I šta fali tome ? Ništa. Ljudi se vratili na svoje žive u miru sa svojim komšijama Srbima. Priznaju Republiku Srpsku kao svoju državu.
Da, i u Bosni i Hercegovini, da budemo precizniji.
Ma nista. Nego covjek kad cita Novovrijeme koji se kurci i veli da je RS mali srpski treci rajh svasta bi pomislio.
Novovrijeme je Musliman koji živi u Parizu a rodom je iz Ustikoline kraj Foče. Ovdje se predstavlja kao Srbin podiže tenzije,ima krizu identiteta. Na forumu krstarica ima srpski nick Janko povremeno piše kao srpski nacionalista i veliča Dodika a onda piše kao Čeda Jovanović,pa poslije napiše ja sam musliman u srcu i duši. Ovdje ne može takve gluposti da valja jer bi ga provalili. Forumi iz Hr i Srb su tolerantiji pa puštaju svakakve nebuloze.
Evo ti jutjuberke pokrivene bule iz Sarajeva koja je doselila poslom ili brakom u Banja Luku. Kako kaže za godinu dana nikad nije imala ni jedan problem što je pokrivena. Čak da su prema njoj lokalni hrišćani ljubazni. https://youtu.be/sgGifUIz38Q
Volio bih da Sarajevo bar malo bude tolerantije prema hrišćanima i ateistima kao što je Banja Luka prema muslimanima.
Ima ezana al nema Muslimana. Eto i rimuje vam se. Napiši ilahiju.
Kao da sam znao da ces se kurciti genocidom.
Istetoviraj si cetnik na celu. I dodaj Made im BiH - ko sto stoji i na onom banjaluckom smokiju.
Kakav sad đemosajd? Ima 5% Muslimana koji žive u RS. Ostali nisu mogli od mržnje prema Srbima. Preselili se u sjeverne krajeve. Ni ezan ih nije mogao zadržati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Ma nista. Nego covjek kad cita Novovrijeme koji se kurci i veli da je RS mali srpski treci rajh svasta bi pomislio.
Novovrijeme je Musliman koji živi u Parizu a rodom je iz Ustikoline kraj Foče. Ovdje se predstavlja kao Srbin podiže tenzije,ima krizu identiteta. Na forumu krstarica ima srpski nick Janko povremeno piše kao srpski nacionalista i veliča Dodika a onda piše kao Čeda Jovanović,pa poslije napiše ja sam musliman u srcu i duši. Ovdje ne može takve gluposti da valja jer bi ga provalili. Forumi iz Hr i Srb su tolerantiji pa puštaju svakakve nebuloze.
Evo ti jutjuberke pokrivene bule iz Sarajeva koja je doselila poslom ili brakom u Banja Luku. Kako kaže za godinu dana nikad nije imala ni jedan problem što je pokrivena. Čak da su prema njoj lokalni hrišćani ljubazni. https://youtu.be/sgGifUIz38Q
Volio bih da Sarajevo bar malo bude tolerantije prema hrišćanima i ateistima kao što je Banja Luka prema muslimanima.
Sarajevo je grad zločinac. Mi Srbi smo miroljubiv narod. Ne mrzimo nikog.
novovrijeme je napisao/la:
Lutorčina je napisao/la:
Postali ste previše liberalni.
Osupnut sam nakon što sam vidio youtube kanal one pokrivene djevojke u BL.
Postali ste previše liberalni.
Osupnut sam nakon što sam vidio youtube kanal one pokrivene djevojke u BL.
Što? Nena ti prićala kako Srbi ujedaju. Nije to liberalnost nego srpsko gostoprimstvo. Kod nas su dobrodošli i muslimani i budisti i hinduistankakogod... mi nemamo predrasuda. Postajemo govna tek kad se 100% uvjerimo da imamo posla sa govnima.
Pokrivena djevoka u BL pokazuje koliko je Srpski svet otvoren za sve. A pokrivena djevojka u Sarajevu pokazuje koliko je Sarajevo primitivna sredina. Sarajlije kad vide curu u miniću arlauču kao da su vidili šejtana a onda se nažderu rakije noć pred bajram Više muslimanski svijet poštuje nas nego lažne vas. Nedosljedni ste.
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7266 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
mirusvijetu je napisao/la:
I ja sam to opazio u 'rs''.
Ezan regularno ide, ono baš upečatljivo
Srpska je visevjerska zemlja.Izmedju ostalog prisutno je i muhamedanstvo.Srbi muhamedanskog vjerozakona slobodno ispovijedaju svoju vjeru.U toku je osnivanje srpske islamske vjerske zajednice.
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
Srpsčanin je napisao/la:
I ja sam to opazio u 'rs''.
