|
|
Stranica: 1187/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39121 Lokacija: Gl. grad regije
|
Što volim kad nastupaju kao Hrvati, ono: potjerali smo vas na traktorima, Tesla se ostvario u Hrvatskoj...  Ta neće u Osmanskom carstvu. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:13 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto krivce, ispao je odlično. Jedan od najpoznatijih i najzaslužnijih izumitelja. Svjetska klasa.  Krivce zašto ostvario u Hrvatskoj to što je u USA. Hrvatska je tada bila nerazvijena zemljoradnička država. Kao da danas kažeš zašto fizičar ide u Ženevu umjesto da se ostvari u Kalesiji. Nema uvjeta.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1367 of 2558 - 53.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što volim kad nastupaju kao Hrvati, ono: potjerali smo vas na traktorima, Tesla se ostvario u Hrvatskoj...  Ta neće u Osmanskom carstvu.  U Osmanskom carstvu se ostvario izvesni Mihajlo Latas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Krivce zašto ostvario u Hrvatskoj to što je u USA.
Hrvatska je tada bila nerazvijena zemljoradnička država. Kao da danas kažeš zašto fizičar ide u Ženevu umjesto da se ostvari u Kalesiji. Nema uvjeta. Onda trebamo prihvatiti realnost. On je Amerikanac kao i svi ostali Evropljani koji su tamo odselili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa Tesla je američki naučnik, tupko.
Hrvatsko-američki znanstvenik, realno. A ovi kažu serbian-american. Kome sad da vjerujem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hrvatsko-američki znanstvenik, realno.
A ovi kažu serbian-american. Kome sad da vjerujem? Znaš da Srbi lažu nemoj da citiram Dobricu.
1367 of 2558 - 53.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A ovi kažu serbian-american. Kome sad da vjerujem?
Znaš da Srbi lažu nemoj da citiram Dobricu. Oni će ti onda reći da on to nije rekao u tom kontekstu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:45 |
|
|
Rutinerr je napisao/la:
Više je Kvačicin priznajem. Njegov je Momčilo Djujić, istaknuti borac protiv NDH. A istaknuti Srbin ban Josip Jelačić i sad nadgleda situaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:45 |
|
|
|
Doktor Sveučilišta u Zagrebu, činjenica.
Negdje nešto rekao ili nije tko zna, svjedok sumnjiv, nagađanje.
1367 of 2558 - 53.44%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:50 |
|
|
Nismo se dugo svađali oko Tesle, tradicija je tradicija valjda   Neka njega na našim eurokunama 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:54 |
|
|
Ovdje je garant bio drogiran: Citat: "Svoju radost, koju ja ovoga trenutka osećam, ja ne umem da vam iskažem, ali se radujem što mogu ovom prilikom da pred vama, mila braćo, izrazim svagda svoje najmilije zadovoljstvo, da sam bio i da vazda ostajem samo Srbin i ništa više. Dešava se, gospodo, da čovek, udaljen od svoje otadžbine, zanet poslom kakvim se ja zanimam, po katkad smete s uma svoje ime, svoju narodnost i svoju otadžbinu. Ali toga, gospodo, kod mene nikad nije bilo, a nadam se da i neće i ne može ikad ni biti, napisao je i dodao:
- Ako se ja i ne nalazim među vama, da kao i vi što više privredim na oltar srpske misli, ja radim drugi posao, na drugi način proslavljam ime srpsko, i na drugi način radim i trudim se, da koliko mogu i ja što korisno privredim svome narodu i svojoj miloj braći. I ako ima kakve slave i zasluge za čovečanstvo, da se pripiše mome imenu, ta počast više pripada srpskom imenu, srpskom narodu iz čije sam sredine ja ponikao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:55 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Više je Kvačicin priznajem. Njegov je Momčilo Djujić, istaknuti borac protiv NDH. A istaknuti Srbin ban Josip Jelačić i sad nadgleda situaciju. Valjda za NDH, obzirom da se borio zajedno sa ustašama. A i on je bio izumitelj Citat: Đujić je izmislio spravu za mučenje, nazvanu "popovo bure" (Velika bačva, okovana čeličnim obručima i sa svih strana izvana nabijena dugim čavlima tako da su oštrice čavala bile iznutra. U bure bi se zatvarao logoraš i zatim kotrljao niz strminu kraj crkve Lazarice. Na taj način čavli su sa svih strana probadali logoraša, te su neki prilikom tih koturanja iskrvarili i umrli.)