|
|
Stranica: 1051/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 16:51 |
|
|
Inače, Dodik se obavezao na usvajanje novog, državnog Zakona o VSTV-u. Umjesto obećanog entitetskog, naš omiljeni Bosanac i Hercegovac želi ojačati državni VSTV
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 16:53 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Stranka zaBiH? Jel to bila stranka onog ludog Harisa sto je odbio Aprilski? To jos uvek postoji?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 17:23 |
|
|
NSOS je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Stranka zaBiH? Jel to bila stranka onog ludog Harisa sto je odbio Aprilski? To jos uvek postoji? Da. Ostali talibanski *** poltroni se kurobecaju na kao neki "usmeni dogovor", a potpisani sporazum od strane esesovca Živkovića nastoje da dezavuišu. *** talibanski poltroni će nakon leftardskog debakla proći kao *** na novembarskoj kiši.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 17:56 |
|
|
Dželaludina , rugozvučno pustinjsko ime doneseno sa okupatorskim osmanlijskim islamističkim aparatom.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 18:22 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Dželaludina , rugozvučno pustinjsko ime doneseno sa okupatorskim osmanlijskim islamističkim aparatom. Mi opstajemo, pomirite se s tim. Agnostik sam ali mi je lijepo vidjeti džamiju jer znam da smo zapišali teritoriju tu i znam da vas nervira.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 18:29 |
|
|
Znači za to vam služe džamije. Mnogo korisnih priznanja ovih dana.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 18:33 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Dželaludina , rugozvučno pustinjsko ime doneseno sa okupatorskim osmanlijskim islamističkim aparatom. Mi opstajemo Ne opstajete. Matematički nemoguće. Gotovi ste. Nestajete.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 18:35 |
|
|
Opstaju u dijaspori odakle tekbiraju i glume velikomuslimane.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 18:38 |
|
|
Sad će Dželudina u Foču na prevaspitanje. Ima da je lezbe odmotaju i handre.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 18:51 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Znači za to vam služe džamije. Mnogo korisnih priznanja ovih dana. Ovo sam u svoje ime govorio, ali džamijama je to glavna svrha. Naravno da ima i iskrenih vjernika muslimana.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 19:23 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Ovo sam u svoje ime govorio, ali džamijama je to glavna svrha. Naravno da ima i iskrenih vjernika muslimana. Nadam se da shvataš da je ova izjava direktno dopuštenje da se iste uklone, čim se za to ukaže prilika.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 20:07 |
|
|
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 21:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
HusoBaznijek je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Dželaludina , rugozvučno pustinjsko ime doneseno sa okupatorskim osmanlijskim islamističkim aparatom. Mi opstajemo, pomirite se s tim. Agnostik sam ali mi je lijepo vidjeti džamiju jer znam da smo zapišali teritoriju tu i znam da vas nervira. Lako može da plane. Ništa nije u kamenu napisano. Ili da se pretvori u štalu.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 lip 2022, 21:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Kod muye se zna od delirijuma do depresije i nazad. Ja se pitam odakle im više nada za hunitarnu. 1000 snova im porušeno ,ali se u dalje nadaju.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 01:22 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Ovo sam u svoje ime govorio, ali džamijama je to glavna svrha. Naravno da ima i iskrenih vjernika muslimana. Nadam se da shvataš da je ova izjava direktno dopuštenje da se iste uklone, čim se za to ukaže prilika. Ne sumnjam da bi to željela.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 01:23 |
|
|
