|
|
Stranica: 1049/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 10:45 |
|
|
Nije više samo do Tokija? Smanjili ste apetite. Koje razočarenje.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:01 |
|
|
500 puta više, 10 puta više, ceo univerzum je srbija jebote bree...što je tebi dobro, našikaš se ranom zorom i sve sija pred očima. Ono takija nekog jel vi mislite da su u Evropi toliki glupani? Pa ne zajebavate mjesni lovački klub mamlaze, znaju oni dobro šta radite i kako radite. Eto ti si to shvatio iz neke pripizdine iz Srbije, al ovi u EU su retardirani i ne mogu.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:03 |
|
|
CG da zaboravite, to ste kao i Kosovo izgubili za sva vremena. Sve su vam to disciplinske što ste se kurčili. Pameti očito nećete doći, ali nije da nam to smeta. Sami ćete nam predati ono što bi teško mogli da se ne znam kako trudimo.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:06 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Mariooo je napisao/la: Jel i jučer pobjeda u Briselu? Kako se te vaše pobede uvek pretvore u poraz na kraju . ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:07 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Dodik jučer osudio rusku agresiju na Ukrajinu PragmatiĆan čoek, tako će potpisat i nestanak sRpsKe I kad se porbnudi gaće mokre .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:08 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Nije više samo do Tokija? Smanjili ste apetite. Koje razočarenje. Kako smo smanjili apetite ako napisem ceo svet umesto samo do Tokija, imbecilu haha
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:08 |
|
|
Mariooo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Dodik jučer osudio rusku agresiju na Ukrajinu PragmatiĆan čoek, tako će potpisat i nestanak sRpsKe To nije ništa novo. Pa već su potpisali sankcije. Ne vidim što onda ne bi i jučer potpisao? Nisu . To što kaže onaj miš mekinjaš Borenović možeš da okačiš maĆku o hrep . On svaki dan menja mišljenje , zavisno od situcije .
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:09 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nije više samo do Tokija? Smanjili ste apetite. Koje razočarenje. Kako smo smanjili apetite ako napisem ceo svet umesto samo do Tokija, imbecilu haha Opa, počeli ste čitati. Kud će veći imbecili od novogvremena i tebe? Isprovaljivali ste se tamo na temi i sad se ti nekom smiješ.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:09 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Srbi definitivno nisu. Mi se nadamo nestanku BiH.
DMS vam je jedini garant opstanka RS. U tom smjeru razmišlja i Telgetlija. Međutim, ako idemo u reformu, onda se trenutno uređenje države mora bolje organizovati. Ovako organizovani entiteti nisu funkcionalni. Republika Srpska je funcionlna , čim nema **** da vršljaju .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:10 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nije više samo do Tokija? Smanjili ste apetite. Koje razočarenje. Kako smo smanjili apetite ako napisem ceo svet umesto samo do Tokija, imbecilu haha
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:11 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: To nije ništa novo. Pa već su potpisali sankcije. Ne vidim što onda ne bi i jučer potpisao?
Nisu . To što kaže onaj miš mekinjaš Borenović možeš da okačiš maĆku o hrep . On svaki dan menja mišljenje , zavisno od situcije . Što se tiče EU, sastanak je uspješan. Obzirom da je bilo nekih izmjena koje treba implementirati u dokument, dobiće poštom da potpišu i vrate. Tako je najbolje, ovamo svako kaže narodu šta mu odgovara, niko neće ni znati da su potpisali.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
|
|
Mariooo je napisao/la: Gledaj malo širu sliku. Nije cijeli svijet Srbija. Ne jedino vi mislite da je ceo svet muyocentričan .
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
|
|
Mariooo je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Kako smo smanjili apetite ako napisem ceo svet umesto samo do Tokija, imbecilu haha Opa, počeli ste čitati. Kud će veći imbecili od novogvremena i tebe? Isprovaljivali ste se tamo na temi i sad se ti nekom smiješ. Jel, ja se isprovaljivao? Pa ti citiraj care moju glupost kao sto sam ja tvojim citatom pokazao koliki si bolid haha
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:13 |
|
|
Mariooo je napisao/la: CG da zaboravite, to ste kao i Kosovo izgubili za sva vremena. Sve su vam to disciplinske što ste se kurčili. Pameti očito nećete doći, ali nije da nam to smeta. Sami ćete nam predati ono što bi teško mogli da se ne znam kako trudimo. Šta ti je podanički metalitet .
