|
|
Stranica: 1054/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 14:24 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Preletih na brzinu, ne vidjeh taj dio o etničkim Srbima. Ima samo Republika Srpska, BiH, ništa o Srbiji?! Srbi iz Crne Gore? Ovim zakonom to nije regulisano. Dakle, entitetsko državljanstvo, rang ispod državljanstva BiH kao države. Imate li vi u Srbiji državljanstvo Republike Bošnjačke? Imate li vi pola Srbije?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 14:30 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Mariooo je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Preletih na brzinu, ne vidjeh taj dio o etničkim Srbima. Ima samo Republika Srpska, BiH, ništa o Srbiji?! Srbi iz Crne Gore? Ovim zakonom to nije regulisano. Dakle, entitetsko državljanstvo, rang ispod državljanstva BiH kao države. Ne to je jedna vrsta dvojnog drzavljanstva koje je vezano.Niko ne moze biti drzavljanin samo BiH ako nije drzavljanin i RS ili FBiH. Dodjela drzavljanstva strancima je uvijek stvar koja ima politicke razloge.Diskreciona ovlascenja organa koji o tome odlucuje nije nikakva srpska specificnost.I u Njemackoj ce etnicki Nijemac iz Brazila lakse dobiti drazavljanstvo nego **** na primjer. Za utjehu da kazem da i efbij ima svoje drzavlljanstvo i svoj zakon o drzavljanstvu, ha ja
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 14:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Pa i Bakir šeta po Banja Luci, ne kontam, šta sad?!Ili onaj Mehmedović, kae uhapsiće ga, čovjek ode i slika se i nikom ništa. Ne znam šta mi dokazuješ?! I gledaš izdajnički BN? Pih Najveći uspeh bošnjačke politike! Nije bitno, smiješno mi je da mu je ovaj snimak nekakav argument.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 14:42 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nije bitno, smiješno mi je da mu je ovaj snimak nekakav argument. Snimak je dokaz da Srbi imaju svoje Čečene. Kako je Srbiji pošlo za rukom da je Muslimani zavole a vama nije pošlo za rukom da Srbi zavole Bosnu i još ste Hrvate okrenuli protiv sebe? Srbija je čudo, svi je prije ili kasnije zavole. A vas niko ne voli. Ni rođena majka Bosna.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 14:57 |
|
|
Mnogo jaka stvar zastava. Kad je trebalo Sandžaklije su dale doprinos odbrani države. Vučića dočekuju zbog koristi a u sebi mu jebu majku. Evo na koju stranu Sandžaklije okreću glavu. https://youtu.be/F61BSUmje5I
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 17:56 |
|
|
Bakir prošeta po Banja Luci, bule u Sarajevu svršavaju zbog njegove hrabrosti.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 19:26 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Izetbegovic je stranac u Banjaluci kao i svi drugi drzavljani efbija.Vucic u Novom Pazaru je u svojoj zemlji.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 21:59 |
|
|
Na sljedecu sjednicu predsjednistva, Dodik mora doci u ovom dresu
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 22:32 |
|
|
Bakir kad dođe u rs
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 14 lip 2022, 23:49 |
|
|
Mario duboko u sebi zeli da bude srpski Cecenac. Da ga saljemo da denazifikuje Podujevo na Kosmetu.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:03 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Na sljedecu sjednicu predsjednistva, Dodik mora doci u ovom dresu Biće dva prema jedan za Džeku Pa Pukkiju kao i tebi...tuki.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:06 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Mario duboko u sebi zeli da bude srpski Cecenac. Da ga saljemo da denazifikuje Podujevo na Kosmetu. Što bi rekao Safet Sušić, momak ti si ovdje zaluto. Mariooo ne zagovara rat. Niti imam šta sa Kosmetom. Moja interesna sfera je BiH. Šta vi radite preko granice, to je vaša stvar. Ako si iz Srbije jel. Ugledajte se malo, ne virite non stop preko ograde. Ako si pak iz entiteta zvanog RS, brini se o svome, nek Srbija riješava svoja pitanja. To je više pitanje za ove iz Sandžaka nego za vas iz RS.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:17 |
|
|
