|
|
Stranica: 106/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:17 |
|
|
|
Nego Dane... Jesi l' ti Begić ili Begić?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dane
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:20 |
|
|
storaB je napisao/la: Dane je napisao/la: Jasno da si Srbin to se vidi po uvijek istom načinu na koji komentirate Hrvatsku. Jedino mi nije jasno spominjanje HB u tvom potpisu, jel to neka provokacija ili pokušaj lažnog savezništva. Znao sam da ne možeš bit Hrvat.
A protiv Srba sa dna kace naravno nemam ništa- npr. Stevan Dedijer. Imam samo protiv imperijalista
Čekaj ti želiš reći da ti smeta to što je MRSHO Srbin,a da ti ne smeta to što je on u stvari ne samo Srbin već i Četnik?!  Apsolutno me ne smeta nijedno ni drugo. Naročito ovo drugo, dosad se pokazalo više štete takvi rade sami sebi nego što im drugi mogu napraviti :). Jedini problem je a rade štetu cijelom srpskom narodu u kojem ima sasvim solidan broj onih koji to ne zaslužuju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:20 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Dane je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Pa normalno, trolam već 5. godinu na ovom forumu. Inače nisam Hrvat, nego Srbin sa dna kace  Inače, ništa loše o Njemačkoj. Dapače, jako sposoban narod... Jasno da si Srbin to se vidi po uvijek istom načinu na koji komentirate Hrvatsku. Jedino mi nije jasno spominjanje HB u tvom potpisu, jel to neka provokacija ili pokušaj lažnog savezništva. Znao sam da ne možeš bit Hrvat. A protiv Srba sa dna kace naravno nemam ništa- npr. Stevan Dedijer. Imam samo protiv imperijalista Kakvi su to moji komentari za Hrvatsku? Nije to pokušaj lažnog savezništa nego volim da Hrvati imaju svoju republiku kao i mi Srbi, i naravno volim da Bošnjaci imaju svoj trokut SA-ZE-TZ što im pripada moralno i u svakom drugom pogledu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:24 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
MRSHO Srbine Srbija je uz tebe 
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dane
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:28 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Dane je napisao/la: Kakvi su to moji komentari za Hrvatsku?
Nije to pokušaj lažnog savezništa nego volim da Hrvati imaju svoju republiku kao i mi Srbi, Hehehe hahahah :):):) Ovo se zove podcjenjivanje intelekta članova foruma. Naročito ste voljeli hrvatsku republiku kada ste pravili RSK na pola Hrvatske i povezivali je sa RS. Voljeli ste je čitavih 5 godina, čak ste nas opskrbljivali i sa oružjem, naročito ispaljenim granatama. No tada ste nenadano pobjegli u Srbiju. Do danas nerazjašnjeno Ako svi tvoji imaju ovako intelektualno razrađenu taktiku onda nema brige za nas. Pozdravljam i podržavam
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:28 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Dane ko Dane... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dane je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Hehehe hahahah :):):) Ovo se zove podcjenjivanje intelekta članova foruma. Naročito ste voljeli hrvatsku republiku kada ste pravili RSK na pola Hrvatske i povezivali je sa RS. Voljeli ste je čitavih 5 godina, čak ste nas opskrbljivali i sa oružjem, naročito ispaljenim granatama. No tada ste nenadano pobjegli u Srbiju. Do danas nerazjašnjeno Ako svi tvoji imaju ovako intelektualno razrađenu taktiku onda nema brige za nas. Pozdravljam i podržavam Nemoj, nije to lijepo. Nije Mrsho zločinac zbog ratnih zločina napravljenih u ratu. Kaže da je bio kuhar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dane
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Dane je napisao/la: Hehehe hahahah :):):)
Ovo se zove podcjenjivanje intelekta članova foruma. Naročito ste voljeli hrvatsku republiku kada ste pravili RSK na pola Hrvatske i povezivali je sa RS. Voljeli ste je čitavih 5 godina, čak ste nas opskrbljivali i sa oružjem, naročito ispaljenim granatama. No tada ste nenadano pobjegli u Srbiju. Do danas nerazjašnjeno
Ako svi tvoji imaju ovako intelektualno razrađenu taktiku onda nema brige za nas. Pozdravljam i podržavam
Nemoj, nije to lijepo. Nije Mrsho zločinac zbog ratnih zločina napravljenih u ratu. Kaže da je bio kuhar. Odakle ti kao Hrvat ovoliko braniš Srbe. Ili je to...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:36 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Mrsho i BBC kakve su to sado mazo igre srpskih odvjetnika ?
