|
|
Stranica: 1192/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 stu 2022, 13:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39153 Lokacija: Gl. grad regije
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ne zna se koji su gori po turčad ili vlaška turčad. Kaže jedini lik na forumu kojeg niko ne voli. Ni njegovi ni tuđi. Nigdje nisi prispio, u Zg liberali te gledaju ko zaostalog bosanca, nacionalisti ko iskompleksiranog liberala, mi te ovdje gledamo ko wannabe fašistu i šupčinu. Ni na istok ni na zapad, na sjever ni jug. S ljudima koji su mi bitni tu nemam problema, dapače. A to tko je gdje prispio, zanimljivo da se prilično lako uklapam u ekipe. Trebaš poznavat ljude, puno putovat, onda znaš se postavit. Pretpostavljaš nešto napamet, u RL ljudi nisu tako striktno radikalni kao na internetu. Bez brige, i s tobom bih nasao zajednički jezik. A boli te što vidim koliko ste slični vi i Srbi. Pa, odjebite bakiraše i priklonite se Hrvatskoj, ja navijam za taj scenarij. Bolje Prljavci nego Aca Lukas.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 stu 2022, 13:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Kaže jedini lik na forumu kojeg niko ne voli. Ni njegovi ni tuđi. Nigdje nisi prispio, u Zg liberali te gledaju ko zaostalog bosanca, nacionalisti ko iskompleksiranog liberala, mi te ovdje gledamo ko wannabe fašistu i šupčinu. Ni na istok ni na zapad, na sjever ni jug. S ljudima koji su mi bitni tu nemam problema, dapače. A to tko je gdje prispio, zanimljivo da se prilično lako uklapam u ekipe. Trebaš poznavat ljude, puno putovat, onda znaš se postavit. Pretpostavljaš nešto napamet, u RL ljudi nisu tako striktno radikalni kao na internetu. Bez brige, i s tobom bih nasao zajednički jezik. A boli te što vidim koliko ste slični vi i Srbi. Pa, odjebite bakiraše i priklonite se Hrvatskoj, ja navijam za taj scenarij. Bolje Prljavci nego Aca Lukas. Prljavo kazalište Usarajevu ne napuni ni Dom mladih (kino sala)  Aca 10.000 Muslimana ladno. Toliko o njiha i never forget i vama kao baštovanima. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 stu 2022, 13:38 |
|
|
BTW koliko ljudi stane u Arenu Zagreb? Ovdje se čini da ima bar 30.000 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 stu 2022, 13:38 |
|
|
|
Zato i izgleda smiješno njihovo podsmjehivanje vama. To je ono kao kad ispričaš vic pa samo ti sam sebi crkavaš od smijeha a drugi te u čudu gledaju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 stu 2022, 13:52 |
|
|
Citat: Citat: Prosečna septembarska neto plata u Republici Srpskoj 608 evrahttps://www.politika.rs/sr/clanak/52215 ... j-608-evra Razlika se povećava. Srpski svet ode svojem putem. Muslimani, da im nema Hrvata, ne bi imali ni 500 evra. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 stu 2022, 14:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Citat: Prosečna septembarska neto plata u Republici Srpskoj 608 evrahttps://www.politika.rs/sr/clanak/52215 ... j-608-evra Razlika se povećava. Srpski svet ode svojem putem. Muslimani, da im nema Hrvata, ne bi imali ni 500 evra.  Znaš šta kaže Ulemek za Vučićevu prosjećnu platu? Kaže: Ja imam 80 godina, moj unuk 12, prosjek je 46. čovjek sa 46 godina u najboljoj snazi. A ja više ne jebem, a ne jebe ni unuk. Kako to? E, takva je i naša prosjećna plata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zdx
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 stu 2022, 20:09 |
|
|
ovaj video od 52:21 je sve 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 stu 2022, 08:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 stu 2022, 10:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 stu 2022, 10:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Cvijanovićka bar nije lažirala svoju diplomu kao kraljica muslimana Sebija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 stu 2022, 15:09 |
|
|
Legendarna ratna emisija se vraća Pitajte Predsjednika 2022.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 stu 2022, 19:28 |
|
|
Pitaju odabrani, sa napisanim pitanjim Cuj oni pitaju (novinari i građani)!!! A on nespreman, onako spontano odgovara! Ti Novovrijeme ili si stvarno lud ili te dobro, dobro plaća!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 stu 2022, 23:35 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Oglasila se opet danas samoproklamovana predsjednica.i dalje ista priča.Neko bi mogao pomisliti da je Jelena Trivić odlijepila,prolupala,da je zrela za dilkarnicu jer donekle ostavlja takav utisak.Medjutim sve je to što radi Jelena Trivić pdp sds i Vukan jeste jedna predstava a scenario za tu predstavu dobili su od svojih nalogodavca.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 05:21 |