Gledaj ti o čemu ono saziva sjednicu. Milorade, samo ih bez vazelina!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:20 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Altomanović je napisao/la: Mario duboko u sebi zeli da bude srpski Cecenac. Da ga saljemo da denazifikuje Podujevo na Kosmetu. Što bi rekao Safet Sušić, momak ti si ovdje zaluto. Mariooo ne zagovara rat. Niti imam šta sa Kosmetom. Moja interesna sfera je BiH. Šta vi radite preko granice, to je vaša stvar. Ako si iz Srbije jel. Ugledajte se malo, ne virite non stop preko ograde. Ako si pak iz entiteta zvanog RS, brini se o svome, nek Srbija riješava svoja pitanja. To je više pitanje za ove iz Sandžaka nego za vas iz RS. Srbija i Srpska su jedno. Vi možete da gladate šta se dešava u Srpskom svetu al nema poente. Ne jebe vas niko ni 5%.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:21 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Gledaj ti o čemu ono saziva sjednicu. Milorade, samo ih bez vazelina! Sazivamo da vam pokažemo koliko je Bosna nebitna i gdje se donose odluke. U NSRS. Bez dozvole iz NSRS ne možete ni prdnuti.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:22 |
|
|
Dodik svaki dan zavrce usi busnjacima, a njima nikad dosta.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Što bi rekao Safet Sušić, momak ti si ovdje zaluto. Mariooo ne zagovara rat. Niti imam šta sa Kosmetom. Moja interesna sfera je BiH. Šta vi radite preko granice, to je vaša stvar. Ako si iz Srbije jel. Ugledajte se malo, ne virite non stop preko ograde. Ako si pak iz entiteta zvanog RS, brini se o svome, nek Srbija riješava svoja pitanja. To je više pitanje za ove iz Sandžaka nego za vas iz RS.
Srbija i Srpska su jedno. Vi možete da gladate šta se dešava u Srpskom svetu al nema poente. Ne jebe vas niko ni 5%. Nisu. RS nije u srpskom svetu. Tu je pitanje na državnom ne entitetskom nivou.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Gledaj ti o čemu ono saziva sjednicu. Milorade, samo ih bez vazelina! Sazivamo da vam pokažemo koliko je Bosna nebitna i gdje se donose odluke. U NSRS. Bez dozvole iz NSRS ne možete ni prdnuti. Sazivate oko Velike Britanije. Ne znam, eno se nasikirali u britanskom parlamentu.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 08:37 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Dodik svaki dan zavrce usi busnjacima, a njima nikad dosta. Tebi je jutros baš muka. Nisi dobro spavao?
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 09:18 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Dodik svaki dan zavrce usi busnjacima, a njima nikad dosta. Tebi je jutros baš muka. Nisi dobro spavao? Pa vidiš mu avatara, pacijent stavio sliku danskog glumca čiji je film dobio Oscara ispred Jasmilinog. Đe će bit dobar
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 09:19 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sazivamo da vam pokažemo koliko je Bosna nebitna i gdje se donose odluke. U NSRS. Bez dozvole iz NSRS ne možete ni prdnuti. Sazivate oko Velike Britanije. Ne znam, eno se nasikirali u britanskom parlamentu. Mile će uvest sankcije Britaniji.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 10:12 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Tebi je jutros baš muka. Nisi dobro spavao?
Pa vidiš mu avatara, pacijent stavio sliku danskog glumca čiji je film dobio Oscara ispred Jasmilinog. Đe će bit dobar To je već napredni oblik bolesti. mirusvijetu je napisao/la: Mile će uvest sankcije Britaniji. Hitno sazvan britanski parlament na inicijativu one naše baronese!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 13:09 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Što Robi reče, sva moć Britanije je u jakoj špijunskoj mreži. Mogu da ti iskopaju nešto, pa da te ucijenjuju. Dodiku to svakako ništa ne može, a teško da može ikom Srbinu.
Tako da je njihov uticaj u BiH, a pogotovo na Srbe, prilično beznačajan.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2022, 13:10 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Dobrovolnjo potpisujem da me sankcionišu. Pa da nikad ne vidim Sjeverni Pakistan aka London.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Gaugamela93 i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|