|
|
Stranica: 1029/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 08:58 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Besmislen rezon. Moje mišljenje je da u ovim pitanjima nema objektivno fer stvari. Možemo se igrati poštenjaka i upitati: je li onda objektivno fer da Bošnjaci prepuste u potpunosti Hrvatima BIH Mostar obzirom da već imaju niz velikih gradova u BIH? Svatko može izmisliti hrpu ovakvih pitanja i nijedno ne bi imalo smisla. Ja sam cinik. Ima razlog zašto se danas u civiliziranom svijetu toliko insistira na principu nepovredivosti državnih granica, jer kakva bi tek onda hrpa pitanja mogla biti postavljena, gdje bi onda bio kraj kad u svijetu imaš na stotine raznoraznih etničkih i drugih skupina koje bi htjeli nekakve nove države i prekrajanje postojećih. Nije to pitanje želja nego mogućnosti. Tačno je da mnoi narodi žele da izađu iz države koja ih majorizuje. Ali nisu u moguićnosti da je unište. Srbi i Hrvati jesu u mogućnosti. Kad padne zapadni režim od Bosne neće ni dugmići ostati, raspašće se po šavovima za 2 dana.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:00 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možete imati svoju državu na području gdje ste većina. Ako vam je malo jedna možete i podijeliti tu državu na 4 dijela pa imati čak 4 nacionalne države.  Mi već imamo državu u kojoj smo većina. Pa usvoji onda buđet većino hehe.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:27 |
|
|
Vecina, al' u kurcu.
Imamo i mi drzavu u kojoj smo apsolutna vecina zove se Republika Srpska, otkrio covek Ameriku.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ima razlog zašto se danas u civiliziranom svijetu toliko insistira na principu nepovredivosti državnih granica, jer kakva bi tek onda hrpa pitanja mogla biti postavljena, gdje bi onda bio kraj kad u svijetu imaš na stotine raznoraznih etničkih i drugih skupina koje bi htjeli nekakve nove države i prekrajanje postojećih.
Nije to pitanje želja nego mogućnosti. Tačno je da mnoi narodi žele da izađu iz države koja ih majorizuje. Ali nisu u moguićnosti da je unište. Srbi i Hrvati jesu u mogućnosti. Kad padne zapadni režim od Bosne neće ni dugmići ostati, raspašće se po šavovima za 2 dana. Niste u mogućnosti, da jeste davno bi to uradili. A kad će više pasti taj zapadni režim 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:47 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Vecina, al' u kurcu.
Imamo i mi drzavu u kojoj smo apsolutna vecina zove se Republika Srpska, otkrio covek Ameriku. To je privremena kategorija, ćemo da to demontiramo, to je naš sveti zadatak za buduće generacije.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: dzamijas je napisao/la: To nije argument za nas, Bošnjake, to je argument za BiH. Ne očekujemo da će neko iz tog razloga prepustiti cijelu BiH Bošnjacima, ali očekujemo da svi, u zemlji i susjedstvu, istinski shvate da su granice BiH nešto što postoji stoljećima i da će one takve i ostati. Kada dođe do toga, stvari u Bosni će zasigurno krenuti nabolje. Za sve nas. Evo ja sam shvatio i boli me kurac. Šta sad? Čemu se nadaš? Božja pravda je da se zločinačke osmasnke okupatorke granice BiH izbrišu. Od rs i hb je npr starije 90 % forumaša ovdje, glavna asocijacija na to dvoje je genocid i uzp. Kako se onda ta dva isprdka mogu porediti sa BiH koja postoji stotinama godina, ne kužim.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:54 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Vecina, al' u kurcu.
Imamo i mi drzavu u kojoj smo apsolutna vecina zove se Republika Srpska, otkrio covek Ameriku. To je privremena kategorija, ćemo da to demontiramo, to je naš sveti zadatak za buduće generacije. Demontiraćete po ŠveCkoj i Americi St.Louisu. Tamo će vam odrast sve buduće generacije.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7390 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Vecina, al' u kurcu.
Imamo i mi drzavu u kojoj smo apsolutna vecina zove se Republika Srpska, otkrio covek Ameriku. To je privremena kategorija, ćemo da to demontiramo, to je naš sveti zadatak za buduće generacije. Tako su mislili i "demonteri" iz Srebrenice.Sad se baškare svaki na dva kvadratna metra u Potočarima.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:56 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Evo ja sam shvatio i boli me kurac. Šta sad? Čemu se nadaš? Božja pravda je da se zločinačke osmasnke okupatorke granice BiH izbrišu. Od rs i hb je npr starije 90 % forumaša ovdje, glavna asocijacija na to dvoje je genocid i uzp. Kako se onda ta dva isprdka mogu porediti sa BiH koja postoji stotinama godina, ne kužim. Od bošnjaka je takođe starije 90% forumaša.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:58 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: To je privremena kategorija, ćemo da to demontiramo, to je naš sveti zadatak za buduće generacije.
Demontiraćete po ŠveCkoj i Americi St.Louisu. Tamo će vam odrast sve buduće generacije. Pa između ostalog i to, lobiranje. Vidiš kako vas onaj mali Ahmetović iz Bundestaga radi dobar posao.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 09:59 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: To je privremena kategorija, ćemo da to demontiramo, to je naš sveti zadatak za buduće generacije.