|
|
|
Već viđeno! Hajde kada se obruše na muskarca...ali tako degradirati jednu poštenu, obrazovanu zenu, sa najboljim namjerama za spas stanovnika RS nije normalno. Vidjecemo koliko će stanovnika ove godine ,,naguliti u EU,,? Nebriga za narod će doći na naplatu. Predviđam da će u bliskoj budućnosti doći do nemira, uzimanja pravde u svoje ruke, pojacanih kriminalnih radnji, samoubojstava... Osluškuje li vlast šta se šapuće?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 09:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Već viđeno! Hajde kada se obruše na muskarca...ali tako degradirati jednu poštenu, obrazovanu zenu, sa najboljim namjerama za spas stanovnika RS nije normalno. Vidjecemo koliko će stanovnika ove godine ,,naguliti u EU,,? Nebriga za narod će doći na naplatu. Predviđam da će u bliskoj budućnosti doći do nemira, uzimanja pravde u svoje ruke, pojacanih kriminalnih radnji, samoubojstava... Osluškuje li vlast šta se šapuće? Obrazovana, poštena zena sa najboljim namjerama za spas stanovnika RS
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dragan53
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 11:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 11:52 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Lapo-lapo je napisao/la: Već viđeno! Hajde kada se obruše na muskarca...ali tako degradirati jednu poštenu, obrazovanu zenu, sa najboljim namjerama za spas stanovnika RS nije normalno. Vidjecemo koliko će stanovnika ove godine ,,naguliti u EU,,? Nebriga za narod će doći na naplatu. Predviđam da će u bliskoj budućnosti doći do nemira, uzimanja pravde u svoje ruke, pojacanih kriminalnih radnji, samoubojstava... Osluškuje li vlast šta se šapuće? Vidi Suneta,da Jelena Trivić nije i političar i tzv javna ličnost ne bila ni spomenuta u mojim porukama.Ja nekoga ko se sa predstavnicima drugih zemalja dogovara i ko im služi protiv svoje zemlje ne BiH nikako nazvao poštenim.Ne bih nazvao poštenim ni onoga ko je izgubio partiju šaha a to neće da prizna a onaj ko je izgubio izbore i toga je svjestan ali sebe proglašava tek pobjednikom taj je i ekstremno nepošten ali i opasan i na takvog i takvu stalno treba usmjeravati vatru.Tajvi treba da budu politički satrveni.Da se njihova imena samo sa gadjenjem izgovaraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 12:19 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Već viđeno! Hajde kada se obruše na muskarca...ali tako degradirati jednu poštenu, obrazovanu zenu, sa najboljim namjerama za spas stanovnika RS nije normalno. Vidjecemo koliko će stanovnika ove godine ,,naguliti u EU,,? Nebriga za narod će doći na naplatu. Predviđam da će u bliskoj budućnosti doći do nemira, uzimanja pravde u svoje ruke, pojacanih kriminalnih radnji, samoubojstava... Osluškuje li vlast šta se šapuće? Vidi Suneta,da Jelena Trivić nije i političar i tzv javna ličnost ne bila ni spomenuta u mojim porukama.Ja nekoga ko se sa predstavnicima drugih zemalja dogovara i ko im služi protiv svoje zemlje ne BiH nikako nazvao poštenim.Ne bih nazvao poštenim ni onoga ko je izgubio partiju šaha a to neće da prizna a onaj ko je izgubio izbore i toga je svjestan ali sebe proglašava tek pobjednikom taj je i ekstremno nepošten ali i opasan i na takvog i takvu stalno treba usmjeravati vatru.Tajvi treba da budu politički satrveni.Da se njihova imena samo sa gadjenjem izgovaraju. Đes Srki? Jeste dogovarala se, za put u NATO, sa Mr Šmitom, D. Čovićem, Milanovićem... Sram da je bude! Nije ona uvježbala brzopotezni šah. To je najveći problem. Ljudi su ovdje jeftini. Skoro za džabe... Borenovićeva ideja je bila da se proglasi pobjeda i očito je da je pičkonja prodao za šaku kaemova te noći. Diskreditovao je jeste, ali na momenat. Nije ona žena koja padne i čeka da je neko podigne. Skočiće ona na noge sama. Jača nego ikada. Svaka njoj čast što se bori sa takvim prijateljima i neprijateljima. Skidam joj kapu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 12:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Srpsčanin je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Već viđeno! Hajde kada se obruše na muskarca...ali tako