Ezan regularno ide, ono baš upečatljivo
Srpska je visevjerska zemlja.Izmedju ostalog prisutno je i muhamedanstvo.Srbi muhamedanskog vjerozakona slobodno ispovijedaju svoju vjeru.U toku je osnivanje srpske islamske vjerske zajednice.
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7266 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
Srpsčanin je napisao/la:
Aj ne seri. Znamo da vam smeta
Razumijemo potrebu naših sugrađana da svoja vjerska osjećanja iskazuju na način na koji to tradicija i propisi odnosne religije nalažu.Svaka vjerska zajednica pa samim tim i zajednica srpskih muslimana ima pravo da svoj vjerski život praktikuje u svoj svojoj punoći.
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
Ovo smeta, tačnije ovo je smetalo. Desetine hiljada razularenih islamskih fanatika u Banja Luci... ne ponovilo se.
1 pokrivena djevojka u BL? Zašto bi to smetalo?
Ezan je poziv na namaz, hutbu, kako već to zovete? Kako se osjeća hodža kad zove a ne dođe mu niko? Kako se osjeća alah kad vas vidi kako ezan koristite kao sredstvo za zajebavanje Srba?
novovrijeme je napisao/la:
Ovo smeta, tačnije ovo je smetalo. Desetine hiljada razularenih islamskih fanatika u Banja Luci... ne ponovilo se.
Mislio sam na ezan.
Kakva ste vi to nemuslimanska sredina (''država'') kad vam se ezan u centru grada prolama. Toga nema u Hrvatskoj, Srbiji, Austriji, Sloveniji, Novom Zelandu.
Mislio sam na ezan.
Kakva ste vi to nemuslimanska sredina (''država'') kad vam se ezan u centru grada prolama. Toga nema u Hrvatskoj, Srbiji, Austriji, Sloveniji, Novom Zelandu.
Eto takva. Bili nedavno festivali u BL, hiljade ljudi na Kastelu, Čorba, Čola, Nele ma sve po redu sve regiolnalne zvezde (a ne zajebancije ko na SFF).
Došao i hodža. Svaki dan po 5 puta ALAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA HUUUUUUU HA AAAAAAAAAA Dreči čovjek ljudi gledaju odozdo, čude se, kontaju koji mu je kurac nema Muslimana ni za lijeka. I tako drečao dok je trajao festival i otišao. Nema ga od tada a doći će opet kad bude neki srpski praznik ili događaj. E to je moj Mujo vaš maksimum. Ništa drugo ne možete.
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Lutorčina je napisao/la:
Haram je napisao/la:
Kako si zaključio da je on muygur ? Ipak je on u verskoj komisiji . Ako slučajno ne šeniš za njim ,odmah te šroglasi muygurom.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Ma ljudi zive normalno od Trebinja do Banjaluke,mislim koliko se to za BiH uslove moze i reci, a onaj majmun izigrava Gebelsa i predstavlja cijeli taj entitet kao mordor zemlju zla.
Ali da je bas iz Ustikoline, ne vjerujem. Lik je Hrvat milion posto ili ga neko iz moderacije glumi, tj. svi skupa jasu profil kad god je koji onlajn. Cetvrtinu kurca na panj da je to tako.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
[quote=
[/quote] Kao što i danas marševe sa ratnim zastavama i ratnim poklicima nazivaju marševi mira tako su i ovaj monstruozni skup u Banjaluci 1991 kad su dovezli hiljade islamofasista i drugih ekstremista da narušavaju mir Banjalucana nazvali okupljanje ljudi dobre volje.
Ma ljudi zive normalno od Trebinja do Banjaluke,mislim koliko se to za BiH uslove moze i reci, a onaj majmun izigrava Gebelsa i predstavlja cijeli taj entitet kao mordor zemlju zla.
Ali da je bas iz Ustikoline, ne vjerujem. Lik je Hrvat milion posto ili ga neko iz moderacije glumi, tj. svi skupa jasu profil kad god je koji onlajn. Cetvrtinu kurca na panj da je to tako.
A gdje sam ja rekao da ljudi žive nenormalno? Naravno da je od BL do Trebinja normalno. RS je najmirniji dio na Balkanu. Raj na zemlji. Hvala što si potvrdio.
Problemi su bili prije 30 godina. Sad hin nema. Eventualno ponekad mehramtli naleti sa ljiljanima da provocira, policija ga uhvati napiše kaznu i to to. Država. Domaća muslimanska manjina (5%) živi normalno. Sluša svoju državu, poštuje zakone i sve super. Ko nije mogao da poštuje, koga je mržnja izjedala, ko se nadao da će povratkom uništiti RS... taj je davno otišao.
RS je prazna opustošena i osiromašena ljuštura. Ovaj debil iz Francuske pokušava pisanjem bajki prikriti ono što svi vidimo. Mi nastavljamo dalje da uništavamo tu genocidnu tvorevinu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.