|
|
Stranica: 1149/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 08:25 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: https://www.atvbl.rs/vijesti/drustvo/da-li-je-oboren-rekord-desetine-hiljada-ljudi-na-manjaci-28-8-2022 Koji je ovo qurac Jel ovo onaj književnik Kočić... Pa kakve veze ima književnost za borbom bikova, žderanjem čvaraka, lokanjem rakije pod šatorom i cajkama zar ne biste to trebalo obilježavati u biblioteci ili tako nešto Ima i biblioteka. Četovanje na Manjači je samo dio manifestacije našem velikom piscu (to je ono što vi nemate). Citat: -Svečana akademija u Banskom dvoru. -Dodjela Kočićeve nagrade i nagrade Zmijanje u Kočićevim rodnim Stričićima. -Izložba slika učesnika kolonije Likovno saborovanje „Zmijanje” u Banskom dvoru. -Obilazak groba Petra Kočića u Aleji velikana i spomenika u Čuburskom parku u Beogradu. -Književno veče „Zmijanje u Beogradu, Srpska u Srbiji” koje se održava u Klubu književnika (sala Udruženja književnika Srbije) u Beogradu. -Polaganje vijenaca žrtvama otadžbinskog rata na Trgu palih boraca i groblju Sveti Pantelija u Banjoj Luci. -Izvođenje dramskih predstava po djelima Petra Kočića. -Borba bikova u Kočićevim rodnim Stričićima za nagradu Jablan.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:13 |
|
|
Muslimani Guraju Kočića, Andrića i Selimovića u "bosanski" književni opus, a nemaju blage veze o akademijama i književnim večerima koje se organizuju svake godine njima u čast. Krezavim kreveljenjem "uspostavljaju temeljnost" na 100%
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:17 |
|
|
Ovi Srbi poput Zajeba cim ih malo zajebajes odma iz njih izbije Zmaj od Sipova.
Mislim volim ja Zmaja..
Nasmij se bolan. :)
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:22 |
|
|
Haram je napisao/la: Ovi Srbi poput Zajeba cim ih malo zajebajes odma iz njih izbije Zmaj od Sipova.
Mislim volim ja Zmaja..
Nasmij se bolan. :) Jel to neki novi "bosanski humor"? Muslimanski? Možda bi bili smiješni da se kreveljite ko na vašim "humorističnim" serijama i filmovima. Ovako tekstualno... slabo...
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:24 |
|
|
Haram je napisao/la: Ovi Srbi poput Zajeba cim ih malo zajebajes odma iz njih izbije Zmaj od Sipova.
Mislim volim ja Zmaja..
Nasmij se bolan. :) Pa smijem vam se, non-stop Ne može pleme koje baulja po Ajvatovici sa zastavama isila i nosi turske odore po Sanskom Mostu u slavu okupatora, uvrijediti Srbina iz BL zbog borbi bikova na Zmijanju u slavu Petra Kočića, koji je o tome pisao podjebavajući okupatora, dok ste vi okupatora dočekivali skokovima na glavu u plitku kalifatsku kanalizaciju. Smiješno, jelda
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:27 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Haram je napisao/la: Ovi Srbi poput Zajeba cim ih malo zajebajes odma iz njih izbije Zmaj od Sipova.
Mislim volim ja Zmaja..
Nasmij se bolan. :) Pa smijem vam se, non-stop Ne može pleme koje baulja po Ajvatovici sa zastavama isila i nosi turske odore po Sanskom Mostu u slavu okupatora, uvrijediti Srbina iz BL zbog borbi bikova na Zmijanju u slavu Petra Kočića, koji je o tome pisao podjebavajući okupatora, dok ste vi okupatora dočekivali skokovima na glavu u plitku kalifatsku kanalizaciju. Ok bruda, onda cemu pizdis.. Srpska Open. :)
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:30 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:33 |
|
|
Da si *** izvadio i metno vise bi mi imponirao.
Nacionalna kita..hm da, sjetih se sad clanka Hemonovog od prije dvadesetak godina. Tad jos nije bilo onlajn izdanja ali cu sad bas potraziti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:35 |
|
|
Haram je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Pa smijem vam se, non-stop Ne može pleme koje baulja po Ajvatovici sa zastavama isila i nosi turske odore po Sanskom Mostu u slavu okupatora, uvrijediti Srbina iz BL zbog borbi bikova na Zmijanju u slavu Petra Kočića, koji je o tome pisao podjebavajući okupatora, dok ste vi okupatora dočekivali skokovima na glavu u plitku kalifatsku kanalizaciju. Ok bruda, onda cemu pizdis.. Srpska Open. :) Tako je. Srpska Open. Đeje vama Open? A jarane? Nemate vi nikakvog Opena. Srbin ima 2. Srpska Open - https://en.wikipedia.org/wiki/Banja_Luka_ChallengerSerbia Open - https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_Open
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:35 |
|
|
Nuto, nadjoh Odlomak... Citat: Zločinački rituali su, takorekuć, slali kodificirane, simboličke poruke kako naciji žrtava, tako i naciji izvršilaca, a poruka je bila ista: naš nacionalni falus je najjači i najveći. Naša kita je veća od vaše - na nivou kolektivne podsvijesti, ratovi se vode zbog veličine kite. Otud je svaki nacionalni i nacionalistički projekat suštinski važna deseksualizacija "onih drugih" kao i hiperseksualizacija "nas," što je operacija koja doživljava vrhunac, ili orgazam, u ratu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:40 |
|
|
Haram je napisao/la: Nuto, nadjoh Odlomak... Citat: Zločinački rituali su, takorekuć, slali kodificirane, simboličke poruke kako naciji žrtava, tako i naciji izvršilaca, a poruka je bila ista: naš nacionalni falus je najjači i najveći. Naša kita je veća od vaše - na nivou kolektivne podsvijesti, ratovi se vode zbog veličine kite. Otud je svaki nacionalni i nacionalistički projekat suštinski važna deseksualizacija "onih drugih" kao i hiperseksualizacija "nas," što je operacija koja doživljava vrhunac, ili orgazam, u ratu. Mogao si i Aliju citirati: Citat: За разлику од данашњих друштава насталих на идејама једне нације и национализмом као продуктом који ствара националну државу, исламско друштво не могу да стварају идеје нације и национализма. Исламски одговор на национализам је панисламизам.