storarare je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Mi opstajemo, pomirite se s tim. Agnostik sam ali mi je lijepo vidjeti džamiju jer znam da smo zapišali teritoriju tu i znam da vas nervira. Lako može da plane. Ništa nije u kamenu napisano. Ili da se pretvori u štalu. Znamo, vidjeli smo na Kosovu.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 01:47 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Dželaludina , rugozvučno pustinjsko ime doneseno sa okupatorskim osmanlijskim islamističkim aparatom. Mi opstajemo, pomirite se s tim. Agnostik sam ali mi je lijepo vidjeti džamiju jer znam da smo zapišali teritoriju tu i znam da vas nervira. Ne opstajete.Niti bi se mi ikada pomirili sa tim,čak i kada bi matematički opstajali a ne opstajete. Jedino što možemo da vam ponudimo je odlazak ili uništenje.Asimilacija nije više u ponudi. †
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:20 |
|
|
elit star je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Mi opstajemo, pomirite se s tim. Agnostik sam ali mi je lijepo vidjeti džamiju jer znam da smo zapišali teritoriju tu i znam da vas nervira. Ne opstajete.Niti bi se mi ikada pomirili sa tim,čak i kada bi matematički opstajali a ne opstajete. Jedino što možemo da vam ponudimo je odlazak ili uništenje.Asimilacija nije više u ponudi. † Ti da nekom ponudiš, nisam te prepoznao, jel si u ulozi pampers đenerala ili usranog dabića? Eto nećemo u inat takvim otići, a dođi da nas uništiš, pičko četnička smrdljiva.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:29 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: U sred ljeta na vrh brda. Poplavilo hin. Čuda alahova. Ubilo se za svedalinke. Citat: Treće što je neprihvatljivo je unaprijed preuzimanje provođenja svih presuda domaćih i međunarodnih sudova. To znači da se imovina knjiži na državu BiH. Kaćete knjižiti? Jel sad il odma? Imaš se sad čemu nadati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Kaćete knjižiti? Jel sad il odma? Imaš se sad čemu nadati. Dok se provedu odluke donesene u Briselu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:37 |
|
|
Mariooo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Obavezali ste se na nove reforme i zakone, s ciljem izgradnje funckionalne BiH Istinski Bosanci i Hercegovci Moram priznati da su me predstavnici bosanskih Srba pozitivno iznenadili. Da mi je neko rekao da će ovako odigrati u korist BiH, a istovremeno predstaviti kao pobjedu svom stadu, ne bih vjerovao. Doduše, ovaj drugi dio nije im teško ni izvesti, stado svakako bleji kao glupe ovčice. Al ovaj prvi dio je baš za pohvalu Tako ti je i babo bijo naivan. Na pada bukva daleko od međeda.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:39 |
|
|
Nismo vam ovo mi pa da možete da petljate i lažete. Ovi zavrću ruku ako vide da ne radiš ono što si rekao da hoćeš. Jasno je i ko stoji iza sastanka u Briselu, jučer su vam natuknuli da očekuju da se držite dogovorenog.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:42 |
|
|
Mariooo je napisao/la: elit star je napisao/la: Ne opstajete.Niti bi se mi ikada pomirili sa tim,čak i kada bi matematički opstajali a ne opstajete. Jedino što možemo da vam ponudimo je odlazak ili uništenje.Asimilacija nije više u ponudi. † Ti da nekom ponudiš, nisam te prepoznao, jel si u ulozi pampers đenerala ili usranog dabića? Eto nećemo u inat takvim otići, a dođi da nas uništiš, pičko četnička smrdljiva. Kako nećete kad svaki dan odlazite? Možda nećete ti i tvoj guzni jaran al ostali Muslimani hoće. I to pjevajući za Njemaćku.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:44 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Nismo vam ovo mi pa da možete da petljate i lažete. Ovi zavrću ruku ako vide da ne radiš ono što si rekao da hoćeš. Jasno je i ko stoji iza sastanka u Briselu, jučer su vam natuknuli da očekuju da se držite dogovorenog. Očekuju oni već, brat bratu, 15 godina da je zatvore oni 5+1 pa 14 uslova za kandidaturu, pa sad ovo... nečekaće se. I ti ćeš se načekati. Svi ćete se načekati. Znate li bar šta čekate?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 08:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ti da nekom ponudiš, nisam te prepoznao, jel si u ulozi pampers đenerala ili usranog dabića? Eto nećemo u inat takvim otići, a dođi da nas uništiš, pičko četnička smrdljiva. Kako nećete kad svaki dan odlazite? Možda nećete ti i tvoj guzni jaran al ostali Muslimani hoće. I to pjevajući za Njemaćku. Neko će ostati ne sikiraj se. Odlazite i vi.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|