sali brat?
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 tra 2022, 14:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Srpski prjjatelj ? Nije neko srpski prijatelj samo ako nije u dobro sa SAD-om .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:05 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:09 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vulićeva poručila Engleskoj i SAD: Sankcije su odraz vaše nemoći! https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=469836Koja je ovo dijagnoza  Zamisli, ona poručila nešto Engleskoj i SAD-u Hu iz ju Čemu se nadate?
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 11 tra 2022, 15:10 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vulićeva poručila Engleskoj i SAD: Sankcije su odraz vaše nemoći! https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=469836Koja je ovo dijagnoza  Zamisli, ona poručila nešto Engleskoj i SAD-u Hu iz ju Pa kad su mogli ratovati sa NATO-om, mogu i poručivati Engleskoj i SAD! Rusko uporište na Balkanu, molim! Zato će biti adekvatno nagrađeni kad sve ovo završi. Čisto sumnjam da će ih se Ruje i sjetiti 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|