„Панисламизам је увијек извирао из самог срца муслиманских народа, национализам је био увијек увозна роба. ” Национализам је антиисламски покрет: „У муслиманско свијету без ислама нема ни патриотизма“. Znamo mi da vi mrzite nacionalizam. Jer ste islamski fanatici. Zato su vam se zvijezde poklopile sa dolazskom ********. To vijeme je iza nas Mujo. Propustili ste priliku.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:43 |
|
|
Haram je napisao/la: Da si *** izvadio i metno vise bi mi imponirao.
Na džamijskom šiljku budi imponiran do balčaka.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:44 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Haram je napisao/la: Da si *** izvadio i metno vise bi mi imponirao.
Na džamijskom šiljku se imponiraj do balčaka. Kao sto rekoh, Zmaj od Sipova i to. :)
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:47 |
|
|
Izgleda da ti fali Zmajko. Prijavi se u Zadrugu ko i pola džemata ti, pa nek ti metne i imponira ti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 09:48 |
|
|
Haram je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Na džamijskom šiljku se imponiraj do balčaka.
Kao sto rekoh, Zmaj od Sipova i to. :) Zmaj od Šipova je slika i prilika naših predaka. Ostavi ga na jesen u sred šume, prezimiće i na proljeće izaći nasmijan ko budala. Mujo bi umro za 2 dana.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 10:00 |
|
|
Ovaj Zajeb se sav zbunio i sasro. Evo ne moze ni chetati sa mnom bez izmjena i korekcija. U reali bi to vec teze islo, pogotovo kad se uzme u obzir cinjenica da bi mu do sad najmanje dva puta razbio picoku.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 10:01 |
|
|
Sasro sam se. Linjaš li se ?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 10:06 |
|
|
Haram je napisao/la: U reali bi to vec teze islo, pogotovo kad se uzme u obzir cinjenica da bi mu do sad najmanje dva puta razbio picoku. U **** reali ste i rat dobili
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 10:07 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Sasro sam se. Linjaš li se ? Sasro kao sinonim za sjebo. Reko bolje ces ovako razumjeti posto ti ocigledno godi rektalna retorika.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 10:10 |
|
|
Ti si ovde jedini koji je izrazio želju da te Srbin qrcom iznabija. Haram je napisao/la: Da si *** izvadio i metno vise bi mi imponirao.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 11:05 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Ti si ovde jedini koji je izrazio želju da te Srbin qrcom iznabija. Haram je napisao/la: Da si *** izvadio i metno vise bi mi imponirao.
Vidim da od retorike poznas samo ***, guzice i nabijanja, pa me tako i ne cudi da ni ovo nisi shvatio. To ustvari po narodski znaci da me ne imponira ta nacionalna kita u obliku Srpska Open-a. :)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 11:07 |
|
|
Haram je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ti si ovde jedini koji je izrazio želju da te Srbin qrcom iznabija.
Vidim da od retorike poznas samo ***, guzice i nabijanja, pa me tako i ne cudi da ni ovo nisi shvatio. To ustvari po narodski znaci da me ne imponira ta nacionalna kita u obliku Srpska Open-a. :) Je li to opet neki muslimanski izraz poput onoga o sanskim kozama, koji je forsirala Sarajka?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 11:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Vidim da od retorike poznas samo ***, guzice i nabijanja, pa me tako i ne cudi da ni ovo nisi shvatio. To ustvari po narodski znaci da me ne imponira ta nacionalna kita u obliku Srpska Open-a. :)
Je li to opet neki muslimanski izraz poput onoga o sanskim kozama, koji je forsirala Sarajka? Na koji izraz tOcno mislis? :)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 11:09 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Je li to opet neki muslimanski izraz poput onoga o sanskim kozama, koji je forsirala Sarajka?
Na koji izraz tOcno mislis? :) Mislio sam na ovaj: Haram je napisao/la: Da si *** izvadio i metno vise bi mi imponirao.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2022, 11:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la:
Na koji izraz tOcno mislis? :)
Mislio sam na ovaj: Haram je napisao/la: Da si *** izvadio i metno vise bi mi imponirao.
Pa napisao sam jasno da je od onog pisca Hemona. Aleksandra Hemona. Da li si ikad procitao knjigu?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|