degradirati jednu poštenu, obrazovanu zenu, sa najboljim namjerama za spas stanovnika RS nije normalno. Vidjecemo koliko će stanovnika ove godine ,,naguliti u EU,,? Nebriga za narod će doći na naplatu. Predviđam da će u bliskoj budućnosti doći do nemira, uzimanja pravde u svoje ruke, pojacanih kriminalnih radnji, samoubojstava... Osluškuje li vlast šta se šapuće? Vidi Suneta,da Jelena Trivić nije i političar i tzv javna ličnost ne bila ni spomenuta u mojim porukama.Ja nekoga ko se sa predstavnicima drugih zemalja dogovara i ko im služi protiv svoje zemlje ne BiH nikako nazvao poštenim.Ne bih nazvao poštenim ni onoga ko je izgubio partiju šaha a to neće da prizna a onaj ko je izgubio izbore i toga je svjestan ali sebe proglašava tek pobjednikom taj je i ekstremno nepošten ali i opasan i na takvog i takvu stalno treba usmjeravati vatru.Tajvi treba da budu politički satrveni.Da se njihova imena samo sa gadjenjem izgovaraju. Jel tačno da Jasmila pregovara sa Radovićem prelaska u SDS
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 13:21 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Vidi Suneta,da Jelena Trivić nije i političar i tzv javna ličnost ne bila ni spomenuta u mojim porukama.Ja nekoga ko se sa predstavnicima drugih zemalja dogovara i ko im služi protiv svoje zemlje ne BiH nikako nazvao poštenim.Ne bih nazvao poštenim ni onoga ko je izgubio partiju šaha a to neće da prizna a onaj ko je izgubio izbore i toga je svjestan ali sebe proglašava tek pobjednikom taj je i ekstremno nepošten ali i opasan i na takvog i takvu stalno treba usmjeravati vatru.Tajvi treba da budu politički satrveni.Da se njihova imena samo sa gadjenjem izgovaraju. Đes Srki? Jeste dogovarala se, za put u NATO, sa Mr Šmitom, D. Čovićem, Milanovićem... Sram da je bude! Nije ona uvježbala brzopotezni šah. To je najveći problem. Ljudi su ovdje jeftini. Skoro za džabe... Borenovićeva ideja je bila da se proglasi pobjeda i očito je da je pičkonja prodao za šaku kaemova te noći. Diskreditovao je jeste, ali na momenat. Nije ona žena koja padne i čeka da je neko podigne. Skočiće ona na noge sama. Jača nego ikada. Svaka njoj čast što se bori sa takvim prijateljima i neprijateljima. Skidam joj kapu. Lažnu pobjedu je proglasila i sama svjesna da u tom momentu nije ni bilo moguće znati ko je pobjednik jer je bilo prebrojano tek neznatan broj glasova ali su bili poznati rezultatiti za srpskog člana predsjedništva i za PS BiH koji ništa dobro za nju nisu nagovještavali.Nsprotiv,katastrofalan poraz Šarovića i poraz za PS BiH ukazivali i da će Dodik takodje pobijediti a ona izgubiti.Nije ona prevarena od Burekovića nego je to uradjeno po unaprijed u utvrđenom planu i po instrukciji hambasade koja pdp drži na vezi sa čime je ona bila dobro upoznata. Moguće je da će opstati na politickoj sceni.Nije ovo prvi put da su se SDS i PDP izblamirali ali to se nije odrazilo na pad broja njihovih birača u očekivanoj mjeri jer kod njihovih birača postoji tolika ostrašćenost da ih dovodi do nerazuma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 13:24 |
|
|
storarare je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Vidi Suneta,da Jelena Trivić nije i političar i tzv javna ličnost ne bila ni spomenuta u mojim porukama.Ja nekoga ko se sa predstavnicima drugih zemalja dogovara i ko im služi protiv svoje zemlje ne BiH nikako nazvao poštenim.Ne bih nazvao poštenim ni onoga ko je izgubio partiju šaha a to neće da prizna a onaj ko je izgubio izbore i toga je svjestan ali sebe proglašava tek pobjednikom taj je i ekstremno nepošten ali i opasan i na takvog i takvu stalno treba usmjeravati vatru.Tajvi treba da budu politički satrveni.Da se njihova imena samo sa gadjenjem izgovaraju. Jel tačno da Jasmila pregovara sa Radovićem prelaska u SDS Ne znam
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 13:49 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Đes Srki? Jeste dogovarala se, za put u NATO, sa Mr Šmitom, D. Čovićem, Milanovićem... Sram da je bude! Nije ona uvježbala brzopotezni šah. To je najveći problem. Ljudi su ovdje jeftini. Skoro za džabe... Borenovićeva ideja je bila da se proglasi pobjeda i očito je da je pičkonja prodao za šaku kaemova te noći. Diskreditovao je jeste, ali na momenat. Nije ona žena koja padne i čeka da je neko podigne. Skočiće ona na noge sama. Jača nego ikada. Svaka njoj čast što se bori sa takvim prijateljima i neprijateljima. Skidam joj kapu.