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:15 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Opa, počeli ste čitati. Kud će veći imbecili od novogvremena i tebe? Isprovaljivali ste se tamo na temi i sad se ti nekom smiješ. Jel, ja se isprovaljivao? Pa ti citiraj care moju glupost kao sto sam ja tvojim citatom pokazao koliki si bolid haha politika/kraj-fbih-dolazak-poplava-kao-uvod-u-bosnjacki-treci-entitet-t21978.htmlNa granicu sliva vi stvorili teoriju zavjere.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:15 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: CG da zaboravite, to ste kao i Kosovo izgubili za sva vremena. Sve su vam to disciplinske što ste se kurčili. Pameti očito nećete doći, ali nije da nam to smeta. Sami ćete nam predati ono što bi teško mogli da se ne znam kako trudimo. Šta ti je podanički metalitet . Što ti je nemoć.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:20 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Jel, ja se isprovaljivao?
Pa ti citiraj care moju glupost kao sto sam ja tvojim citatom pokazao koliki si bolid haha politika/kraj-fbih-dolazak-poplava-kao-uvod-u-bosnjacki-treci-entitet-t21978.htmlNa granicu sliva vi stvorili teoriju zavjere. Ko je stvorio teoriju zavere, ja sto sam napisao kako se Karabaja radovao zbog 2 poplavljene kuce u Prijedoru, a sada mu je pola Bosnjakistana pod vodom?
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:22 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ko je stvorio teoriju zavere, ja sto sam napisao kako se Karabaja radovao zbog 2 poplavljene kuce u Prijedoru, a sada mu je pola Bosnjakistana pod vodom? Ovo Citat: A mapa se podudara sa svim sto ste vi pisali i nudili Hrvatima po forumu godinama i poslednjih 12 meseci takodje.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:25 |
|
|
Pa ništa, idemo dalje. Riješila su se neka pitanja. Za promjenu, RS je sarađivala. Hvala
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:26 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta ti je podanički metalitet . Što ti je nemoć. Koja se ogleda u tome da su Srbi odbili potpisati dokument Liberalnim nacistima u sred rata sa Rusijom? Džamija News je već pomislia da je gotovo. Jutros jedete *** koja ste sami izasrali.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:28 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Pa ništa, idemo dalje. Riješila su se neka pitanja. Za promjenu, RS je sarađivala. Hvala Još ne možeš da vjeruješ a?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Što ti je nemoć. Koja se ogleda u tome da su Srbi odbili potpisati dokument Liberalnim nacistima u sred rata sa Rusijom? Džamija News je već pomislia da je gotovo. Jutros jedete *** koja ste sami izasrali. EU je objavila da je sve što je ponuđeno (uz određene korekcije koje su zatražene) i prihvaćeno. Vidjećemo u narednim danima je li potpisano ili nije. Evo Borenović kaže da jeste, al on je politički musliman, jel tako, pa njemu nećemo vjerovati. Ja opet najviše vjerujem djelima. Pratimo kako će se razvijati situacija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:31 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Koja se ogleda u tome da su Srbi odbili potpisati dokument Liberalnim nacistima u sred rata sa Rusijom? Džamija News je već pomislia da je gotovo. Jutros jedete *** koja ste sami izasrali.
EU je objavila da je sve što je ponuđeno (uz određene korekcije koje su zatražene) i prihvaćeno. Vidjećemo u narednim danima je li potpisano ili nije. Evo Borenović kaže da jeste, al on je politički musliman, jel tako, pa njemu nećemo vjerovati. Ja opet najviše vjerujem djelima. Pratimo kako će se razvijati situacija. Kako prihvaćeno? Gdje ti je potpis ako je prihvaćeno? Koga sad lažete?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 11:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: EU je objavila da je sve što je ponuđeno (uz određene korekcije koje su zatražene) i prihvaćeno. Vidjećemo u narednim danima je li potpisano ili nije.
Evo Borenović kaže da jeste, al on je politički musliman, jel tako, pa njemu nećemo vjerovati. Ja opet najviše vjerujem djelima. Pratimo kako će se razvijati situacija.
Kako prihvaćeno? Gdje ti je potpis ako je prihvaćeno? Koga sad lažete? Citat: "Razumijem da je to potrebno Mišelu i Borelu. Na kraju sastanka ništa nije potpisano, mi smo samo prihvatili stavove. Sve ispravke u finalnoj verziji zajedničkog dokumenta napravljene su na naš zahtjev", tvrdi Dodik
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|