Dane, oni su Hrvati, a ti opušteno.Četničke postrojbe smo desetkovali u ovom općilištu :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:37 |
|
|
|
Branim poštene Srbe. Ako hoćeš napadati evo ti ovaj Srbin Dudu. Boga pitaj gdje je taj sve klao u ratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Jeste levati, ostavite Daneta.Ako vam počenem ja skakati po bubrezima gotovi ste !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:39 |
|
|
|
Ti i Dane imate nekih blagih poveznica. Ti ne znaš Trebinje naći na karti, on ne zna čitavu BiH naći na karti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:40 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
dudu je još i dobar bio,za razliku recimo gosn Volvoksa koji je pravio one čuvene eskadrile svih nesrba i masovne grobnice kopao,zajedno sa tadašnjim vojnim vrhom... A danas, opet zna poneku finu napisati i o Hrvatima,nije da nije... Evo baš malopre meni volvo kaže " ej bre ovaj Dane neki kroat sa blagim hsp iskustvom,sjećaš se šta smo sa takvim radili 90ih":...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62902 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: Branim poštene Srbe. Ako hoćeš napadati evo ti ovaj Srbin Dudu. Boga pitaj gdje je taj sve klao u ratu. ima li kakav popust što nisam silovao? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:49 |
|
|
Dane je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Hehehe hahahah :):):) Ovo se zove podcjenjivanje intelekta članova foruma. Naročito ste voljeli hrvatsku republiku kada ste pravili RSK na pola Hrvatske i povezivali je sa RS. Voljeli ste je čitavih 5 godina, čak ste nas opskrbljivali i sa oružjem, naročito ispaljenim granatama. No tada ste nenadano pobjegli u Srbiju. Do danas nerazjašnjeno Ako svi tvoji imaju ovako intelektualno razrađenu taktiku onda nema brige za nas. Pozdravljam i podržavam Ma ko bi bre sumnjao u tvoj intelekt. 2-3 upisa ovde i sve mi je jasno. Bista si ko Miljacka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dane
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Branim poštene Srbe. Ako hoćeš napadati evo ti ovaj Srbin Dudu. Boga pitaj gdje je taj sve klao u ratu. Braniš tako da govoriš protiv interesa vlastitog naroda. A i trebao bi znati, poštene ne treba braniti bili oni Srbi Hrvati ili Bošnjaci. Osim toga napadaš mene a ja evo sam pošten ;) Da li sam ja kao Hrvat za tebe manje vrijedan od Srbina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 16:56 |
|
|
|
Mmolim moderaciju da banuje Daneta, kaže da sam nepošten Srbin, a to što imam na avatar Muslimanku a u potpis hrvatsku pesmu, zar nisam dovoljno pošten i korektan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:00 |
|
|
|
dabome da jesi, a na ovog ustašoida Daneta bacam čini sv. Vasilija i tri put se krstim. neveruem kakav lik.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:07 |
|
|
Dane je napisao/la: BBC je napisao/la: Branim poštene Srbe. Ako hoćeš napadati evo ti ovaj Srbin Dudu. Boga pitaj gdje je taj sve klao u ratu. Braniš tako da govoriš protiv interesa vlastitog naroda. A i trebao bi znati, poštene ne treba braniti bili oni Srbi Hrvati ili Bošnjaci. Osim toga napadaš mene a ja evo sam pošten ;) Da li sam ja kao Hrvat za tebe manje vrijedan od Srbina. Moram ih braniti. Njih dvojica su Srbi koji su za ukidanje RS. Takve moramo koristiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:08 |
|
|
Krajina force style 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jeste levati, ostavite Daneta.Ako vam počenem ja skakati po bubrezima gotovi ste ! Možeš bre da mi skačeš po vitalnom organu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:11 |
|
|
|
ajmo u kolce, op op op op opa RSK egzil style, egzil style.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dane
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:11 |
|
|
dudu je napisao/la: dabome da jesi, a na ovog ustašoida Daneta bacam čini sv. Vasilija i tri put se krstim. neveruem kakav lik. Hoćeš reći nisu svi za 'savezništvo' Hrvata i Srba. Ehh, ne ide vam pa to ti je. Ali neka biće bolje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dane
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:14 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Mmolim moderaciju da banuje Daneta, kaže da sam nepošten Srbin, a to što imam na avatar Muslimanku a u potpis hrvatsku pesmu, zar nisam dovoljno pošten i korektan? Nigdje ne rekoh da si nepošten. Bravo za nas obojicu poštenjačina ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 tra 2013, 17:16 |
|
|
dudu je napisao/la: ajmo u kolce, op op op op opa RSK egzil style, egzil style. Znaš li đe su, prijatelju stari Mišinići, Stanići, Sabljari đe si zemo, ajde je nabaci Širanovac, Maslići, Čardaciiii ohaaaaj i Bugojno je Srpska!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|