|
|
Stranica: 1114/1358.
|
[ 33945 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 22:48 |
|
|
sev je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Peru guzu prije izlaska,onda odu na ćevape,onda potajno piju alkohol,i na kraju povraćanje u Miljacku. Pa nekad satera čoveka i dok je u izlasku. Pa naravno da satijera. Ali u tom slučaju kulturni i civilizovani ljudi koriste toalet papir,dok muslimani nose flašu s vodom u wc. Poslje toga pojedu porciju ćevapa i hvale se da su bili najukusniji do sad.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: sev je napisao/la: Pa nekad satera čoveka i dok je u izlasku.
Pa naravno da satijera. Ali u tom slučaju kulturni i civilizovani ljudi koriste toalet papir,dok muslimani nose flašu s vodom u wc. Poslje toga pojedu porciju ćevapa i hvale se da su bili najukusniji do sad. Jeste li vi toliko operisani od mozga da ne možete shvatiti da je više higijenski oprati dupe vodom nego ga umazati toaletnim papirom. Zar je potrebna uopšte rasprava oko toga? Razumijem ja i mržnju prema nama ali ovo se kosi sa zdravim razumom i logikom.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:13 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Pa naravno da satijera. Ali u tom slučaju kulturni i civilizovani ljudi koriste toalet papir,dok muslimani nose flašu s vodom u wc. Poslje toga pojedu porciju ćevapa i hvale se da su bili najukusniji do sad. Jeste li vi toliko operisani od mozga da ne možete shvatiti da je više higijenski oprati dupe vodom nego ga umazati toaletnim papirom. Zar je potrebna uopšte rasprava oko toga? Razumijem ja i mržnju prema nama ali ovo se kosi sa zdravim razumom i logikom. Brisanje guzice toalet papirom ne isključuje da kad se tuširaš opereš i dupe. Al ozbiljno, šta radiš kad te pritera u gostima ili u kafiću?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:19 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Pa naravno da satijera. Ali u tom slučaju kulturni i civilizovani ljudi koriste toalet papir,dok muslimani nose flašu s vodom u wc. Poslje toga pojedu porciju ćevapa i hvale se da su bili najukusniji do sad. Jeste li vi toliko operisani od mozga da ne možete shvatiti da je više higijenski oprati dupe vodom nego ga umazati toaletnim papirom. Zar je potrebna uopšte rasprava oko toga? Razumijem ja i mržnju prema nama ALI OVO SE KOSI SA ZDRAVIM RAZUMOM I LOGIKOM. Svakako,sve što si napiso.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:20 |
|
|
sev je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Jeste li vi toliko operisani od mozga da ne možete shvatiti da je više higijenski oprati dupe vodom nego ga umazati toaletnim papirom. Zar je potrebna uopšte rasprava oko toga? Razumijem ja i mržnju prema nama ali ovo se kosi sa zdravim razumom i logikom. Brisanje guzice toalet papirom ne isključuje da kad se tuširaš opereš i dupe. Al ozbiljno, šta radiš kad te pritera u gostima ili u kafiću? U tom slučaju koristim toalet papir, te kad dođem kući okupam se.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:25 |
|
|
sev je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Jeste li vi toliko operisani od mozga da ne možete shvatiti da je više higijenski oprati dupe vodom nego ga umazati toaletnim papirom. Zar je potrebna uopšte rasprava oko toga? Razumijem ja i mržnju prema nama ali ovo se kosi sa zdravim razumom i logikom. Brisanje guzice toalet papirom ne isključuje da kad se tuširaš opereš i dupe. Al ozbiljno, šta radiš kad te pritera u gostima ili u kafiću? Išćeprka kažiprstom i uglanca podlakticom. Potom ćapne iz tepsije.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:31 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: sev je napisao/la: Brisanje guzice toalet papirom ne isključuje da kad se tuširaš opereš i dupe. Al ozbiljno, šta radiš kad te pritera u gostima ili u kafiću?
U tom slučaju koristim toalet papir, te kad dođem kući okupam se. Jel ima kod vas u muslimanskom dijelu Federacije toalet papira za kupiti,s obzirom da perete stražnjicu i ne koristite toalet papir ?
|
|
Vrh |
|
 |
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:36 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: sev je napisao/la: Brisanje guzice toalet papirom ne isključuje da kad se tuširaš opereš i dupe. Al ozbiljno, šta radiš kad te pritera u gostima ili u kafiću?