Lažnu pobjedu je proglasila i sama svjesna da u tom momentu nije ni bilo moguće znati ko je pobjednik jer je bilo prebrojano tek neznatan broj glasova ali su bili poznati rezultatiti za srpskog člana predsjedništva i za PS BiH koji ništa dobro za nju nisu nagovještavali.Nsprotiv,katastrofalan poraz Šarovića i poraz za PS BiH ukazivali i da će Dodik takodje pobijediti a ona izgubiti.Nije ona prevarena od Burekovića nego je to uradjeno po unaprijed u utvrđenom planu i po instrukciji hambasade koja pdp drži na vezi sa čime je ona bila dobro upoznata. Moguće je da će opstati na politickoj sceni.Nije ovo prvi put da su se SDS i PDP izblamirali ali to se nije odrazilo na pad broja njihovih birača u očekivanoj mjeri jer kod njihovih birača postoji tolika ostrašćenost da ih dovodi do nerazuma. Poznavajući bar ove SNSD-ovce kojima sam okružena znam da su spremni na sve. Dozvoljena im je krađa u nekom mizernom procentu, mislim na direktorčiće, a gradonačelnici i tajkuni imaju mnogo veći limit. Uz to se iživljavaju na radnicima, ponašaju se bahato i bezobrazno. Puknuće nekome film ubrzo. Zamisliće se oni ubrzo... Nemoj da me ubjeđuješ za izbore. Izlajali su se pojedinci odavno. Jeste opzicija mlaka i bez aure, ali ne zaboravi da samo jedan nemili događaj može regrutovati omladinu i ostale spavače. Ništa ovo nije na čvrstim nogama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 14:09 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Lažnu pobjedu je proglasila i sama svjesna da u tom momentu nije ni bilo moguće znati ko je pobjednik jer je bilo prebrojano tek neznatan broj glasova ali su bili poznati rezultatiti za srpskog člana predsjedništva i za PS BiH koji ništa dobro za nju nisu nagovještavali.Nsprotiv,katastrofalan poraz Šarovića i poraz za PS BiH ukazivali i da će Dodik takodje pobijediti a ona izgubiti.Nije ona prevarena od Burekovića nego je to uradjeno po unaprijed u utvrđenom planu i po instrukciji hambasade koja pdp drži na vezi sa čime je ona bila dobro upoznata. Moguće je da će opstati na politickoj sceni.Nije ovo prvi put da su se SDS i PDP izblamirali ali to se nije odrazilo na pad broja njihovih birača u očekivanoj mjeri jer kod njihovih birača postoji tolika ostrašćenost da ih dovodi do nerazuma. Poznavajući bar ove SNSD-ovce kojima sam okružena znam da su spremni na sve. Dozvoljena im je krađa u nekom mizernom procentu, mislim na direktorčiće, a gradonačelnici i tajkuni imaju mnogo veći limit. Uz to se iživljavaju na radnicima, ponašaju se bahato i bezobrazno. Puknuće nekome film ubrzo. Zamisliće se oni ubrzo... Nemoj da me ubjeđuješ za izbore. Izlajali su se pojedinci odavno. Jeste opzicija mlaka i bez aure, ali ne zaboravi da samo jedan nemili događaj može regrutovati omladinu i ostale spavače. Ništa ovo nije na čvrstim nogama. Glasove su prebrojali pdpovci,sdsovci i muslimani s kojima su sdovci i pdpovci na prst u dupe.Samo se po imenima razlikuju Oni su potvrdili Dodikovu pobjedu.Ne tako ubjedljivu kao gospode Cvijanović ali prilično ubjedljivu.I hamnasade i muslimani znali su da bi ponavljanje izbora dovelo do istog rezultata ili još ubjedljivije Dodikove pobjede i zato su da bi sačuvali svoje abonente od dodatne blamaze priznali rezultat.Guska Jelena ocekivala je od hamnasade i mujaga mnogo više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 17:10 |
|
|
|
Uzalud mi objašnjavaš. Ovaj put osim srca slušam i razum. Čim krenem proučavati šta si napisao pomraci se!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 stu 2022, 18:15 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Uzalud mi objašnjavaš. Ovaj put osim srca slušam i razum. Čim krenem proučavati šta si napisao pomraci se! Nemaš ti ra... hajde ti nama malo kmeci o bahatim snsdovcima.Prja mi tvoja kmeka Suneta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|