[7] Bure je nekada bilo izloženo u Vojnom muzeju u Beogradu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 16:59 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Njegov je Momčilo Djujić, istaknuti borac protiv NDH. A istaknuti Srbin ban Josip Jelačić i sad nadgleda situaciju. Valjda za NDH, obzirom da se borio zajedno sa ustašama. A i on je bio izumitelj Citat: Đujić je izmislio spravu za mučenje, nazvanu "popovo bure" (Velika bačva, okovana čeličnim obručima i sa svih strana izvana nabijena dugim čavlima tako da su oštrice čavala bile iznutra. U bure bi se zatvarao logoraš i zatim kotrljao niz strminu kraj crkve Lazarice. Na taj način čavli su sa svih strana probadali logoraša, te su neki prilikom tih koturanja iskrvarili i umrli.)[7] Bure je nekada bilo izloženo u Vojnom muzeju u Beogradu. Zar ne zasluzuje spomenik u kraljevskom Kninu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:02 |
|
|
U Hr imamo šest Hrvata koji se zovu Nikola Tesla. Koliko ih ima istočno? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U Hr imamo šest Hrvata koji se zovu Nikola Tesla. Koliko ih ima istočno?  Srbin Nikola Tesla dođe nešto kao kralj Tvrtko u SDA. 
1367 of 2558 - 53.44%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:07 |
|
|
Zamisli svojatati znanstvenika koji je proveo manje od 24 sata u cjelom životu u tvojoj državi. 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Evo opet Marija /Šabana /Rutinerr-a ima napad besnila . Ne može da preboli što postoji Republika Srpska . SDA bot relativistor , "Nisam hislamista ali su islamisti borci za slobodu" . "Ćirilica je bušnjačka , srednjovekovna bosna je mulestinska " Obraz guzica kao i kod svih mulestinaca .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znaš da Srbi lažu nemoj da citiram Dobricu.
Oni će ti onda reći da on to nije rekao u tom kontekstu  Citat je izmenjen . On to nije rekao na mitingu , to je napisao u Deobama,
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:31 |
|
|
|
Gle, zar je moguće da dećki još nisu preboleli činjenicu da je pokojni gospodin Nikola bio Srbin. Atko postoji nešto što se može opisati tkao mukica, to je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Znaš da Srbi lažu nemoj da citiram Dobricu.
Uzgred taj citat je lazan. Koga zanima nek procita knjigu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:45 |
|
|
|
Pročitati knjigu, a ne prosipati ofucani šupljak do besvesti? To bi za netke bio podvig ravan penjanju na Mount Everest u kupaćim gaćama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 17:58 |
|
|
|
Jel se to opet Srbi i Hrvati svađaju čiji je Nurudin Tesihović(preimenovan u Nikola Tesla)?
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 18:07 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ili bi bio ministar u vladi, ili profesor na Sveučilištu u Zagrebu, tko to sada zna...
Možda. Ali ako gledamo surovu statistiku, vjerovatnije da bi ga Krivousti ispratio na traktoru. Pa i vas bi Tesla ispratio iz Bijeljine da je bio živ i u VRS. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 18:08 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nije vas uvrijedio. Čovjek misli da ste vi najgluplji u Evropi. Ima pravo na mišljenje. Nije ti ovo džamat.
I ja mu odgovorim shodno tomu. Ne vidim problem Moderator očito vidi, ali samo jednu stranu. Evo ja se slažem da ima pravo i imam i ja onda pravo da mu odgovorim na to. Pa ti vrijeđaš. A čovjek ti je samo rekao da ste najgluplji u Evropi. Složićemo se da ima pametnih i glupih naroda.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 stu 2022, 18:31 |
|
|
Tesla je onoga tko je ušao u EU i ima kovanice s njegovim likom. Sad ćemo bit malo šire prepoznati po tome. Tesla ima 3 salona u Zagrebu. U Srbiji 0 https://www.tesla.com/findus/list/stores/CroatiaLjudi kad hoće nešto više saznat o velikanu idu u Hrvatsku a ne u Srbiju. U Zg ima i vođena tura gdje je Tesla bio i što je radio. Rijetko tko prođe kroz Liku a da ne svrati u Smiljan, manje-više sva naša djeca idu na školske izlete tamo u posjet muzeju. To što ga Srbi svojataju je validno, u Srbiji, i nigdje drugo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|