Išćeprka kažiprstom i uglanca podlakticom. Potom ćapne iz tepsije. Odjebi degenu!
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:37 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: sev je napisao/la: Brisanje guzice toalet papirom ne isključuje da kad se tuširaš opereš i dupe. Al ozbiljno, šta radiš kad te pritera u gostima ili u kafiću?
U tom slučaju koristim toalet papir, te kad dođem kući okupam se. Dobro de, to ima smisla.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: U tom slučaju koristim toalet papir, te kad dođem kući okupam se. Jel ima kod vas u muslimanskom dijelu Federacije toalet papira za kupiti,s obzirom da perete stražnjicu i ne koristite toalet papir ? Toalet papir kao takav rijetko gdje ima. Imaju oni papirni ubrusi za kuhinju, ali toalet papir ne.
|
|
Vrh |
|
 |
GlobalHawk
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:48 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jel ima kod vas u muslimanskom dijelu Federacije toalet papira za kupiti,s obzirom da perete stražnjicu i ne koristite toalet papir ? Toalet papir kao takav rijetko gdje ima. Imaju oni papirni ubrusi za kuhinju, ali toalet papir ne. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:52 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jel ima kod vas u muslimanskom dijelu Federacije toalet papira za kupiti,s obzirom da perete stražnjicu i ne koristite toalet papir ? Toalet papir kao takav rijetko gdje ima. Imaju oni papirni ubrusi za kuhinju, ali toalet papir ne. I šta kažete Srbi su zaostali,a vi izumili civilizaciju,a ne znate šta je toalet papir ?
|
|
Vrh |
|
 |
GlobalHawk
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:54 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Toalet papir kao takav rijetko gdje ima. Imaju oni papirni ubrusi za kuhinju, ali toalet papir ne.
I šta kažete Srbi su zaostali,a vi izumili civilizaciju,a ne znate šta je toalet papir ? Hebe te bukvo srpska. Treba ti crtati sarkazam.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 srp 2022, 23:58 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Išćeprka kažiprstom i uglanca podlakticom. Potom ćapne iz tepsije. Odjebi degenu! Gricni zanokticu.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 07:11 |
|
|
Ova zatucanost četo ekipe je ono, kad kontaš da su dotakli dno, oni probiju i tonu još dublje. Gledaj ti oko čega se ono isčuđava, oko toalet papira Ima ga ba dovoljno gdje hoćeš. Ja ga koristim poslije standardne procedure da posušim. Ne da razmazujem govna po guzici. I nemojte mi vrijeđati ovog Graničarka. Nije on bosanska bukva. On je...šta ima u Lici tamo ili odakle je već došao? Neki hrvatski korov. Mogao bi recimo biti glog 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 07:15 |
|
|
Ja nakon obavljenog posla proceduru obavim u tri koraka:
- toalet papir prvo -onda voda - onda pranje ruku sa vodom i sapunom.
Kako vi možete nakon prvog koraka završiti posao, to mi nije jasno. Osjećao bih se tako prljavo.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 07:24 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Ja nakon obavljenog posla proceduru obavim u tri koraka:
Kako vi možete nakon prvog koraka završiti posao, to mi nije jasno. Osjećao bih se tako prljavo. Nisi ti kriv. Dvozuba nena te od malena učila da se govno može oprati vodom i ti tako navikao. Šta radiš, razmazuješ govna po sebi. Misiš da si čist a da te staviti pod mikroskop našli bi životinjsko carstvo fekalnih bakterija od glave do pete. I onda nešto popuješ i objašnjavaš našoj civilizaciji vrijeđaš a bolje da ti ne pričamo šta mi mislimo o vama.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 07:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja nakon obavljenog posla proceduru obavim u tri koraka:
Kako vi možete nakon prvog koraka završiti posao, to mi nije jasno. Osjećao bih se tako prljavo. Nisi ti kriv. Dvozuba nena te od malena učila da se govno može oprati vodom i ti tako navikao. Šta radiš, razmazuješ govna po sebi. Misiš da si čist a da te staviti pod mikroskop našli bi životinjsko carstvo fekalnih bakterija od glave do pete. I onda nešto popuješ i objašnjavaš našoj civilizaciji vrijeđaš a bolje da ti ne pričamo šta mi mislimo o vama. Pa i ti ih razmazuješ jebenim toalet papirom idiote. To je celuloza, ne ubija to mikrobe. Plus jedete krmetinu koja je puna parazita.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 07:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja nakon obavljenog posla proceduru obavim u tri koraka:
Kako vi možete nakon prvog koraka završiti posao, to mi nije jasno. Osjećao bih se tako prljavo. Nisi ti kriv. Dvozuba nena te od malena učila da se govno može oprati vodom i ti tako navikao. Šta radiš, razmazuješ govna po sebi. Misiš da si čist a da te staviti pod mikroskop našli bi životinjsko carstvo fekalnih bakterija od glave do pete. I onda nešto popuješ i objašnjavaš našoj civilizaciji vrijeđaš a bolje da ti ne pričamo šta mi mislimo o vama. Tačno, sve se može oprati sapunom i toplom vodom. Čime se ti kupaš, solnom kiselinom? Bmk šta ti misliš o nama. I takvi kao ti. To je potpuno nebitno.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 08:37 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Ova zatucanost četo ekipe je ono, kad kontaš da su dotakli dno, oni probiju i tonu još dublje. Gledaj ti oko čega se ono isčuđava, oko toalet papira Ima ga ba dovoljno gdje hoćeš. Ja ga koristim poslije standardne procedure da posušim. Ne da razmazujem govna po guzici. I nemojte mi vrijeđati ovog Graničarka. Nije on bosanska bukva. On je...šta ima u Lici tamo ili odakle je već došao? Neki hrvatski korov. Mogao bi recimo biti glog  Dobro je ba Milutine,ti si prvi put vidio toalet papir kad si otišo u Hrvatsku na more. Napredniji si od ovih što se kupaju u maočanskom potoku,pa još nisu vidli.Ponesi im iz Hrvatske ko suvenir. 
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 08:38 |
|
|
Kako vi možete nakon prvog koraka završiti posao, to mi nije jasno. Osjećao bih se tako prljavo. Nisi ti kriv. Dvozuba nena te od malena učila da se govno može oprati vodom i ti tako navikao. Šta radiš, razmazuješ govna po sebi. Misiš da si čist a da te staviti pod mikroskop našli bi životinjsko carstvo fekalnih bakterija od glave do pete. I onda nešto popuješ i objašnjavaš našoj civilizaciji vrijeđaš a bolje da ti ne pričamo šta mi mislimo o vama. Ti kad se razmažeš papirom pa poslije ideš onako usran, ne treba ti mikroskop da vidiš govna i fekalije.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 09:06 |
|
|
Ni mikroskopom se ne mogu naći govna na 77%.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 09:34 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ova zatucanost četo ekipe je ono, kad kontaš da su dotakli dno, oni probiju i tonu još dublje. Gledaj ti oko čega se ono isčuđava, oko toalet papira Ima ga ba dovoljno gdje hoćeš. Ja ga koristim poslije standardne procedure da posušim. Ne da razmazujem govna po guzici. I nemojte mi vrijeđati ovog Graničarka. Nije on bosanska bukva. On je...šta ima u Lici tamo ili odakle je već došao? Neki hrvatski korov. Mogao bi recimo biti glog  Dobro je ba Milutine,ti si prvi put vidio toalet papir kad si otišo u Hrvatsku na more. Napredniji si od ovih što se kupaju u maočanskom potoku,pa još nisu vidli.Ponesi im iz Hrvatske ko suvenir.  Glogovac, toalet papir imaš u svakoj maloj radnji uzeti u Sa, da ne pričam o marketima, hiper i supermarketima i tržnim centrima. Osim toalet papira koji koristim kako sam već naveo, koristim i kuhinjski papir u rolnama.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 09:36 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Ni mikroskopom se ne mogu naći govna na 77%. Srećom, većinom su zbrinuta u ustanove širom Evrope Ostalo je poneko, ali dok smrdi iza svojih vrata, nema problema.
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 srp 2022, 09:49 |
|
|
Sto se tice wc papira, licno koristim prvo suv, pa vlazan pa suv...
Muslimani sve to rade poganim rucendama, a nema sanse teoretske da ne ostane pod noktima. Sa njima treba izbegavati kontakt rukom... samo sa 3 do 5 metara i to; stoj, pucam!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|