Tako su mislili i "demonteri" iz Srebrenice.Sad se baškare svaki na dva kvadratna metra u Potočarima. Kakve šanse ima šaka proruskog jada u srcu Europe, okružena NATO zemljama u više obruča. Samo mi to reci.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:04 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Demontiraćete po ŠveCkoj i Americi St.Louisu. Tamo će vam odrast sve buduće generacije. Pa između ostalog i to, lobiranje. Vidiš kako vas onaj mali Ahmetović iz Bundestaga radi dobar posao. Odličan poso radi. Sve vas je više u Njemačkoj. Samo nek nastavi dalje ovako dobro radit. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Tako su mislili i "demonteri" iz Srebrenice.Sad se baškare svaki na dva kvadratna metra u Potočarima. Kakve šanse ima šaka proruskog jada u srcu Europe, okružena NATO zemljama u više obruča. Samo mi to reci. Kakve šanse ima šaka muslimanskog jada okružena sa svih strana Srbima i Hrvatima ?
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kakve šanse ima šaka proruskog jada u srcu Europe, okružena NATO zemljama u više obruča. Samo mi to reci.
Kakve šanse ima šaka muslimanskog jada okružena sa svih strana Srbima i Hrvatima ? Dobre zapravo. Srećom ne graničimo sa Rusijom već sa dva liliputanca u europskim i svjetskim okvirima koji će raditi kako im gazde kažu.
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:10 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: U vezi onog novog spomenika VRS kojeg je najavio Stanivuković...nedavno sam čuo ideju da će biti baš zgodno samo promijeniti ploču i staviti znak HVO jednog dana...onako odozgo se ti stupovi čine kao kvadrati...dušu dalo za novu manifestaciju prepoznatljive CRO nacionalne ikonografije. Ma šta ti to? Misliš novi Maestral da načiniš.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:11 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kakve šanse ima šaka muslimanskog jada okružena sa svih strana Srbima i Hrvatima ? Dobre zapravo. Srećom ne graničimo sa Rusijom već sa dva liliputanca u europskim i svjetskim okvirima koji će raditi kako im gazde kažu. Ako Srbi i Hrvati budu radili ono što im gazde kažu,čemu se vi muslimani nadate ? Islamskoj državi ?
|
|
Vrh |
|
 |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:11 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Ne, nisam navodio taj primjer kako bih isticao svoj ponos zbog toga. Namjera je bila ukazati na činjenicu da Bosna i Hercegovina i njene granice nisu nešto što je tek tako palo s neba, nego da ona ima kontinuitet sa identičnim granicama tokom osmanske vladavine (ali bez Sandžaka), austrougarske vladavine, prve i druge Jugoslavije, kao i danas. Za Srbiju i Hrvatsku se to, bar po pitanju granica, ne može kazati. Ma sve jasno, BiH ima historijsko utemeljenje i kontinuitet sa ovim granicama stotinama godina. Za to vrijeme, šta je RS i HB? Kurac obični, vještačke tvorevine od kojih je 90 % forumaša starije, a prva asocijacija na iste je genocid i uzp. Sorry ali to je tako, ne može se povijest izbrisati. Ma meleardu godina.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Dobre zapravo. Srećom ne graničimo sa Rusijom već sa dva liliputanca u europskim i svjetskim okvirima koji će raditi kako im gazde kažu.
Ako Srbi i Hrvati budu radili ono što im gazde kažu,čemu se vi muslimani nadate ? Islamskoj državi ? Građanska BIH, kao što je i Srbija i Hrvatska. Jedino je to garant dugoročnog mira i stabilnosti na ovim prostorima.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:18 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7390 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Tako su mislili i "demonteri" iz Srebrenice.Sad se baškare svaki na dva kvadratna metra u Potočarima. Kakve šanse ima šaka proruskog jada u srcu Europe, okružena NATO zemljama u više obruča. Samo mi to reci. Dobro se sjećam početka rata i muygurskih očekivanja da će im Amerikanci sa njihovom šestom flotom napraviti državu.Rezultat tog zajeba je da je oko 70 000 Muygura postiglo šehadet a države istina ima ali ne od Une do Drine i od Save do mora nego neke patuljaste u obliku ostrrva.A i ta ostrva muygurska mlladež i muygurčard masovno napuštaju.Bez brige Zuhdija,biće Bosne ali srpske Bosne.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:20 |
|
|
JAS je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ma sve jasno, BiH ima historijsko utemeljenje i kontinuitet sa ovim granicama stotinama godina.
Za to vrijeme, šta je RS i HB? Kurac obični, vještačke tvorevine od kojih je 90 % forumaša starije, a prva asocijacija na iste je genocid i uzp. Sorry ali to je tako, ne može se povijest izbrisati.
Ma meleardu godina. Brojni su historijski zapisi o hiljadugodišnjoj državnosti BiH. S druge, strane postoje i zapisi o rs i hb. Ti zapisi se zovu haške presude. Nisu nešto stari, mogu se naći online 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:33 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ako Srbi i Hrvati budu radili ono što im gazde kažu,čemu se vi muslimani nadate ? Islamskoj državi ? Građanska BIH, kao što je i Srbija i Hrvatska. Jedino je to garant dugoročnog mira i stabilnosti na ovim prostorima. Sad imaš građansku Republiku Srpsku i Federaciju. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:34 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Brojni su historijski zapisi o hiljadugodišnjoj državnosti BiH.
Jedino se u tim zapisima ne spominju muslimani.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:42 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Brojni su historijski zapisi o hiljadugodišnjoj državnosti BiH.
Jedino se u tim zapisima ne spominju muslimani. Ja, i?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:47 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jedino se u tim zapisima ne spominju muslimani. Ja, i? Ja i kakve vi konvertiti imate veze sa hiljadugodišnjom Bosnom ?
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 svi 2022, 10:50 |
|
|
Nema napretka dok ljudi zive u dalekoj prošlosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 49 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|